ForumAZSMR.Net
23 May 2012 - 13:10.42 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Utilizatorii ForumAZSMR.Net au, printre altele, obligatia sa evite limbajul prescurtat/stricat gen SMS (IRC etc.) Ex.: "knd" in loc de "cand", "ji" in loc de "si". Alte informatii in REGULAMENT.

Home Gallery Calendar Search Members Contact Help Login Register   *
Noutati pe forum
[10 May 2012 - 23:04.10]

[09 May 2012 - 10:53.40]

[08 May 2012 - 12:00.31]

[05 May 2012 - 12:17.22]

[05 May 2012 - 08:33.38]

[01 May 2012 - 23:14.56]

[18 April 2012 - 13:13.33]

[15 April 2012 - 14:15.10]

[15 April 2012 - 14:13.00]

by seby
[15 April 2012 - 13:33.52]
Noutati in playlist
Noutati in album
Imagini:

Titlu: Aspen, April 2011
Autor: Davieboy

Pe la noi ivitu-s-au chipurile unor vestitori de prim?var?...
Titlu: Semnele prim?verii
Autor: Alex Dumitru

Vineri, Studiu - Sora Barbara Monteiro
Titlu: Priorit??i în ajun
Autor: pollianna

Comentarii:
Promo
www.aievea.net
Agenda electronica, Software biblic, Prezentari Power Point, Muzica, Articole, Carti, Subiecte uimitoare, Semne de carte, Wallpapers etc.
www.azsmrebenezer.net
Comunitatea româna Eben-Ezer (Soci, Italia).
www.restvegan.lx.ro
Restaurantul vegetarian Cris din Oradea va ofera mancare gustoasa si sanatoasa si curs gratuit de nutritie.
www.azsmr-moldova.ro
Site-ul conferintei Moldova a adventistilor de ziua a saptea - miscarea de reforma.
Bensoft Telecom - furnizor de servicii internet si telefonie
"Nimeni NU trebuie să fie grabnic să intre în controverse, ci ar trebui să povestească în mod simplu
POVESTEA IUBIRII LUI ISUS."
(Ellen G. White, "Evanghelizarea", pag. 355)
www.aievea.net :: Agenda electronica, Software biblic, Prezentari Power Point, Muzica, Articole, Carti, Subiecte uimitoare, Semne de carte, Wallpapers etc.
Subject Statistics
Topic: Sfaturi pentru sanatate Replies: 16 piece
Read 4787 times 0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Pages: [1]   Go Down
  Print  
This topic has not yet been rated!
You have not rated this topic. Select a rating:
Author Topic: Sfaturi pentru sanatate  (Read 4787 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
`emy Dani
Admin

Browser: MSIE 6.0

xxlliinnkk
View Profile
« on: 17 January 2007 - 13:06.51 »

In acest topic vor posta cei care au cunostinte de medicina preventiva... sfaturi pentru prevenirea bolilor si pastrarea unui corp sanatos.. Nu vom vorbi doar despre alimentatie, ci despre toti factorii care pot avea influenta asupra sanatatii.
Report to moderator   Logged

"Este mai uşor să spargi un atom decât o prejudecată." (Einstein)
metacuvinte.sayyes.ro | http://twitter.com/taceri | dexonline.ro/ghid-exprimare

.[/size]
alin

View Profile Email
« Reply #1 on: 17 January 2007 - 13:55.36 »

Cei care au probleme cu asimilarea calciului, probleme de sanatatea legate de  dantura, este indicat sa renunta pentru totdeauna la zahar, dulciuri concentrate si sa le inlocuiasca cu dulciuri naturale.  Zaharul mai este numit si "moarte alba" si folosirea lui are consecinte grave asupra sanatatii.

Daca organismul nu asimileaza calciu, este bine ca dimineata, cu 1/2 h inainte de masa, sa se consume un pahar de zer autentic.

Lavy
**

Browser: MSIE 7.0

View Profile
« Reply #2 on: 20 January 2007 - 15:59.06 »

O alimentatie corecta, consumata fara graba, la ore fixe zilnic, activitatea fizica si mentala regulara provoaca o stare de sanatate interioara si exterioara.
Se prefera cruditatiile (fructe, legume, etc...), mancarea fripta se consuma rar in doze foarte mici, se prefera painea integrala, coapta bine, veche de macar o zi pentru a favoriza digestia.
Activitatea fizica si mentala trebuie praticata regular, in doze adegvate obiceiurilor noatre.

✰ ・・Lifε is what happens to you while you're busy making other plans ・・ ✰
deea2007

Browser: Firefox 2.0.0.2

View Profile WWW
« Reply #3 on: 27 February 2007 - 19:04.13 »

Din ceea ce am citit si eu pot sa dau cateva indicatii pentru studentii studiosi dar si stresati(a trecut sesiunea dar... tineti minte pentru urmatoarea.

Asaaa...morcovii sporesc capacitatea de memorizare(invatatul pe de rost), pentru toceala intr-un cuvant laugh.Inainte de a incepe memorizarea trb sa ingurgitam o portie de salata de morcovi cruzi cu ulei si lamaie. E delicioasa, pentru mine. :71:Tot pentru memorizare, dar ceva mai costisitor, un pahar de suc de ananas pe zi.

Pentru concentrare...ceapa,se foloseste impotriva oboselii psihice, a surmenajului intelectual.Se consuma cel putin o jumatate de ceapa pe zi.

Chimenul faciliteaza gandirea creativa...poate provoca fulgere in gandire cica...n-am incercat ptr ca nu prea-mi place. Doua lingurite de seminte zdrobite se oparesc cu o cana de apa clocotota. Incercati voi si-mi ziceti si mie ce idei creative v-au venit.. :D

Cam atat, mai ziceti si voi...

Cu Dumnezeu in fiecare zi...
alin

View Profile Email
« Reply #4 on: 10 May 2007 - 15:34.06 »

Anunt important

Ca sa-mi omor singuratatea initiez gratuit doi tineri din Tirgoviste in reflexoterapie si biomecanica

http://www.abcn.ro/ro/stiri.php#stire_3

(Poate va fi util cuiva care locuieste in Targoviste acest anunt!)

Lavynya.E

Browser: Firefox 2.0.0.14

View Profile Email
« Reply #5 on: 20 May 2008 - 21:14.26 »

DUPA CE ANI DE ZILE A SPUS PACIENTILOR CA CHIMIOTERAPIA ESTE SINGURA CALE PENTRU A INCERCA (CUVANTUL CHEIE E A INCERCA !) SA SE ELIMINE CANCERUL, JOHN HOPKINS S-A HOTARAT SA PREZINTE SI CALEA ALTERNATIVA DE TRATAMENT A MALADIEI.

Noutati in tratamentul cancerului de la John Hopkins:

1. Cu totii avem celule canceroase in corp. Aceste celule nu apar, insa, la testele standard daca nu sunt in numar de miliarde. Cand doctorii spun bolnavilor ca nu mai exista celule canceroase in corpul lor dupa tratamentele efectuate,inseamna doar ca testele sunt incapabile sa le masoare deoarece nu mai sunt in numar detectabil.

2. Celulele canceroase apar in corp de 6 pana la 10 ori in timpul vietii unui om.

3. Cand sistemul nostru imunitar este puternic, celulele canceroase sunt distruse si astfel este impiedicata multiplicarea lor si formarea de tumori.

4. Cand este diagnosticat cancerul, inseamna ca persoana respectiva are deficiente nutritionale multiple. Aceste deficiente pot sa apara din cauze genetice, a noxelor din mediul inconjurator, a alimentatiei si stilului de viata gresite.

5. Pentru a preintampina deficitele nutritionale multiple, este necesara schimbarea dietei si administrarea de suplimente nutritive,ceea ce va duce la intarirea sistemului imunitar.

6. Chimioterapia presupune "otravirea" celulelor canceroase cu rata mare de crestere,dar astfel sunt distruse si celulele sanatoase cu crestere rapida din maduva spinarii, tractul gastro - intestinal, etc, iar organe importante, cum ar fi ficatul, rinichii, inima, sau plamanii pot fi iremediabil afectate.

7. Radioterapia distruge celulele canceroase, dar, in acelasi timp, arde, cicatrizeaza si distruge celule, tesuturi si organe sanatoase.

8. Chimioterapia si radioterapia vor reduce ,la inceput ,dimensiunea tumorilor. Folosirea indelungata a acestor tratamente nu va duce, insa, la distrugerea definitiva a lor.

9. Cand in corp se acumuleaza prea multe "deseuri" toxice rezultate in urma chimioterapiei si radioterapiei, sintemul imunitar este fie compromis, fie distrus, iar pacientul poate muri din cauza unor infectii banale si a complicatiilor lor

10. Chimioterapia si terapia cu radiatii pot favoriza mutatii genetice in celulele canceroase care le fac foarte rezistente la tratament, si greu de distrus . Interventiile chirurgicale pot determina diseminarea (imprastierea) celulelor canceroase la alte organe (metastaze).

11. O metoda foarte buna de lupta impotriva celulelor canceroase este de a le infometa, adica a se evita alimentele de care acestea au nevoie pentru a se multiplica.

CELULELE CANCEROASE SE DEZVOLTA CU:
a. ZAHAR/SARE
Eliminad din alimentatie zaharul, se elimina, astfel, una din cele mai importante surse de hrana a celulelor canceroase. Inlocuitorii de zahar, indulcitorii sintetici cum ar fi zaharina, sau alte produse (Nutrasweet, Equal, Spoonful, etc.), au ca baza aspartamul (E 951), o substanta chimica daunatoare. Un inlocuitor natural al zaharului ar fi mierea de albine si melasa, dar in cantitati moderate. Sarea de bucatarie contine adaosuri chimice pentru a avea culoarea alba. Alternativa ar fi sarea de mare.

b. LAPTELE SI PRODUSELE LACTATE
Laptele favorizeaza productia de mucus in corp ,in special la nivelul tractului gastro - intestinal . Cancerul este hranit de acest mucus. Renuntand la lapte si produsele derivate ,si consumand lapte de soia neindulcit, celulele canceroase "mor de foame".

c. PH ACID
Celulele canceroase "infloresc" in mediu acid. O alimentatie preponderent carnivora induce un pH acid in corp.Carnea mai poate contine substante administrate animalelor: antibiotice, hormoni de crestere si paraziti, ce dauneaza, in special persoanelor cu cancer.

d. O dieta bazata 80% pe legume proaspete consumate ca atare sau sub forma de suc, grau integral, seminte, nuci, si fructe schimba pH-ul corpului in alcalin. 20% din alimentatie poate fi din alimente gatite ,inclusiv fasole boabe. Sucurile proaspete din legume asigura necesarul de enzime digestive, usor absorbabile, care ajung la nivel celular in 15 minute de la consumare, si care hranesc si favorizeaza cresterea de celule sanatoase. Este bine sa se consume sucuri proaspete de 2-3 ori pe zi. Enzimele sunt distruse la 4o grade Celsius.

e. Evitati cafeaua, ceaiul si ciocolata ce pot contine cantitati mari de cofeina. Ceaiul verde este o alternativa foarte buna, avand si proprietati anti - canceroase. Cea mai buna bautura este APA - purificata sau filtrata pentru a fi, astfel, eliminate toxinele sau metalele grele. Apa distilata este acida, deci evitati-o!

12. Proteinele din carne sunt dificil de digerat si necesita o cantitate mare de enzime digestive. Carnea nedigerata ramane in interiorul intestinului ,intra in putrefactie, si se creste, astfel, cantitatea de reziduuri toxice din corp.

13. Celulele canceroase sunt acoperite de un perete gros de proteine. Renuntarea la carne  duce la eliberarea de cantitati din ce in ce mai mari de enzime; acestea ataca proteinele din peretele celular, si permit, astfel, celulelor specializate sa distruga aceste celule canceroase.

14. Unele suplimente nutritive ajuta la intarirea sistemului imunitar, cum ar fi: IP6 (inozitolul sau vitamina B9, continut de taratele de grau, seminte, nuci - n.tr), Essiac (ESSIAC este o formula din plante ce a fost utilizata din anul 1922 de o sora medicala din Canada numita Rene Caisse pentru a ajuta pacienti cu afectiuni grave. Cele opt plante din reteta originala sunt: ciuline sfant, radacina de brusture, laminaria, trifoi rosu, ulm cu coaja neteda, radacina de revent turcesc, nasturel, macris marunt), antioxidanti, vitamine, minerale, etc., toate stimuland imunitatea sa lupte si sa distruga celulele canceroase. Alte suplimente cum ar fi vitamina E produc apoptoza sau moartea programata a celulelor, metoda naturala a corpului de a scapa de celulele bolnave, nedorite, si inutile.

15. Cancerul este o boala a mintii, corpului, si spiritului. Gandirea pozitiva si o fire activa ajuta pe cel care lupta cu cancerul sa supravietuiasca. Furia, neiertarea si amaraciunea "construiesc" un mediu stresant si acid in corp. Trebuie sa invatam sa avem un spirit iubitor si iertator, sa ne relaxam si sa ne bucuram de viata!

16. Celulele canceroase nu se pot dezvolta in prezenta oxigenului. Facand exercitii fizice zilnice si de respiratie, oxigenul ajunge adanc, la nivel celular. Terapia cu oxigen este foarte importanta pentru distrugerea celulelor canceroase.

ATENTIE
1. Nu introduceti recipienti de plastic in cuptorul cu microunde.
2. Nu congelati apa.
3. Nu puneti in microunde recipiente cu capace de plastic.
Dioxina este o substanta ce provoaca cancer, in special la sani. Este extrem de toxica pentru celulele corpului. Dioxina este eliberata din plasticul sticlelor cu apa introduse la congelator. Recent, Dr. Edward Fujimoto, manager al programului de sanatate din cadrul Castle Hospital, a vorbit, in cadrul unei emisiuni TV, despre pericolele care pandesc sanatatea.
A vorbit despre dioxina si raul pe care il poate face. Sa nu se incalzeasca mancarea la coptorul cu microunde in vase de plastic. Este vorna ,mai ales,de mancarea ce contine grasime. Profesorul a spus ca combinatia dintre grasime, temperaturi mari si plasti elinereaza in mancare dioxina, care ajunge, in cele din urma, in celulele noastre. A recomandat, in schimb, folosirea de vase de sticla sau ceramica pentru a incalzi mancarea. Se obtin aceleasi rezultate, dar fara dioxina.
Hartia nu e daunatoare, dar nu se stie ce mai contine ea. Profesorul a amintit ca multe fast food-uri au renuntat la recipienti din spuma poliuretanica, folosind hartia. Aparitia dioxinei a fost motivul. S-a subliniat ca acelasi efect negativ il are si acoperirea vaselor cu capace de plastic in vederea gatirii mancarii in cuptorul cu microunde. Este indicat folosirea unui servet de hartie.

Cat pentru mine, fericirea mea este sa ma apropii de Dumnezeu. Restul? Doar suflare omeneasca.
louise
*

Browser: MSIE 7.0

View Profile
« Reply #6 on: 19 June 2008 - 21:05.49 »

si dak lucrezi noaptea cum poti rezista fara cafea sau alte energizante?eu lucrez in ture,tura de noapte are 13 ore si e f.greu sa rezist fara cafea,desi stiu k nu e sanatoasa.

Eu sunt o-mperechere de straniu si comun,de aiurari de clopot si framantari de clape...In suflet port tristetea planetelor ce-apun,si-n cantece tumultul caderilor de ape...
`emy Dani
Admin

Browser: Opera 9.50

xxlliinnkk
View Profile
« Reply #7 on: 20 June 2008 - 21:52.10 »

si dak lucrezi noaptea cum poti rezista fara cafea sau alte energizante?eu lucrez in ture,tura de noapte are 13 ore si e f.greu sa rezist fara cafea,desi stiu k nu e sanatoasa.

Daca te`ai fi obisnuit fara cafea, ar fi fost mult mai usor. Ai fi inteles cum rezista unii fara ea. smile Eu daca nu dorm noaptea, sunt ok... pana dimineata. Abia atunci incep sa simt disconfort demn de luat in seama, dar presupun ca dimineata se termina tura si se poate merge la dormit. 10

.[/size]
anddrusca
imi canta inima...

but I'm a supergirl, and supergirls just fly

View Profile Email
« Reply #8 on: 20 June 2008 - 22:46.42 »

da emy, asta daca stai o noapte nedormit, dar daca esti nevoit sa stai cateva nopti pe saptamana? sau sa lucrezi ani si ani in ture de noapte? plus de asta, organismul si bioritmul tau poate fi diferit de al altora. unii au nevoie de mai multa odihna pentru a se reface, altii abia pot adormi, altii sunt fresh si dupa un pui de somn de 30 de minute.si nu e numai important sa ramai treaz, ci si sa te poti concentra asupra a ceea ce faci. ideal e sa dormi noaptea si sa lucrezi ziua, dar unele meserii nu permit luxul asta. mai e si aspectul varstei. cat esti tanar te refaci mai repede si rezisti mai bine, cu cat trec anii peste tine...e mai greu.

daca tu ai un context care iti permite un stil de viata linistit si lipsit de stres, e super...dar nu toata lumea beneficiaza de asta. e usor sa tragi concluzii atunci cand nu esti in situatia altuia si nu intelegi exact ce il determina sa faca anumite lucruri.

sanatate perfecta nu o sa vedem pe pamantul asta, oricat ne-am stradui. e important sa avem grija de trup, dar eu cred ca e mult mai important sa avem grija de suflet, pentru ca ala ramane si el trebuie hranit cu hrana sanatoasa. paguba ca de cele mai multe ori noi ne concentram excesiv de mult asupra unor lucruri care tin de ceea ce se vede si e trecator, si mult prea putin asupra a ceea ce conteaza cu adevarat.

'My Goal is God Himself. Not joy, nor peace, not even blessing, but God Himself, My GOD!'
`emy Dani
Admin

Browser: Firefox 2.0.0.14

xxlliinnkk
View Profile
« Reply #9 on: 20 June 2008 - 23:51.03 »

e important sa avem grija de trup, dar eu cred ca e mult mai important sa avem grija de suflet, pentru ca ala ramane si el trebuie hranit cu hrana sanatoasa. paguba ca de cele mai multe ori noi ne concentram excesiv de mult asupra unor lucruri care tin de ceea ce se vede si e trecator, si mult prea putin asupra a ceea ce conteaza cu adevarat.

Sunt in totalitate de acord! smile Numai ca uneori lipsa sanatatii trupului poate afecta sanatatea spirituala... dar stiu ca exista si cazuri in care boala trupului a dus la tratarea bolii spirituale. Repet si subliniez: de acord! smile

Ziceai de lucrul pentru timp indelungat in ture de noapte... in asemenea conditii, corpul se obisnuieste si incet-incet rezisti tot mai usor fara somnul de noapte.

Nu am spus ca toti sunt ca mine si/sau ca ar trebui sa reziste ca mine, doar am dat un exemplu de persoana care in mod normal rezista fara cafea. smile Cat despre stres... ma tem ca`i posibil ca si cafeaua sa provoace predispozitie spre acesta. Dar stiu foarte bine (chiar si din experienta proprie) ca si oboseala provoaca extrem de multa agitatie. Un lucru trebuie mentionat aici: cafeaua nu indeparteaza oboseala, doar "anesteziaza" trupul ca sa n-o mai simta.

Din punctul meu de vedere, nu faptul ca este consumata constituie problema, ci faptul ca creaza dependenta. Si macar de-ar fi sanatoasa! Majoritatea consumatorilor de cafea nu recunosc ca sunt dependenti, cu toate ca uneori acesta este un lucru cat se poate de cert. "Caci fiecare este robul lucrului de care este biruit." Noi vrem sa fim liberi, nu-i asa? smile

Personal nu am absolut nimic cu cei care consuma cafea, nu`i condamn si nu`i judec. Dimpotriva, imi dau tot interesul sa`i inteleg. (Chiar daca uneori nu las deloc impresia asta - "prietenii stiu de ce" 10).

Imi place ce a scris Ellen White  (anddrusca, stiu ca te bucuri sa afli parerea ei 10):
"Trebuie să fim conştienţi că există o varietate de oameni în lume şi că nu ne putem aştepta ca toţi să aibă aceleaşi păreri cu privire la alimentaţie. Nu toate minţile gândesc la fel. [...] Celor care Îl iubesc pe Dumnezeu şi Îi slujesc trebuie să li se îngăduie să-şi urmeze propriile convingeri. Poate că noi nu ne simţim îndreptăţiţi să facem ceea ce fac ei, însă nu trebuie să permitem ca diferenţele de păreri să creeze neînţelegeri."

Sunt somnoros, sper ca am fost destul de lucid si n-am scris bazaconii... o sa-mi recitesc postul cand voi fi mai treaz. smile Noapte buna! (Bineinteles, daca nu v-ati "injectat" cofeina. :D)

.[/size]
cheterivrit

Browser: Firefox 3.6.9

View Profile Email
« Reply #10 on: 01 January 2011 - 12:25.54 »

@ 'emy Dani

de unde e citatul?

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.

In every country and every age, the priest had been hostile to Liberty.

Blood alone moves the wheels of history.
mihai dumitru

În căutarea luminii...

Browser: Chrome

View Profile Email
« Reply #11 on: 03 January 2011 - 09:19.04 »

Și mie îmi place...îl vreau!
AlexB
Browser: Firefox 3.6.13

View Profile WWW
« Reply #12 on: 03 January 2011 - 10:48.16 »

Trebuie să fim conştienţi că există o varietate de oameni în lume şi că nu ne putem
aştepta ca toţi să aibă aceleaşi păreri cu privire la alimentaţie. Nu toate minţile gândesc la
fel. Eu nu mănânc unt, însă sunt membri ai familiei mele care mănâncă. Acesta nu se află
pe masa mea; însă eu nu fac tulburare pentru că unii membri din familia mea îl consumă
din când în când. Alţii dintre fraţii noştri de nădejde au unt pe mesele lor, însă eu nu mă
simt obligată să-i forţez să facă altfel. Pentru aceste lucruri, n-ar trebui să se îngăduie
vreodată să se facă tulburare între fraţi. Nu văd nevoia de unt, când există fructe din
belşug şi smântână sterilizată. Celor care Îl iubesc pe Dumnezeu şi Îi slujesc trebuie să li
se îngăduie să-şi urmeze propriile convingeri. Poate că noi nu ne simţim îndreptăţiţi să
facem ceea ce fac ei, însă nu trebuie să permitem ca diferenţele de păreri să creeze
neînţelegeri. Fie ca Domnul să ne ajute să fim tari ca o stâncă la principiile Legii rostite
pe Sinai şi fie ca El să ne ajute să nu îngăduim ca deosebirile de idei să constituie o
barieră între noi şi fraţii noştri. (Scrisoarea 331, 1904)

(din "Lucrarea misionara medicala")

cheterivrit

Browser: Firefox 3.6.9

View Profile Email
« Reply #13 on: 03 January 2011 - 14:39.35 »

multumim

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.

In every country and every age, the priest had been hostile to Liberty.

Blood alone moves the wheels of history.
AlexB

View Profile WWW
« Reply #14 on: 03 January 2011 - 15:14.07 »

cu placere :)

mihai dumitru

În căutarea luminii...

View Profile Email
« Reply #15 on: 03 January 2011 - 17:51.58 »

Tare paragraf...dacă ar fi citit de toți adventiștii și mai ales reformiștii...Altfel ar răsări soarele...
Martin Luther

Browser: Firefox 3.6.13

View Profile WWW Email
« Reply #16 on: 03 January 2011 - 20:08.17 »

Tare paragraf...dacă ar fi citit de toți adventiștii și mai ales reformiștii...

Deci ce sunt atunci reformistii daca au apasat nebuneste decenii intregi pe pedala reformei sanitare, cand incepe sa devina din ce ince mai evident ca EGW nu a impus nimanui nimic in acest sens, ca sa nu mai zic nici macar propriei familii?
   Sunt o corcitura hidoasa a istoriei, un exemplu trist si tragic a ce poate deveni mireasa lui Hristos daca indreptatirea prin credinta nu este primita si inteleasa si in loc de asta e predicata indreptatirea prin farfurii, fuste, tunsori, decolteul rochiei de nunta, inaltimea tocurilor...si o luuuuunga lista de aberatii.

EGW nu are nici-o vina. Ea a fost o femeie ignoranta in multe( inclusiv in domeniul medicinii si sanatatii) dar bine intentionata fata de frati. Tot respectul pentru ea! Cei care o citeaza schizofrenic de mai mult de 90 de ani( 1925, aparitia miscarii de reforma)de la inaltimea amvoanelor nu inteleg nici azi nimic. Pentru ei, EGW s-a transformat in politaiul suprem care cotrobaie frigiderele fratilor sau sta la usa bisericii cu metrul in mana ca sa masoare fusta surorilor.... Trist, trist de tot...

Pages: [1]   Go Up K-Detection Mod © 2006, kupus.org K-Team
  Print  

Jump to:  

Miscarea de Reforma - Forum AZSMR - Forum Adventist Reformist - Forum Reformist - Forum AZS-MR Tineri AZSMR - Tineri Adventisti Reformisti - Tineri Reformisti - Tineri AZS-MR