ForumAZSMR.Net
24 May 2012 - 02:24.15 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Bine ati venit pe forumul neoficial al Adventistilor de Ziua a Saptea - Miscarea de Reforma!

Home Gallery Calendar Search Members Contact Help Login Register   *
Noutati pe forum
[10 May 2012 - 23:04.10]

[09 May 2012 - 10:53.40]

[08 May 2012 - 12:00.31]

[05 May 2012 - 12:17.22]

[05 May 2012 - 08:33.38]

[01 May 2012 - 23:14.56]

[18 April 2012 - 13:13.33]

[15 April 2012 - 14:15.10]

[15 April 2012 - 14:13.00]

by seby
[15 April 2012 - 13:33.52]
Noutati in playlist
Noutati in album
Imagini:

Titlu: Aspen, April 2011
Autor: Davieboy

Pe la noi ivitu-s-au chipurile unor vestitori de prim?var?...
Titlu: Semnele prim?verii
Autor: Alex Dumitru

Vineri, Studiu - Sora Barbara Monteiro
Titlu: Priorit??i în ajun
Autor: pollianna

Comentarii:
Promo
www.aievea.net
Agenda electronica, Software biblic, Prezentari Power Point, Muzica, Articole, Carti, Subiecte uimitoare, Semne de carte, Wallpapers etc.
www.azsmrebenezer.net
Comunitatea româna Eben-Ezer (Soci, Italia).
www.restvegan.lx.ro
Restaurantul vegetarian Cris din Oradea va ofera mancare gustoasa si sanatoasa si curs gratuit de nutritie.
www.azsmr-moldova.ro
Site-ul conferintei Moldova a adventistilor de ziua a saptea - miscarea de reforma.
Bensoft Telecom - furnizor de servicii internet si telefonie
"Nimeni NU trebuie să fie grabnic să intre în controverse, ci ar trebui să povestească în mod simplu
POVESTEA IUBIRII LUI ISUS."
(Ellen G. White, "Evanghelizarea", pag. 355)
Biserica Eben Ezer Soci, Italia
Subject Statistics
Topic: Nu te compara niciodata cu altii. Replies: 7 piece
Read 1535 times 0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1]   Go Down
  Print  
This topic has not yet been rated!
You have not rated this topic. Select a rating:
Author Topic: Nu te compara niciodata cu altii.  (Read 1535 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
mariussascau

Browser: MSIE 7.0

sascau@hotmail.com marius.sascau
View Profile
« on: 23 January 2007 - 00:02.25 »

Principala si chiar singura cauza a unei imagini de sine negative este compararea cu altcineva. Noi avem tendinta de a ne judeca si masura nu dupa propriul nostru standard, ci dupa standardul altcuiva. Daca vom proceda astfel, vom iesi întotdeauna pe locul doi. Consecinta unui astfel de mod de gândire este aceea ca vom începe sa ne consideram lipsiti de valoare, crezând ca nu meritam fericirea sau succesul si ca ar fi nepotrivit sa ne manifestam calitatile sau talentele.
Nu trebuie sa arati sau sa te comporti ca altcineva. Nu esti în competitie cu nici o alta persoana de pe pamânt. Adevarul este ca nu esti nici inferior, nici superior -  esti pur si simplu tu, egal cu toti ceilalti. Si acest TU esti unic, asa ca înceteaza sa te mai compari cu altii.
Report to moderator   Logged

Cu tine viata e mai roz ;)
cocollino
*
Browser: MSIE 6.0

View Profile Email
« Reply #1 on: 25 January 2007 - 08:45.42 »

Ba trebuie sa te compari cu altii si toti trebuie sa ne comparam, sa vedem nivelul unde am ajuns, sa facem mai mult in viata.
  Si nu trebuie sa afirmi sau sa afirmam, ca nu ne duce mintea sa facem mai mult in viata! Nu trebuie sa ne facem de rusinea familia si biserica din care facem parte, ci sa tindem sa realizama mai mult intelectual si spiritual. Altfel, s-ar putea sa ajungem la 60 ani si sa vedem ca suntem niste ratati! 9

Moderated. Iti vor aparea mesajele doar dupa ce [daca] vor fi aprobate. Sper sa nu mai prind mesaje private atat de vulgare.

Acest regulament NU se aplica doar in cazul posturilor publice de pe forum, ci si in cazul mesajelor private.
OBLIGATIILE UTILIZATORILOR:
Sa nu aduca jigniri de nici un fel celorlalti utilizatori ai forumului.
Este INTERZIS orice mesaj care este obscen, grosolan, aduce atingere sau este in masura sa aduca atingere anumitor persoane, interese sau relatii sociale, dar nu numai;

Cred ca trebuie mentionat si faptul ca cel mai probabil acest user este o clona. Administratia.
`emy Dani
Admin

xxlliinnkk
View Profile
« Reply #2 on: 25 January 2007 - 12:30.31 »

Si nu trebuie sa afirmi sau sa afirmam, ca nu ne duce mintea sa facem mai mult in viata!

da cine a afirmat asa ceva?

"Este mai uşor să spargi un atom decât o prejudecată." (Einstein)
metacuvinte.sayyes.ro | http://twitter.com/taceri | dexonline.ro/ghid-exprimare

.[/size]
angel
*

View Profile Email
« Reply #3 on: 25 January 2007 - 14:11.17 »

Principala si chiar singura cauza a unei imagini de sine negative este compararea cu altcineva. Noi avem tendinta de a ne judeca si masura nu dupa propriul nostru standard, ci dupa standardul altcuiva. Daca vom proceda astfel, vom iesi întotdeauna pe locul doi. Consecinta unui astfel de mod de gândire este aceea ca vom începe sa ne consideram lipsiti de valoare, crezând ca nu meritam fericirea sau succesul si ca ar fi nepotrivit sa ne manifestam calitatile sau talentele.
Nu trebuie sa arati sau sa te comporti ca altcineva. Nu esti în competitie cu nici o alta persoana de pe pamânt. Adevarul este ca nu esti nici inferior, nici superior -  esti pur si simplu tu, egal cu toti ceilalti. Si acest TU esti unic, asa ca înceteaza sa te mai compari cu altii.

frumos spus!
ptr a ne putea compara ar trebui sa traim in "lumi" identice,ori realitatea este ca fiecare avem o lume a noastra in care ne-am dezvoltat personalitatea,ne-am nascut in familii diferite,traim in medii diferite si caracterul nostru este puternic influentat de circumstantele prin care am trecut...si asta ptr ca Dumnezeu a ales sa fim unici!
eu cred ca El ne-a chemat nu sa ne comparam unii cu altii, sa ne invidiem sau sa ne luptam ptr a fi mai buni decat cei de langa noi,ci la ceva mult mai nobil,sa cautam sa semanam tot mai mult cu El;
atunci cand vom face aceasta sunt sigura ca ne vom gasi implinirea,atat fizica cat si spirituala;
angel
*

View Profile Email
« Reply #4 on: 25 January 2007 - 14:19.35 »

Ba trebuie sa te compari cu altii si toti trebuie sa ne comparam, sa vedem nivelul unde am ajuns, sa facem mai mult in viata.
  Si nu trebuie sa afirmi sau sa afirmam, ca nu ne duce mintea sa facem mai mult in viata! Nu trebuie sa ne facem de rusinea familia si biserica din care facem parte, ci sa tindem sa realizama mai mult intelectual si spiritual. Altfel, s-ar putea sa ajungem la 60 ani si sa vedem ca suntem niste ratati! 9
daca refuz sa ma compar cu cei de langa mine nu inseamna ca nu cunosc nivelul la care am ajuns;il cunosc si stii de ce? ptr ca stiu unde vroiam sa ajung,stiu de unde am plecat si care imi este telul;
si crede-ma atunci cand traiesti real ptr Dumnezeu nu ai sa iti faci de ras biserica,familia sau orice alta colectivitate din care faci parte;
eu caut sa realizez cat mai mult,atat spiritual cat si material,dar nu uitandu-ma la ce sunt cei din jur sau la cat au...asta e prea putin important in cresterea mea spirituala si materiala; e drept,am modele de oameni care il slujesc pe Dumnezeu si de la care pot invata,insa nu caut sa ii copii,ci doar sa le cunosc reactiile in fata unor probleme pe care si eu le pot intampina;
krista_freak
*

dreaming...

Browser: Firefox 2.0.0.2

View Profile Email
« Reply #5 on: 09 March 2007 - 02:54.40 »

parerea mea ii ca nu trebuie sa ne comparam cu altii..eu de fiecare daca cand m'am comparat cu cineva..am gasit lucruri pe care pers respt le avea..sau le-a facut, si eu nu..si am fost dezamagita :(..si am incept sa-i spun lui Dumneeu..da Doamne eu de ce nu pot face aia..sau ce stiu eu...mai ce..si ii aiurea..cum zicea nu stiu care..suntem unici..si nu trebuie sa ne comparam cu nimeni..trebuie doar sa traim cum Isus a trait..nu sa incercam sa facem sau sa trait cum fac ceilalti 22
catalin
Guest
« Reply #6 on: 09 March 2007 - 09:11.18 »

Eu cred ca este un mare risc in a te compara cu altii.
  1.Poti sa privesti la ceilalti,si in urma sa ai o parere mai inalta despre tine.''Cei 2 inchinatori la templu''
  2.Sau privind la altii,sa imprumuti unele obiceiuri necrestinesti."Vrem si noi sa fim ca celelalte popoare,sa avem un imparat"
  Daca dorim sa ne comparam cu cineva cred ca acela e ISUS.
andi
*

View Profile
« Reply #7 on: 09 March 2007 - 10:26.57 »

cand vei incerca sa te compari cu isus ca sa fii ca el, nu vei mai avea timp ca sa te compari cu altcineva si nici sa te masori sau sa te asemeni cu nimeni decat cu maestrul universului  smile smile
 catalin a spus perfect, apoi am citit ce a scris el, si am adaugat aceasta fraza...
Pages: [1]   Go Up K-Detection Mod © 2006, kupus.org K-Team
  Print  

Jump to:  

Miscarea de Reforma - Forum AZSMR - Forum Adventist Reformist - Forum Reformist - Forum AZS-MR Tineri AZSMR - Tineri Adventisti Reformisti - Tineri Reformisti - Tineri AZS-MR