ForumAZSMR.Net
23 May 2012 - 13:02.19 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Acesta NU este un forum oficial al Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea - Miscarea de Reforma.

Home Gallery Calendar Search Members Contact Help Login Register   *
Noutati pe forum
[10 May 2012 - 23:04.10]

[09 May 2012 - 10:53.40]

[08 May 2012 - 12:00.31]

[05 May 2012 - 12:17.22]

[05 May 2012 - 08:33.38]

[01 May 2012 - 23:14.56]

[18 April 2012 - 13:13.33]

[15 April 2012 - 14:15.10]

[15 April 2012 - 14:13.00]

by seby
[15 April 2012 - 13:33.52]
Noutati in playlist
Noutati in album
Imagini:

Titlu: Aspen, April 2011
Autor: Davieboy

Pe la noi ivitu-s-au chipurile unor vestitori de prim?var?...
Titlu: Semnele prim?verii
Autor: Alex Dumitru

Vineri, Studiu - Sora Barbara Monteiro
Titlu: Priorit??i n ajun
Autor: pollianna

Comentarii:
Promo
www.aievea.net
Agenda electronica, Software biblic, Prezentari Power Point, Muzica, Articole, Carti, Subiecte uimitoare, Semne de carte, Wallpapers etc.
www.azsmrebenezer.net
Comunitatea româna Eben-Ezer (Soci, Italia).
www.restvegan.lx.ro
Restaurantul vegetarian Cris din Oradea va ofera mancare gustoasa si sanatoasa si curs gratuit de nutritie.
www.azsmr-moldova.ro
Site-ul conferintei Moldova a adventistilor de ziua a saptea - miscarea de reforma.
Bensoft Telecom - furnizor de servicii internet si telefonie
"Nimeni NU trebuie să fie grabnic să intre în controverse, ci ar trebui să povestească în mod simplu
POVESTEA IUBIRII LUI ISUS."
(Ellen G. White, "Evanghelizarea", pag. 355)
www.aievea.net :: Agenda electronica, Software biblic, Prezentari Power Point, Muzica, Articole, Carti, Subiecte uimitoare, Semne de carte, Wallpapers etc.
Poll
Question: care este explicatia textului din Apocalis 20:1-6 ? și ce reprezintă adâncul unde satan va fi legat
satan pe pămănt - 3 (75%)
satan în inchisoarea spirituală - 1 (25%)
stan în iad - 0 (0%)
Total Voters: 4

Subject Statistics
Topic: mia de ani Replies: 25 piece
Read 2890 times 0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
This topic has not yet been rated!
You have not rated this topic. Select a rating:
Author Topic: mia de ani  (Read 2890 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
rest
**
Browser: MSIE 6.0

View Profile
« Reply #20 on: 15 October 2009 - 09:04.47 »

Ba,da sunteti bataiosi tare! Stiti ce spunea Domnul Hristos odata?"Va rataciti pentruca nu cunoasteti scripturile nici voia lui Dumnezeu".V-am citit postarile si constat ca va indepartati mult de  la adevar.Normal,fiecare dintre noi are dreptul la opinie,fiecare are crezul sau,dar nu il poate obliga pe altul sa-l accepte. raji.faci niste afirmatii invatate probabil pe de-rost,la care nici nu te-ai gandit. Nu te supara dar fortezi lucrurile numai ca sa "dea"cu crezul vostru .La mine in zona sunt foarte multi  "Martori de ai lui Iehova" si am purtat multe discutii cu ei,fara rezultat dealtfel. Scriptura spune ca "oricine scoate sau adauga vre-un corn de litera din ceea ce este scris va primi pedeapsa din partea lui Dumnezeu."E prea mare diferenta de interpretate si crez intre unii si ceilalti si deaceea nu stiu daca merita atata polemica.
Report to moderator   Logged
raji
*
Browser: MSIE 7.0

View Profile Email
« Reply #21 on: 15 October 2009 - 10:29.32 »

Ba,da sunteti bataiosi tare! Stiti ce spunea Domnul Hristos odata?"Va rataciti pentruca nu cunoasteti scripturile nici voia lui Dumnezeu".V-am citit postarile si constat ca va indepartati mult de  la adevar.Normal,fiecare dintre noi are dreptul la opinie,fiecare are crezul sau,dar nu il poate obliga pe altul sa-l accepte. raji.faci niste afirmatii invatate probabil pe de-rost,la care nici nu te-ai gandit. Nu te supara dar fortezi lucrurile numai ca sa "dea"cu crezul vostru .La mine in zona sunt foarte multi  "Martori de ai lui Iehova" si am purtat multe discutii cu ei,fara rezultat dealtfel. Scriptura spune ca "oricine scoate sau adauga vre-un corn de litera din ceea ce este scris va primi pedeapsa din partea lui Dumnezeu."E prea mare diferenta de interpretate si crez intre unii si ceilalti si deaceea nu stiu daca merita atata polemica.
rest

poate ca din punct de vedere AZS ai dreptate, dar cum rămâne cu iterpretări să dea bine pentru mia de ani a AZS ca satan va fi pe pământ 1000 de ani lucru ce nul găsim în biblie priveste ce spune biblia nu iterpretările oamenilor eu nu mă leg de ce spun Martorii  ci de ce spune biblia, dar se pare că nu pot sa explice această învătătură   cu dovezi scripturale Azs. am tot întors pe toate fețele apocalisa 20 am încercat să aplic și Ieremia 4:23 dar degeaba  satan nu va sata pe pământ ci va fi închis în adânt am studiat atent ce spun cuvintele în greacă termenul adâncul unde satan va zăcea 1000 de ani nu se referă la pâmânt nici pe departe în greaca antică si cea de acum (ABISSON) ci se referă clar la o închisoare spirituală pentru o persoană spirituală cum este satan fincă el nu este o persona fizică , metaforic vorbind  biblia face aluzi la el ca fiind un balaur un șarpe dar el tot o fiintă spirituală rămâne asemenea lui Dumnezeu  numai că satan este o fiintă spirituală ce își atrage pedeapsa datorită faptelor lui rele , miciuni si razvrătirii sale. el du va fi iertat petru toate prejudiciile aduse lui Dumnezeu și omului. apoi versetul araătă dece acesta este închis 1000 de ani să nu încerce neamurile din cele 4 colturi ale pământului,  cu alte cuvinte vor fi oameni pe pământ. asta spune biblia nu mă leg de ce spun Martorii ci pur și simplu textul în sine,
 priveste contextul bine înainte de a spune ceva si a crede ceva fi asemenea celor din bereea care cercetau să vadă daca este așa
rest
**

View Profile
« Reply #22 on: 15 October 2009 - 21:30.30 »

Ca sa fiu impaciuitor,(nu-mi plac contrazicerile,cel putin in public),vreu sa mai zic doar ca : nu noi, oamenii ii facem planul lui Dumnezeu,nu noi ii spunem ce sa faca cu lumea asta pacatoasa,ci noi ar trebui sa ascultam de cuvantul Lui,asa cum El ne cere."Aici este rabdarea sfintilor,care pazesc poruncile Lui Dumnezeu,si credinta Lui Isus.Apoc.14,12.
raji
*

View Profile Email
« Reply #23 on: 15 October 2009 - 22:15.42 »

Ca sa fiu impaciuitor,(nu-mi plac contrazicerile,cel putin in public),vreu sa mai zic doar ca : nu noi, oamenii ii facem planul lui Dumnezeu,nu noi ii spunem ce sa faca cu lumea asta pacatoasa,ci noi ar trebui sa ascultam de cuvantul Lui,asa cum El ne cere."Aici este rabdarea sfintilor,care pazesc poruncile Lui Dumnezeu,si credinta Lui Isus.Apoc.14,12.
nici nu am fost certăret doar miam spus opinia si defapt dores să discut ce mă uneste nu ce dărâmă,
 de exemlu  ce putem face să fim aproape de Iehova Dumnezeu și de fiul său Isus Cristos. pentru a demonstra că satan este un mincinos când ne acuza că nu putem rămâne loiali.
rest
**

View Profile
« Reply #24 on: 16 October 2009 - 21:12.40 »

Eclesiastul.12,13."Sa ascultam incheierea tuturor invataturilor:Teme-te de Dumnezeu si pazeste poruncile Lui.Aceastaeste datoria oricarui om."
raji
*

View Profile Email
« Reply #25 on: 18 October 2009 - 07:50.20 »

Eclesiastul.12,13."Sa ascultam incheierea tuturor invataturilor:Teme-te de Dumnezeu si pazeste poruncile Lui.Aceastaeste datoria oricarui om."
întradevăr tema de Iehova este începutu înțelepciuni, iar frica de oamni este o cursă,chiar domnul nostru Isus nea zis să facem voința Tatălui, iar această vointă este ca nimeni să nupiară ci să vină la viată veșnică, datorită credinței în Isus iar credinta vine înurma auziri cuvântului provăduit de cei trimisti de domnul Isus, la toate neamurile toate limbile toate popoarele, învătând să respecte tot ce a poruncit Domnul, si domnul a explicat cele mai mari porunci să-l Iubești pe Iehova dumnezeu cu toată inima puterea capacitatea si pe aproapele ca pe tine însuți, iar dacă il iubim pe Iehova, vom invoca numele său cum spune profetul Ioel dar și apostolul pavel, apori nu ne va fi rusine cu Iehova cum ia fost faraonului în 1513 îen. când a întrebat pe Moise  „Cine este Iehova să ascult de glasul lui...” iardacă ne iubim aproapele îl tretăm așa cum îl tratează Iehova, cu compasiune nu acuzândul asemenea fariseilor, spunând ai încălcat legea sabatului esti pasibil de focul ghenei, nu ti legea mori , sau nu esti adventist nu ai mântuirea.
dar nutrebuie să uităm că judecata îi apartine li Iehova și el Ia încredintato fiului, numindul Domn(stăpân) rege, mare preot și judecător pentru mântuire celor drepți, care vor moșteni pământul cum aspus însusi domnul Isus în predica de pe munte.
ce frumos va fi să trăim vesnic pe un pământ transformat în paradis în care să nu maifie boală, bătrânețe, durere , fiecare să se bucure de munca mâini lui, vita lui, casa lui copii lui, să nui maivadă pierind,
gândestete! Iehova defapt astra a vrut de la început. Gen 1:28. se va realiza când Domnul cristos va prelua administrarea întregului pământ nu doar cerul, fincă asta ne dorim când spunem vie împararția ta facăse voia ta precum în cer așa si pe pâmânt,
Iehova ne invită la el să iesim din babilon să nu ne atingem de ce ie necurat și să facem parte din Poporul său, popor unde se srâng omeni fideli lui din toate popoarele toate limbile toate natiunile, nu va fi graniță pentru poporul lui Iehova care jubilează de fericire din cauza binecuvântărilor spirituale pe care Regele întronat de Dumnezeu  adică Isus, le revarsă mereu.
asta însemnă Temete de Iehova și respectă poruncile lui.   fi curajos Rest, invocă- pe Iehova și vei fi salvat, predică regatul lui dumnezeu și te vei salva atât pe tine cât si pecei ce te ascultă. fi atent la tine însuți și la predarea ta, pentru ca progresul spiritual să fie evident de toti,
să ai o zi bună plină de realizări spirituală să fibucuros ca si azi vei respecta porunca domnului Isus dute si fă discipoli......învățăndui să respecte tot ce vam poruncit, și iată că eu voi fi cu tine până la încheierea veacului.
Pages: 1 [2]   Go Up K-Detection Mod © 2006, kupus.org K-Team
  Print  

Jump to:  

Miscarea de Reforma - Forum AZSMR - Forum Adventist Reformist - Forum Reformist - Forum AZS-MR Tineri AZSMR - Tineri Adventisti Reformisti - Tineri Reformisti - Tineri AZS-MR