ForumAZSMR.Net
23 May 2012 - 13:12.40 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Bine ati venit pe forumul neoficial al Adventistilor de Ziua a Saptea - Miscarea de Reforma!

Home Gallery Calendar Search Members Contact Help Login Register   *
Noutati pe forum
[10 May 2012 - 23:04.10]

[09 May 2012 - 10:53.40]

[08 May 2012 - 12:00.31]

[05 May 2012 - 12:17.22]

[05 May 2012 - 08:33.38]

[01 May 2012 - 23:14.56]

[18 April 2012 - 13:13.33]

[15 April 2012 - 14:15.10]

[15 April 2012 - 14:13.00]

by seby
[15 April 2012 - 13:33.52]
Noutati in playlist
Noutati in album
Imagini:

Titlu: Aspen, April 2011
Autor: Davieboy

Pe la noi ivitu-s-au chipurile unor vestitori de prim?var?...
Titlu: Semnele prim?verii
Autor: Alex Dumitru

Vineri, Studiu - Sora Barbara Monteiro
Titlu: Priorit??i n ajun
Autor: pollianna

Comentarii:
Promo
www.aievea.net
Agenda electronica, Software biblic, Prezentari Power Point, Muzica, Articole, Carti, Subiecte uimitoare, Semne de carte, Wallpapers etc.
www.azsmrebenezer.net
Comunitatea româna Eben-Ezer (Soci, Italia).
www.restvegan.lx.ro
Restaurantul vegetarian Cris din Oradea va ofera mancare gustoasa si sanatoasa si curs gratuit de nutritie.
www.azsmr-moldova.ro
Site-ul conferintei Moldova a adventistilor de ziua a saptea - miscarea de reforma.
Bensoft Telecom - furnizor de servicii internet si telefonie
"Nimeni NU trebuie să fie grabnic să intre în controverse, ci ar trebui să povestească în mod simplu
POVESTEA IUBIRII LUI ISUS."
(Ellen G. White, "Evanghelizarea", pag. 355)
Biserica Eben Ezer Soci, Italia
Subject Statistics
Topic: Vaccin A-H1N1 - opinii Replies: 17 piece
Read 3977 times 0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1]   Go Down
  Print  
This topic has not yet been rated!
You have not rated this topic. Select a rating:
Author Topic: Vaccin A-H1N1 - opinii  (Read 3977 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
seby

Browser: Firefox 3.5.4

sebastianminea@hotmail.com sebastian_minea@yahoo.com
View Profile Email
« on: 02 November 2009 - 19:51.40 »

Vaccinului impotriva virusului A(H5N1)

http://antivaccin.freehostia.com/

Report to moderator   Logged
rest
**
Browser: MSIE 6.0

View Profile
« Reply #1 on: 02 November 2009 - 20:51.22 »

Are dreptate tipul ala ,de la inceput am crezut si eu ca el,
.Tot asta a fost si acum 2 ani cu gripa aviara."Ei" testeaza terenul,infricoseaza oamenii,adica creaza un precedent iar apoi ,pentru ca sunt multi creduli,actioneaza in consecinta.La inceput vine sa te convinga ca "uite daca te vaccinezi scapi de boala,mai tarziu zice ,trebuie sa te vaccinezi,obligatoriu. Oamenii ii cred si uite asa lumea se lasa condusa de acesti slujitori ai lui Satana.
GhitaB

un pic

Browser: Chrome
ghita_bizau@yahoo.com
View Profile WWW
« Reply #2 on: 03 November 2009 - 13:51.13 »

Ciudat om David Icke...  22
http://ro.wikipedia.org/wiki/David_Icke

AlexB
Browser: Firefox 2.0.0.20.NETCLR3.5.30729

View Profile WWW
« Reply #3 on: 03 November 2009 - 16:26.14 »

"unde scria ca Illuminati erau o rasa de umanoizi reptilieni numiti "Fratia Babiloniana" (pentru ca au fost preaslaviti in Babilonul antic , de unde provin si cele mai multe familii reptiliene) si ca multe figuri proeminente din politica , divertisment , banking etc. sunt reptilieni sub forma umana (mai exact hibrizi intre reptilieni si oameni care i-si pot schimba forma)."

:D Correct: sutn printre noi si draci.

Multumesc GhitaB pentru link.

rest
**

View Profile
« Reply #4 on: 03 November 2009 - 18:52.23 »

Virusul gripei porcine
•   noul tip de virus gripal A H1N1(„virusul gripei porcine”) a fost creat în laborator

•   nu se aseamănă cu nici un alt virus precedent

•   pentru sinteza lui s-a folosit virusul gripei spaniole din 1918 combinat în mod artificial cu  tulpina virusului comun H3N2  şi  H5N1 (tulpina gripei aviare)

•   conţine material genetic de la două tulpini de gripă porcină, două tulpini de gripă umană şi o singura tulpină de gripă aviară

Cât de gravă este gripa porcină?
•   simptomele de gripă porcină sunt cel mult moderate

•   gripa porcină este cu mult mai blândă decât s-a aşteptat (cf. „The Times”)

•   boala nu se manifestă mai drastic decât o răceală severă, deci rolul vaccinării este pus sub semnul întrebării

•   în Marea Britanie, cea mai afectată ţară din Europa, se înregistrează o mortalitate de 0,03 %, cu mult mai scăzută decât în cazurile de îmbolnăviri cu o gripă obişnuită tip A

deci nu este justificată vaccinarea în masă a populaţiei, cu atât mai puţin în România unde s-au înregistrat doar 322 de cazuri!

Un vaccin periculos!
provoacă cancer şi alte boli grave:
•   mutaţii genetice şi oncogeneză prin injectarea de material genetic străin direct în sânge (cf. studiilor recente)
celulele umane utilizate curent în producţia de vaccinuri sunt celule canceroase provenite din diferite tipuri de tumori umane, celule fetale provenite din embrion uman avortat  (sunt singurele celule capabile să supravieţuiască in vitro şi să se dividă fără limită de timp şi spaţiu) şi celule animale (embrion de pui, etc.)
vaccinul „Optaflu” contra gripei porcine al Companiei  Novartis va folosi celule umane provenite din tumori canceroase!

•   sindromul Guillain-Barré (GBS), boală autoimună ce cauzează paralizia braţelor şi a picioarelor, iar în cazuri rare, a întregului corp
în 1976 s-au înregistrat câteva cazuri de gripă porcină (comună, dată de virusul natural şi nu cel sintetic actual) în rândurile soldaţilor de la Fort Dix, New Jersey şi numai unul dintre ei a decedat, cel mai probabil din cauza eforturilor fizice prea mari decât din cauza gripei. Aceasta a dus la lansarea unei vaccinări în masa a 40 milioane persoane împotriva unei pandemii care nu s-a materializat. Mii de oameni au cerut despăgubiri pentru leziunile cauzate de vaccinare. Cel puţin 25 de oameni au murit şi 500 au paralizat.

•   nu este recomandată vaccinarea celor care suferă de boli are plămânilor (agravează astmul la copii), inimii, rinichilor sau a celor cu sisteme imune slăbite, femeilor însărcinate şi copiilor sub cinci ani

Deoarece conţine:

•   adjuvanţi toxici
cele mai multe vaccinuri au un conţinut periculos de mare de mercur sub formă de thimerosal (un conservant letal) de 50 de ori mai toxic decât mercurul însuşi. O doză destul de mare poate cauza disfuncţii pe termen lung la nivel imunologic, senzorial, neurologic, motor şi comportamental. Intoxicaţia cu mercur duce la autism, sindrom de atenţie deficitară, scleroză multiplă, deficienţe de vorbire şi limbaj. Un alt adjuvant comun pentru vaccinuri este hidroxidul de aluminiu care este implicat in boala Alzheimer,  cauzează alergii şi şoc anafilactic

•   adjuvanţi noi
pentru vaccinul gripei porcine sunt folosiţi, cu acordul OMS-ului, cei mai mulţi adjuvanţi noi incluzând MF59, ISCOMS, OS21, AS02 şi AS04. Adjuvantul MF59 este de natură uleioasă şi conţine Tween80, Span85002 şi  squalena.  Studiile efectuate pe şoareci au arătat că adjuvanţii uleioşi induc probleme motorii şi paralizie. Adjuvantul ASO3 conţine de asemenea Squalena (cauzatoare a sindromului războiului din golf) care provoacă şi boli autoimune. Adjuvanţii Sqalena şi Tween80 provoacă infertilitate la animale.

Nu acceptăm să fim cobaii vaccinului AH1N1 în România!

Organizaţia Mondială a Sanătăţii introduce dictatura medicală!
 O.M.S.-ul încearcă să introducă o dictatură medicală, ca şi sănătatea publică (DSP), care a început să încalce drepturile naturale ale omului. A introdus carantina, a interzis libera circulaţie, a introdus vaccinarea obligatorie, s-a încălcat autonomia pacientului care nu poate refuza tratamentele obligatorii.

Întrebări fără răspuns:
• De ce sunt copiii cei care trebuie să primească cei dintâi un vaccin experimental?

• Ce răspuns va da statul pentru cazurile în care copiii şi femeile însărcinate vor fi lezate?

• De ce în SUA şi in Comunitatea Europeană (deci şi în România) se acordă imunitate totală în faţa legii, împotriva oricăror plângeri în instanţă care ar putea rezulta în urma vaccinării?

• De ce se permite companiilor farmaceutice, oficialităţilor din sistemul de sănătate şi oricui care se ocupă de administrarea vaccinurilor experimentale ca în timpul unei stări de urgenţă să fie protejaţi legal în cazul în care populaţia suferă leziuni în urma vaccinării?

• De ce se impune vaccinarea obligatorie când riscurile bolii sunt mici, iar riscurile vaccinării sunt enorme?

• Cum poate fi impusă vaccinarea obligatorie când etica medicală şi legile ţării prevăd pentru orice tratament medical, consimţământul informat al pacientului?

• De ce nu există nicio organizaţie care să controleze conţinutul vaccinurilor la firmele producătoare?

Gripa porcină. Ce nu ni se spune?
•   Se proclamă  pandemie, se mobilizează guverne, se cheltuiesc milioane pentru gripa porcină cu 145 de victime mai puţin decât cele provocate în fiecare an de fulgere (1170 de victime pe an), iar 98% din bolnavi se vindecă fără nicio terapie.
•   Decesele (în principal ale copiilor) în Africa şi Asia sunt doar din cauza malariei 3000 în fiecare zi. De ce aceasta nu constituie nici măcar o ştire, în timp ce „pandemia” - cu foarte puţine victime - monopolizează mass-media, pune în mişcare organisme şi guverne mondiale?
•   Vaccinările sunt periculoase. În 1918-1919, pe perioada gripei  aviare spaniole, doar soldaţii şi alte persoane care fuseseră vaccinate împotriva gripei s-au îmbolnăvit şi au murit. Cei care au refuzat vaccinul au rămas sănătoşi şi, în plus, îi ajutau pe bolnavi şi transportau morţii. De asemenea, şi din cauza vaccinării din 1976 împotriva pandemiei porcine de atunci, oamenii au murit şi mulţi au paralizat din cauza vaccinului şi nu din cauza virusului porcin.
•   „Copiii care se vaccinează împotriva gripei prezintă un pericol de trei ori mai mare să se îmbolnăvească de gripă”-   James R. Shannon, fost Director al Consiliului Naţional American de Sănătate
•   În Franţa, Anglia, America, China, Germania, România  se impune vaccinul obligatoriu (cu penalităţi pentru cei care insistă să fie stăpâni pe propriul trup)
•   Pentru înfruntarea gripei: igiena şi vitamina D care se activează prin expunerea la soare .
Mai multe detalii la:
http://nuvaccinurilor.blogspot.com/
http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/category/gripa-porcinavaccin/
septembrie 2009
Fundaţia “Sfinţii Martiri Brâncoveni”
Suceava
www.fundatiasmbsv.ro
Un atentat la
viaţa umană:

Vaccinul împotriva
 GRIPEI  PORCINE

Nu faceţi vaccinul şi
nu lăsaţi pe nimeni să-l facă!

Nu aşteptaţi
până în ziua vaccinărilor!
Informaţi-vă apropiaţii
de acest vaccin periculos!
mariussascau

Browser: MSIE 8.0

sascau@hotmail.com marius.sascau
View Profile
« Reply #5 on: 03 November 2009 - 19:45.58 »

In italia tot la o gripa de genul acesta au zis ca e nevoie de vacin si au umplut spitalele cu cei care au facut vacinul :D

Cu tine viata e mai roz ;)
rain
*
Browser: Firefox 3.0.15

View Profile Email
« Reply #6 on: 03 November 2009 - 20:46.24 »

:)
 Ce-ar fi daca ne-am maturiza putin si n-am mai acorda credit tuturor sarlatanilor?...
 Un fotbalist care pretinde ca intelege imunologie si farmacologie?! Parol!

Iar teoriile astea conspirationiste nu sunt demne de crezare intotdeauna insa da, vand excelent! Se pare ca individul in discutie a avut oarece succes deja...
 Bietii cititori ignoranti!..  :(
rain
*
Browser: Firefox 3.0.15

View Profile Email
« Reply #7 on: 03 November 2009 - 20:50.04 »

Si gripa numita "porcina" e data de virusul A-H1N1, A-H5N1 din titlul topicului tine de "aviara".
mariussascau

Browser: Firefox 3.5.4

View Profile
« Reply #8 on: 03 November 2009 - 21:51.34 »

:)
 Ce-ar fi daca ne-am maturiza putin si n-am mai acorda credit tuturor sarlatanilor?...
 Un fotbalist care pretinde ca intelege imunologie si farmacologie?! Parol!

Iar teoriile astea conspirationiste nu sunt demne de crezare intotdeauna insa da, vand excelent! Se pare ca individul in discutie a avut oarece succes deja...
 Bietii cititori ignoranti!..  :(

Eu am zis despre un fapt real care sa intamplat in Italia. Si in medicina din ziua de azi eu nu am incredere

`emy Dani
Admin

xxlliinnkk
View Profile
« Reply #9 on: 04 November 2009 - 13:34.45 »

Si gripa numita "porcina" e data de virusul A-H1N1, A-H5N1 din titlul topicului tine de "aviara".

Modificat titlu topic.

Hapciu!

"Este mai uşor să spargi un atom decât o prejudecată." (Einstein)
metacuvinte.sayyes.ro | http://twitter.com/taceri | dexonline.ro/ghid-exprimare

.[/size]
rain
*

View Profile Email
« Reply #10 on: 05 November 2009 - 13:36.04 »

Eu am zis despre un fapt real care sa intamplat in Italia. Si in medicina din ziua de azi eu nu am incredere

Tinere, da-mi voie sa te informez ca beneficiezi din plin de pe urma medicinei asteia moderne in care pretinzi ca nu ai incredere...atata vreme cat ai primit toate vaccinurile care se administreaza obligatoriu in perioada copilariei.
  Cui crezi ca se datoreaza disparitia unei boli cumplite care se numeste variola si care a facut in sec. al XX-lea sute de milioane (!) de victime?! Tocmai medicina moderna pe care o dispretuiesti a facut posibila eradicarea ei, declarata in '79. E doar unul dintre multele exemple...
  Iarta-ma, dar te suspectez de ipocrizie, mai ales ca am certitudinea ca-ti vei vaccina la randul tau  copiii.
pollianna

Dacă Dumnezeu nu ajută, oamenii nu pot face nimic.

View Profile WWW Email
« Reply #11 on: 05 November 2009 - 22:29.43 »

Nu susţin, dar nici nu dezaprob ideea că acest vaccin este practic pentru avansarea gripei.. deşi sincer, mi-e greu să cred. Oricum, sper să nu fim obligaţi a-l accepta  :D

Cât despre partea medicală, pentru că ea mi-a atras atenţia aici, sunt sigură şi cred că oricine cunoaşte aşa numitele limite ale medicinei, în care fie este evidenţiată mâna lui Dumnezeu, fie medicul spune "până aici am făcut tot ce se putea face" destul de greu de acceptat, dar des utilizat.. Niciodată nu te poţi încrede în ştiinţa omului ! că beneficiem de ceea ce s-a descoperit, e drept, dar asta nu ne-ar motiva vreodată să ne încredem în ea. E diferenţă în a profita de un lucru, pur şi simplu, şi în a crede în el !

catalin
Guest
« Reply #12 on: 06 November 2009 - 10:27.58 »

Doctorita suedeza concediata din cauza impotrivirii fata de vaccinarea “noua” denunta: “CORUPTIE LA NIVEL INALT IN OMS!”
Fired Swedish doctor: "Corruption at the highest levels of WHO!"

Binecunoscuta doctorita suedeza, Annika Dahlqvist, a fost concediata saptamana trecuta in urma declaratiilor ei legate de vaccinarea in masa in Suedia. Ea a declarat ca nu se va vaccina si ca sunt cai mai bune pentru a te proteja impotriva virusului. A mai declarat de asemenea ca pe ea personal nu o intereseaza mamografia si testele “cell”. Este insa clar ca pozitia ei fata de vaccinarea in masa a facut-o sa-si piarda locul de munca.
In articolul publicat de Newsmill, „Adevarul este ca vaccinul antigripal contine mercur in cantitati periculoase” ea scrie:„Deoarece vaccinul contine substante potential periculoase in forma de mercur si scqualena, cred ca trebuie facut voluntar si nu trebuie facuta nici un fel de propaganda in idea ca noi ar trebui sa ne vaccinam din solidaritate cu ceilalti“. „A avea o opinie despre vaccinarea in masa nu poate fi interzis intr-un mod rezonabil. Suntem multi impotriva vaccinarii in masa”
Articolul original: http://www.newsmill.se/artikel/2009/10/18/sanningen-ar-att-influensavaccinet-innehaller-farliga-mangder-kvicksilver
Intr-un articol din Expressen, unul din cele patru mari ziare suedeze, ea spune:
„se poate foarte bine ca efectele negative (cauzate de vaccin) sa fie mai rele decat gripa in sine. Suspectez ca Agentia pentru Produse Medicale (läkemedelsverket) este influentata de producatorii de vaccine. Aici sunt interese financiare enorme in joc”.
Si continua:
„Nu vreau sa am aceea otrava in corpul meu”. „A declara ca este o pandemie cand de fapt nu e nici una, este absurd.” „Se poate foarte bine sa fie de fapt coruptie la nivele superioare ale OMS (Organizatia Mondiala a Sanatatii)”.

.....si pentru cei care stiu suedeza:
http://www.newsmill.se/artikel/2009/10/18/sanningen-ar-att-influensavaccinet-innehaller-farliga-mangder-kvicksilver
si:
http://www.expressen.se/halsa/1.1748005/fettdoktorn-i-nytt-brak-om-vaccineringen

--------------------------------------------------------------------------------
Ctiti si:

REPUTATI MEDICI GERMANI, REVOLTATI DE FOLOSIREA VACCINULUI IMPOTRIVA GRIPEI PORCINE, ACUZA GUVERNUL DE MINCIUNA SI DISCRIMINARE:
Medicii germani cu funcţii de conducere s-au revoltat făţiş împotriva vaccinului contra gripei „porcine”, potrivit unei reviste germane de top, „Spiegel”.

Dr. Michael KochenPreşedintele Societăţii germane pentru medicină generală şi medicina familiei, Michael Kochen, îi sfătuieşte pe medicii de familie să NU recomande pacienţilor vaccinarea.
Preşedintele Asociaţiei medicilor pediatri,

Dr. Wolfram Hartmann

profesorul Wolfram Hartmann, a acuzat guvernul că face „afirmaţii ştiinţifice false”.
”Riscurile sunt mai mari decât beneficiile”, a spus Hartmann.
“Vaccinul [împotriva gripei porcine] nu este suficient testat pentru femeile însărcinate şi copii, prin urmare, utilizarea necugetată a acestui vaccin prezintă riscuri uriaşe”, a mai spus el.
De asemenea, sistemul imunitar al copiilor are tendinţa de a reacţiona exagerat şi chiar această reacţie exagerată poate fi declanşată de adjuvanţi.
În plus, a criticat folosirea conservanţilor pe bază de mercur.”Aceasta componenta nu se mai foloseşte la vaccinurile care există în prezent”, a spus Hartmann.
Protestele au determinat statele să emită ordine pentru alte vaccinuri împotriva „gripei porcine”, fără mercur şi adjuvanţi, care vor fi disponibile de la jumătatea până la sfârşitul lunii noiembrie, notează revista „Spiegel”.
Ministrul german al sănătăţii, Ulla Schmidt, insistă că vaccinurile cu adjuvanţi împotriva gripei „porcine” sunt sigure, dar lumea nu o mai ascultă”.

http://www.spiegel.de/international/germany/0,1518,656028,00.html
Medicina clasei de rând. Cetăţenii germani, nemulţumiţi de vaccinul alternativ împotriva gripei porcine pentru politicieni
Germania este în mare frământare din pricina vaccinării planificate împotriva gripei porcine. Limitarea pagubelor se numeşte jocul de la Berlin de luni, în care politicienii se grăbesc să nege că beneficiază de un vaccin mai bun şi mai sigur, în comparaţie cu restul populaţiei. Primele 50 milioane de doze au ajuns luni în Germania.
S-ar putea crede că sosirea în Germania a primelor 50 milioane de doze de vaccin împotriva gripei porcine poate fi motiv de sărbătoare. Dar după ştirile de ultimă oră din week-end, cum că oficialilor guvernamentali de prim rang de la Berlin li se va administra un vaccin alternativ – considerat în general ca fiind mai sigur – s-a iscat o dezbatere despre un presupus sistem medical pe două categorii.
SPIEGEL a relatat în week-end că Angela Merkel, cancelar, o serie de miniştri şi alţi oficiali guvernamentali vor beneficia de un vaccin produs de compania farmaceutică Baxter – acelaşi vaccin pentru care a optat armata germană, după cum s-a relatat săptămâna trecută.
Tabloidul de largă circulaţie Bild a zugrăvit toată povestea pe prima pagină de luni, asigurându-şi cititorii că „specialiştii acuză guvernul” de oferirea germanilor de rând a unui tip de „medicină pentru clasa de rând”.
Febră şi dureri de cap
Controversa se axează pe un aditiv inclus în vaccinul produs de gigantul farmaceutic GlaxoSmithKline. Aditivul include o tulpină inactivă a întregului virus gripal, spre deosebire de fragmente de virus. Criticii spun că aditivul poate creşte riscul de reacţii adverse la vaccinul gripal, cum ar fi febră şi dureri de cap.
Dimpotrivă, susţinătorii susţin că aditivul este sigur, iar utilizarea sa permite producătorului de medicamente să fabrice rapid mai multe doze de vaccin. Articolul din SPIEGEL a menţionat că vaccinul GlaxoSmithKline, cu aditiv, a fost supus mai multor teste decât versiunea Baxter.
Un purtător de cuvânt al Ministerului de Interne a relatat pentru SPIEGEL ca vaccinul Baxter a fost comandat pentru toate ministerele şi alte agenţii, precum şi pentru angajaţii Institutului Paul Ehrlich, autoritatea responsabilă pentru aprobarea vaccinurilor.
Purtătorul de cuvânt al dnei Merkel, Ulrich Wilhelm, a negat luni că acesteia i s-ar fi administrat un vaccin diferit de cel disponibil pentru populaţia de rând. El a declarat ca vaccinul Baxter a fost comandat acum patru luni, ca parte a unui acord încheiat în urmă cu un an şi nu are nimic de-a face cu preocupările recente legate de vaccinul GlaxoSmithKline.
Medicină pentru clasa de rând
Cu toate acestea, s-au ridicat unele voci. Potrivit specialistului medical al Partidului Verde, Biggi Bender, vaccinurile separate înseamnă
„riscuri mari pentru oameni, riscuri reduse pentru guvern. Nu e posibil ca într-o democraţie să existe acest tip de medicină pentru clasa de rând”.
Şi medicii de frunte s-au plâns de vaccinarea planificată. Şeful Institutului de Igienă şi Sănătate Publică de la Universitatea din Bonn, Martin Exner, a declarat:
„Faptul că politicienii şi funcţionarii publici de prim rang din ministere vor fi vaccinaţi cu un alt vaccin decât ceilalţi oameni este un semn înspăimântător. Politicienii trebuie să primească şi ei ceea ce recomandă”.
Virusologul Alexander Kekulé Hall de la Spitalul Universitar a declarat că
„vaccinarea cu un alt vaccin a membrilor Guvernului Federal şi a autorităţilor este scandaloasă”.
La rândul său, şi Ministerul de Interne a respins criticile acide. Un purtător de cuvânt al ministrului de Interne, Wolfgang Schäuble, a subliniat că, la vremea când s-a comandat vaccinul Baxter, diferenţele dintre cele două vaccinuri încă nu reprezentau o problemă. Institutul Paul Ehrlich şi-a susţinut în repetate rânduri decizia de a oferi populaţiei versiunea GlaxoSmithKline, cunoscută sub numele de Pandemrix.
„Presupusa ameninţare”
Germania nu este singurul guvern care încearcă să stăpânească un posibil focar de gripă porcină – numele răspândit, deşi inexact pentru virusul gripal H1N1. În ultimele săptămâni, Marea Britanie a înregistrat o creştere a numărului de cazuri. Prin urmare, ţara a achiziţionat 60 milioane de doze de Pandemrix. De la apariţia gripei porcine, au murit mai mulţi oameni din SUA care prezentau simptome specifice, determinând guvernul să achiziţioneze 251 milioane de doze de vaccin împotriva gripei porcine de la diverşi producători. Agenţia Europeană pentru Medicamente a aprobat recent utilizarea vaccinului Pandemrix, pe fondul îngrijorării pentru sezonul de iarnă care se apropie şi creşterea prevăzută a cazurilor de gripă porcină.
Unii politicieni germani s-au alăturat cancelarului Merkel, declarând că nu optează pentru vaccinul alternativ. Ministrul Sănătăţii, Ulla Schmidt, a declarat în Bild, „Eu mă voi vaccina cu acelaşi vaccin ca restul populaţiei. Este exact ca celălalt vaccin aprobat, sigur şi eficient”.
Scandalul din week-end a înăbuşit o a doua dezbatere, dezlănţuită în ultimele săptămâni în Statele Unite şi care a avut ecou şi aici, în Germania: dacă un astfel de program masiv de vaccinare este în primul rând necesar sau nu.
Potrivit lui Wolf-Dieter Ludwig, preşedintele Comisiei pentru medicamente din Asociaţia medicală germană, campania de vaccinare este un „scandal”.
„Autorităţile medicale au căzut în cursa unei campanii făcute de companiile farmaceutice, care pur şi simplu vor să câştige bani de pe urma unei aşa-zise ameninţări”, a declarat acesta pentru SPIEGEL.
si in limba germana:
http://de.news.yahoo.com/1/20091017/thl-regierung-bekommt-eigenen-schweinegr-5e422d2.html
damilena
*

Browser: MSIE 7.0

View Profile WWW
« Reply #13 on: 06 November 2009 - 11:57.50 »

Eu personal nu ma voi vaccina! De ce? Pentru ca am trecut peste gripa, la inceputul lui octombrie. A adus virusul, copilul de la liceu, 3 zile el, 3 zile eu si 3 zile sotul. Peste noi a trecut cu febra de 39s tuse, lipsa apetitului, dureri de oase. Ne-am facut toti analizele care au iesit definitive la doua saptamani cand deja eram la munca si la liceu, fiecare bine si sanantosi. Cand am aflat ca era vorba de gripa porcina, si-au facut analize, socri (in fiecare zi la amiaza mancam cu ei), cumnata ( lucrez in acelasi birou cu ea, ne despart 2 m), si nimeni nu avea virusul. Explicatii? Niciuna. Pentru o persoana sanatoasa cu un ritm de viata destul de bun, e mai usoara gripa aceasta ca si oricare alta de alti ani. O spun din experienta. In alti ani cand se schimbau anotimpurile, treceam prin gripa cel putin unu din noi, dar era  o saptamana nu trei zile.
   Vaccinul, interes financiar( virus "scapat" un pic intentionat si foarte mediatizat), sa fim seriosi domnilor nu poate fi vorba in nici un caz de genocid in secolul in care suntem.
   Din punct de vedere etic si moral, respect pe cei care gandesc diferent.
   Dar...dar, ar fi foarte bine daca fiecare parerea care o are ar publicao in acest gen....."eu cred ca".....sau......"aceasta e parerea mea"...... nu ca asa e realitatea...
  Salutari la toti si voi urmari in continuare stirile.

mariussascau

View Profile
« Reply #14 on: 18 November 2009 - 11:05.16 »

In Germania au murit 7 persoane printre care un copil dupa ce au facut vacinul

http://it.notizie.yahoo.com/7/20091117/tts-influenza-a-in-germania-sette-morti-c8abaed.html

GhitaB

un pic

ghita_bizau@yahoo.com
View Profile WWW
« Reply #15 on: 18 November 2009 - 12:36.13 »

Un topic asemănător pe un alt forum:
http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=39580

Tot nu-i rău... Mai avem ce discuta.  10

Mi-a plăcut o replică: "Ma bulverseaza numarul de virusologi de pe forum."...  smile

mariussascau

View Profile
« Reply #16 on: 18 November 2009 - 18:28.58 »

Un topic asemănător pe un alt forum:
http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=39580

Tot nu-i rău... Mai avem ce discuta.  10

Mi-a plăcut o replică: "Ma bulverseaza numarul de virusologi de pe forum."...  smile

Insemna ca nu suntem unicii  71

dheo
**

Browser: Firefox 3.5GTB5.NETCLR3.5.30729

daramus.ovidiu
View Profile WWW Email
« Reply #17 on: 20 November 2009 - 20:16.30 »

Se exagereaza cu spor pe toate forumurile unde se discuta aceasta tema.
Ca unul care e el insusi un sustinator puternic al teoriei conspiratiei ar trebui sa spun un "DA!" hotarat tuturor acestor "dovezi" dar cu toate acestea ma abtin. Exista intr-adevar interese in spatele oricarei chestiuni majore care se petrece pe Terra insa daca ducem aceste  supozitii la extrem, vom ajunge ca in 5 ani sa refuzam orice forma de vaccin si medicatie artificiala, iar copii nostrii vor muri de bolile de care murea populatia ignoranta a Evului Mediu.
Fiecare e liber sa decida pentru sine insusi ce, cat, cand sau cum crede, insa opinia mea e urmatoarea:
Atat la subiectul AH1N1 cat si la orice alt subiect, trebuie pastrata o cale de mijloc. Nu e ok sa inghiti orice poveste despre pandemii, boli reale sau inchipuite si sa te indopi cu zeci de pastile si vaccinuri, dar nici nu e ok sa te inchizi intr-o cochilie precum o broasca testoasa, refuzand orice contact cu realitatile lumii in care traim.

Imi plac: http://www.dheo.ro (blog personal) | http://sndeco.ro (magazin online de decoratiuni interioare)
Pages: [1]   Go Up K-Detection Mod © 2006, kupus.org K-Team
  Print  

Jump to:  

Miscarea de Reforma - Forum AZSMR - Forum Adventist Reformist - Forum Reformist - Forum AZS-MR Tineri AZSMR - Tineri Adventisti Reformisti - Tineri Reformisti - Tineri AZS-MR