ForumAZSMR.Net
23 May 2012 - 12:49.01 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
www.aievea.net - Agenda electronica, Software biblic, Prezentari Power Point, Muzica, Articole, Carti, Subiecte uimitoare, Semne de carte, Wallpapers etc.

Home Gallery Calendar Search Members Contact Help Login Register   *
Noutati pe forum
[10 May 2012 - 23:04.10]

[09 May 2012 - 10:53.40]

[08 May 2012 - 12:00.31]

[05 May 2012 - 12:17.22]

[05 May 2012 - 08:33.38]

[01 May 2012 - 23:14.56]

[18 April 2012 - 13:13.33]

[15 April 2012 - 14:15.10]

[15 April 2012 - 14:13.00]

by seby
[15 April 2012 - 13:33.52]
Noutati in playlist
Noutati in album
Imagini:

Titlu: Aspen, April 2011
Autor: Davieboy

Pe la noi ivitu-s-au chipurile unor vestitori de prim?var?...
Titlu: Semnele prim?verii
Autor: Alex Dumitru

Vineri, Studiu - Sora Barbara Monteiro
Titlu: Priorit??i n ajun
Autor: pollianna

Comentarii:
Promo
www.aievea.net
Agenda electronica, Software biblic, Prezentari Power Point, Muzica, Articole, Carti, Subiecte uimitoare, Semne de carte, Wallpapers etc.
www.azsmrebenezer.net
Comunitatea româna Eben-Ezer (Soci, Italia).
www.restvegan.lx.ro
Restaurantul vegetarian Cris din Oradea va ofera mancare gustoasa si sanatoasa si curs gratuit de nutritie.
www.azsmr-moldova.ro
Site-ul conferintei Moldova a adventistilor de ziua a saptea - miscarea de reforma.
Bensoft Telecom - furnizor de servicii internet si telefonie
"Nimeni NU trebuie să fie grabnic să intre în controverse, ci ar trebui să povestească în mod simplu
POVESTEA IUBIRII LUI ISUS."
(Ellen G. White, "Evanghelizarea", pag. 355)
www.aievea.net :: Agenda electronica, Software biblic, Prezentari Power Point, Muzica, Articole, Carti, Subiecte uimitoare, Semne de carte, Wallpapers etc.
Subject Statistics
Topic: Diferente intre AZS si AZSMR? Replies: 172 piece
Read 14935 times 0 Members and 3 Guests are viewing this topic.
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9   Go Down
  Print  
This topic has not yet been rated!
You have not rated this topic. Select a rating:
Author Topic: Diferente intre AZS si AZSMR?  (Read 14935 times)
0 Members and 3 Guests are viewing this topic.
Nancy

Browser: MSIE 8.0

View Profile Email
« Reply #80 on: 14 March 2010 - 18:17.58 »

roadele se vad... si roadele vin prin acelasi Duh...

Cea mai mare lucrare misioanră din întreaga lume în orice privinţă (evnaghelizare, ajutorare, instruire, etc) atât la număr de persoane ajutate sau evanghelizate, cât şi ca teritoriu pe care se desfăşoară misiunile lor o face biserica catolică. Şi totuşi nu ea reprezintă poporul lui Dumnezeu, chiar dacă sunt şi acolo oameni sinceri faţă de care este treaba lui Dumnezeu cum va proceda. Eu, însă, pentru că am înţeles deja adevărul biblic altfel decât ei, nu aş fi mântuită dacă m-aş trece acum la catolici.

Report to moderator   Logged
VERONICA PAL
**

View Profile Email
« Reply #81 on: 14 March 2010 - 18:27.32 »

...ca un fel de continuare la ceea ce am postat mai sus ,tot in  ; "Cuvant al fratelui Alexandru  Georgescu cu ocazia reorganizarii Conf.Muntenia a AZSMR si a acreditarii fratilor slujbasi din aceasta Conferinta in data de 5-6 mai 2008."

"Exista si un document inregistrat la MInisterul Cultelor in 13 decembrie 1956 cu nr 012284 si semnat de fratii din comitetul Uniunii din acea vreme in care se spune printre altele ca:”Desi sambata este ziua oficiala de sarbatoare a adventistilor de ziua a 7-a miscarea de reforma,totusi noi invatam pe membri sa se supuna autoritatilor si sa satisfaca serviciul militar si sambata.Lasam libertatea fiecarui membru de a proceda conform ordinelor ce se vor da,atat in armata,cat si la orice loc de munca.”

(???????????)
Nancy

View Profile Email
« Reply #82 on: 14 March 2010 - 18:37.27 »

Dragostea pe care o purtăm fraţilor noştri poate fi comparată dragostea pe care o purtăm copiilor noştri. Când greşeşte copilul meu nu spun nici vecinului, nici fraţilor de credinţă şi cu atât mai mult nu postez pe internet greşelile lui fie ele cât de mari. Îi spun lui/ei, ne rugăm împreună, postim împreună încercăm să schimbăm ceva, şi chiar în cazul în care este atât de încăpăţânat şi nu vrea să se corecteze nu fac publică atitudinea lui sperând că atunci când se va întoarce să nu fie privit rău de ceilalţi.
        Câţi părinţi nu aţi auzit spunând: Copilul meu nu greşea dacă nu-l provoca X.  El nu e atât de rău ca şi copilul lui Y. Asta ce înseamnă? Că este realmente mai rău copilul vecinului, fratelui, aproapelui decât copilul meu? Nu, dar pe al meu îl iubesc atât de mult, încât îi diminuez gravitatea faptei şi sper că se va schimba. Îi înţeleg ispitele, înţeleg că a fost provocat şi nu-l învinovăţesc şi nădăjduiesc că nu e chiar aşa cum cred alţii despre el. Asta e dragostea pe care trebuie s-o aveţi şi faţă de ceilalţi. Exigenţă pentru faptele noastre greşite (nu există) şi îngăduinţă şi îndelungă îngăduinţă şi înţelegere pentru alţii (tot nu există). Valabil în familii, în biserici şi chiar în societate.        
        Dacă pe fraţii noştri îi criticăm, le facem o proastă reputaţie, ne străduim să-i prezentăm cât mai întunecos, să câştigăm cât mai mulţi de partea acuzatorilor dovedim tocmai lipsa de dragoste fără de care ne putem da trupul să fie ars degeaba. Se pare că a dispărut din multe Biblii fila cu nr.1123. Ce trebuie să acoperim? Ce trebuie să nădăjduim? Care este răul la care nu trebuie să gândim?
seby

sebastianminea@hotmail.com sebastian_minea@yahoo.com
View Profile Email
« Reply #83 on: 14 March 2010 - 18:45.46 »

Cea mai mare lucrare misioanră din întreaga lume în orice privinţă (evnaghelizare, ajutorare, instruire, etc) atât la număr de persoane ajutate sau evanghelizate, cât şi ca teritoriu pe care se desfăşoară misiunile lor o face biserica catolică. Şi totuşi nu ea reprezintă poporul lui Dumnezeu, chiar dacă sunt şi acolo oameni sinceri faţă de care este treaba lui Dumnezeu cum va proceda. Eu, însă, pentru că am înţeles deja adevărul biblic altfel decât ei, nu aş fi mântuită dacă m-aş trece acum la catolici.

Imi cer scuze... eu nu am vrut sa spun ca trebuie sa mergi acolo unde se vad roadele cel mai bine... fiecare sta unde vrea si unde se simte bine...

In legatura cu biserica... eu inteleg ca nici o biserica din cate exista in toata lumea nu reprezinta Biserica lui Hristos... Biserica lui Hristos va fi la sfarsti compusa din toti mantuitii... daca gresesc sa ma corectati va rog
VERONICA PAL
**

View Profile Email
« Reply #84 on: 14 March 2010 - 18:52.50 »

Dragostea pe care o purtăm fraţilor noştri poate fi comparată dragostea pe care o purtăm copiilor noştri. Când greşeşte copilul meu nu spun nici vecinului, nici fraţilor de credinţă şi cu atât mai mult nu postez pe internet greşelile lui fie ele cât de mari. Îi spun lui/ei, ne rugăm împreună, postim împreună încercăm să schimbăm ceva, şi chiar în cazul în care este atât de încăpăţânat şi nu vrea să se corecteze nu fac publică atitudinea lui sperând că atunci când se va întoarce să nu fie privit rău de ceilalţi.
        Câţi părinţi nu aţi auzit spunând: Copilul meu nu greşea dacă nu-l provoca X.  El nu e atât de rău ca şi copilul lui Y. Asta ce înseamnă? Că este realmente mai rău copilul vecinului, fratelui, aproapelui decât copilul meu? Nu, dar pe al meu îl iubesc atât de mult, încât îi diminuez gravitatea faptei şi sper că se va schimba. Îi înţeleg ispitele, înţeleg că a fost provocat şi nu-l învinovăţesc şi nădăjduiesc că nu e chiar aşa cum cred alţii despre el. Asta e dragostea pe care trebuie s-o aveţi şi faţă de ceilalţi. Exigenţă pentru faptele noastre greşite (nu există) şi îngăduinţă şi îndelungă îngăduinţă şi înţelegere pentru alţii (tot nu există). Valabil în familii, în biserici şi chiar în societate.        
        Dacă pe fraţii noştri îi criticăm, le facem o proastă reputaţie, ne străduim să-i prezentăm cât mai întunecos, să câştigăm cât mai mulţi de partea acuzatorilor dovedim tocmai lipsa de dragoste fără de care ne putem da trupul să fie ars degeaba. Se pare că a dispărut din multe Biblii fila cu nr.1123. Ce trebuie să acoperim? Ce trebuie să nădăjduim? Care este răul la care nu trebuie să gândim?

Lipsa de atentzie a unei biserici pt tineret, care dureaza ani ,nu se poate compara cu o gresheala !!! Nu este o gresheala ,este ceva foarte grav ,deoarece sunt in joc multe suflete care se pierd tocmai din aceasta lipsa de interes.Educatzia se infiripeaza din leagan.

Shi daca tot vorbim de dragoste ,dragostea este pt orice fiintza ! Nu potzi critica pe AZS iar pe "ai tai " sa-i acoperi deoarece biblia spune ;

Caci toata Legea se cuprinde intr-o singura porunca: „Sa iubesti pe aproapele tau ca pe tine insuti.” (Gal.5:14)

De ce vezi tu paiul din ochiul fratelui tau si nu te uiti cu bagare de seama la barna din ochiul tau? (Mat.7:3)
ktalina27
**

Browser: Firefox 3.6.NETCLR3.5.30729

View Profile WWW
« Reply #85 on: 14 March 2010 - 19:07.04 »

Felicitari. prin postarile scrise "lucrarea" progreseaza foarte bine si fara ca "cineva" sa intervina. Pe un alt forum s-a discutat acest subiect, iar membrii se certau intre ei, aici sunt alte persoane cu acelasi spirit.

Cine e in pas cu moda, nu va fi niciodata in pas cu Dumnezeu
bravera
Browser: MSIE 6.0

View Profile Email
« Reply #86 on: 14 March 2010 - 19:07.39 »

dar despre faptul ca in nr 4 al revistei pazitorul adevarului din 1919 cei care se considerau ca au ramas la vechile pietre de hotar spre deosebire de apostaziatii din azs au publicat faptul ca casatoria reprezinta o calcare a poruncii a saptea si cei care vor avea relatii in casatorie nu pot face parte din cei 144000 ce parere aveti?acei frati considerau ca in asta consta caracteristica de verguri a celor 144000 si au existat cazuri in care frati carora sotii;e le/au nascut copii au fost exclusi.ce ziceti de principiul asta?ca asta sustineau cei cu care ne batem noi in piept dupa razboi..si inca multe altele pe care doar putini le cunosc sau le recunosc...faptul ca acesr aspect astazi in principii e oarecum musamalizat nu inseamna ca nu se mai pastreaza sau ca nu a existat...
bravera

View Profile Email
« Reply #87 on: 14 March 2010 - 19:12.39 »

Sau considerati ca istoria si greselile ar trebui trecute doar  in contul lor?
bravera

View Profile Email
« Reply #88 on: 14 March 2010 - 19:13.13 »

la azs ma refer
Nancy

View Profile Email
« Reply #89 on: 14 March 2010 - 19:20.39 »

sunt in joc multe suflete care se pierd tocmai

Nu suntem oare răspunzători de sufletele care se pot pierde din cauza a ceea ce noi postăm pe internet? Cunosc deja câţiva foşti membri ai forumului care s-au retras tocmai pentru că astfel de discuţii nu erau constructive. Nu ne gândim că sunt tineri încă nedeprinşi să vadă rău pe alţii şi care în loc să fie întăriţi în credinţă culeg gunoaie de pe un forum creştin?  
           În ce constă greşeala mea?  Care este bârna de care trebuie să mă ocup? Este un păcat că nu pot să aduc pe internet acuzaţii fraţilor mei? Că nu-i văd cu ochi răi? Vreau să mă corectez, dar nu înţeleg acuzaţia.

Eu las Biblia să vorbească:
            Ce este de făcut atunci, fraţilor? Cînd vă adunaţi laolaltă, dacă unul din voi are o cîntare, altul o învăţătură, altul o descoperire, altul o vorbă în altă limbă, altul o tălmăcire, toate să se facă spre zidirea sufletească. 2 Cor.14:26
           Tocmai de aceea vă scriu aceste lucruri, cînd nu sînt de faţă, pentruca, atunci cînd voi fi de faţă, să nu mă port cu asprime, potrivit cu puterea pe care mi-a dat-o Domnul pentru zidire, iar nu pentru dărîmare. 2 Cor.13:10
           Aşa dar, să urmărim lucrurile, cari duc la pacea şi zidirea noastră. Romani 14:19
           Ce este de făcut atunci, fraţilor? Cînd vă adunaţi laolaltă, dacă unul din voi are o cîntare, altul o învăţătură, altul o descoperire, altul o vorbă în altă limbă, altul o tălmăcire, toate să se facă spre zidirea sufletească.   Corinteni 14:26
            Aşa să ne ajute Dumnezeu.  Nu mi-o lua în nume de rău. Nu vreau să te critic, nici să te înfrunt. În speranţa că şi alţii gândesc ca mine, îmi aştern părerea mea. Nu vreau să creadă că toţi sunt  împotrivitori şi au rămas singurii oameni "ciudaţi" din biserică. Sunt două categorii. Eu mă ataşez celor care nu pot să acuze. Vreau mai degrabă să pun umărul pentru a ajuta lucrării.
          Fratele Ştefan Ungureanu ne ţinea predici foarte frumoase (pe vremea când şi mama şi surorile tale erau la Bucureşti). El spunea: "Măi, fraţilor. Chiar dacă greşiţi, să greşiţi de partea milei, măi prăpădiţilor! Şi când veţi fi la judecată şi vă va întreba Dumnezeu: De ce-ai procedat aşa? Îi poţi răspunde: Doamne, mi-a fost milă! Şi Dumnezeu e şi El milos. Nu te va acuza."  - (îmi pare rău că nu pot reda aici şi intonaţia care îmi sună în minte şi după aproape 30 de ani.
Nancy

View Profile Email
« Reply #90 on: 14 March 2010 - 19:25.22 »

dar despre faptul ca in nr 4 al revistei pazitorul adevarului din 1919 cei care se considerau ca au ramas la vechile pietre de hotar spre deosebire de apostaziatii din azs au publicat faptul ca casatoria reprezinta o calcare a poruncii a saptea si cei care vor avea relatii in casatorie nu pot face parte din cei 144000 ce parere aveti?acei frati considerau ca in asta consta caracteristica de verguri a celor 144000 si au existat cazuri in care frati carora sotii;e le/au nascut copii au fost exclusi.ce ziceti de principiul asta?ca asta sustineau cei cu care ne batem noi in piept dupa razboi..si inca multe altele pe care doar putini le cunosc sau le recunosc...faptul ca acesr aspect astazi in principii e oarecum musamalizat nu inseamna ca nu se mai pastreaza sau ca nu a existat...
             Mişcara de Reformă s-a organizat în 1925, eu nu ştiu să fi existat revista Păzitorul adevărului în 1919.  7
VERONICA PAL
**

View Profile Email
« Reply #91 on: 14 March 2010 - 19:39.48 »

Nu suntem oare răspunzători de sufletele care se pot pierde din cauza a ceea ce noi postăm pe internet? Cunosc deja câţiva foşti membri care s-au retras tocmai pentru astfel de discuţii. Nu ne gândim că sunt tineri încă nedeprinşi să vadă rău pe alţii şi care în loc săi fie întăriţi în credinţă culeg gunoaie de pe un forum creştin?  
           În ce constă greşeala mea? Este un păcat că nu pot să aduc pe internet acuzaţii fraţilor mei? Că nu-i văd cu ochi răi? Vreau să mă corectez, dar nu înţeleg acuzaţia.

Eu las Biblia să vorbească:
            Ce este de făcut atunci, fraţilor? Cînd vă adunaţi laolaltă, dacă unul din voi are o cîntare, altul o învăţătură, altul o descoperire, altul o vorbă în altă limbă, altul o tălmăcire, toate să se facă spre zidirea sufletească. 2 Cor.14:26
           Tocmai de aceea vă scriu aceste lucruri, cînd nu sînt de faţă, pentruca, atunci cînd voi fi de faţă, să nu mă port cu asprime, potrivit cu puterea pe care mi-a dat-o Domnul pentru zidire, iar nu pentru dărîmare. 2 Cor.13:10
           Aşa dar, să urmărim lucrurile, cari duc la pacea şi zidirea noastră. Romani 14:19
           Ce este de făcut atunci, fraţilor? Cînd vă adunaţi laolaltă, dacă unul din voi are o cîntare, altul o învăţătură, altul o descoperire, altul o vorbă în altă limbă, altul o tălmăcire, toate să se facă spre zidirea sufletească.   Corinteni 14:26
            Aşa să ne ajute Dumnezeu.  Nu mi-o lua în nume de rău. Nu vreau să te critic, nici să te înfrunt. În speranţa că şi alţii gândesc ca mine, îmi aştern părerea mea. Nu vreau să creadă că toţi sunt  împotrivitori şi au rămas singurii oameni "ciudaţi" din biserică. Sunt două categorii. Eu mă ataşez celor care nu pot să acuze. Vreau mai degrabă să pun umărul pentru a ajuta lucrării.
          Fratele Ştefan Ungureanu ne ţinea predici foarte frumoase pe vremea când şi părinţii şi surorile tale erau la Bucureşti. El spunea: "Măi, fraţilor. Chiar dacă greşiţi, să greşiţi de partea milei, măi prăpădiţilor! Şi când veţi fi la judecată şi vă va întreba Dumnezeu: De ce-ai procedat aşa? Îi poţi răspunde: Doamne, mi-a fost milă! Şi Dumnezeu e şi El milos. Nu te va acuza."  - (îmi pare rău că nu pot reda aici şi intonaţia care îmi sună în minte şi după aproape 30 de ani.

..."gunoaie de pe un forum creştin "...Putzin paradoxal nu??...Este trist ca se pot aduna gunoaie de pe un forum creshtin...shi mai trist  faptul ca adevarul este numit gunoi,deoarece eu am spus adevarul ce am trait ! Cu mine cum ramane ? Nu intereseaza pe nimeni ce se poate intampla cu cei care au un adevar-gunoi in inima !???

(Shi eu la randul meu am vazut shi auzit multe lucruri ,atat pozitive cat shi negative,dar dunt "aici" shi voi continua sa raman langa D-zeu.Nu ma poate  indeparta de tot ce am strans in inima ,nici o conversatzie sau fapte urate. "Blestemat este omul care se increde in om" mai spune biblia...)

Consider ca am pus "un umar " shi "cineva " poate aude ...Datzi atentzie tineretului !!! Lasatzii sa vina la EL !!!

Lasatzi paiul din ochiul aproapelui !!!!
bravera

View Profile Email
« Reply #92 on: 14 March 2010 - 20:07.32 »

in 1919 a inceput sa publice primele brosuri din pazitorul adevarului
bravera

View Profile Email
« Reply #93 on: 14 March 2010 - 20:13.53 »

avand in vedere ca fratii nostrii sustin ca nu s/au reorganizat pana nu s/au epuizat toate incercarile de reconciliere e paradoxal totusi ca publicatiile conform carora azs era deja babilon au aparut mult mai devreme.atunci ce rost mai avea sa se intalneasca in 1920 si 1925 daca deja era o biserica decazuta.nu vi se pare un non sens?
bravera

View Profile Email
« Reply #94 on: 14 March 2010 - 20:16.15 »

astept pareri in legatura cu principiul despre casatorie.
GhitaB

un pic

Browser: Chrome
ghita_bizau@yahoo.com
View Profile WWW
« Reply #95 on: 14 March 2010 - 20:19.56 »

in 1919 a inceput sa publice primele brosuri din pazitorul adevarului
Pe ce te bazezi când afirmi că Păzitorul Adevărului a apărut încă din 1919?
Pe fiecare copertă a revistei scrie Anul şi numărul... Pe revistele din 2009 scrie "Anul XX"... Uite aici: http://www.azsmr.ro/?cat=8

bravera

View Profile Email
« Reply #96 on: 14 March 2010 - 20:22.43 »

si sa va mai spun un lucru..daca vedeti ca in ultima perioada intre frati este tulburare este pt ca in ultimul timp cine este interesat are acces la informatii si oamenii descopera lucruri pe care nu le stiau..isi pun intrebari si sunt debusolati..si pt ca nimeni nu are curajul sa clarifice lucrurile e numai normal sa existe tabere in functie de informatiile pe care le detin si zone de perceptie si intelegere diferite asupra realitatii...
GhitaB

un pic

Browser: Chrome
ghita_bizau@yahoo.com
View Profile WWW
« Reply #97 on: 14 March 2010 - 20:24.47 »

http://www.azsmrebenezer.net/article.php?id=1197

Anul XX = 2009
Anul XIX = 2008
Anul XVIII = 2007
...
? = 1919

Sunt curios ce an îţi dă pentru 1919...  39 71

ktalina27
**

Browser: Firefox 3.6.NETCLR3.5.30729

View Profile WWW
« Reply #98 on: 14 March 2010 - 21:38.51 »

si sa va mai spun un lucru..daca vedeti ca in ultima perioada intre frati este tulburare este pt ca in ultimul timp cine este interesat are acces la informatii si oamenii descopera lucruri pe care nu le stiau..isi pun intrebari si sunt debusolati..si pt ca nimeni nu are curajul sa clarifice lucrurile e numai normal sa existe tabere in functie de informatiile pe care le detin si zone de perceptie si intelegere diferite asupra realitatii...

si ingerii au fost tulburati si debusolati... sa fie oare pentru ca au aflat lucruri mai bune sau ceva care i-ar fi ajutat sa ajunga undeva mai sus? din cate stiu eu atunci cand exista certuri si dezbinare intre frati nu e lucrarea Duhului Sfant.
Poporul lui Dumnezeu sunt si vor fi o inima si un gand pentru ca ei stau neclintiti pe Stanca.

Cine e in pas cu moda, nu va fi niciodata in pas cu Dumnezeu
AlexB
Browser: Firefox 3.5.8

View Profile WWW
« Reply #99 on: 14 March 2010 - 22:56.07 »

Sunt mai multe de spus...dar ,la ce folos?? Nimic nu se schimba...Nu ai voie sa murmuri...

Nu ma mai pot abtine, desi mi-am propus sa nu intru in aceasta discutie.

In mod obsesiv ai repetat "nimic nu se schimba"... E drept fiecare se stie pe el si pe cei mai apropiati de el.

Poti sa te uiti pe www.zorii-vietii.net. Gasesti cate ceva aici de la Scoala Timotei. Sunt convins ca pentru cei care n-au ochi sa vada si urechile le poarta doar pentru podoaba, lucrarea care se face este egala cu nimic... Dar pentru cei implicati in organizarea intalinirilor cu copiii din doua in doua saptamani cat si a taberelor de copii crede-ma ca de multe ori este putin mai mult decat palpitant.

Iar al tau "nimic nu se schimba" nu face decat sa-i demoralizeze... Sa fii iertata!

Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9   Go Up K-Detection Mod © 2006, kupus.org K-Team
  Print  

Jump to:  

Miscarea de Reforma - Forum AZSMR - Forum Adventist Reformist - Forum Reformist - Forum AZS-MR Tineri AZSMR - Tineri Adventisti Reformisti - Tineri Reformisti - Tineri AZS-MR