ForumAZSMR.Net
03 September 2010 - 20:56.39 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
www.aievea.net - Agenda electronica, Software biblic, Prezentari Power Point, Muzica, Articole, Carti, Subiecte uimitoare, Semne de carte, Wallpapers etc.

Home Gallery Chat Calendar Search Members Contact Help Login Register   *
Noutati pe forum
[01 September 2010 - 22:24.57]

[01 September 2010 - 08:09.53]

[29 August 2010 - 14:20.18]

[29 August 2010 - 14:02.33]

[27 August 2010 - 16:50.44]

[27 August 2010 - 07:39.58]

[22 August 2010 - 11:56.02]

[22 August 2010 - 08:32.18]

[21 August 2010 - 15:25.12]

[21 August 2010 - 15:19.59]
Noutati in playlist
Alex Dumitru - Sa ma pierd [Vocal-instrumental]
Alex Dumitru - Ce dor [Vocal-instrumental]
Noutati in album
Imagini:

Titlu: The Light
Autor: pollianna

localitatea Brazi, com Vama, jud SV- iulie 2010.
Titlu: Tabara de copii
Autor: Gabi

Titlu: un pui mic
Autor: ktalina27

Comentarii:
Promo
www.aievea.net
Agenda electronica, Software biblic, Prezentari Power Point, Muzica, Articole, Carti, Subiecte uimitoare, Semne de carte, Wallpapers etc.
www.azsmrebenezer.net
Comunitatea româna Eben-Ezer (Soci, Italia).
www.restvegan.lx.ro
Restaurantul vegetarian Cris din Oradea va ofera mancare gustoasa si sanatoasa si curs gratuit de nutritie.
www.azsmr-moldova.ro
Site-ul conferintei Moldova a adventistilor de ziua a saptea - miscarea de reforma.
Bensoft Telecom - furnizor de servicii internet si telefonie
"Nimeni NU trebuie să fie grabnic să intre în controverse, ci ar trebui să povestească în mod simplu
POVESTEA IUBIRII LUI ISUS."
(Ellen G. White, "Evanghelizarea", pag. 355)
Biserica Eben Ezer Soci, Italia
Subject Statistics
Topic: Te poate interesa ! Replies: 33 piece
Read 2668 times 0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
This topic has not yet been rated!
You have not rated this topic. Select a rating:
Author Topic: Te poate interesa !  (Read 2668 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
`emy Dani
Admin

Browser: Chrome
xxlliinnkk
View Profile
« Reply #20 on: 28 January 2010 - 21:09.07 »

@MuzicaTa: Bine-ai venit pe la noi! smile
Report to moderator   Logged

"Este mai uşor să spargi un atom decât o prejudecată." (Einstein)
www.DEXonline.ro/CORECT.php
www.firefox.com | www.wikipedia.org | www.aievea.net | www.unpic.wordpress.com | www.twitter.com/taceri
"Omul face multe planuri in inima lui, dar hotărârea Domnului, aceea se împlineşte!" [Aşa zis-a Înţeleptul] smile
GhitaB

un pic

ghita_bizau@yahoo.com
View Profile WWW
« Reply #21 on: 28 January 2010 - 21:11.04 »

Oricum muzica ta a venit înainte de MuzicaTa.  10 Felicitări pentru site!  smile

bravera
Browser: MSIE 6.0

View Profile Email
« Reply #22 on: 16 February 2010 - 15:38.17 »

daca vreti sa ascultati ceva foarte dragut si linistitor pt suflet va recomand sa cautati Yruma.Este un japonez care canta superb la pian...iar daca vreti muzica de calitate religioasa va recomand enthousiasmus,adverum,pro muzica si chromatic.Dupa parerea mea sunt cele mai bune formatii azs in sensul ca pe langa muzica de calitate si/au pastrat coloana vertebrala in ce priveste stilul.Adica nu au inserat in repertoriul lor tendintele moderne si in special stilul american.Auditie placuta.
bravera

View Profile Email
« Reply #23 on: 16 February 2010 - 15:40.54 »

Daca va intereseaza mai multe despre muzica asta insemnand tot ce inseamna muzica clasica ,muzica religioasa,muzica instrumentala etc va stau la dispozitie.O zi faina sa aveti.
bravera

View Profile Email
« Reply #24 on: 16 February 2010 - 15:50.36 »

Fara sa se simta cineva sau jignit trebuie sa intelegem ca avem nevoie de o mare reforma in domeniul muzical in biserica noastra.Ar trebui facuta clar distinctia intre muzica sacra si muzica usoara cu versuri religioase.Dragii mei haideti sa/l reprezentam pe Dumnezeu intr/un mod cat mai corect chiar si din acest punct de vedere.Prea mult timp biserica noastra a promovat un stil...neglijent de a canta.Adica poate sa cante oricine oricum in orice ocazie.Ceea ce dupa parerea mea nu este admisibil in poporul lui Dumnezeu.Studiati marturiile sa vedeti ce sfaturi sunt date bisericii vis avis de muzica si ce pretentii are Dumnezeu de la noi/Haideti sa nu uitam ca muzica este o jertfa adusa lui Dumnezeu si trebuie sa indeplineasca anumite standarde de intonatie,acuratete,armonie,si nu in ultimul rand consacrare.
`emy Dani
Admin

xxlliinnkk
View Profile
« Reply #25 on: 16 February 2010 - 15:54.49 »

iar daca vreti muzica de calitate religioasa va recomand enthousiasmus,adverum,pro muzica si chromatic.Dupa parerea mea sunt cele mai bune formatii azs in sensul ca pe langa muzica de calitate si/au pastrat coloana vertebrala in ce priveste stilul.Adica nu au inserat in repertoriul lor tendintele moderne si in special stilul american.

Cine stabileşte calitatea religioasă în cazul muzicii? Aş zice că s-a dat şi răspunsul: "Dupa parerea mea..."

În condiţii inadecvate şi la oamenii cu un anumit temperament, puţine lucruri pot provoca mai multă indispoziţie şi predispoziţie la depresie decât genul muzical precizat.

www.firefox.com | www.wikipedia.org | www.aievea.net | www.unpic.wordpress.com | www.twitter.com/taceri
"Omul face multe planuri in inima lui, dar hotărârea Domnului, aceea se împlineşte!" [Aşa zis-a Înţeleptul] smile
`emy Dani
Admin

xxlliinnkk
View Profile
« Reply #26 on: 16 February 2010 - 16:00.00 »

Prea mult timp biserica noastra a promovat un stil...neglijent de a canta.Adica poate sa cante oricine oricum in orice ocazie.Ceea ce dupa parerea mea nu este admisibil in poporul lui Dumnezeu.

Mare adevăr grăit-ai! (Deşi cred că nu te gândeşti la ce mă gândesc şi eu smile)

bravera

View Profile Email
« Reply #27 on: 16 February 2010 - 16:06.44 »

Eu ascult de multa vreme adverum si enthousiasmus si dupa cat am citit pe acest forum nu sunt singura.Chiar credeti ca aceasta muzica creeaza indispozitie si depresie?Sau poate ca nu am inteles corect ceea ce ai spus..Chiar vreau sa spui sincer ce crezi si daca nu ti se pare o muzica potrivita pt un crestin da/mi exemple din repertoriul lor care nu corespund.
`emy Dani
Admin

xxlliinnkk
View Profile
« Reply #28 on: 16 February 2010 - 16:16.47 »

În condiţii inadecvate şi la oamenii cu un anumit temperament, puţine lucruri pot provoca mai multă indispoziţie şi predispoziţie la depresie decât genul muzical precizat.

Pentru unii, într-adevăr, poate să nu existe muzică mai benefică decât cea foarte lentă, sunt convins de asta! Dar nu cred că se poate spune despre un gen muzical că e "muzica lui Dumnezeu" (cum nu cred că e normal să existe termenul de "muzică sacră"). Şi nu cred că unui om îi face bine acelaşi gen în orice moment. Un singur om trăieşte prea multe stări diferite...

Am mai scris eu pe undeva pe forum despre asta, dar nu am timp acum să caut postul.

bravera

View Profile Email
« Reply #29 on: 16 February 2010 - 16:23.45 »

Eu ma referam la altceva.Vorbeam despre muzica pe care o cantam in biserica nu neaparat la ce ascultam acasa in particular.la asta ma refeream cand am zis de reforma.Reforma in ceea ce cantam si la felul in care cantam in mod special.Pe mine asta ma doare cel m ai tare ca prea mult  se canta oricum crezand ca tot ce conteaza e ca inima sa fie sincera.E adevarat si acest aspect dar nu e o conditie suficienta...
bravera

View Profile Email
« Reply #30 on: 16 February 2010 - 16:25.22 »

Cat despre ce asculti acasa muzica intr/adevar in general se pliaza pe starea ta de spirit care e numai normal sa nu fie aceeasi permanent..
GhitaB

un pic

ghita_bizau@yahoo.com
View Profile WWW
« Reply #31 on: 15 March 2010 - 10:34.12 »

Un pic de muzică AZSMR... Audiţie plăcută!  smile
http://asd-mr.org.br/html/musicas.html

VERONICA PAL
**

Browser: MSIE 8.0

View Profile Email
« Reply #32 on: 15 March 2010 - 17:12.18 »

Noua adresa la Muzica ta

http://muzicata.frostbytez.com/
VERONICA PAL
**

Browser: MSIE 8.0

View Profile Email
« Reply #33 on: 18 March 2010 - 21:55.43 »

Aici vetzi putea gasi raspunsuri la multe intrebari...aceste predici ,cel putzin pe mine ,m-au ajutat in multe privintze. Eu ascult cand calc shi uneori inainte de culcare.

http://cid-7c7a90ae60ab5a8c.skydrive.live.com/browse.aspx/Public/Cu%20bratele%20deschise%20-Charles%20Stanley

Pages: 1 [2]   Go Up K-Detection Mod © 2006, kupus.org K-Team
  Print  

Jump to:  

Miscarea de Reforma - Forum AZSMR - Forum Adventist Reformist - Forum Reformist - Forum AZS-MR Tineri AZSMR - Tineri Adventisti Reformisti - Tineri Reformisti - Tineri AZS-MR