ForumAZSMR.Net
06 February 2012 - 10:12.19 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Acesta NU este un forum oficial al Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea - Miscarea de Reforma.

Home Gallery Calendar Search Members Contact Help Login Register   *
Noutati pe forum
[Today at 09:15:03]

[Yesterday at 23:12:30]

[04 February 2012 - 22:36.38]

[03 February 2012 - 00:17.00]

[29 January 2012 - 22:58.47]

[29 January 2012 - 22:44.52]

[29 January 2012 - 22:38.16]

[29 January 2012 - 22:06.47]

[29 January 2012 - 20:08.30]

[29 January 2012 - 13:39.02]
Noutati in playlist
Noutati in album
Imagini:

Titlu: Aspen, April 2011
Autor: Davieboy

Pe la noi ivitu-s-au chipurile unor vestitori de prim?var?...
Titlu: Semnele prim?verii
Autor: Alex Dumitru

Vineri, Studiu - Sora Barbara Monteiro
Titlu: Priorit??i în ajun
Autor: pollianna

Comentarii:
Promo
www.aievea.net
Agenda electronica, Software biblic, Prezentari Power Point, Muzica, Articole, Carti, Subiecte uimitoare, Semne de carte, Wallpapers etc.
www.azsmrebenezer.net
Comunitatea româna Eben-Ezer (Soci, Italia).
www.restvegan.lx.ro
Restaurantul vegetarian Cris din Oradea va ofera mancare gustoasa si sanatoasa si curs gratuit de nutritie.
www.azsmr-moldova.ro
Site-ul conferintei Moldova a adventistilor de ziua a saptea - miscarea de reforma.
Bensoft Telecom - furnizor de servicii internet si telefonie
"Nimeni NU trebuie să fie grabnic să intre în controverse, ci ar trebui să povestească în mod simplu
POVESTEA IUBIRII LUI ISUS."
(Ellen G. White, "Evanghelizarea", pag. 355)
www.restvegan.lx.ro :: Restaurantul vegetarian Cris din Oradea va ofera mancare gustoasa si sanatoasa si curs de nutritie GRATUIT!
Subject Statistics
Topic: Pastorul, Lupii si Oile Replies: 48 piece
Read 6247 times 0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3]   Go Down
  Print  
This topic has not yet been rated!
You have not rated this topic. Select a rating:
Author Topic: Pastorul, Lupii si Oile  (Read 6247 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
VERONICA PAL
**

Browser: MSIE 8.0

View Profile Email
« Reply #40 on: 25 February 2010 - 13:47.18 »

TRIST...Este foarte trist tot ce se intampla...

Trist este ca "ridicam piatra sa aruncam" fara sa fim cunoscatori de cauza.

Trist este procedura conducatorilor din zilele de astazi...

Cum a tratat Isus pe Petru dupa inviere shtiind ca Petru L-a lepadat !? El nu a facut dezbinare intre ucenici, ci i-au unit cu iubire  ,blandetze shi rabdare.

Hristos Lumina Lumii pag.656 "Spuneţi ucenicilor şi lui Petru", spuseseră îngerii. De la moartea lui Hristos, Petru fusese copleşit de remuşcări. Felul ruşinos în care trădase pe Domnul său şi privirea plină de iubire şi durere a Mântuitorului nu i se mai puteau îndepărta dinaintea ochilor. Dintre toţi ucenicii el suferise cel mai grozav. Lui i s-a dat asigurarea că pocăinţa lui este primită şi păcatul lui este iertat. El a fost amintit pe nume.
"Spuneţi ucenicilor Lui şi lui Petru, că merge înaintea voastră în Galilea: acolo Îl veţi vedea". Toţi ucenicii părăsiseră pe Isus, şi chemarea de a-L întâlni cuprindea pe toţi. El nu-i lepădase. Când Maria Magdalena le spusese că ia a văzut pe Domnul, le-a repetat chemarea de a merge la întâlnirea cu El în Galilea. Chiar şi a treia oară le-a fost trimisă solia aceasta. După ce S-a înălţat la Tatăl, Isus se arătă femeilor zicând: "Bucuraţi-vă !" Ele s-au apropiat să-I cuprindă picioarele şi I s-au închinat. Atunci Isus le-a zis: "Nu vă temeţi; duceţi-vă de spuneţi fraţilor Mei să meargă în Galilea; acolo Mă vor vedea".
Cea dintâi lucrare a lui Hristos pe pământ după învierea Sa a fost de a convinge pe ucenicii Lui de iubirea Sa nemicşorată şi de grija Lui duioasă pentru ei. Pentru a le da dovada că era Mântuitorul lor viu, că sfărâmase lanţurile mormântului şi că nu mai putea fi reţinut de vrăjmaşul numit moarte; pentru a le dovedi că are aceeaşi inimă plină de iubire ca şi atunci când era cu ei ca Învăţător al lor iubit, El li Se arătă de nenumărate ori. Dorea să strângă ceva mai mult legăturile iubirii în jurul lor. Mergeţi şi spuneţi fraţilor Mei, a zis El, să se întâlnească cu Mine în Galilea."

Va intreb acum:chiar daca aceste persoane greshesc in atitudini sau idei ,atitudinea conducatorilor este cea potrivita ,avand in vedere ca sunt numitzi pastori ???

De ce este nevoie de "anonimi",de ce cuvinte ca shi "nulitatzi",de ce zvonuri false ,de ce atatea shi atatea lucruri greu de crezut ?

Hristos Lumina Lumii pag.656 -657"Necaz părea că se îngrămădeşte peste necaz. În a şasea zi a săptămânii, văzuseră pe Învăţătorul lor murind, în ziua întâi a săptămânii următoare s-au văzut lipsiţi de trupul Lui şi mai erau şi acuzaţi că L-au furat ca să înşele pe oameni. Nu mai ştiau ce să facă pentru ca să îndrepte impresia rea care câştiga tot mai mult teren în jurul lor. Se temeau de vrăjmăşia preoţilor şi de mânia poporului. Ardeau de dor după prezenţa lui Isus, care-i ajutase în toate împrejurările grele.Repetaseră mereu cuvintele: "Noi crezusem că El era Acela care va mântui pe Israel". Singuratici şi plini de dor, îşi reaminteau de cuvintele: "Dacă se fac lucrurile acestea copacului verde, ce se va face celui uscat ?" Luca 24,21,; 23,31.
Se adunară în odaia de sus, închiseră şi zăvorâră uşa, ştiind că soarta iubitului lor Învăţător putea să fie şi a lor oricând.
Câţi oameni nu fac şi astăzi ceea ce au făcut aceşti ucenici ! Câţi nu fac să răsune din nou cuvintele de disperare ale Mariei: "Au luat pe Domnul... şi nu ştiu unde L-au pus"

Să se ridice capul plecat, să se deschidă ochii pentru a-L privi. Urechile să asculte glasul Lui! "

<a href="http://www.youtube.com/v/1YwnbZ5Eb48" target="_blank">http://www.youtube.com/v/1YwnbZ5Eb48</a>

Report to moderator   Logged
mihai dumitru

În căutarea luminii...

Browser: Firefox 3.5.8

View Profile Email
« Reply #41 on: 25 February 2010 - 19:19.10 »

Trăim timpuri de criză cand aurul adevarat , sub proba focului se separa de zgură... cine e aur si care  e zgura...numai timpul o va demonstra. Vorbele sunt de prisos.
 Isus, în fiecare...va suferi nedreptate, ură si apăsare cu dragoste ÅŸi răbdare, cu spirit de jertfă. NIciodată nu va face asta ca să atragă aprecierile celorlati, sau măcar ptr. compătimire...
Hristos în noi....singura nădejde a slavei!
VERONICA PAL
**

View Profile Email
« Reply #42 on: 26 February 2010 - 16:13.27 »

Nu va vorbiti de rau unii pe altii, fratilor! Cine vorbeste de rau pe un frate sau judeca pe fratele sau, vorbeste de rau Legea sau judeca Legea. Si, daca judeci Legea, nu esti implinitor al Legii, ci judecator. (Iac.4:11)
marteiniuc_dan
**

View Profile Email
« Reply #43 on: 27 February 2010 - 13:25.42 »

In primul rand va salut pe toti si va doresc o zi binecuvantata!Referitor la intamplarea discutata aici,nu cunosc situatia decat din auzite si din cele scrise aici de fratele Dan Dinu,pe care il cunosc din vedere doar!Apreciez totusi curajul cu care vorbeste si daca e din sinceritate sunt sigur ca Dumnezeu va lucra la rezolvarea problemei de acolo cum considera El ca e mai potrivit pentru cei implicati!Situatia nu este una singulara,eu facand parte dintr-o comunitate dizolvata candva si atitudinea pastorilor din uniunea romana si conferinta banat fiind una jalnica!Va dau doar un exemplu:La intrebarea pusa de un frate din biserica presedintelui de uniune,dece au fost suspendate si pesoane neimplicate in probleme(persoanele respective fiind niste surori mai in varsta),acesta a raspuns:-Pentru doua,trei babe frate?!?sa facem alt proces verbal????Comunitatea noastra a fost distrusa,macinata si aproape desfintata de atitudinea conducerii si daca vreti sa intelege-ti mai bine va spun ca din doisprezece familii in anul 1997,astazi mai suntem doar doua!Pentru a face jocul si pentru a proteja o familie s-a aruncat la gunoi restul!e vorba de comunitatea iecea-mare!Cunosc foarte bine situatia din comunitatea Timisoara care e fel de tragica si deprimanta iar slujbasii locali nu fac altceva decat sa de-a din umeri....deci curaj celor care sunt in asemenea situatii pentru ca vine timpul daca nu a si venit cand Dumnezeu isi va lua lucrarea in mainile sale si o va conduce direct fara presedinti secretari sau altceva de felul acesta..!(scz pt greseli de ortografie sau exprimare)
rest
**
Browser: MSIE 6.0

View Profile
« Reply #44 on: 27 February 2010 - 20:03.19 »

Am citit cu atentie postarile de mai sus si fara afi un observator atent constati ca razbate prin cuvinte nemultumire,neincredere si chiar durere,a fratilor care intr-un fel sau altul se simt napastuiti,se simt parasiti si ignorati chiar de catre cei care ar trebui sa ii ajute,sa-i indrume,sa se roage pentru ei. Totusi (permiteti-mi sa va spun),nu ar trebui sa ne mire acese lucruri,pentru ca asa trebuie sa se intample,iar"cine va rabda pana la sfarsit va fi mantuit"!Domnul Isus a zis:"Aveti credinta in Dumnezeu si aveti credinta in Mine."Ioan 14,1.Ioan.16,1"V-am spus caeste lucruri,pentru ca ele sa nu fie pentru voi un prilej de cadere.2p.p.Au sa va dea afara din sinagogi(tradu biserica).3. Si se vor purta astfel cu voi,pentruca n-au cunoscut nici pe Tatal nici pe Fiul."
ghitan_rmn
*
Browser: MSIE 7.0

View Profile Email
« Reply #45 on: 07 March 2010 - 12:14.37 »

Intradevar Dumnezeu isi va lua lucrarea Lui in maini, nu pe a noastră. Spun asta deoarece am ramas muta de uimire cand am citit pe acest forum (referitor la comunitatea Iecea Mare) ca au mai ramas doar doua familii.....
din doisprezece familii in anul 1997,astazi mai suntem doar doua... spune Marteiniuc.
Ma intreb care doua cand eu , ca secretar al comunitatii , am în registru 7 familii. E adevart numarul a scazut dar pana la doua mai e ceva nu?
Unul dintre punctele din regulamentul acestui forum este de a nu se introduce informatii false, parca asa am citit..... sau mai este o explicaÅ£ie ...poate noi restul de 5 familii am fost dizolvati si nu ÅŸtim.  58
mihai dumitru

În căutarea luminii...

Browser: Firefox 3.5.8

View Profile Email
« Reply #46 on: 07 March 2010 - 15:46.35 »

de ce l-as crede pe unul si nu pe altul?
Poate vedem ceva poze... Sau o fi ca prin muntenia unde figureaza ca membrii si cei exclusi , si cei plecati peste hotare, si cei ce nu frecventeaza biserica  fiindca merg la azs-isti, si cei decedati...
Ratiune are> Mai multi membrii= mai multi delegati=majoritate...=voia DOmnului (dupa cum vedem noi) se implineste...

marteiniuc_dan
**

View Profile Email
« Reply #47 on: 07 March 2010 - 19:57.17 »

Ma simt dator sa vin cu cateva precizari referitor la cele spuse de mine in postul anterior la acest subiect!Am facut referire la comunitatea Iecea Mare ca fiind alcatuita din 2 familii!Imi pare rau ca am deranjat secretarul comunitatii si nu am decat doua intrebari pentru el:Cate familii au fost prezente la alegerea dumneavoastra pentru mandatul din 2010?A fost prezenta cumva doar familia din care face-ti parte?Nu astept raspuns!Referitor la registrul comunitatii cred ca ar trebuii sa gasim in el cel putin 10 familii daca nu chiar 12!Ma opresc aici cu precizarea ca nu voi mai discuta subiectul comunitatii Iecea Mare pe acest forum,tocmai pentru a lasa loc la subiecte mult mai frumoase si constructive,demne de REGISTRUL CERULUI!Va doresc tuturor multa binecuvantare si o contopire cat mai perfecta cu Domnul Isus!
Iedidia

"Pot totul în Hristos care mă întăreşte."

Browser: Firefox 3.0.18

View Profile
« Reply #48 on: 21 March 2010 - 16:20.05 »

Trist... atât de trist... ÅŸi dacă lângă toate acestea mai pun ÅŸi experienÅ£a trăită de mine...  20 apoi   15_6_26

Socotesc că toate aceste lucruri se întâmplă deoarece: Omul încă este condus de om...  toate aceste experienÅ£e descrise aici ÅŸi multe altele asemănătoare dezvăluiesc imagini întunecoase despre brutalitatea ÅŸi oprimarea omului de către om, dezvăluind eforturile unori astfel de oameni de a-i constrânge pe semeni lor la închinarea dictată de ei ÅŸi conducătorii lor religioÅŸi, care - ÅŸi asta este cel mai trist ÅŸi dureros - în timp ce cred că împlinesc voia lui Dumnezeu, servesc în realitate diavolului.
Iar acest aspec, şi anume că oamenii încă mai privesc la oameni, se supun acestora şi dictatelor lor, toate acestea dau lui Satan avantajul de care are nevoie pt. aş face marea sa lucrare de amăgire...

"Până când, Stăpâne, Tu, care eşti sfânt şi adevărat, zăboveşti să judeci şi să răzbuni sângele nostru asupra locuitorilor pământului?" Apocalipsa 6:10

"Un credincios pe genunchi vede mai departe decat un filozof în vârful picioarelor..."

"Dumnezeu nu ne retrage o favoare, decât atunci când are de oferit o favoare şi mai mare."
Pages: 1 2 [3]   Go Up K-Detection Mod © 2006, kupus.org K-Team
  Print  

Jump to:  

Miscarea de Reforma - Forum AZSMR - Forum Adventist Reformist - Forum Reformist - Forum AZS-MR Tineri AZSMR - Tineri Adventisti Reformisti - Tineri Reformisti - Tineri AZS-MR