ForumAZSMR.Net
24 May 2012 - 01:02.42 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Bine ati venit pe forumul neoficial al Adventistilor de Ziua a Saptea - Miscarea de Reforma!

Home Gallery Calendar Search Members Contact Help Login Register   *
Noutati pe forum
[10 May 2012 - 23:04.10]

[09 May 2012 - 10:53.40]

[08 May 2012 - 12:00.31]

[05 May 2012 - 12:17.22]

[05 May 2012 - 08:33.38]

[01 May 2012 - 23:14.56]

[18 April 2012 - 13:13.33]

[15 April 2012 - 14:15.10]

[15 April 2012 - 14:13.00]

by seby
[15 April 2012 - 13:33.52]
Noutati in playlist
Noutati in album
Imagini:

Titlu: Aspen, April 2011
Autor: Davieboy

Pe la noi ivitu-s-au chipurile unor vestitori de prim?var?...
Titlu: Semnele prim?verii
Autor: Alex Dumitru

Vineri, Studiu - Sora Barbara Monteiro
Titlu: Priorit??i n ajun
Autor: pollianna

Comentarii:
Promo
www.aievea.net
Agenda electronica, Software biblic, Prezentari Power Point, Muzica, Articole, Carti, Subiecte uimitoare, Semne de carte, Wallpapers etc.
www.azsmrebenezer.net
Comunitatea româna Eben-Ezer (Soci, Italia).
www.restvegan.lx.ro
Restaurantul vegetarian Cris din Oradea va ofera mancare gustoasa si sanatoasa si curs gratuit de nutritie.
www.azsmr-moldova.ro
Site-ul conferintei Moldova a adventistilor de ziua a saptea - miscarea de reforma.
Bensoft Telecom - furnizor de servicii internet si telefonie
"Nimeni NU trebuie să fie grabnic să intre în controverse, ci ar trebui să povestească în mod simplu
POVESTEA IUBIRII LUI ISUS."
(Ellen G. White, "Evanghelizarea", pag. 355)
www.aievea.net :: Agenda electronica, Software biblic, Prezentari Power Point, Muzica, Articole, Carti, Subiecte uimitoare, Semne de carte, Wallpapers etc.
Subject Statistics
Topic: ISUS A INVIAT INTR-O ZI DE SABAT ! Replies: 31 piece
Read 2316 times 0 Members and 3 Guests are viewing this topic.
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Current Topic Rating: *****
You have not rated this topic. Select a rating:
Author Topic: ISUS A INVIAT INTR-O ZI DE SABAT !  (Read 2316 times)
0 Members and 3 Guests are viewing this topic.
Davieboy
**

Browser: Firefox 9.0.1

View Profile Email
« Reply #20 on: 24 January 2012 - 01:24.33 »

n-avem voie sa ne consideram "dascali" si sa-i socotim "simpli" pe cei care o cred pe E.G.W.  Personal, desi nu o socotesc infailibila, cred scrierile ei.
deci cucoana White se poate autointitula profet si mesager fara sa aiba nici macar o profetie implinita, compilandu-ne cu mesaje de "secănd hend", sugerand ca vin direct de la Dumnezeu, dar eu care sunt cu cateva biblioteci deasupra voastra nu am voie sa ma socotesc dascal intre voi astia micii ?
Report to moderator   Logged

Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Davieboy
**

View Profile Email
« Reply #21 on: 25 January 2012 - 06:16.03 »

Vreau sa va instiintez ca singurul motiv pentru care intarzii cu postarile aici, este doar pentru faptul ca administratorul si moderatorul forumului (`emy Dani si elder) evita sa-mi raspunda la cateva apeluri care le-am facut dumnealor, la fiecare in parte, de aproape o saptamana. Eu inteleg ca le sunt antipatic, dar in cazul de fata, bunul lor simt lasa de dorit.
Deci va rog frumos, astept un raspuns[sau doua], pe privat bineinteles.

Catalin
*
Browser: MSIE 9.0

View Profile Email
« Reply #22 on: 25 January 2012 - 09:15.43 »

,,Să nu daţi câinilor lucrurile sfinte şi să nu aruncaţi mărgăritarele voastre înaintea porcilor, ca nu cumva să le calce în picioare şi să se întoarcă să vă rupă. (Matei 7:6),, Nu mai înțeleg de ce va mai bateți capul cu persoane de felul acesta? Se vede de la sine că omul acesta nu crede nimic, nici macar pe Domnul Isus. O persoana de felul acesta, nu dorește altceva decât să demonstreze că Isus a fost un impostor, iar biblia este greșită. Multă pace!
ionel
**

View Profile
« Reply #23 on: 26 January 2012 - 00:08.36 »

deci cucoana White se poate autointitula profet si mesager fara sa aiba nici macar o profetie implinita, compilandu-ne cu mesaje de "secănd hend", sugerand ca vin direct de la Dumnezeu, dar eu care sunt cu cateva biblioteci deasupra voastra nu am voie sa ma socotesc dascal intre voi astia micii ?
    Tu, care esti cu cateva biblioteci, unde? Tu care te crezi calauza orbilor      ,esti mai orb decat toti. Tu care vrei sa dai lectii (clasa) la altii ar fi trebuit sa intelegi ca nu prea esti dorit ca si prof.
lady gagaga
**
Browser: Chrome

View Profile
« Reply #24 on: 26 January 2012 - 14:01.30 »

Davieboy, nu stiu cum vrei tu sa te faci ascultat si inteles fiind plin de aroganta si mandrie. In acest loc si pentru aceasta biserica aka AZSMR "cucoana White" e cam egala cu Dumnezeu asa ca daca vorbesti fara perdea despre ea e ca si cum ai huli pe Dumnezeu. Daca ai ceva de spus, foloseste un ton moderat, ai mai multe sanse sa te asculte cineva decat daca te lauzi cu cate carti ai citit. (fie vorba intre noi, cititul nu prea e apreciat prin zona, oamenii care se lauda cu calitatea asta nici atat.) La predicatori nu te astepta la prea multe, Catalin mai da prin zona dar destul de rar si la fel ca orice persoana din tagma asta, nu sta la discutii, stie una si buna. Asa ca nu prea ai cu cine discuta. Sper ca ti-am fost de folos.
Davieboy
**

View Profile Email
« Reply #25 on: 26 January 2012 - 22:33.33 »

,,Să nu daţi câinilor lucrurile sfinte şi să nu aruncaţi mărgăritarele voastre înaintea porcilor, ca nu cumva să le calce în picioare şi să se întoarcă să vă rupă. (Matei 7:6),, Nu mai înțeleg de ce va mai bateți capul cu persoane de felul acesta? Se vede de la sine că omul acesta nu crede nimic, nici macar pe Domnul Isus. O persoana de felul acesta, nu dorește altceva decât să demonstreze că Isus a fost un impostor, iar biblia este greșită. Multă pace!
Nu eram constient ca tu[sau altcineva] ai aruncat lucruri sfinte sau margaritare pe aici...in-afara poate doar de perle (vezi dedesupt) ....
Dar toate aceste discuții nu duce ....
cine ti-a fost profesor de limba romana ?

...a afirmat lady gagaga ca tu esti pastor azs, sau nu am inteles eu, pentru ca as vrea sa te intreb de ce iti colectezi leafla din zecime, adica sudoarea fruntii altor ! ...poate gasesti texte in biblie sa-mi demonstrezi asta (ca sa-ti pot explica adevarata lor semnificatie).

Catalin
*

View Profile Email
« Reply #26 on: 27 January 2012 - 14:34.18 »

Mulțumesc pentru corectare! 9
Cât despre limba româna, cu toate că nu are nici o legătură cu subiectul de față, prof. e decedat. Dar oricum nu ai de unde să-l cunoști.
Versete în Biblie sunt multe în legătură cu zecimea, dar ce rost mai are să le amintesc fiindcă oricum nu crezi nimic din Biblie.
Numai bine!
Davieboy
**

View Profile Email
« Reply #27 on: 27 January 2012 - 15:25.47 »

Versete în Biblie sunt multe în legătură cu zecimea, dar ce rost mai are să le amintesc fiindcă oricum nu crezi nimic din Biblie.
Numai bine!
si eu nu disput faptul ca nu sunt asemenea versete, dar haide sa vedem daca ele iti sunt aplicabile, tie si celorlalti pastori azs, si daca voi aveti dreptul de a va infrupta din belsugul muncii celor care vin la voi intr-un mod sincer si onest, sa-L descopere pe Creator.
continuam discutia aici, pentru ca pe topicul asta am sa te invat de ce esti un popa pagan!

`emy Dani
Admin

xxlliinnkk
View Profile
« Reply #28 on: 28 January 2012 - 20:22.50 »

dar eu care sunt cu cateva biblioteci deasupra voastra nu am voie sa ma socotesc dascal intre voi astia micii ?

"Fiindcă cine este cel mai mic între voi toţi, acela este mare." (Iisus)
Unul a socotit că are aripi și și-a luat zborul de pe bloc. Socoteala de-acasă nu se potrivește întotdeauna cu aia din târg. Dar te poți socoti cum vrei.
Știi ce n-am priceput? Ce tehnică ai folosit ca să numeri bibliotecile altora.

Vreau sa va instiintez ca singurul motiv pentru care intarzii cu postarile aici, este doar pentru faptul ca administratorul si moderatorul forumului (`emy Dani si elder) evita sa-mi raspunda la cateva apeluri care le-am facut dumnealor, la fiecare in parte, de aproape o saptamana. Eu inteleg ca le sunt antipatic, dar in cazul de fata, bunul lor simt lasa de dorit.
Deci va rog frumos, astept un raspuns[sau doua], pe privat bineinteles.

L-ai primit. Ți-am explicat acolo de ce nu mă simt vinovat pentru întârziere. Ai zis ceva de bunul meu simț? Nu, n-ai zis, nu știu ce mi s-a părut... 78

"Este mai uşor să spargi un atom decât o prejudecată." (Einstein)
metacuvinte.sayyes.ro | http://twitter.com/taceri | dexonline.ro/ghid-exprimare

.[/size]
Davieboy
**

View Profile Email
« Reply #29 on: 28 January 2012 - 23:13.01 »

Știi ce n-am priceput? Ce tehnică ai folosit ca să numeri bibliotecile altora.
daca vrei sa descoperi ramai aici si-ti demonstrez ca biserica adventista e la fel de pagana ca si cea catolica...ba mai mut de-atat, in timp ce biserica catolica se culca-n pat cu o curva (vezi cartea apocalipsei), voi va culcati cu doua...

vrei sa vezi? sau doar vrei sa faci pe grozavul doar ca ai acces la butonul "delete" ?

Davieboy
**

View Profile Email
« Reply #30 on: 29 January 2012 - 18:33.42 »

As fi vrut sa va invat de ce secole de-a randul crestinismul pagan sarbatoreste ziua de Duminica, inlocuind Sabatul, sub pretextul ca in ziua aceasta a inviat fiul omului. De ce voi a-ti fost mintiti si inselati ca fiul omului ar fi murit intr-o zi de Vineri, si ar fi inviat o zi si jumatate mai tarziu, intr-o zi de Dumineca, cand defapt El a murit intr-o Miercuri (prima zi de pregatire in saptamana respectiva), a ramas mort in ziua de Joi, care era un sabat anual, in ziua de vineri (care era o adoua zi de pregatire in saptamana respectiva), si a inviat inainte de inserare in ziua Sabatului saptamanal.
As vi vrut sa va aduc dovezi scripturale, si probabil ca ve-ti fi inteles de ce musulmanii au dreptate cand acuza crestinismul a fi fals, si de ce crestinismul care il promovati voi, este unul fals!

Subiectul care l-am deschis eu aici avea implicatii profunde. Descoperind adevarata zi a invierii poate demonstra ca pretextul folosit de Biserica Catholica (si cea Ortodoxa) pentru a continua venerarea zilei soarelui, este neintemeiat, si e fals si ei aleg sa impersoneze Crestinismul intr-o zi cu radacini false. Pe langa ei, si voi, deoarece promovati aceeasi inviere in prima zi a saptamanii!

Biserica Romana (Catholica si Ortodoxa) a declarat Dumineca (in mod public), a fi o zi de sarbatoare si un substitut in locul zilei de odihna (fara a oferi nici un suport biblic - fapt care nu este negat de ei!) doar pentru simplul motiv ca fiul omului ar fi inviat in prima zi a saptamanii! Ei spun ca El ar fi murit si ar fi fost ingropat in a VI a zi a saptamanii. Ei spun ca dupa mai putin de 30 de ore El a inviat CONTRAR proorociei Sale care ne spune ca VA INVIA DUPA 3 ZILE SI 3 NOPTI! - si prin minciuna asta intreaga lume venereaza un dumnezeu fals, intr-o zi falsa, de doua milenii la rand!

Dar ce pacat, pentru ca idiotul cu acces la butonul “move” si “delete” a hotarat ca nu aveti nevoie de asemena informatii.
Numa bine.

Nancy

View Profile Email
« Reply #31 on: 29 January 2012 - 20:08.30 »

.... cine ti-a fost profesor de limba romana ?

39 Cine ți-a fost profesor de limba română?

De ce voi a-ti fost mintiti
As vi vrut sa va aduc dovezi scripturale, si probabil ca ve-ti fi inteles

Pages: 1 [2]   Go Up K-Detection Mod © 2006, kupus.org K-Team
  Print  

Jump to:  

Miscarea de Reforma - Forum AZSMR - Forum Adventist Reformist - Forum Reformist - Forum AZS-MR Tineri AZSMR - Tineri Adventisti Reformisti - Tineri Reformisti - Tineri AZS-MR