ForumAZSMR.Net
10 March 2010 - 20:54.18 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Acesta NU este un forum oficial al Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea - Miscarea de Reforma.

Home Gallery Chat Calendar Search Members Contact Help Login Register   *
Noutati pe forum
[Today at 16:41:06]

[Today at 08:56:08]

[Today at 08:35:15]

[Today at 08:17:59]

[Yesterday at 10:27:10]

[Yesterday at 01:11:05]

[08 March 2010 - 10:10.30]

[07 March 2010 - 19:57.17]

[06 March 2010 - 09:48.51]

[05 March 2010 - 14:08.06]
Noutati in playlist
Alex Dumitru - Ce dor [Vocal-instrumental]
Alex Dumitru - Cantarea mea [Vocal-instrumental]
Noutati in album
Imagini:
5-7 martie 2010 - Dragostea Sa ne strange
Titlu: "Momente de cristal"
Autor: pollianna

Titlu: Jim Elliot
Autor: pollianna

Titlu: iubire..zambete..trandafiri..
Autor: bravera

Comentarii:
Promo
www.aievea.net
Agenda electronica, Software biblic, Prezentari Power Point, Muzica, Articole, Carti, Subiecte uimitoare, Semne de carte, Wallpapers etc.
www.azsmrebenezer.net
Comunitatea româna Eben-Ezer (Soci, Italia).
www.restvegan.lx.ro
Restaurantul vegetarian Cris din Oradea va ofera mancare gustoasa si sanatoasa si curs gratuit de nutritie.
www.azsmr-moldova.ro
Site-ul conferintei Moldova a adventistilor de ziua a saptea - miscarea de reforma.
Bensoft Telecom - furnizor de servicii internet si telefonie
Biserica adventist-reformista din Milano, Italia

"Nimeni NU trebuie să fie grabnic să intre în controverse, ci ar trebui să povestească în mod simplu POVESTEA IUBIRII LUI ISUS." Ellen G. White, "Evanghelizarea", pag. 355.
Subject Statistics
Topic: Pastorul, Lupii si Oile Replies: 47 piece
Read 1674 times 0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Pages: [1] 2 3   Go Down
  Print  
This topic has not yet been rated!
You have not rated this topic. Select a rating:
Author Topic: Pastorul, Lupii si Oile  (Read 1674 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
seby

Browser: MSIE 8.0

sebastianminea@hotmail.com sebastian_minea@yahoo.com
View Profile Email
« on: 07 February 2010 - 21:38.28 »

Ce parere aveti despre ce se scrie in urmatorul articol???

http://www.azsmrebenezer.net/article.php?id=1943
Report to moderator   Logged
AlexB
Browser: Firefox 3.5.7.NETCLR3.5.30729

View Profile WWW
« Reply #1 on: 08 February 2010 - 09:20.37 »

l-am citit inainte sa fie postat aici. nu-i spiritul lui Christos in el. scurt!

Vreau sa ma leg doar de primele randuri: “Orice asemănare cu fapte si personaje din viata reala, este o coincidentă si este absolut intamplătoare”.

Christos desi vorbea de multe ori in pilne, n-am gasit nici una care sa n-aiba legatura cu realitatea,

pe de alta parte, aare chiar crede cel care a scris asta ca nu are nici o legatura cu realitatea (din punctul dumnealui de vedere)? Daca nu asa crede, inseamana ca a inceput cu o minciunica, nu?

In rest, nu comentez. Nu ducem lipsa de indivizi (pre)dispusi sa traga caini de urechi.  :D

mihai dumitru
Browser: Firefox 3.5.7

View Profile Email
« Reply #2 on: 08 February 2010 - 09:45.39 »

Dacă cineva îmi spune că sunt ciufulit am mai multe variante de reactie:
 fie să mă supăr pe cel ce a făcut-o crezând că o fi certat cu soarta,
 fie să mă pieptăn privind în oglindă
 fie să...scriu pe forum
Cine are urechi să audă. (oricum se aude cu sufletul- smerit)
GhitaB

un pic

Browser: Chrome
ghita_bizau@yahoo.com
View Profile WWW
« Reply #3 on: 08 February 2010 - 10:16.36 »

Nu am o părere bună.

Tu ce zici, Seby?

GhitaB

un pic

ghita_bizau@yahoo.com
View Profile WWW
« Reply #4 on: 08 February 2010 - 13:06.18 »

Dacă cineva îmi spune că sunt ciufulit am mai multe variante de reactie:
 fie să mă supăr pe cel ce a făcut-o crezând că o fi certat cu soarta,
 fie să mă pieptăn privind în oglindă
fie să mă consider victimă şi să compun o manea codificată în care să-mi plâng "necazurile"...

E dezgustător. De la o oaie care a dat de păşuni de calitate superioară şi de izvoare mai bune parcă s-ar aştepta mai mult... Sau nu? Ce legătură are "Neprihănirea prin credinţă" cu o asemenea relatare?

(...poate nu înţeleg pentru că nu cunosc situaţia reală care a dat naştere poveştii.)

pollianna

View Profile
« Reply #5 on: 08 February 2010 - 14:31.27 »

Am observat că există uneori în mintea omenească un aşa surplus de imaginaţie, care dacă este îngrijit (în acelaşi loc) sare pragul limită (raţional).

seby

View Profile Email
« Reply #6 on: 09 February 2010 - 19:35.04 »

Nu am o părere bună.

Tu ce zici, Seby?

Nici eu nu am o parere buna despre ceea ce se intampla... si nu stiu daca toti stiu cu adevarat motivul intamplarii... dar cel cu neprihanirea prin credinta e adevarat... daca cineva doreste mai vorbim in particular...
Va doresc numai bine!
ktalina27
*

View Profile WWW
« Reply #7 on: 09 February 2010 - 21:15.19 »

Nici nu stiu daca sa rad sau sa plang  39
Ceea ce nu este de la Dumnezeu nu dureaza mult.
Trebuie sa avem grija pe unde mergem, tot ce putem face pentru ceilalti este sa ne rugam si nu sa ii conducem unde vrem noi. 63

Isaia 8:20  La lege si la marturie! "Caci daca nu vor vorbi asa, nu vor mai rasari zorile pentru poporul acesta."

Cine e in pas cu moda, nu va fi niciodata in pas cu Dumnezeu
mariussascau

sascau@hotmail.com marius.sascau
View Profile
« Reply #8 on: 12 February 2010 - 12:33.14 »

E o poveste bine pregatita si multi care nu stiu adevarul ii dau dreptate la oaia contaminata (sau cine stie daca e oaie). Multi au cazut in aceasta capcana bine pregatita si daca nu se trezesc, acolo vor ramane, dusi de nas de o persoana care stie sa minta. E da plans dar totus nu le putem face nimic doar sa ne rugam pentru ei. Dumnezeu stie mai bine tot ce sa intamplat. Si din todeauna de cand a aparut oaia contaminata mereu au fost probleme pentru ca a stiut sa duca de nas pe toti si ceilalti nu zic nimic desi stiu foarte bine adevarul.Ce au fost si ce au ajuns, si ma mira faptul ca intre ei sunt oameni batrani care au facut si puscarie pentru ce au crezut odata si acuma se duc in prapastie fara sa mai deschida ochi sa vada ce au fost si unde au ajuns.Satan a pregatit bine capcane pentru toti, noi trebue sa fim foarte atenti ce facem si unde mergem. Imi cer scuze daca supara pe cineva ce am scris aici, dar ii rog sa deschida ochii bine si sa vada singuri fara sa le zica altii.Domnul cu voi toti

P.S. Oaia contaminata stie sa stea cu un post mai jos in functia biserici si a dat scaunul la ceilalti (care fug dupa scaune inalte)si ei multumiti cu functie in biserica dau dreptate la oaia contaminata

Cu tine viata e mai roz ;)
mihai dumitru

View Profile Email
« Reply #9 on: 12 February 2010 - 22:22.31 »

E o poveste bine pregatita si multi care nu stiu adevarul ii dau dreptate la oaia contaminata (sau cine stie daca e oaie). Multi au cazut in aceasta capcana bine pregatita si daca nu se trezesc, acolo vor ramane, dusi de nas de o persoana care stie sa minta. E da plans dar totus nu le putem face nimic doar sa ne rugam pentru ei. Dumnezeu stie mai bine tot ce sa intamplat. Si din todeauna de cand a aparut oaia contaminata mereu au fost probleme pentru ca a stiut sa duca de nas pe toti si ceilalti nu zic nimic desi stiu foarte bine adevarul.Ce au fost si ce au ajuns, si ma mira faptul ca intre ei sunt oameni batrani care au facut si puscarie pentru ce au crezut odata si acuma se duc in prapastie fara sa mai deschida ochi sa vada ce au fost si unde au ajuns.Satan a pregatit bine capcane pentru toti, noi trebue sa fim foarte atenti ce facem si unde mergem. Imi cer scuze daca supara pe cineva ce am scris aici, dar ii rog sa deschida ochii bine si sa vada singuri fara sa le zica altii.Domnul cu voi toti

P.S. Oaia contaminata stie sa stea cu un post mai jos in functia biserici si a dat scaunul la ceilalti (care fug dupa scaune inalte)si ei multumiti cu functie in biserica dau dreptate la oaia contaminata

Dacă "deschid ochii bine" văd că ai pregătire de doctor veterinar! (deşi nu sunt supărat)
Ne recomanzi vreun vaccin?(viruşi atenuaţi)
 68
Lavy
**

View Profile
« Reply #10 on: 12 February 2010 - 23:54.12 »

(...poate nu înţeleg pentru că nu cunosc situaţia reală care a dat naştere poveştii.)

Exact.

Fac parte din cei care au trait calvarul acestei biserici.
Am observat cu intristare in comentariile de mai sus ca persoanele vorbesc cu mare usurinta depre lucruri pe care nici nu le-au visat, ba mai mult, in necunostinta de cauza.
Suntem un grup de peste 60 de persoane, si ar fi fost dificil sa innebunim toti odata. Dorinta noastra nu a fost sa ajungem aici, si se vede ca nici unul dintre cei care ati comentat mai sus nu ati avut o experienta ca a noastra, pe care nu v-o dorim. Decizia despartirii de Campul Italian nu a fost o alegere, ci singura optiune pentru a ne putea regasi linistea si libertatea de a lucra in urma a peste 5 ani de probleme.
Va intreb, ce ati fi facut voi cand vi s-ar fi inchis toate usile in fata? Singurul lucru care functioneaza bine in aceasta biserica este masina improscarii cu noroi.
Nici nu stiu daca este bine sa intru in detalii, dar, cine doreste sa aiba informatii pentru a putea vorbi in cunostinta de cauza poate sa ne contacteze la info@azsmrebenezer.net si li se vor pune la dispozitie decizii, scrisori si procese verbale. Nu avem nimic de ascuns.

ma mira faptul ca intre ei sunt oameni batrani care au facut si puscarie pentru ce au crezut odata

Chiar pentru acest motiv sunt aici, pentru ca li s-a impus sa creada altceva decat adevarul pentru care au facut puscarie.

Si inca ceva; vrei sa lasi impresia ca stii multe, dar confunzi politica cu cele spirituale. Aici nu se vorbeste despre scaune sau functii in biserica si, mai ales, nu este vorba de o singura persoana.
Nu stiu cum este la voi la Trieste, dar noi am cerut alegeri democratice. Acesta este unul dintre motivele pentru care ne gasim in aceasta situatie.

✰ ・・Lifε is what happens to you while you're busy making other plans ・・ ✰
carm3n
*

View Profile
« Reply #11 on: 13 February 2010 - 17:08.52 »

Am inteles ca experienta a fost dureroasa pentru cei mai multi si imi pare rau pentru asta. Asa ca imi cer iertare de pe acum pentru ce o sa scriu, nu vreau sa ofensez pe nimeni.

Cred ca in astfel de cazuri e (aproape) imposibil ca o parte sa fi procedat 100% corect si cealalta parte sa fi gresit in totalitate. E clar ca numai Dumnezeu poate judeca asta cu exactitate, noi doar bâjbâim. Eu o sa imi spun parerea numai despre metoda de a comunica problema. Uite ce ma nelamureste:

- daca nu exista nimic de ascuns, de ce este nevoie de conceperea unei povesti? Prezentarea directa a faptelor nu era o mai buna abordare?

- daca se alege compunerea unei povesti (nu o compunere buna, sorry Marius  :D ), de ce nu se recunoaste si se asuma responsabilitatea pentru asemanarea cu personaje sau fapte reale?

- daca se scrie o poveste ce nu seamana cu nimic din realitate, care este scopul ei? Ce solutie aduce? Tot ce am inteles eu e ca cineva se considera victima si pune sub semnul intrebarii judecata persoanelor din conducere. Dar ... se cauta o rezolvare a problemei?

Personal as fi apreciat o prezentare deschisa a situatiei (ca asa cum am citit povestea ticluita puteam sa citesc si intamplarea reala) insotita de dorinta de a o depasi.

Mi se pare mai usor de inteles ca cineva sa vina cu problema si sa ceara ajutor (incurajare, sfat, sustinere in rugaciune, etc). Daca asta se doreste, eu ma inscriu!

mariussascau

View Profile
« Reply #12 on: 13 February 2010 - 21:35.06 »

Nu va suparati pe mine eu mi-m spus punctul meu de vedere cum vad lucrurile.Nu am voie?

mariussascau

View Profile
« Reply #13 on: 13 February 2010 - 22:35.50 »

Suntem un grup de peste 60 de persoane, si ar fi fost dificil sa innebunim toti odata.

Sa zicem ca ai dreptate daca se pune la numaratoare persoanele. Dece nu pui in calcul si cati nu aproba Uniuna romana, Conferinta generala nu sunt deacord cu  ceia ce faceti nu crezi ca sunt mai multe persoane decat voi cei 60? Desi din punctul meu de vedere nu conteaza numaratoarea dar sa dau un exemplu.

ktalina27
*

View Profile WWW
« Reply #14 on: 13 February 2010 - 22:57.48 »

Un mic exemplu: toti colegii de scoala decid ca la sfarsit de an sa se faca banchet (include mancare, bautura, muzica, distractie etc) cu toti colegii. Daca majoritatea este de acord, asta inseamna ca trebuie sa merg si eu?
Un alt lucru: o persoana nu decade spiritual si moral de pe o zi pe alta, este un proces care dureaza la unii mai mult, la altii mai putin. Satan ne cunoaste slabiciunile mai bine decat le cunoastem noi si chiar acolo ne ataca in fiecare zi. Astazi facem un "mic" compromis si nu ii dam asa mare importanta, spunem ca nu are nimic daca incalcam o data reforma sanitara sau reforma in imbracaminte, dar a doua oara va urma mai mult ca sigur si pana la urma acel "mic" compromis va face parte din caracterul nostru. Iar ziua in care vom fi trasi la raspundere (poate cineva ne va chema in comitet sau ne va inchide usa in nas), vom ramane dezamajiti si frustrati ca este cineva care nu e de acord cu comportamentul nostru. Vom incepe sa dam vina pe cei din jurul nostru (fie ca sunt prea ingusti, fie ca sunt rauvoitori), pe biserica si in cele din urma vom da vina pe Dumnezeu.

Cine e in pas cu moda, nu va fi niciodata in pas cu Dumnezeu
seby

View Profile Email
« Reply #15 on: 14 February 2010 - 23:16.10 »

Eu nu stiu in situatia de fata la cine e decaderea spirituala... Lavy a scris foarte bine.. si sunt de acord cu ea...
va intreb... care a fost gresala de s-a ajuns aici?? Cu ce s-a gresit?? Ce s-a predicat gresit la  seminariile care au avut loc??
mariussascau

View Profile
« Reply #16 on: 14 February 2010 - 23:56.31 »

Domnul stie mai bine. Oricum dupa mine nu are nici o legatura Neprihanirea prin Credinta cu ce sa intamplat e doar una dintre scuze.Diavolul zice 99% adevar si 1% pentru el si e multumit.Toti spun despre Neprihanirea prin credinta totusi suntem departe de ce se spune, poate nici nu intelegem exact ce vrea sa zica,eu cred ca e un anumit drum de facut pentru a intelege exact ce vrea sa zica. Luther si toti pionerii de credinta nu inventau povesti ca sa se scoata mai sfinti stiau sa vorbeasca sa se comporte, luptau, dar nu cu basme si poezii.Si eu am multe nelamuriri totusi nu ma pun sa fac povesti ca sa ma socotesc mai sfant cu unul e oaie si altul e lup sau fiara. Domnul stie mai bine deaceia eu astept  acea zi cand totul vom intelege si vom avea raspunsuri la toate intrebarile.Totusi e doar inceputul, vor veni vremuri si mai grele. Domnul sa ne ajute sa rezistam pana la sfarsit si sa nu cadem pe drum.Daca Neprihanirea prin credinta ramane doar pe buze nu are nici un sens nu ne ajuta la nimic

`emy
Admin

xxlliinnkk
View Profile
« Reply #17 on: 15 February 2010 - 12:33.27 »

Hm... mă întreb dacă e constructiv topicul acesta sau ar trebui mai degrabă să fie şters.

Ok, acum ştim că majoritatea nu consideră ok ce s-a întâmplat (pe baza argumentelor sau pe baza antipatiilor personale şi a obiceiului - prea puţin condamnat în general - de a judeca).
S-a răspuns la întrebare. Deci se poate închide sau şterge topicul, da?

"Este mai uşor să spargi un atom decât o prejudecată." (Einstein)
www.dexonline.ro/corect.php
www.firefox.com | www.wikipedia.org | www.aievea.net | www.unpic.wordpress.com | www.twitter.com/taceri
"Omul face multe planuri in inima lui, dar hotararea Domnului, aceea se implineste!" [Asa zis-a Inteleptul] smile
mariussascau

View Profile
« Reply #18 on: 15 February 2010 - 13:48.13 »

Eu sunt deacord al inchide dar nu al sterge  smile . Vezi tu pana la urma  smile ce faci.

AlexB

View Profile WWW
« Reply #19 on: 15 February 2010 - 15:08.39 »

Deci se poate închide sau şterge topicul, da?

Eu as propune doar schimbarea tiltlului: "Loc de tras caini de urechi".

Pages: [1] 2 3   Go Up K-Detection Mod © 2006, kupus.org K-Team
  Print  

Jump to:  

Miscarea de Reforma - Forum AZSMR - Forum Adventist Reformist - Forum Reformist - Forum AZS-MR Tineri AZSMR - Tineri Adventisti Reformisti - Tineri Reformisti - Tineri AZS-MR