ForumAZSMR.Net
24 May 2012 - 02:06.38 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Acesta NU este un forum oficial al Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea - Miscarea de Reforma.

Home Gallery Calendar Search Members Contact Help Login Register   *
Noutati pe forum
[10 May 2012 - 23:04.10]

[09 May 2012 - 10:53.40]

[08 May 2012 - 12:00.31]

[05 May 2012 - 12:17.22]

[05 May 2012 - 08:33.38]

[01 May 2012 - 23:14.56]

[18 April 2012 - 13:13.33]

[15 April 2012 - 14:15.10]

[15 April 2012 - 14:13.00]

by seby
[15 April 2012 - 13:33.52]
Noutati in playlist
Noutati in album
Imagini:

Titlu: Aspen, April 2011
Autor: Davieboy

Pe la noi ivitu-s-au chipurile unor vestitori de prim?var?...
Titlu: Semnele prim?verii
Autor: Alex Dumitru

Vineri, Studiu - Sora Barbara Monteiro
Titlu: Priorit??i în ajun
Autor: pollianna

Comentarii:
Promo
www.aievea.net
Agenda electronica, Software biblic, Prezentari Power Point, Muzica, Articole, Carti, Subiecte uimitoare, Semne de carte, Wallpapers etc.
www.azsmrebenezer.net
Comunitatea româna Eben-Ezer (Soci, Italia).
www.restvegan.lx.ro
Restaurantul vegetarian Cris din Oradea va ofera mancare gustoasa si sanatoasa si curs gratuit de nutritie.
www.azsmr-moldova.ro
Site-ul conferintei Moldova a adventistilor de ziua a saptea - miscarea de reforma.
Bensoft Telecom - furnizor de servicii internet si telefonie
"Nimeni NU trebuie să fie grabnic să intre în controverse, ci ar trebui să povestească în mod simplu
POVESTEA IUBIRII LUI ISUS."
(Ellen G. White, "Evanghelizarea", pag. 355)
Biserica Eben Ezer Soci, Italia
Subject Statistics
Topic: Ajutor prin Rugaciune Replies: 89 piece
Read 14686 times 0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 4 5   Go Down
  Print  
This topic has not yet been rated!
You have not rated this topic. Select a rating:
Author Topic: Ajutor prin Rugaciune  (Read 14686 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
`emy Dani
Admin

Browser: MSIE 7.0

xxlliinnkk
View Profile
« Reply #20 on: 29 March 2007 - 00:15.32 »

Sunt uimitoare minunile pe care Dumnezeu le face chiar sub ochii nostri... E uimitor faptul ca un numar atat de semnificativ de detinuti dintr`un penitenciar de maxima securitate doresc sa il cunoasca pe Domnul Isus...  Unii dintre ei sunt condamnati pe viata... Unii au comis crime... Libertatea le lipseste, stau inchisi intr`o celula... Pe acesti oameni Duhul Sfant i`a facut in stare sa`si dea seama cat de usor pot fi eliberati... Eliberati de greutatea pacatelor facute, prin jertfa salvatoare a Domnului Hristos... Si sunt fericiti sa fie liberi, chiar si acolo, in celule... Participa cu multa placere la studiile biblice... Poate cu mult mai multa placere decat participam noi uneori... (Apropo, imi amintesc ce spunea foarte frumos, cu mesaj, unul dintre forumisti... parafrazez: "lucrurile care pentru voi au devenit rutina, pentru mine, care nu de mult timp il cunosc pe Hristos, sunt proaspete, vii, interesante..."). Suna cam exagerat ceea ce am spus? Poate ca da... Ei bine, nu e exagerat... Semenii nostri, oameni ca noi, pacatosi, au nevoie de sprijinul nostru... Sa ne rugam pentru lucrarea misionara care se desfasoara in penitenciare... Sa ne rugam pentru detinuti... Sa ne rugam pentru fratii care se ocupa de aceasta lucrare...

Probabil vom putea fi informati periodic cu privire la activitatea misionara din penitenciarul din Iasi... daca va fi voia Domnului aceasta...
Report to moderator   Logged

"Este mai uşor să spargi un atom decât o prejudecată." (Einstein)
metacuvinte.sayyes.ro | http://twitter.com/taceri | dexonline.ro/ghid-exprimare

.[/size]
mariussascau

Browser: MSIE 6.0

sascau@hotmail.com marius.sascau
View Profile
« Reply #21 on: 02 April 2007 - 21:13.58 »

Intervin si eu in urma acestor discutiii...din cate am citit, din amandoua sensuri se vorbeste ironic si cum nu se cade se ia peste picior Etc... va rog frumos incepand de la cei mai mari pana la cei mia mici cu minte multa sau putina, calculati ceace ziceti si incercati sa scrieti cuvinte care sa nu deranjeze si sa sa aiba doua intelesuri... CEI CARE DORESC CU ADEVARAT MANTUIREA, CA SA FIE O DISCUTIE CAT MAI PLACUTA PE ACEST FORUM... VA ROG CA LA ORA 20.00 IN FIECARE SEARA SA VA RUGATI PENTRU ZIDIRE SI NU PENTRU DARAMARE...SI RUGATIVA DIN TOATE INIMA SI DIN TOATA PUTEREA..SPER SA NU MA INTELEGETI GRESIT SI IERTATI-MA DACA V-AM GRESIT... DOMNUL SA NE-AJUTE SA INTELEGEM TOTUL DUPA VOIA LUI... (SI CEI CARE ISI IAU PAPUCII SI PLECA CA SUNT DERANJATI NU VAD CEVA CORECT... TREBUIE SA SE DISCUTE PANA LA CAPAT)...DOMNUL SA NE-AJUTE PANA LA SFARSIT DE CALE SA FIM OAMENI CU RATIUNE...

Cu tine viata e mai roz ;)
elder
Admin

Theos esti AGAPE

o5aby
View Profile
« Reply #22 on: 12 April 2007 - 20:33.34 »

Propun sa ne rugam pentru... RUGACIUNE! Putem constata chiar in comunitatile noastre, ca noi nu stim sa ne rugam. Majoritatea dintre noi spunem poezii, nu rugaciuni - exact ce spunea Isus despre farisei, ca repeta acelea-si cuvinte... Rugaciunile noastre nu vin din inima, ci sunt pur si simplu cuvinte rostite cu gura. Deci avand in vedere ca rugaciunea e considerata a fi "respiratia sufletului", ne putem imagina ce suflete putem avea daca spunem poezii 17

PS. Nu generalizez, sunt sigur ca sunt si exceptii

Nihil sine Deo!
catalin
Guest
« Reply #23 on: 19 April 2007 - 14:09.46 »

Cred ca in goana noastra nebuna dupa lucrurile lumei acesteia ,nu ne mai amintim ca avem nevoie de Dumnezeu.Sa meditam cati dintre noi mai au abiceiul de ase intalni cu familia la jertfa de dimineata si de seara?Mai credem ca rugaciunea e respiratia sufletului?
    Când a isprăvit rugăciunea, unul din ucenicii Lui I-a zis: "Doamne, învaţă-ne să ne rugăm, cum a învăţat ÅŸi Ioan pe ucenicii lui."
elder
Admin

Theos esti AGAPE

Browser: Firefox 2.0.0.3

o5aby
View Profile
« Reply #24 on: 28 May 2007 - 11:05.10 »

Constienti fiind de adevarul exprimat in principiul "O comunitate fara tineri este o comunitate moarta", cerem tuturor sa se roage pentru tinerii nostri din toata lumea. (Se considera o comunitate "fara tineri", orice comunitate ai carei tineri sunt "slabi", sau care nu are tineri deloc.)
De asemenea, este nevoie de multa rugaciune pentru programul pe care vrem sa-l facem cu tinerii din cateva comunitati din Muntenia - e nevoie de rugaciune pentru ca acest program sa functioneze, si sa "aprinda" inima fiecarui tanar pentru Domnul.

Multumim anticipat si Domnul sa binecuvinteze fiecare genunchi plecat in sinceritate!

Nihil sine Deo!
Rody
*

View Profile
« Reply #25 on: 16 July 2007 - 20:28.53 »

Rugati-va pentru Sebastian Tirtarau - a fost electrocutat la un gard de 15000V si a stat inconstient vreo 5 ore-cu spasme ale muschilor si dereglari ale batailor inimii...deasemenea pt Dan Serb colegul lui care a avut un atac de malarie -amandoi sunt bine acum...si pentru Sorin Neacsu i s-a rupt ceva sub el si a cazut in timp ce construia - are glezna si calcaiul facute bucatele - oasele sunt distruse, iar marti va suferi o operatie!! Rugati-va pt ei, misionarii nostrii in Africa..

primit ca mass-message pe yahoo..

Ca raul sa invinga este suficient ca binele sa nu mai faca nimic
elder
Admin

Theos esti AGAPE

Browser: Firefox 2.0.0.6

o5aby
View Profile
« Reply #26 on: 16 September 2007 - 11:15.34 »

Este mare nevoie de rugaciune pentru evanghelizarea care se incepe astazi (duminica, 16 septembrie 2007) in comuna Brebu (langa Campina, Prahova). Sa ne unim in rugaciune, si am convingerea ca Domnul va lucra in continuare in aceasta comuna (asa cum a facut si la colportaj).

Domnul sa binecuvinteze sufletele sincere!

Nihil sine Deo!
catalin
Guest
« Reply #27 on: 17 September 2007 - 11:25.37 »

Ma rog pentu aceasta lucrare!
Domnul sa fie cu fratii de acolo.
Gabi
**

View Profile Email
« Reply #28 on: 23 September 2007 - 01:32.56 »

Fratii adunati in Korea la Sesiunea de Delegati a Conferintei Generale ne-au rugat sa ii purtam in rugaciunile noastre pentru ca Dumnezeu sa le calauzeasca mintile si pentru ca sa puna in fruntea poporului Sau barbati destoinici si potriviti pentru a lucra pentru El. Sa ne rugam pentru ei si Domnul sa-i binecuvanteze!
mary

View Profile
« Reply #29 on: 18 November 2007 - 11:58.32 »

smile Domnul are grija de cei in nevoi...,,incredintzeaza-ti soarta ,(tu suflete descurajat)in mana Domnului si El va lucra...,,nimic mai mult dacat jertfirea de sine (predarea de sine )te poate ajuta in nevoi...sunt de acord sa ma rog si eu ptr acea persoana in nevoie,,ps 23. 63

Pot TOTUL  in Hristos care ma intareste!
VERONICA PAL
**

View Profile Email
« Reply #30 on: 21 January 2008 - 12:09.59 »

"Va rog fierbinte in Numele Domnului Iisus Hristos sa aduceti la cunostinta fratilor de pretutindeni sa se alature in rugaciune pentru o tanara de numai 20 de ani care in urma unui accident se zbate intre viata si moarte, aceasta fiind tinuta in viata cu ajutorul aparatelor de respiratie artificiala. in momentul de fata ea se afla internata intr-un spital din Piatra Neamt din Romania. Numele ei este Delia si este sora mea. Dati va rog frumos o mana de ajutor in sensul acesta si Dumnezeu sa va binecuvinteze pentru aceasta! Va multumesc! Catalin Prisacariu - "
`emy Dani
Admin

Browser: Firefox 2.0.0.12

xxlliinnkk
View Profile
« Reply #31 on: 22 February 2008 - 12:47.47 »

Echipa administrativă a ForumAZSMR.Net doreşte să transforme o idee într-un proiect concret, care să devină realitate... Este vorba de un proiect destul de îndrăzneţ, care ar fi o premieră printre adventiştii-reformişti români. Nu pot da detalii acum, întrucât deocamdată totul este abia în fază incipientă... Dar doresc să vă cer sprijinul în rugăciune, în numele micii echipe (deocamdata!) care se ocupă de acest plan... Am toată convingerea ca dacă există suficientă dedicare, Numele Domnului ar fi preamărit prin concretizarea acestei idei.

Însă la fel de convins sunt că dacă nu vom insista in rugăciune, pentru ca Dumnezeu să ne înveţe cum e cel mai bine să procedăm, să ne ajute să formăm cea mai competentă echipă şi să ne pună in inimă cât mai multă dedicare, perseverenţă şi dorinţă de sacrificiu, totul va fi un eşec, iar Numele Domnului va fi pângărit prin noi. De aceea... vin înaintea voastră cu rugămintea de a vă ruga fierbinte pentru acest proiect... Şi, vă rog, spuneţi şi prietenilor voştri şi altor fraţi să se roage...

La momentul potrivit, vă voi spune exact despre ce este vorba, dar pentru ca acel "moment potrivit" să poată să vină, avem nevoie să fim susţinuţi in rugăciune...

Domnul să ne călăuzească şi să ne întărească! Amin!

.[/size]
mary

View Profile
« Reply #32 on: 22 February 2008 - 14:34.36 »

63 63 63 63
 prayers prayers prayers
 godbless

Pot TOTUL  in Hristos care ma intareste!
Michelle

Vrei să faci lucruri mari trebuie să rămâi mic..

View Profile WWW Email
« Reply #33 on: 23 February 2008 - 23:35.15 »

Echipa administrativă a ForumAZSMR.Net doreşte să transforme o idee într-un proiect concret, care să devină realitate... La momentul potrivit, vă voi spune exact despre ce este vorba, dar pentru ca acel "moment potrivit" să poată să vină, avem nevoie să fim susţinuţi in rugăciune...

Domnul să ne călăuzească şi să ne întărească! Amin!

Domnul sa va ajute si sa va calauzeasca in planul vostru!

Cand esti multumit sa fii pur si simplu tu insuti si sa nu te compari cu ceilalti, toti te vor respecta.

Intelept este cel care a reusit sa inteleaga ca totul este de neinteles.
`emy Dani
Admin

xxlliinnkk
View Profile
« Reply #34 on: 24 February 2008 - 10:38.59 »

Domnul sa va ajute si sa va calauzeasca in planul vostru!

Amin! smile

.[/size]
Andreea
**

View Profile
« Reply #35 on: 24 February 2008 - 21:22.00 »

Domnul sa fie cu voi si sa va ajute sa reusiti in ceea ce faceti! prayers
MSe

emy_nem_21
View Profile
« Reply #36 on: 04 March 2008 - 11:32.58 »

suntem alaturi de voi in rugaciune

"Vreau sa cunosc gandurile Lui Dumnezeu; restul sunt detalii." (Albert Einstein)

www.ZambetDeCopil.com
mihai dumitru

În căutarea luminii...

Browser: Firefox 3.0.5

View Profile Email
« Reply #37 on: 15 January 2009 - 19:32.23 »

Pe lângă rugăciune mai pot ajuta cu ceva proiectul din feb 2008? Ceva nou?
Martin Luther

Browser: Firefox 3.6.4

View Profile WWW Email
« Reply #38 on: 28 June 2010 - 12:46.51 »

Propun sa ne rugam pentru... RUGACIUNE! Putem constata chiar in comunitatile noastre, ca noi nu stim sa ne rugam. Majoritatea dintre noi spunem poezii, nu rugaciuni - exact ce spunea Isus despre farisei, ca repeta acelea-si cuvinte... Rugaciunile noastre nu vin din inima, ci sunt pur si simplu cuvinte rostite cu gura. Deci avand in vedere ca rugaciunea e considerata a fi "respiratia sufletului", ne putem imagina ce suflete putem avea daca spunem poezii 17

PS. Nu generalizez, sunt sigur ca sunt si exceptii

O exceptie sunt eu. As dori sa va impartasesc noua mea viziune cu privire la rugaciune si sa-mi spuneti ce parere aveti.
   Mi-ar placea si o abordare mai concreta, mai practica a subiectului. Pentru mine, omul secolului XXI, ce reprezinta practic  rugaciunea ? Adica ma rog sa-i multumesc lui Dumnezeu, sa-i cer, sa vorbesc cu El, sa-I vorbesc numai eu?
   Astea sunt si intrebarile mele de vreo 2 ani. Experienta mea in ce priveste rugaciunea s-a schimbat total. Am fost un om al rugaciunii. Ma rugam serios, nu numai de 3 ori pe zi. Dar imi lipsea "ceva"...Dumnezeu tacea parca intotdeauna. Apoi am inceput sa-i studiez caracterul in lumina care vine de pe Golgota...si viata mea de rugaciune a luat o cotitura mare. Nu ma mai rugam sacadat, mecanic, cu limba de lemn. Vorbeam ca si cu un prieten. Ma rugam mai mult(imi aduc aminte cum ma sculam pe la 3-4 dimineata si mergeam pe plaja sa ma rog intr-o liniste deplina, doar in ambianta valurilor si a stelelor de pe cer) Acum vorbeam cu dumnezeu. Dupa ce ii prezentam parerile, nevoile, multumirile(cam in ordinea asta), luam o pauza si incercam sa-l ascult. De fiecare data IMI RASPUNDEA prin natura. valurile marii imi spuneau ceva, miliardele de stele de pe cerul senin al Spaniei imi spuneau ceva, suieratul vantului printre pomi( atunci cand ma duceam pe munte sa ma rog)imi spunea ceva. Am avut INCREDIBILE EXPERIENTE de viata cu dumnezeu datorita rugaciunii. Si obisnuiam sa cred ca L-am coborat pe dumnezeu undeva la nivelul meu de pe tronul ceresc. Ma inselam grav.
Dumnezeu dorea acum sa ma treaca la un alt stadiu, mult mai avansat de intelegere a Lui. Si a rugaciunii. Am avut o experienta cumplita cu rugaciunea acum 2 ani. Mi-a promis ceva, ceva de viata si de moarte pentru mine...si...nu s-a tinut de cuvant. Asa am crezut si inteles pe moment. Am fost socat si dezamagit. Ii fusesem credincios si El ma tradase. M-am rebelat contra Lui si nu m-am mai rugat. N-am mai deschis biblia. I-am intors spatele. El a devenit din ce ince mai mic, iar eu din ce in ce mai important in ochii mei. Cu deosebitul farmec de caracter pe care il are, statea deoparte si ma astepta sa-mi reevin din furie. Ma astepta ca pe fiul risipitor.
Acum 1 an s-a intamplat trecerea la o alta faza de intelegere a Lui si a rugaciunii. Am constatat uimit ca din tot ce ii cerusem cu 2 ani in urma mi-a dat TOT ce era spre binele meu(poate vesnic) si mi-a luat TOT ce era spre nenorocoirea mea pamanteasca( si poate chiar vesnica). Am ramas uimit, mut si rusinat in fata Lui. Am invatat ca in rugaciune nu trebuie sa ma trag de sireturi cu El desi imi este tata si prieten. Am invatat ca nu trebuie sa ma rog ca sa-i fac pe plac...ii sunt placut oricum, chiar daca nu ma rog. Am invatat ca in rugaciune nu trebuie sa mai cer ceva...ci doar sa multumesc anticipat. Are el grija de toate, de absolut toate. Am invatat ca trebuie sa am rabdare, pentru ca eram prea grabit, prea egoist. Dar mai presus de toate am invatat ca nu studiul bibliei, nu ritualurile religioase, da...nici macar rugaciunea nu sunt primordiale. Ci doar CREDINTA. Credinta ca desi nu-L inteleg cum actioneaza si interactioneaza in viata mea, desi tace cand vreau sa-mi vorbeasca...e tot acolo, langa mine. Are doar nevoie de timp, si el si eu, ca sa mi se reveleze mai mult.
Astazi ma rog deja foarte rar. Poate o data pe luna, ceva de genul...In fiecare zi insa vorbesc cu el in gand sau prin alte metode.Imi vorbeste de ex prin forumul asta. Imi vorbeste prin documentare din natura sau despre stiinta. Imi vorbeste cand ma duc cu masina in padure si cantecul pasarilor( aici in Germania este un adevarat paradis natura) se confunda cu muzica pe care o ascult din masina(http://www.youtube.com/watch?v=nXq3h-WX90E&feature=related) si care imi spune ca...niciodata nu sunt singur si parasit(superba "rugaciune"..de fapt) Imi vorbeste cand vad vreun imigrant negru care cerseste si plange. Cand ploua si cand se arata apoi curcubeul....Si tot asa... Azi, spre diferenta de trecut, mult mai mult il las pe Dumnezeu sa-mi vorbeasca, si mult mai putin ma rog(vorbesc) eu. Aa, poate cand doar coplesit de frumusetea inegalabila a cracterului Sau, imi pun capul pe perna si ii multumesc ca a fost "Ein schöner Tag" ...o zi frumoasa(http://www.youtube.com/watch?v=DJu-qUZh_Xg&feature=related).
   Ce parere aveti despre o asemenea viata de rugaciune?

Martin Luther

Browser: Firefox 3.6.8

View Profile WWW Email
« Reply #39 on: 28 July 2010 - 21:28.40 »

Din nou...sa inteleg ca n-aveti nici-o parere; NIMIC?  vad ca de o luna nu mi-a raspuns nimeni. Nu vreau sa-mi bat joc...doar vad rugaciunea acum cu alti ochi si vreau sa discutam, sa imi spuneti daca si cu ce sunt gresit in aceasta noua viziune.

Am fost placut surprins sa descopar pe net acest comentariu despre rugaciune care nu este produs azs:
"... anumiţi etnologi au comparat şarmul magic cu rugăciunea: nu este până la urmă şi rugăciunea o cerere adresată divinităţii? Nu-şi propune şi ea să obţină din intervenţia dinvină un oarece avantaj? Ar fi totuşi o trădare a esenţei rugăciunii de a vedea în ea un tip de sortilegiu (vrajă, farmece, profeţii). În primul rând, în timp ce magia se sprijină pe un determinism şi se vrea eficace prin ea însăşi (ca o reţetă de farmacie), rugăciunea n-are valoare decât prin calităţile credinciosului, căci numai virtuoşior li se vor împlini rugăciunile."

Apoi un statement din nou,ne-azs, dar cu care sunt perfect de acord:
" Mai mult, adevărata rugăciune este aceea care nu cere nimic altceva pentru sine decât curajul de a suporta voinţa Domnului: "Facă-se voia Ta!" Iată ce cere un adevărat credincios Domnului lui. Cum spunea Teilhard de Chardin, "tot ce mi se întâmplă este adorabil". Adevărata rugăciune religioasă nu este altceva decât un act de adoraţie. Credinciosul care cere lui Dumnezeu ploaie sau timp frumos, succes la examen sau sănătate, riscă să degradeze religia în magie." (Denis Huisman, André Vergez, Philosophie, Ed. Marabout 1994, Vol. 1, p. 25/ 26.).

Asa gandesc si eu de vreun an de zile, avand in vedere ca oricum Dumnezeu ne poarta de grija si de toate nevoile noastre. Dar voi ce ziceti? La ce bun rugaciune de dimineata: Doamne ai grija de mine azi si fa ...si drege si...scapa-ma si ...ajuta-ma?!?!?
  La ce bun o rugaciune unde multumirea este numai formala, la inceput, cateva clipe si secunde...iar cererile si nemultumirile curg pe banda rulanta de parca Dumnezeu ar fi OPC ul divin? Nu ar trebui sa reformulam, reinventam rugaciunea?

Pages: 1 [2] 3 4 5   Go Up K-Detection Mod © 2006, kupus.org K-Team
  Print  

Jump to:  

Miscarea de Reforma - Forum AZSMR - Forum Adventist Reformist - Forum Reformist - Forum AZS-MR Tineri AZSMR - Tineri Adventisti Reformisti - Tineri Reformisti - Tineri AZS-MR