ForumAZSMR.Net
24 May 2012 - 00:18.26 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Utilizatorii ForumAZSMR.Net au, printre altele, obligatia sa evite limbajul prescurtat/stricat gen SMS (IRC etc.) Ex.: "knd" in loc de "cand", "ji" in loc de "si". Alte informatii in REGULAMENT.

Home Gallery Calendar Search Members Contact Help Login Register   *
Noutati pe forum
[10 May 2012 - 23:04.10]

[09 May 2012 - 10:53.40]

[08 May 2012 - 12:00.31]

[05 May 2012 - 12:17.22]

[05 May 2012 - 08:33.38]

[01 May 2012 - 23:14.56]

[18 April 2012 - 13:13.33]

[15 April 2012 - 14:15.10]

[15 April 2012 - 14:13.00]

by seby
[15 April 2012 - 13:33.52]
Noutati in playlist
Noutati in album
Imagini:

Titlu: Aspen, April 2011
Autor: Davieboy

Pe la noi ivitu-s-au chipurile unor vestitori de prim?var?...
Titlu: Semnele prim?verii
Autor: Alex Dumitru

Vineri, Studiu - Sora Barbara Monteiro
Titlu: Priorit??i în ajun
Autor: pollianna

Comentarii:
Promo
www.aievea.net
Agenda electronica, Software biblic, Prezentari Power Point, Muzica, Articole, Carti, Subiecte uimitoare, Semne de carte, Wallpapers etc.
www.azsmrebenezer.net
Comunitatea româna Eben-Ezer (Soci, Italia).
www.restvegan.lx.ro
Restaurantul vegetarian Cris din Oradea va ofera mancare gustoasa si sanatoasa si curs gratuit de nutritie.
www.azsmr-moldova.ro
Site-ul conferintei Moldova a adventistilor de ziua a saptea - miscarea de reforma.
Bensoft Telecom - furnizor de servicii internet si telefonie
"Nimeni NU trebuie să fie grabnic să intre în controverse, ci ar trebui să povestească în mod simplu
POVESTEA IUBIRII LUI ISUS."
(Ellen G. White, "Evanghelizarea", pag. 355)
www.restvegan.lx.ro :: Restaurantul vegetarian Cris din Oradea va ofera mancare gustoasa si sanatoasa si curs de nutritie GRATUIT!
Subject Statistics
Topic: azsmr in profetie Replies: 123 piece
Read 8755 times 0 Members and 3 Guests are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 4 ... 7   Go Down
  Print  
Current Topic Rating: *****
You have not rated this topic. Select a rating:
Author Topic: azsmr in profetie  (Read 8755 times)
0 Members and 3 Guests are viewing this topic.
mihai dumitru

În căutarea luminii...

Browser: Firefox 3.6.2

View Profile Email
« Reply #20 on: 02 April 2010 - 21:12.41 »

Dragă Iedidia! Mă tot gândesc la postările tale.... Şi ştii la ce concluzie ajung? Oarecum aşa:

Chiar dacă argumentele tale sunt bine alese,ca stau în picioare chiar de s-ar năpusti asupra lor furia mulţimii, în final îmi dau seama că oamenii se vor împărţi totuşi în trei grupe:

1 Cei fundamentaliÅŸti vor rămâne la draostea "dintâi" , adică vor rămâne cu o laudă pe suflet ptr. biserica lor în care au crezut , măcar că văd semne evidente că nutresc speranÅ£e înÅŸelătoare. Nu pot fi liniÅŸtiÅ£i în conÅŸtiinÅ£a lor , dar fiindcă alte solutii convenabile nu găsesc, sub presiunea propriei inerÅ£ii sau a grupului de influenţă în care trăiesc , preferă să aÅŸtepte ca schimbarea să vină prin altcineva...astfel ei să nu apară niciodată ca având o iniÅ£iativă personală (care ar putea fi criticată...)   
Ptr. ei , postările tale despre biserica nu aduc decât intrigă...

2. IndiferenÅ£i îi numesc pe cei care nu au nici o  frământare...nimic nu îi pasionează, nimic nu îi frământă. Se cred depozitari ai adevărului ÅŸi stând la Adevăr ne ÅŸtiu asiguraÅ£i...
Ptr. ei postările de acest gen NU aduc nimic interesant. O parte din ei nici nu citesc astfel de topicuri..

3. Interesati de bunul mers al poporului lui Dumnezeu şi de lucrarea SA, sunt puţini...dar preţioşi. Ptr. ei merită tot efortul. Ptr. ei tot ce ţine de legătura lor cu Domnul, merită investigaţii. Prejudecăţile cad în faţa dorinţei de cunoaştere. NU sunt creduli fiindcă vor să persevereze în studiu. Îşi pun continuu întrebări fără plictiseala că ar fi prea multe...
Ptr. ei frământarea e o binecuvântare.

TotuÅŸi am un sfat. poate exagerat... 17
Dacă realitatea e sumbră, termină cu o rază de speranţă. Adu soluţii după sublinierea problemelor. Vorbeşte de terapie după stabilirea diagnosticelor.Ai grijă în zelul tău să nu exagerezi în nici un fel.
Altfel pacienţii pot ajunge în "depresie" şi cine ştie ce "sinucideri" nedorite întâmpinăm... 20

E valabil ÅŸi ptr. fratele meu Martin Luther!
Cu stimă şi consideraţie, al vostru mai mic : Mihai Dumitru!
Report to moderator   Logged
Iedidia

"Pot totul în Hristos care mă întăreşte."

Browser: Firefox 3.0.19

View Profile
« Reply #21 on: 02 April 2010 - 22:55.48 »

Dragă Iedidia! Mă tot gândesc la postările tale.... Şi ştii la ce concluzie ajung? Oarecum aşa:

Chiar dacă argumentele tale sunt bine alese,ca stau în picioare chiar de s-ar năpusti asupra lor furia mulţimii, în final îmi dau seama că oamenii se vor împărţi totuşi în trei grupe:

1 Cei fundamentaliÅŸti vor rămâne la draostea "dintâi" , adică vor rămâne cu o laudă pe suflet ptr. biserica lor în care au crezut , măcar că văd semne evidente că nutresc speranÅ£e înÅŸelătoare. Nu pot fi liniÅŸtiÅ£i în conÅŸtiinÅ£a lor , dar fiindcă alte solutii convenabile nu găsesc, sub presiunea propriei inerÅ£ii sau a grupului de influenţă în care trăiesc , preferă să aÅŸtepte ca schimbarea să vină prin altcineva...astfel ei să nu apară niciodată ca având o iniÅ£iativă personală (care ar putea fi criticată...)   
Ptr. ei , postările tale despre biserica nu aduc decât intrigă...

2. IndiferenÅ£i îi numesc pe cei care nu au nici o  frământare...nimic nu îi pasionează, nimic nu îi frământă. Se cred depozitari ai adevărului ÅŸi stând la Adevăr ne ÅŸtiu asiguraÅ£i...
Ptr. ei postările de acest gen NU aduc nimic interesant. O parte din ei nici nu citesc astfel de topicuri..

3. Interesati de bunul mers al poporului lui Dumnezeu şi de lucrarea SA, sunt puţini...dar preţioşi. Ptr. ei merită tot efortul. Ptr. ei tot ce ţine de legătura lor cu Domnul, merită investigaţii. Prejudecăţile cad în faţa dorinţei de cunoaştere. NU sunt creduli fiindcă vor să persevereze în studiu. Îşi pun continuu întrebări fără plictiseala că ar fi prea multe...
Ptr. ei frământarea e o binecuvântare.
O, cât de adevărat... şi numai bunul Dumnezeu ştie cât de mult îmi doresc ca lucrurile să poată fi altfel... adică fără oameni de la punctul 1 şi 2, eu aş vrea ca toţi să fie ca cei de la punctul 3
Primele două categorii de oamenii demonstrează încă o dată în plus că Evanghelia lui Dumnezeu nu serveşte doar de mântuire ci şi de mărturie, pt. cei care o aleg doar de mărturie...
Pot să fac multe: pot să vorbesc despre ce este adevăr ÅŸi ce minciună, să vă mustru sau să vă laud, să vă iubesc sau să vă compătimesc,  să vorbesc aspru sau blând... însă e un lucru pe care nu îl pot face îl dreptul nimănui: să iau decizii...

TotuÅŸi am un sfat. poate exagerat... 17
Dacă realitatea e sumbră, termină cu o rază de speranţă. Adu soluţii după sublinierea problemelor. Vorbeşte de terapie după stabilirea diagnosticelor.Ai grijă în zelul tău să nu exagerezi în nici un fel.
Altfel pacienţii pot ajunge în "depresie" şi cine ştie ce "sinucideri" nedorite întâmpinăm... 20

E valabil ÅŸi ptr. fratele meu Martin Luther!
Cu stimă şi consideraţie, al vostru mai mic : Mihai Dumitru!
Sfatul tău nu este o exageraţie ci o atentă observaţie...
Dar ascultă te rog şi păsul meu...
Toţi cei care pe acest forum şi nu numai ci şi în viaţa reală sunt aşa cum sunt eu sau "Martin Luther" şi nu greşesc dacă amintesc şi persoana ta... sunt între ciocan şi nicovală... Ştii de ce?
Deoarece, după ce se stabileşte diagnosticul pt. biserică: cancer în metastază... începe şi problema...
Dacă începi să chemi afară pe oamenii din această "cangrenă" ei imediat se închid în cochilia lor deoarece au fost atât de mult "îmbătaţi" de ideea falsă că în afara bisericii nu există mântuire pt. ei, încât imediat te resping şi te etichetează ca pe unul care vrei să faci o altă biserică a ta şi să atragi pe cât mai mulţi în ea... iată unul din principalele motive pt. care mie îmi este "frică" să fac apel direct... trăiesc cu nădejdea că poate cei care înţeleg ceva vor înţelege şi că se poate şi altfel de cum au fost învăţaţi de către biserică în mod evident greşit...
Pe de altă parte dacă după darea diagnosticului inviţi pe oamenii la o relaţie personală cu Dumnezeu (lucru pe care am încercat fă îl fac în anumite postări), lucrul acesta este atât de necunoscut oamenilor din biserică încât se înspăimântă şi cred că îi inviţi la anarhie şi rebeliune... au fost atât de mult îndoctrinaţi de biserică că înafara a ceea ce biserica organizează nu există ordine încât aşa cum spuneam, orice invitaţie la o relaţie şi trăire personală cu Dumnezeu este etichetată fiind anarhie, rebeliune...
Acum, te rog pe tine dacă ai tu o soluţie pt. această stare de lucruri, sfătuieşte-ne... suntem binevoitori să te ascultăm... tu ştii asta... smile

"Un credincios pe genunchi vede mai departe decat un filozof în vârful picioarelor..."

"Dumnezeu nu ne retrage o favoare, decât atunci când are de oferit o favoare şi mai mare."
mihai dumitru

În căutarea luminii...

Browser: Firefox 3.6.3

View Profile Email
« Reply #22 on: 03 April 2010 - 13:35.09 »

Cred că ar trebui să citeşti ce scrie deasupra paginii la acest forum : Că trebuie "să povestim simplu povestea iubirii lui Isus!"
DAcă ai găsit ptr. tine o solutie care s-a dovedit a fi viabilă, povesteşte cum s-a întâmplat, ce te face să crezi că a meritat să alegi sau să faci ceea ce ai făcut. NU e vorba de laude, ci doar de o experienţă proprie. Dacă exemplul tău va fi de dorit ptr. noi (alţii) atunci vom împărtăşi "soluţia" te "din mers"...
De aceea cred că ar fi bine să deschid un nou topic: Experienţa mea de viaţă
Iedidia

View Profile
« Reply #23 on: 03 April 2010 - 23:33.32 »

Cred că ar trebui să citeşti ce scrie deasupra paginii la acest forum : Că trebuie "să povestim simplu povestea iubirii lui Isus!"
DAcă ai găsit ptr. tine o solutie care s-a dovedit a fi viabilă, povesteşte cum s-a întâmplat, ce te face să crezi că a meritat să alegi sau să faci ceea ce ai făcut. NU e vorba de laude, ci doar de o experienţă proprie. Dacă exemplul tău va fi de dorit ptr. noi (alţii) atunci vom împărtăşi "soluţia" te "din mers"...
De aceea cred că ar fi bine să deschid un nou topic: Experienţa mea de viaţă

Cred că ceea ce poate convinge pe oricine cu adevărat este cunoaÅŸterea Adevărului fără urmă de moloz...  ÅŸi fără scuze în continuu... voi nu v-aÅ£i săturat? ÃŽn ceea ce priveÅŸte experienÅ£a mea am o vie dorinţă să o povestesc însă nu în această formă (internet), poate ne adunăm odată undeva la o întâlnire ca să vorbim despre toate acestea... luaÅ£i-o ca o propunere...

"Un credincios pe genunchi vede mai departe decat un filozof în vârful picioarelor..."

"Dumnezeu nu ne retrage o favoare, decât atunci când are de oferit o favoare şi mai mare."
Martin Luther

View Profile WWW Email
« Reply #24 on: 05 April 2010 - 14:49.32 »

AZSMR in profetie? Mie doar expresia asta imi suna a foarte multa incumetare!!!
  Fiecare impostor si-a cautat de-a lungul timpului o baza logica, fie ea biblica sau nu, pentru a pretinde ca este "unealta" sau "omul" lui Dumnezeu, prin care dvinitatea doreste sa spuna ceva omenirii. Chiar si Hitler a facut lucrul acesta, stabilind Reich-ul sau ca imparatia cerurilor pe pamant pentru o mie de ani! Faptul ca a scapat in mod absolut miraculos cu viata din nu mai putin de 16 atentate care ii vizau viata, i-a dat tupeul(si argumentul) sa afirme ca este protejatul divinitatii si un popor intreg a si crezut lucrul acesta. Mai recent David Koresh, guru-ul sectei davidienilor(o secta fundamentalista desprinsa din adventism) sau Jesus Miranda in USA (http://en.wikipedia.org/wiki/Jos%C3%A9_Luis_de_Jes%C3%BAs_Miranda) in zilele noastre au descoperit la randul lor in Biblie suficiente argumente ca ei sunt Mesia, si ca cei care ii urmeaza sunt ramasita.
  Desi invataturile AZSMR sunt categoric net diferite de ale lor, nu pot sa nu remarc indignat aceeasi spalare la creier si aceeasi aroganta si pretentie ca "noi suntem ramasita, noi detinem cheile iadului si ale imparatiei cerului" pe care si unii si altii si-o aroga.
   Chestia cu Apoc 18 a fost  si este doar o metoda de manipulare a membrilor reformisti, alaturi de asemenea de doctrina celor 144 000 , din care biserica a facut conditie de botezare. Acestea nu sunt altceva decat aberatii sectare, si atata timp cat nu se renunta la asemenea aberatii, nuavem nici cea mai mica sansa sa ne facem auziti in lumea seculara.

Martin Luther

View Profile WWW Email
« Reply #25 on: 05 April 2010 - 14:59.55 »

Eu cred ca ultima profetie serioasa din Biblie care are de-a face cu adventismul in general este cea din Apoc 3, 16 si care prevede apostazia acestuia. Dupa Laodiceea nu mai exista nici-o biserica. Iar daca laodiceea poate fi reprezentata prin vreo biserica(si in acest sens avem sute de referinte in EGW) aceasta este biserica mare si nu reformistii. Aici cel putin adventistii au dreptate sa aiba o baza profetica, scripturistica.
   Dar ptr ca deh, reformistii trebuiau sa-si gaseasca si ei ceva, ca altfel nu au justificare in fata nimanui, au inventat chestia cu Apoc 18! Noroc ca factorul timp si celebra replica a lui Isus "DUPA FAPTELE LOR II VETI CUNOASTE" au dovedit ptr cine vrea sa vada ceva, ca pretentiile reformiste cad la pamant ca frunzele toamna...

adyna

View Profile Email
« Reply #26 on: 05 April 2010 - 17:47.28 »

Daca Laodiceea reprezinta organizatia AZS, ce biserici  (organizatii) sunt reprezentate prin celelalte sase din Apocalips? As vrea sa mi le spuneti pe nume.
GhitaB

un pic

Browser: Chrome
ghita_bizau@yahoo.com
View Profile WWW
« Reply #27 on: 05 April 2010 - 18:45.55 »

Nu cred că cele 7 biserici din Apocalipsa sunt 7 organizaţii, ci biserica lui Dumnezeu în 7 perioade de timp. Astfel şi AZŞ şi AZŞMR trăiesc în aceeaşi perioadă a Laodiceii.

mihai dumitru

În căutarea luminii...

View Profile Email
« Reply #28 on: 05 April 2010 - 21:04.51 »

Martin Luther, ai vrut tu să zici că cele şapte biserici sunt organizaţii?
Eu n-am înţeles asta din cele spuse..
Iedidia

View Profile
« Reply #29 on: 05 April 2010 - 23:01.17 »

ÃŽn fine... deci are sau nu are un suport profetic BAZÅžMR?
Dacă are, care este înafară de cele care sau demonstrat că nu sunt?

Martin Luther

View Profile WWW Email
« Reply #30 on: 05 April 2010 - 23:33.44 »

Martin Luther, ai vrut tu să zici că cele şapte biserici sunt organizaţii?
Eu n-am înţeles asta din cele spuse..

Nu, nu am vrut sa zic asa ceva. Imi pare rau daca s-a inteles asta, in special de catre adyna. Eu cred in mare cam la fel ca Ghita B.

GhitaB

un pic

ghita_bizau@yahoo.com
View Profile WWW
« Reply #31 on: 08 April 2010 - 10:19.03 »

La îndemnul lui Iedidia mă mut aici cu ce am înţeles după studierea broşurii "Un alt înger" (A.C.Sas)...

Le iau pe rând...

1. Pentru vestirea Evangheliei în toată lumea Dumnezeu foloseşte patru îngeri reprezentând mişcări religioase. (Solia primului înger, celui de-al doilea, al treilea (Apocalipsa 14) şi "un alt înger" (Apocalipsa 18).) Voi cine ziceţi că sunt cei patru îngeri?

bravera
Browser: MSIE 6.0

View Profile Email
« Reply #32 on: 08 April 2010 - 12:33.47 »

Eu una nu cred ca poti identifica un inger cu o organizatie sau miscare religioasa.De ex primele trei solii ingeresti au fost date prima data de poporul advent.Asta nu inseamna ca ei sunt cei trei ingeri,ci ca sunt biserica ce transmite mesajul acestor solii.De asemenea nu poti identifica nici miscarea de reforma cu un inger,nu ii poti confisca identitatea unei solii.Ingerul este o solie care trebuie vestita,nu poporul care o vesteste..cel putin asa cred eu..si apoi mai este un aspect  care mi se pare foarte important dar nimeni nu zice nimic de el...biblia spune si marturia de fapt,ca ingerul al patrulea vine sa se alature si sa intareasca lucrarea prilmilor trei ingeri...nicidecum nu lucreaza separat de ei..cum intelegeti voi acest aspect?
mihai dumitru

În căutarea luminii...

View Profile Email
« Reply #33 on: 08 April 2010 - 12:45.04 »

de acord!
GhitaB

un pic

ghita_bizau@yahoo.com
View Profile WWW
« Reply #34 on: 08 April 2010 - 12:50.48 »

Deci luaţi cuvântul înger la sensul propriu?

bravera
Browser: MSIE 6.0

View Profile Email
« Reply #35 on: 08 April 2010 - 13:48.25 »

Apocalipsa este o carte profetica si simbolica in ansamblul ei.Deci fiecare element descris este simbolic.Nu putem interpreta un in ger ca fiind real...Pt ca ne intalnim cu o gramada de ingeri in Apoc.Si nu poti sa-i iei literal sau ca fiind organizatii pe niciunul.INtotdeauna trebuie studiat contextul istoric si profetic ca sa putem intelege un simbol.
Iedidia

View Profile
« Reply #36 on: 08 April 2010 - 22:57.14 »

La îndemnul lui Iedidia mă mut aici cu ce am înţeles după studierea broşurii "Un alt înger" (A.C.Sas)...

Le iau pe rând...

1. Pentru vestirea Evangheliei în toată lumea Dumnezeu foloseşte patru îngeri reprezentând mişcări religioase. (Solia primului înger, celui de-al doilea, al treilea (Apocalipsa 14) şi "un alt înger" (Apocalipsa 18).) Voi cine ziceţi că sunt cei patru îngeri?

...aceşti îngeri nu reprezintă "mişcări religioase" indiferent de care din ele vorbim...
Aceşti îngeri reprezintă pe toţi aceia care vor auzi, crede, primi şi apoi propovădui solia celor trei îngeri... iar aceştia formează poporul lui Dumnezeu...
Însă pt. ca să nu ne scufundăm în confuzie încă de la început în privinţa îngerilor şi soliei acestor îngeri să luăm aminte la următoarele aspecte...
Trebuie să observăm că în descrierea celor trei îngeri (Apocalipsa 14:6-12) nu este vorba de trei solii diferite, ci de una şi aceeiaşi solie desfăşurată în trei faze ale ei. În versetele 8 şi 9 expresia "apoi a urmat un alt înger" în limba greacă poate să aibă înţelesul de "apoi i s-a alăturat un alt înger" sau "apoi l-a însoţit un alt înger."
Aşadar, primul înger ţine în mâinile sale Evanghelia veşnică, al doilea înger se uneşte cu el, iar al treilea înger se uneşte cu cei doi. În acest fel fiecare înger predică Evanghelia veşnică, însă din punct de vedere diferit, fiecare având de descoperit o etapă anume a aceste Evanghelii veşnice...
Aceste amănunte sunt împortante pt. cai care vor să înţeleagă cu adevărat spiritul acestor solii...

Iedidia

View Profile
« Reply #37 on: 08 April 2010 - 23:24.52 »

Să ne aducem aminte acum ce scria Pavel Galatenilor... am să redau textul aşa cum este el în alte traduceri decât cele în limba română deoarece cele în română nu sunt fidele originalului în tocmai...
"Nu voi vorbi pe ocolite. Voi trece imediat la subiect: 'Mă mir că treceţi aşa de repede de la Cel ce v-a chemat prin harul lui Hristos, la o altă evanghelie'..." (...) "Voi aţi deviat de la Evanghelie. Nu există o altă Evanghelie, ci numai una singură." (...) "Dar sunt unii oameni care vă tulbură şi voiesc să răstoarne Evanghelia lui Hristos. Dar chiar dacă noi înşine sau un înger din cer ar veni să vă propovăduiască o evanghelie, deosebită de cea pe care v-am propovăduit-o noi, să fie anatema." Galateni 1:6-8
Aşadar, este pe cât se poate de evident şi de clar că există o singură Evanghelie, iar această singură Evanghelie este cea predicată de apostoli... Iar solia celor trei îngeri numeşte Evanghelia propovăduită de apostoli Evanghelia veşnică... Acum, dacă înţelegem că toate acestea înţelegem de asemenea că oricine propovăduieşte solia celor trei înger propovăduieşte de fapt Evanghelia predicată de apostoli şi nimic altceva, deoarece altceva este în esenţă o altă Evanghelie, iar cel ce propovăduieşte o altă Evanghelie este şi trebuie să fie anatema!
Acesta este un alt aspect pe care nu trebuie să îl pierdem din vedere când desbatem acest subiect altfel riscăm să ne îndepărtăm de ceea ce are Dumnezeu în vedere...

Iedidia

View Profile
« Reply #38 on: 09 April 2010 - 00:11.28 »

Avem aici însă o mare problemă...
Evanghelia care care se vesteÅŸte de către toate denominaÅ£iunile astăzi lumii... sau evanghelia pe care ÅŸi-o vestesc denominaÅ£iunile între ele...  39   7  este o evanghelie plină de "moloz"... spun aÅŸa pt. ca să nu spun că de fapt este o altă evanghelie...
Astfel, Evanghelia veşnică care a fost proclamată în vechime de apostoli, dar care a fost pervertită pe parcursul istoriei creştinismului, trebuie să fie restaurată şi purificată. Şi aceasta este lucrarea pe care o face Dumnezeu astăzi printre membri diferitelor denominaţiuni... Această solie restaurată şi purificată de "molozul erorilor omeneşti" va fi prezentată lumii cu putere. Şi aceasta este solia celui de-al patrulea înger din Apocalipsa 18 pe care toţi o vor auzi, căci va fi vestită în lumea întreagă: "pământul s-a luminat de slava lui." Apocalipsa 18:1
Aşadar, solia celor trei îngeri este Evanghelia veşnică restaurată şi purificată, iar solia aceastei Evanghelii veşnice care a fost restaurată şi pirificată este marea nevoie a unei lumi care stă să piară...
Numai studiibdu-o, înţelegând-o, acceptând-o şi proclamând-o, vom face parte din aceia care sunt cu adevărat membri ai poporului lui Dumnezeu... restul sunt doar pretenţii...

Iedidia

View Profile
« Reply #39 on: 09 April 2010 - 00:22.20 »

Eu una nu cred ca poti identifica un inger cu o organizatie sau miscare religioasa.De ex primele trei solii ingeresti au fost date prima data de poporul advent.Asta nu inseamna ca ei sunt cei trei ingeri,ci ca sunt biserica ce transmite mesajul acestor solii.De asemenea nu poti identifica nici miscarea de reforma cu un inger,nu ii poti confisca identitatea unei solii.Ingerul este o solie care trebuie vestita,nu poporul care o vesteste..cel putin asa cred eu..si apoi mai este un aspect  care mi se pare foarte important dar nimeni nu zice nimic de el...biblia spune si marturia de fapt,ca ingerul al patrulea vine sa se alature si sa intareasca lucrarea prilmilor trei ingeri...nicidecum nu lucreaza separat de ei..cum intelegeti voi acest aspect?

Atenţie! Nu "Ingerul este o solie" ci îngerul aduce o solie "care trebuie vestita..."

În adevăr dacă primele trei solii îngereşti au fost proclamate de AZS iar reformişti recunosc şi acceptă acest lucru şi pretind totodată că ei sunt cel de al patrulea înger de ce nu se alătură ei soliei AZS aş cu scrie în Apocalipsa, în loc să o numească pe aceata Babilon?

Pages: 1 [2] 3 4 ... 7   Go Up K-Detection Mod © 2006, kupus.org K-Team
  Print  

Jump to:  

Miscarea de Reforma - Forum AZSMR - Forum Adventist Reformist - Forum Reformist - Forum AZS-MR Tineri AZSMR - Tineri Adventisti Reformisti - Tineri Reformisti - Tineri AZS-MR