ForumAZSMR.Net
24 May 2012 - 01:59.19 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Utilizatorii ForumAZSMR.Net au, printre altele, obligatia sa evite limbajul prescurtat/stricat gen SMS (IRC etc.) Ex.: "knd" in loc de "cand", "ji" in loc de "si". Alte informatii in REGULAMENT.

Home Gallery Calendar Search Members Contact Help Login Register   *
Noutati pe forum
[10 May 2012 - 23:04.10]

[09 May 2012 - 10:53.40]

[08 May 2012 - 12:00.31]

[05 May 2012 - 12:17.22]

[05 May 2012 - 08:33.38]

[01 May 2012 - 23:14.56]

[18 April 2012 - 13:13.33]

[15 April 2012 - 14:15.10]

[15 April 2012 - 14:13.00]

by seby
[15 April 2012 - 13:33.52]
Noutati in playlist
Noutati in album
Imagini:

Titlu: Aspen, April 2011
Autor: Davieboy

Pe la noi ivitu-s-au chipurile unor vestitori de prim?var?...
Titlu: Semnele prim?verii
Autor: Alex Dumitru

Vineri, Studiu - Sora Barbara Monteiro
Titlu: Priorit??i în ajun
Autor: pollianna

Comentarii:
Promo
www.aievea.net
Agenda electronica, Software biblic, Prezentari Power Point, Muzica, Articole, Carti, Subiecte uimitoare, Semne de carte, Wallpapers etc.
www.azsmrebenezer.net
Comunitatea româna Eben-Ezer (Soci, Italia).
www.restvegan.lx.ro
Restaurantul vegetarian Cris din Oradea va ofera mancare gustoasa si sanatoasa si curs gratuit de nutritie.
www.azsmr-moldova.ro
Site-ul conferintei Moldova a adventistilor de ziua a saptea - miscarea de reforma.
Bensoft Telecom - furnizor de servicii internet si telefonie
"Nimeni NU trebuie să fie grabnic să intre în controverse, ci ar trebui să povestească în mod simplu
POVESTEA IUBIRII LUI ISUS."
(Ellen G. White, "Evanghelizarea", pag. 355)
Biserica adventist-reformista din Milano, Italia
Subject Statistics
Topic: Ajutor prin Rugaciune Replies: 89 piece
Read 14685 times 0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Pages: [1] 2 3 ... 5   Go Down
  Print  
This topic has not yet been rated!
You have not rated this topic. Select a rating:
Author Topic: Ajutor prin Rugaciune  (Read 14685 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Lavy
**

Browser: MSIE 6.0

View Profile
« on: 09 December 2006 - 12:43.38 »

Familia Fuica Samuel  din Loloiasca - Prahova, trece in aceste zile printr-o experienta foarte dificila. Fiica lor, Naomi ( pe 17 decembrie va implini 9 ani ), se afla intr-o situatie grava.

Deasemenea, familia Dorin Sauciuc din Piatra-Neamt, printr-o trista coincidenta, traieste aceeasi experienta. Fiica lor, Simona ( 14 ani ), se afla in aceeasii situatie delicata.

De astazi, 08 decembrie, amandoua  se afla internate la Spitalul Fundeni, sectia Hematologie, unde vor urma un tratament intensiv destul de complex. Dorim ca toti cei care citesc acest mesaj sa se roage pentru ele, pentru familiile lor, si pentru medicii care le au sub ingrijire.

Ceea ce la oameni este imposibil, noi credem din toata inima ca la Dumnezeu este posibil.

[http://www.azsmrebenezer.net/newstext.php?id=182]

(Nu stiu daca este postat bine, daca am gresit mutati topicul  ;) )
Report to moderator   Logged

✰ ・・Lifε is what happens to you while you're busy making other plans ・・ ✰
elder
Admin

Theos esti AGAPE

Browser: Firefox 2.0

o5aby
View Profile
« Reply #1 on: 11 December 2006 - 11:52.25 »

Ne vom ruga pt ele. Le incredintam in Mana Domnului

Nihil sine Deo!
Lavy
**

Browser: MSIE 7.0

View Profile
« Reply #2 on: 07 January 2007 - 18:03.16 »

Fuica Naomi va fi operata si ea, in urma la douo zile de tratament cu injectii (o fiola 200€). Dar are mai multe posibilitati ca Sauciuc Simona, fiindca a fost dusa la spital mai din timp.

Sa ne rugam ca, macar ea, sa supravietuiasca la aceasta operatie.

✰ ・・Lifε is what happens to you while you're busy making other plans ・・ ✰
`emy Dani
Admin

xxlliinnkk
View Profile
« Reply #3 on: 07 January 2007 - 18:21.14 »

Ne vom ruga pentru ea... Faca`se voia Domnului...

"Este mai uşor să spargi un atom decât o prejudecată." (Einstein)
metacuvinte.sayyes.ro | http://twitter.com/taceri | dexonline.ro/ghid-exprimare

.[/size]
anddrusca
imi canta inima...

but I'm a supergirl, and supergirls just fly

View Profile Email
« Reply #4 on: 16 January 2007 - 13:32.43 »

pentru studentii stresa(n)ti: de nesomn  7_11_1 , de absente, de regim cu covrigi, de examene prea multe si prea complexe, de memorie supraincarcata, de astenie, de cursuri indescifrabile...si totusi pentru studentii care se straduiesc sa supravietuiasca inca unei sesiuni mult prea solicitante pentru neuronii lor fragili si gingasi...
vreti sa ne sustinem in rugaciune unii pe altii?  63

ii un text fain pe care eu il citesc inainte de fiecare examen: 2 Cronici 20:1-30, pe mine ma incurajeaza mult, si ma ajuta sa imi dau seama de faptul ca trebuie sa fac orice lucru in dependenta de Dumnezeu, si sub autoritatea Lui, si ca pentru El...pentru ca El sa isi ia slava din toate luptele mai mult sau mai putin intense din viatza mea...

va provoc si pe voi...asa cum si eu am fost provocata...sa Il punem la incercare pe Dumnezeu...El iubeste sa ii incredintam Lui luptele noastre aparent minore, dar si pe cele care seamana cu niste uriasi...

personal, nu vreau sa plec fara Domnul la examene sesiunea asta...ci vreau ca toti sa vada ca fiica unui Rege seamana cu Tatal ei...
cine mai vrea sustinere in rugaciune  prayers ...sa ridice mana sus, studenteste  10 ...si sa spunem o vorba buna la Tatal nostru unii pentru altii (nu inainte insa de a ne face norma noastra de toceala)...  3_3_102

P.S. eu am o lucrare urata azi...si vreau (numa) izbanda  it_is_written
multumesc  smile

'My Goal is God Himself. Not joy, nor peace, not even blessing, but God Himself, My GOD!'
anddrusca
imi canta inima...

View Profile Email
« Reply #5 on: 16 January 2007 - 13:50.18 »

si textul atasat, pentru cei care vor sa fie incurajati in situatiile pentru care se roaga si care li se par imposibile  10

* 2 Cronici 20.doc (29 KB - downloaded 141 times.)

'My Goal is God Himself. Not joy, nor peace, not even blessing, but God Himself, My GOD!'
`emy Dani
Admin

xxlliinnkk
View Profile
« Reply #6 on: 16 January 2007 - 16:00.40 »

Doamne, Iti multumesc pentru examenele grele... pentru ca inca o data imi amintesti ca depind in fiecare clipa doar de Tine... si mai ales ca Tu, numai Tu, poti sa ma ajuti... si Tu vrei asta mai mult decat oricine altcineva...

andreea, din partea mea, multumesc pentru versete... pentru mine au fost de un mare folos... si imi place sa cred ca pentru toti cei care le`au citit au fost de folos.. si partea cea mai frumoasa este ca nu se aplica doar stundentilor, ci tuturor celor care au de rezolvat o problema, indiferent de natura acesteia...

Succes la lucrare, cel putin eu ma voi ruga pt tine... prayers

.[/size]
anddrusca
imi canta inima...

View Profile Email
« Reply #7 on: 28 January 2007 - 16:08.49 »

ma gandesc ca de multe ori e foarte usor sa cerem ceva in rugaciune, dar apoi, cand primim ceea ce am cerut...uitam sa multumim, Domnului in primul rand...cel putin, lista mea de cereri e interminabila...mereu vin cu ele inaintea lui Dumnezeu...ca un copil plangacios...si de prea putine ori multumit...

ar fi fain ca la topicul asta, dupa ce aducem anumite nevoi sau motive de rugaciune inaintea lui Dumnezeu, sa povestim si despre raspunsurile pe care le-am primit la acele cereri specifice...cred ca lui Dumnezeu ii place sa ne vada atenti la raspunsurile pe care ni le da...noi ne rugam de obicei...dar nu mai suntem atenti si pentru raspuns...sau chiar daca vedem clar raspunsurile...uitam sa multumim...

personal, pentru motivul de mai sus pot sa spun ca Domnul a lucrat...nu cum ma asteptam...m-a luat prin surprindere in anumite momente...uneori raspunsul Lui m-a deranjat...si nu m-a menajat...
privind in urma, pot spune ca momentele in care raspunsurile lui Dumnezeu la rugaciuni m-au revoltat cel mai mult, sau mi-au fost cele mai incomode, si mi-au provocat durere, poate...in momentele alea m-am apropiat cel mai mult de El, si am devenit mai dependenta de El...in momentele alea mi-am dat seama ca eu, fara El nu pot face nimic...dar absolut nimic...sau...cel putin...nimic de calitate, nimic care sa conteze pentru vesnicie...

rugaciunea este intr-adevar o forta, muta muntii, face minuni...am experimentat asta...dar...exista o conditie...rugaciunea adusa in termenii lui Dumnezeu, si nu in termenii nostrii...de cele mai multe ori impregnati cu egoism...

personal ma bucur cand Dumnezeu imi raspunde nu cum mi-ar placea mie mai mult, ci asa cum stie ca e cel mai bine pentru copilul Lui...care desi nu intelege mereu "de ce?", va intelege odata, si va aprecia dragostea Tatalui....
si...va multumesc ca v-ati rugat pentru examenele mele...inca mai am...multe si grele...si sper sa treaca cu bine...
momentan pot doar sa spun

1 Samuel 7:12 Samuel a luat o piatra pe care a pus-o între Mitpa si Sen, si i-a pus numele Eben-Ezer (Piatra de ajutor); zicând: "Pâna aici Domnul ne-a ajutat"

`emy Dani
Admin

Browser: Opera 8.01

xxlliinnkk
View Profile
« Reply #8 on: 26 February 2007 - 17:29.28 »

multumesc mult tuturor celor care au stiut si s'au rugat pentru sanatatea mea... acum ma simt mai bine, dar... rugaciunea nu este niciodata un lucru in plus sau nefolositor... asadar... m'ati ajuta daca ati continua sa va rugati pt mine... cu ajutorul lui Dumnezeu, in foarte scurt timp voi putea reveni la activitatile normale...

.[/size]
alin

View Profile Email
« Reply #9 on: 26 February 2007 - 18:46.05 »

multumesc mult tuturor celor care au stiut si s'au rugat pentru sanatatea mea... acum ma simt mai bine, dar... rugaciunea nu este niciodata un lucru in plus sau nefolositor... asadar... m'ati ajuta daca ati continua sa va rugati pt mine... cu ajutorul lui Dumnezeu, in foarte scurt timp voi putea reveni la activitatile normale...

Emmy, noi nu stim nimic despre problemele tale...Cum de ai putut sa ai probleme si sa fii atat de calm?
Mi-am facut probleme pentru examenele lui Elder si nu mi-as fi facut pentru tine, timp? Sau doar prietenii apropiati au stiut? Noi nu reprezentam nimic pentru tine? 20
Mac-Mac
**

Browser: Firefox 1.5.0.10

View Profile
« Reply #10 on: 26 February 2007 - 19:04.08 »

emy probleme de sanatate ok dar care te-au impiedicat sa faci activitate? sau anumite activitati? :( ma bucur ca esti mai bine si o sa ma rog  ca sa iti fie mai bine smile parca imi amintesc de unele probleme dar astea erau cand eram si eu bolnavioara... sunt tot aceleasi? 17 poate o sa imi explici candva mai pt delly;)

"De aceea pentru ca ai pret in ochii Mei, pentru ca esti pretuit si te iubesc, dau oameni pentru tine si popoare pentru viata ta"
alin

View Profile Email
« Reply #11 on: 26 February 2007 - 19:13.36 »

emy probleme de sanatate ok dar care te-au impiedicat sa faci activitate? sau anumite activitati? :( ma bucur ca esti mai bine si o sa ma rog  ca sa iti fie mai bine smile parca imi amintesc de unele probleme dar astea erau cand eram si eu bolnavioara... sunt tot aceleasi? 17
poate o sa imi explici candva mai pt delly;)

Da, si in afara de faptul ca o sa ne rugam mult pentru tine, te asiguram ca eu si Mac vom avea grija de Forum. Tu si Elder stati linistiti, ca noi vom lucra pentru voi!
Va iubim mult de tot! smile
`emy Dani
Admin

xxlliinnkk
View Profile
« Reply #12 on: 27 February 2007 - 15:26.36 »

In primul rand, va multumesc ca imi sunteti alaturi... Si acuma sa va raspund smile

Noi nu reprezentam nimic pentru tine? 20

Raspunsul aici:
Eu sunt prietenul vostru, al tuturor, voi toti sunteti prietenii mei... Imi place sa cred ca aici suntem toti prieteni

smile Faptul ca nu v`am spus nimic, nu inseamna ca nu insemnati f mult pt mine..

emy probleme de sanatate ok dar care te-au impiedicat sa faci activitate? sau anumite activitati? :(

Si si  10

parca imi amintesc de unele probleme dar astea erau cand eram si eu bolnavioara... sunt tot aceleasi? 17 poate o sa imi explici candva mai pt delly;)

Nu`mi amintesc la ce probleme te referi... de fapt, conteaza si ce anume numesti tu problema de sanatate  smile poate explici candva mai pt emy... dar in privat.

Si acuma sa explic... n`a fost absolut nimic grav, au stiut foarte putini, iar acum, multumesc Domnului, ma simt bine... si, cu ajutorul Domnului, in foarte scurt timp ma voi simti foarte foarte bine. Cred ca ati dramatizat putin smile Va multumesc oricum... si cred ca putem considera aceasta chestiune finalizata.. sunteti de acord, da? 10

.[/size]
Mac-Mac
**

Browser: Firefox 1.5.0.10

View Profile
« Reply #13 on: 27 February 2007 - 19:41.43 »

biiiiiiiiiiiiiiiineeee! ma bucur ca esti mai bine;) si k o sa fii f bine:) ai grij in continuare de tine ca sincera sa fiu nu vreau sa pierdem adminul care vrea sa fie prietenul nostru 5 si care este prietenul nostru smile

"De aceea pentru ca ai pret in ochii Mei, pentru ca esti pretuit si te iubesc, dau oameni pentru tine si popoare pentru viata ta"
catalin
Guest
« Reply #14 on: 06 March 2007 - 00:07.48 »

Va cerem ajutorul prin rugaciune pentru lucrare ce se desfasoara in inchisoarea de maxima securitate din IASI.In fiecare Duminica se fac studii biblice cu detinutii de acolo.
mariussascau

Browser: MSIE 7.0

sascau@hotmail.com marius.sascau
View Profile
« Reply #15 on: 06 March 2007 - 23:40.32 »

Prieteniii dragi am si eu nevoie sa va rugati pentru mine (Marius) si prietena mea (Lavinia) si pentru familile noastre... eu am fixat o ora fixa 20:00 daca doriti sa va alaturati cu noi miar face mare placere... Facase voia Lui :) Amin!... Domnul cu voi... multumesc anticipat

Cu tine viata e mai roz ;)
deea2007

Browser: Firefox 2.0.0.2CreativeZENcastv1.04.06

View Profile WWW
« Reply #16 on: 07 March 2007 - 07:42.10 »

Draga Marius, noi ne vom ruga pentru tine si prietena ta, pentru ca iti suntem frati si prieteni, dar trebuie sa ne spui putin mai in detaliu pentru ce anume situatie vrei sprijinul.

Ne putem ruga chiar si asa dar nu trebuie oare sa cerem specific lui Dumnezeu ceva cand ne rugam,mai ales daca ai probleme speciale?

Cu Dumnezeu in fiecare zi...
mariussascau

View Profile
« Reply #17 on: 08 March 2007 - 17:03.19 »

pai...Domnul stie cauza rugaciunii...si dece am ceruto...e pentru ca sa fim mai credinciosi si sa credem mai mult in El si sa nu ne mai fie frica...si sa lasam toate la picioarele Lui si sa credem ca neajuta in orisice necaz ;)... multumesc anticipat tuturor...sper ca mati inteles...Domnul cu voi

mariussascau

View Profile
« Reply #18 on: 12 March 2007 - 18:36.00 »

Multumesc celor care sau rugat pentru mine Domnul raspunde in diferite moduri sii multumesc...si va rog sa va rugati in continuare pentru mine pentru ca sa raman mereu langa Domnul si sa am credinta... daca se poate la aceiasi ora 20:00 sau cum doriti eu miam zis dorinta voi faceti cum doriti si credeti cai mai bine pentru voi...  toate cele bune va doresc tot binele din cer Domnul sa va calauzeasca pasii :*

catalin
Guest
« Reply #19 on: 28 March 2007 - 23:41.12 »

Nu stiu daca credeti ca e important, dar cei aprox. 30 de detinuti de la penitenciarul din Iasi care participa la studiile biblice asteapta rugaciunile voastre. "Si am fost in temnita si ati venit pe la mine..." Mare putere are rugaciunea celui neprihanit. DOMNUL SA VA BINECUVANTEZE!
Pages: [1] 2 3 ... 5   Go Up K-Detection Mod © 2006, kupus.org K-Team
  Print  

Jump to:  

Miscarea de Reforma - Forum AZSMR - Forum Adventist Reformist - Forum Reformist - Forum AZS-MR Tineri AZSMR - Tineri Adventisti Reformisti - Tineri Reformisti - Tineri AZS-MR