ForumAZSMR.Net
23 May 2012 - 13:04.47 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Acesta NU este un forum oficial al Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea - Miscarea de Reforma.

Home Gallery Calendar Search Members Contact Help Login Register   *
Noutati pe forum
[10 May 2012 - 23:04.10]

[09 May 2012 - 10:53.40]

[08 May 2012 - 12:00.31]

[05 May 2012 - 12:17.22]

[05 May 2012 - 08:33.38]

[01 May 2012 - 23:14.56]

[18 April 2012 - 13:13.33]

[15 April 2012 - 14:15.10]

[15 April 2012 - 14:13.00]

by seby
[15 April 2012 - 13:33.52]
Noutati in playlist
Noutati in album
Imagini:

Titlu: Aspen, April 2011
Autor: Davieboy

Pe la noi ivitu-s-au chipurile unor vestitori de prim?var?...
Titlu: Semnele prim?verii
Autor: Alex Dumitru

Vineri, Studiu - Sora Barbara Monteiro
Titlu: Priorit??i în ajun
Autor: pollianna

Comentarii:
Promo
www.aievea.net
Agenda electronica, Software biblic, Prezentari Power Point, Muzica, Articole, Carti, Subiecte uimitoare, Semne de carte, Wallpapers etc.
www.azsmrebenezer.net
Comunitatea româna Eben-Ezer (Soci, Italia).
www.restvegan.lx.ro
Restaurantul vegetarian Cris din Oradea va ofera mancare gustoasa si sanatoasa si curs gratuit de nutritie.
www.azsmr-moldova.ro
Site-ul conferintei Moldova a adventistilor de ziua a saptea - miscarea de reforma.
Bensoft Telecom - furnizor de servicii internet si telefonie
"Nimeni NU trebuie să fie grabnic să intre în controverse, ci ar trebui să povestească în mod simplu
POVESTEA IUBIRII LUI ISUS."
(Ellen G. White, "Evanghelizarea", pag. 355)
Biserica Eben Ezer Soci, Italia
Subject Statistics
Topic: ELLEN W A FOST PROFET INSPIRAT? SÄ‚ URMARIM CANONUL BIBLIC Replies: 171 piece
Read 15968 times 0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Pages: 1 ... 7 8 [9]   Go Down
  Print  
Current Topic Rating: *****
You have not rated this topic. Select a rating:
Author Topic: ELLEN W A FOST PROFET INSPIRAT? SÄ‚ URMARIM CANONUL BIBLIC  (Read 15968 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
ktalina27
**

Browser: Firefox 3.6.8

View Profile WWW
« Reply #160 on: 11 September 2010 - 23:07.08 »

HA, ha,ha. Orice, numai sa nu mai scriu pe forum, nu?

La cat de mult scrii cred ca ai reusi sa faci o carte...  71(off topic) no offence
Report to moderator   Logged

Cine e in pas cu moda, nu va fi niciodata in pas cu Dumnezeu
Martin Luther

Browser: Firefox 3.6.9

View Profile WWW Email
« Reply #161 on: 12 September 2010 - 01:04.30 »

Multumesc de incurajare, Ktalina! Sa stii ca deja am inceput sa scriu una de vreo 5 luni. Cand o public, poate o sa o cumperi, cine stie... oricum, o sa va anunt. :D

ffani71
*

Browser: MSIE 8.0

View Profile
« Reply #162 on: 06 March 2011 - 16:26.42 »

Am trăit s-o citesc ÅŸi pe asta pe forumAZSMR.  66

Din nefericire mulţi adventişti privesc scrierile lui Ellen White ca fiind scurtătura perfectă la interpretarea biblică, de aceea aceştia trebuie să înţeleagă că dacă o ridică pe poziţia de interpret infailibil al Scripturii, atunci într-adevăr s-a împlinit ironica---- tragedie a veacurilor:---- Adventismul de Ziua a Şaptea are un Papă!

AlexB
Browser: Firefox 3.6.15

View Profile WWW
« Reply #163 on: 06 March 2011 - 20:58.29 »

ffani71 se pare ca vorbeste doar in citate. ce zicea mai sus este luat de aici: http://www.rcrwebsite.com/sda2.htm

cheterivrit

Browser: Firefox 3.6.9

View Profile Email
« Reply #164 on: 06 March 2011 - 21:03.31 »

ffani71 se pare ca vorbeste doar in citate. ce zicea mai sus este luat de aici: http://www.rcrwebsite.com/sda2.htm

rau mai esti... sa facem asa cu toti?

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.

In every country and every age, the priest had been hostile to Liberty.

Blood alone moves the wheels of history.
AlexB
Browser: Firefox 3.6.15

View Profile WWW
« Reply #165 on: 06 March 2011 - 21:09.10 »

nu, nu am vrut sa fiu rau. Doar ca imi displace cand cineva vine si toarna copy-paste-uri fara nici o alta explicatie. :)

Pe la inceputurile forumului s-a mai discutat despre asta. Ca adica un forum este conceput pentru discutii libere, nu pentru compilatii de pe alte site-uri.

Nu sunt impotriva postarii unor fragmente, daca se specifica sursa si au legatura cu subiectul.

De exemplu, cand ai dat tu fragmente din EGW (la topicul despre pozitia ei despre Biblie) nu m-a deranjat deloc.

Nici nu vreau sa fac o regula din indispozitia mea. Daca celorlalti forumisti le place, nu-i nici o problema din partea mea.  smile

Iedidia

"Pot totul în Hristos care mă întăreşte."

Browser: Firefox 3.6.13

View Profile
« Reply #166 on: 06 March 2011 - 21:59.00 »

Din nefericire mulţi adventişti privesc scrierile lui Ellen White ca fiind scurtătura perfectă la interpretarea biblică, de aceea aceştia trebuie să înţeleagă că dacă o ridică pe poziţia de interpret infailibil al Scripturii, atunci într-adevăr s-a împlinit ironica---- tragedie a veacurilor:---- Adventismul de Ziua a Şaptea are un Papă!

Nu că nu aş fi de acord cu cele scrise, dar nu este suficient să citeşti pe un forum şi altu părerilo onora şi altora ca mai apoi să le dai copy paste pe alt forum...
Eşti mult mai credibil - chiar şi pt. unul ca Ghiţă care este se pare gardianul reformiştilor - dacă scrii observânduse experienţă în ceea ce scrii...

"Un credincios pe genunchi vede mai departe decat un filozof în vârful picioarelor..."

"Dumnezeu nu ne retrage o favoare, decât atunci când are de oferit o favoare şi mai mare."
GhitaB

un pic

Browser: Chrome
ghita_bizau@yahoo.com
View Profile WWW
« Reply #167 on: 07 March 2011 - 07:42.31 »

Ghiţă care este se pare gardianul reformiştilor
... 71

Iedidia

View Profile
« Reply #168 on: 07 March 2011 - 10:15.27 »

De ce râzi Ghiţă, îţi convine sau îţi displace ce am scris?
Probabil e incomplet ce am zis...era mai bine...  al reformiÅŸtilor ÅŸi reformizmului... poate e mai bine aÅŸa...

"Un credincios pe genunchi vede mai departe decat un filozof în vârful picioarelor..."

"Dumnezeu nu ne retrage o favoare, decât atunci când are de oferit o favoare şi mai mare."
GhitaB

un pic

Browser: Chrome
ghita_bizau@yahoo.com
View Profile WWW
« Reply #169 on: 07 March 2011 - 10:19.32 »

De ce râzi Ghiţă, îţi convine sau îâi displace ce am scris?
Probabil e incomplet ce am zis al reformiÅŸtilor ÅŸi reformizmului... poate e mai bine aÅŸa...?
Nu aÅŸ putea spune nici că îmi convine nici că îmi displace, fiindcă privind realistic nu cred că opiniile mele pe un forum contează prea mult... ÃŽnsă formularea m-a amuzat un pic.  smile

Iedidia

View Profile
« Reply #170 on: 07 March 2011 - 10:53.22 »

Nu aÅŸ putea spune nici că îmi convine nici că îmi displace, fiindcă privind realistic nu cred că opiniile mele pe un forum contează prea mult... ÃŽnsă formularea m-a amuzat un pic.  smile

Ghiţă, dacă vrei să îmi spui ceva de genul... "când mă plictisesc mai scriu şi eu pe forum câte ceva..." mă jigneşti cel puţin pe mine...

Chiar dacă pt. mulţi nu pare însă eu sunt convins că aproape tot ce e scris pe aici are un ecou pe undeva...

Eu mi-am făcut prieteni pe acest forum... am învâţat multe lucruri noi şi bune... şi am văzut şi multă prostie omenească...

Pe această cale ţin să îi mulţumesc încă odată lui Emy şi celor implicaţi pt. acest forum...

Davieboy
**

Browser: Firefox 9.0.1

View Profile Email
« Reply #171 on: 20 January 2012 - 03:03.56 »

Multumesc de incurajare, Ktalina! Sa stii ca deja am inceput sa scriu una de vreo 5 luni. Cand o public, poate o sa o cumperi, cine stie... oricum, o sa va anunt. :D
Sa nu uiti sa-mi dai si mie una...am s-o fac cadou nepotului meu s-o coloreze 

Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Pages: 1 ... 7 8 [9]   Go Up K-Detection Mod © 2006, kupus.org K-Team
  Print  

Jump to:  

Miscarea de Reforma - Forum AZSMR - Forum Adventist Reformist - Forum Reformist - Forum AZS-MR Tineri AZSMR - Tineri Adventisti Reformisti - Tineri Reformisti - Tineri AZS-MR