ForumAZSMR.Net
23 May 2012 - 12:48.12 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
www.aievea.net - Agenda electronica, Software biblic, Prezentari Power Point, Muzica, Articole, Carti, Subiecte uimitoare, Semne de carte, Wallpapers etc.

Home Gallery Calendar Search Members Contact Help Login Register   *
Noutati pe forum
[10 May 2012 - 23:04.10]

[09 May 2012 - 10:53.40]

[08 May 2012 - 12:00.31]

[05 May 2012 - 12:17.22]

[05 May 2012 - 08:33.38]

[01 May 2012 - 23:14.56]

[18 April 2012 - 13:13.33]

[15 April 2012 - 14:15.10]

[15 April 2012 - 14:13.00]

by seby
[15 April 2012 - 13:33.52]
Noutati in playlist
Noutati in album
Imagini:

Titlu: Aspen, April 2011
Autor: Davieboy

Pe la noi ivitu-s-au chipurile unor vestitori de prim?var?...
Titlu: Semnele prim?verii
Autor: Alex Dumitru

Vineri, Studiu - Sora Barbara Monteiro
Titlu: Priorit??i în ajun
Autor: pollianna

Comentarii:
Promo
www.aievea.net
Agenda electronica, Software biblic, Prezentari Power Point, Muzica, Articole, Carti, Subiecte uimitoare, Semne de carte, Wallpapers etc.
www.azsmrebenezer.net
Comunitatea româna Eben-Ezer (Soci, Italia).
www.restvegan.lx.ro
Restaurantul vegetarian Cris din Oradea va ofera mancare gustoasa si sanatoasa si curs gratuit de nutritie.
www.azsmr-moldova.ro
Site-ul conferintei Moldova a adventistilor de ziua a saptea - miscarea de reforma.
Bensoft Telecom - furnizor de servicii internet si telefonie
"Nimeni NU trebuie să fie grabnic să intre în controverse, ci ar trebui să povestească în mod simplu
POVESTEA IUBIRII LUI ISUS."
(Ellen G. White, "Evanghelizarea", pag. 355)
www.aievea.net :: Agenda electronica, Software biblic, Prezentari Power Point, Muzica, Articole, Carti, Subiecte uimitoare, Semne de carte, Wallpapers etc.
Subject Statistics
Topic: Diferente intre AZS si AZSMR? Replies: 172 piece
Read 14935 times 0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2 3 ... 9   Go Down
  Print  
This topic has not yet been rated!
You have not rated this topic. Select a rating:
Author Topic: Diferente intre AZS si AZSMR?  (Read 14935 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
furtuna dragos
*

Browser: Chrome

View Profile Email
« on: 07 August 2009 - 17:30.43 »

ma roade o curiozitate..
care sunt diferentele dintre azsmr si azs?la doctrina ma refer..
Report to moderator   Logged
`emy Dani
Admin

Browser: Firefox 2.0.0.20

xxlliinnkk
View Profile
« Reply #1 on: 07 August 2009 - 21:18.00 »

Cred că diferenţa se aseamănă cu diferenţa dintre robul care a primit 10 talanţi şi cel care a primit 5 talanţi...

A! Unii AZŞ încă mai consumă carne, spre deosebire de noi (AZŞMR) care se pare că, pentru a rămâne fideli "stâlpilor credinţei de la începuturile adventismului" (58), nu consumăm deloc acest aliment.

"Este mai uşor să spargi un atom decât o prejudecată." (Einstein)
metacuvinte.sayyes.ro | http://twitter.com/taceri | dexonline.ro/ghid-exprimare

.[/size]
furtuna dragos
*

View Profile Email
« Reply #2 on: 07 August 2009 - 21:25.06 »

asta-i tot?
`emy Dani
Admin

xxlliinnkk
View Profile
« Reply #3 on: 07 August 2009 - 21:46.30 »

Nu... dar dacă aş mai enumera câte ceva poate că n-aş fi imparţial, aşa că (riscând să fiu înţeles greşit) sper să răspundă altcineva care poate fi suficient de obiectiv. Şi oricum, nici eu nu le ştiu foarte bine.

.[/size]
rest
**
Browser: MSIE 6.0

View Profile
« Reply #4 on: 07 August 2009 - 23:27.56 »

Referitor la intrebarea lui Dragos,care moare de curiozitate daca nu stie diferenta dintre ...si ....., (cred ca o stie),fara sa fac discutii   as face cateva referinte.:1,pozitia adventistilor fata de razboi,(vezi 1914,primul razboi mondial  -majoritatea impreuna cu conducerea aproba participarea la razboi si chiar participa,iar altii foarte putini iau pozitie de partea adevarului ,nu participa sunt condamnati de autoritati si exclusi din biserica pe motiv ca "aceste elemente dezordonate nu ne reprezinta".2. Pazirea Sabatului ,atat in razboi cat si pe timp de pace,(multi adventisti mergeau la lucru in Sabat si copiii frecventau scoala sambata),3.reforma sanitara,-in special mancarea de carne(fie ea si "curata")
,moda (ceva mai lejer),etc.4.problema re-casatoriei(partea vinovata,vs.partea nevinovata?!?!)si altele.
 Ultima epistola a Domnului catre Biserica Laodiceia contine adevaruri deosebite,serioase si solemne.Acestea sunt solii si avertismente care nu sunt adresate lumii,ci direct comunitatii.In T 1 p177 EGW.scrie:"Mi-a fost aratat ca marturia catre Laodiceia iisi are aplicatia la poporul lui Dumnezeu in timpul prezent...Solia catre comunitate    este o invinuire grozava si trebuie aplicata la poporul lui Dumnezeu din prezent."
 Nu doresc ca aceste randuri sa fie altfel traduse decat o informare in cateva cuvinte despre situatia celor doua parti cand s-a produs despartirea.
`emy Dani
Admin

xxlliinnkk
View Profile
« Reply #5 on: 08 August 2009 - 15:39.52 »

o informare in cateva cuvinte despre situatia celor doua parti cand s-a produs despartirea.

Totuşi, întrebarea era "care sunt diferenţele?", nu "care au fost diferenţele?"... E o diferenţă. smile

.[/size]
furtuna dragos
*

View Profile Email
« Reply #6 on: 08 August 2009 - 20:39.23 »

pace sau razboi..
crestin fiind pozitia fata de razboi e una singura..
iar referitor la mancare cred ca a fii crestin azsmr presupune sa fii bogat..
sincer sa fiu nu orice om are posibilitatea da a manca strict vegetarian sau de a gati strict vegetarian..
nu stiu daca sunteti doar vegetarieni sau ovo-lacto vegetraieni..dar nu cred ca are prea mare importanta...
e costisitor si se poate doar daca ai familie azsmr sau esti casatorit..sau na..ma rog..esti tanar si putred de bogat si mananci la restaurant sau ai timp  din belsug si poti sa iti faci de mancare sau esti bucatar de meserie.
altfel prapadu si potopu ca dupa doctrina veci n-o sa fiu mantuit..
e greeu sa fii azs daramite azsmr..
ca sa faci toate treburile ca la carte cred ca ar trebui sa muncesti in 12 ore cat in 24 dar cine-i superman? si sa mai ai timp si de studiu si de una si de alta..
da de unde atatea..
m-am straduit degeaba atata timp ca sincer nimic n-m reusit..fiecarE predica pe care o ascultam nu imi arata decat cat de rau sunt si cat de bun e Dumnezeu..
si sincer nici o zi de sabat nu a fost asa cum trebuie...cu ganduri indreptate catre si numai..cu ..etc
de egipt m-am saturat,de babilon la fel..in pustie inca sunt si oridecate ori ma grabesc sa ajung in canaan tot ma umplu de praf si n'ajung niciunde,..
arbeit macht frei...dar de fapt muncesti,muncesti si tot sclav esti...
referitor la diferente stiam doar de mancare nu ca sunt mai multe..
dar daca stau putin si ma gandesc cred ca sunt doar pe hartie si in carti..in practica cine stie..
rest
**

View Profile
« Reply #7 on: 08 August 2009 - 21:45.21 »

Dragos cred ca gresesti enorm,cel putin in privinta costurilor.fa o simpla socoteala;1kg de cartofi costa 1leu un kg de carne costa cel putin 10lei e tot una? 1kg de parizer face 18lei ,soia 5lei kg,etc. Cum poti spune ca este mai scump? Plus problema sanatatii?
mihai dumitru

În căutarea luminii...

Browser: MSIE 7.0

View Profile Email
« Reply #8 on: 09 August 2009 - 11:44.56 »

Pot recunoaste ca hrana vegetariana este mai sanatoasa, mai gustoasă dar necesită şi mul mai multă preocupare( interes investit în preparare)

În timp ce carne "proaspătă"găsesti toată iarna, castraveţii sunt un moft de supermarket în extrasezon. Ptr. asta e nevoie de conserve făcute la timp... Doar în acest fel poţi să te bucuri pe deplin de o hrană sănătoasă, gustoasă şi ieftină.

Fiindcă topicul era ptr. altă temă încerc o părere :
ca mişcare independentă de"mama" azs, Miscarea de Reformă suferă de pierderea identităţii fiincă ceea ce o făcea să iasă în evidenţă"calitativ" e doar un subiect al trecutului. Azi AZS-ul promovează mai cu succes reforma stilului de viaţă decât oricine. Cu privire la atitudinea faţă de război nu cred că majoritatea conducerii a fost apostazită ci din contră, atitudinea combativă a fost manifestată sub presiuni doar local...

Cred că cel mai bine vorbesc despre "calitatea" unei biserici ROADELE ! la acest capitol comentariile sunt de prisos.
furtuna dragos
*

View Profile Email
« Reply #9 on: 09 August 2009 - 12:51.54 »

Dragos cred ca gresesti enorm,cel putin in privinta costurilor.fa o simpla socoteala;1kg de cartofi costa 1leu un kg de carne costa cel putin 10lei e tot una? 1kg de parizer face 18lei ,soia 5lei kg,etc. Cum poti spune ca este mai scump? Plus problema sanatatii?
mi-ar mai trebui si o bucatareasa..ori angajez una..ori ma casatoresc...
cu carnea nu-s nici eu de acord stati linistiti dar nici cartofi nu poti sa mananci toata ziua...
socotelile sincer nu-mi ies niciodata..l
furtuna dragos
*

View Profile Email
« Reply #10 on: 11 August 2009 - 23:43.31 »

Fiindcă topicul era ptr. altă temă încerc o părere :
ca mişcare independentă de"mama" azs, Miscarea de Reformă suferă de pierderea identităţii fiincă ceea ce o făcea să iasă în evidenţă"calitativ" e doar un subiect al trecutului. Azi AZS-ul promovează mai cu succes reforma stilului de viaţă decât oricine. Cu privire la atitudinea faţă de război nu cred că majoritatea conducerii a fost apostazită ci din contră, atitudinea combativă a fost manifestată sub presiuni doar local...

Cred că cel mai bine vorbesc despre "calitatea" unei biserici ROADELE ! la acestcapitol comentariile sunt de prisos.

zidul de despartire dintre cele 2 biserici inteleg ca este mancarea in prim plan.
depinde cumva mantuirea de aceasta?
este cumva imparatia Domnului din mancare si bautura?
se spune ca mantuirea e gratis..
am convingerea ca acest stil de viata este ''nobil'', asa l-as denumi din 2 motive:
daca il traiesti evident ca devii mai sanatos atat fizic cat si spiritual si intelectual,am aceasta convingere pentru ca l-am trait o perioada atat cat a fost posibil..
iar a doua este pentru ca alimentele trebuie consumate cat mai divers pentru a mentine sau chiar a imbunatati starea organismului.
pentru al doilea motiv e nevoie de consistenta financiara.
rosii gasim si iarna dar...
iar soia iertati-ma dar oricat de mult ar imita laptele si oricate feluri de carne si etc..
tot nu reuseste sa acopere restul nevoilor de vitamine,proteine si altele..

in romania cati membri aveti de pe acele trepte sociale cu confort financiar care sa permita un asemenea nivel de trai?
sa nu imi spuneti ca toti membrii sunt bogati si isi permit asemenea lux sau ca toti sunt de pe o singura patura sociala..
cred ca sunt si oameni a caror venit este 150 euro sau 200 de euro,siasta in ambele biserici azs.

daca facem o analiza si canalizam un astfel de venit de chiar 300 de euro za zicem,nu 200,
banii se vor indrepta catre necesitati in primul rand,facturi..apa,gaz,curent,impozite mai si cate un telefon..e si asta o necesitate,daca nu il ai nu prea mai existi si nici nu prea iti merg treburile..
si  cu ce mai ramai?
ma intreb cine acopera acest deficit sau sa-i spun mai bine imposibilitate de trai crestin?
din zecime?din a doua zecime?
ca la cum se spune e ca nu vei fi mantuit...daca nu...
acesti oameni cum vor fi  mantuiti daca sunt saraci?atat tineri cat si batrani,pensionari?
daca doriti un studiu mai aprofundat sau mai academic o fac,fara probleme..

iar acum as dori sa abordez problema in alta ordine de idei..
trupu; este templu al Duhului Sfant,iar oamenii il ingrijesc.
o modalitate de ingrijire este desigur dieta,stilul de viata.
sa presupunem ca oamenii chiar fac asta,atat unii azs cat si azsmr..si pretind ca sunt temple ale Duhului.
atunci cum se pot justifica anumite fapte,atitudini din partea celor ce promoveaza stiluri de viata sanatoase si pretind ca sunt temple ale Duhului Sfant?
asta referitor la roadele bisericiilor sau la comunitatile perfecte..
MSe

Browser: MSIE 8.0

emy_nem_21
View Profile
« Reply #11 on: 12 August 2009 - 10:00.50 »

Ca fapt divers eu am un salar de nici 200 de euro, iar sotul meu e somer. suntem vegetarieni convinsi, si putem traii din banii acestia. Iarna nu mancam rosii dar consumam bulion. Parintii mei sunt oameni simpli care traiesc din salarul minim pe economie, si nici la noi acasa nu am consumat carne, si totusi ne-am crescut impreuna cu fratele meu, si am facut si scoala. In timpul studentiei eram vecini cu niste baieti vegetarieni care cheltuiau mult mai putin pe mancare decat prietena mea ceea mai buna care era mancatoare de carne. Asa ca pana nu ai incercat n-ai de unde sa stii ca"vegetarianismul" necesita multi bani. Cei drept trebuie sa fi bine informat ca sunt multe produse pe care nu cunoaste toate lumea, cum ar fii nautul, lintea, mazarea galbena etc, care sunt usor de pregatite si au chiar mai multe proteina ca si carnea.

"Vreau sa cunosc gandurile Lui Dumnezeu; restul sunt detalii." (Albert Einstein)

www.ZambetDeCopil.com
MSe

emy_nem_21
View Profile
« Reply #12 on: 12 August 2009 - 10:01.50 »

Cred ca am deviat putin de la subiectul topicului... iertati-ma.

"Vreau sa cunosc gandurile Lui Dumnezeu; restul sunt detalii." (Albert Einstein)

www.ZambetDeCopil.com
furtuna dragos
*

View Profile Email
« Reply #13 on: 12 August 2009 - 11:09.07 »

nautul si lintea sunt preferatele mele miam miam ce bune sunt
ktalina27
**

View Profile WWW
« Reply #14 on: 12 August 2009 - 16:00.49 »

pace sau razboi..
crestin fiind pozitia fata de razboi e una singura..
iar referitor la mancare cred ca a fii crestin azsmr presupune sa fii bogat..
sincer sa fiu nu orice om are posibilitatea da a manca strict vegetarian sau de a gati strict vegetarian..
nu stiu daca sunteti doar vegetarieni sau ovo-lacto vegetraieni..dar nu cred ca are prea mare importanta...
e costisitor si se poate doar daca ai familie azsmr sau esti casatorit..sau na..ma rog..esti tanar si putred de bogat si mananci la restaurant sau ai timp  din belsug si poti sa iti faci de mancare sau esti bucatar de meserie.
altfel prapadu si potopu ca dupa doctrina veci n-o sa fiu mantuit..
e greeu sa fii azs daramite azsmr..
ca sa faci toate treburile ca la carte cred ca ar trebui sa muncesti in 12 ore cat in 24 dar cine-i superman? si sa mai ai timp si de studiu si de una si de alta..
da de unde atatea..
m-am straduit degeaba atata timp ca sincer nimic n-m reusit..fiecarE predica pe care o ascultam nu imi arata decat cat de rau sunt si cat de bun e Dumnezeu..
si sincer nici o zi de sabat nu a fost asa cum trebuie...cu ganduri indreptate catre si numai..cu ..etc
de egipt m-am saturat,de babilon la fel..in pustie inca sunt si oridecate ori ma grabesc sa ajung in canaan tot ma umplu de praf si n'ajung niciunde,..
arbeit macht frei...dar de fapt muncesti,muncesti si tot sclav esti...
referitor la diferente stiam doar de mancare nu ca sunt mai multe..
dar daca stau putin si ma gandesc cred ca sunt doar pe hartie si in carti..in practica cine stie..

Momentan nu pot sa iti raspund referitor la nelamurirea ta care e diferenta dintre azs si azsmr (sunt destul de multe si trebuie studiate, nu sunt doar pe foaie diferentele ci si in practica, iar daca ar fi sa aleg o biserica nu ma uit la membrii ci la principii), am sa revin de alta data, momentan pot sa iti spun un singur lucru, nu ai reusit sa faci ceea ce ti-ai propus referitor la credinta sau religie pentru ca te-ai increzut in tine insuti, credeai ca poti sa faci asta singur, dar Biblia ne invata ca "pot totul in Hristos, care ma intareste" Filipeni 4;13. Orice lucru neinsemnat pe care il facem trebuie sa cerem ajutorul lui Dumnezeu. Refuz sa cred ca un om nu poate sa fie fara pacat, Isus ne-a demonstrat ca se poate trai o viata neprihanita doar atunci cand ne incredem in Dumnezeu si ne lasam condusi de El. Este nevoie de multa rugaciune, post si studiu ceea ce ne va ajuta sa avem o comuniune cu Dumnezeu. Faptul ca ti-ai dat seama ca omul este rau iar Dumnezeu este bun inseamna ca esti pe drumul bun. Martin Luther atunci cand avea multe lucruri de facut intr-o zi se trezea dimineata devreme si petrecea ore intregi in rugaciune si studiu pentru ca Domnul sa ii de-a putere sa faca tot ce are de facut, asa ar trebui sa faca fiecare din noi
Domnul sa fie cu tine si sa te calauzeasca in tot adevarul. :)

Cine e in pas cu moda, nu va fi niciodata in pas cu Dumnezeu
bravera

View Profile Email
« Reply #15 on: 05 March 2010 - 19:49.49 »

da este o mare diferenta...in timp ce noi ne ocupam timpul luptandu/ne si criticandu/ne unii pe altii ,la azsmr ma refer,azs cu toate defectele pe care le aruncam noi in ochi doar ca sa parem mai sfinti,isi vede mai departe de treaba si face o lucrare pe care noi ori nu vrem oei nu suntem capabili sa o face...de ce oare?va las pe voi sa meditati....fratilor,hai sa coboram putin de pe piedestalul de sfintenie pe care doar mandria noastra ne/a urcat si sa ne recunoastem starea alnica spirituala in care am ajuns...
`emy Dani
Admin

xxlliinnkk
View Profile
« Reply #16 on: 05 March 2010 - 21:08.48 »

da este o mare diferenta...in timp ce noi ne ocupam timpul luptandu/ne si criticandu/ne unii pe altii ,la azsmr ma refer,azs cu toate defectele pe care le aruncam noi in ochi doar ca sa parem mai sfinti,isi vede mai departe de treaba si face o lucrare pe care noi ori nu vrem oei nu suntem capabili sa o face...de ce oare?va las pe voi sa meditati....fratilor,hai sa coboram putin de pe piedestalul de sfintenie pe care doar mandria noastra ne/a urcat si sa ne recunoastem starea alnica spirituala in care am ajuns...

Uite un om curajos!  aplaud

.[/size]
Dr.Rail V
*

View Profile Email
« Reply #17 on: 05 March 2010 - 21:55.26 »

Când vorbim despre diferenÅ£ele dintre două biserici nu trebuie să avem în vedere afirmaÅ£iile critice sau lăudăroase ale unor persoane aparÅ£inând uneia sau altei biserici. Nu vorbim, de asemenea, despre greÅŸelile lor personale care nu sunt încurajate de învăţăturile acelei biserici. Nu vorbim nici despre marele număr de membri ÅŸi nici despre marea lucrare pe care o poate face un mare număr de membri sau care poate fi finanÅ£ată de un mare număr de membri cu mare potenÅ£ial finanaciar. Superioritatea unei biserici constă în pricipiile pe care le afirmă ÅŸi le propagă în conformitate cu învăţăturile Sfintei Scripturi.
       Spre exemplu: nu pot critica biserica ortodoxă pentru că mulÅ£i dintre membrii ei, după ce ies de la biserică îşi continuă serbarea zilei de odihnă la crâşmă, pentru că nu aÅŸa îi învaţă preotul. Dar pot afirma cu certitudine apostazia acestei biserici atunci când afirmă, contrar învăţăturilor Sfintei Scripturi, că sufletul trăieÅŸte după moarte ÅŸi merge în rai sau în iad, că ziua de odihnă pe care a binecuvântat-o Dumnezeu nu mai trebuie respectată de creÅŸtini, etc.
       Acum, când vorbim despre diferenÅ£ele dintre biserica AZS ÅŸi AZSMR trebuie să ne mărginim numai ÅŸi numai la punctele de principii care le deosebesc. Câteva dintre ele sunt:
  - Primul punct care a făcut diferenÅ£a ÅŸi a dus la despărÅ£irea în biserică determinând apariÅ£ia MiÅŸcării de Reformă a fost atitudinea faţă se serviciul militar ÅŸi participarea la război. Unii (majoritatea) au considerat că porunca stăpânirii trebuie să prevaleze, în astfel de situaÅ£ii faţă de porunca lui Dumnezeu ÅŸi au participat la serviciul militar în timp de pace, cât ÅŸi pe front ca oameni înarmaÅ£i în timp de război, măcar că majoritatea dintre ei declarau că au "tras în sus". AlÅ£ii (viitorii ÅŸi actualii reformiÅŸti) au considerat că porunca lui Dumnezeu de a nu ucide, de a nu spune minciuni ÅŸi de a nu călca Sabatul sunt prioritare faţă de ordinile comandanÅ£ilor militari ÅŸi au preferat să-ÅŸi piardă libertatea sau ÅŸi viaÅ£a pentru a păstra aceste porunci ÅŸi au întemeiat astfel o biserică desprinsă din biserica adventistă ÅŸi numită AZSMR. Istoria repetată a celor două războaie mondiale ÅŸi a altor războaie regionale la care au participat adventiÅŸtii, cât ÅŸi numeroasele articole pe care le prezintă biserica adventistă în revistele organizaÅ£iei confirmă învăţătura pe care adventiÅŸtii au dat-o ÅŸi o dau ÅŸi la ora actuală membrilor lor că în astfel de situaÅ£ii se poate călca porunca lui Dumnezeu, fără a fi considerată această atitudine ca un motiv de excludere din biserică.
   - Atitudinea bisericii advente (AZS) faţă de problema divorÅ£ului ÅŸi recăsătoriei în care mulÅ£i membri divorÅ£aÅ£i ÅŸi recăsătoriÅ£i primesc binecuvântarea predicatorului în repetate rânduri (la recăsătorie) ÅŸi se regăsesc apoi ca membri (uneori chiar în aceeaÅŸi comunitate) este în evidentă contradicÅ£ie cu învăţătura Domnului Hristos ÅŸi a apostolilor.  Biserica AZSMR nu susÅ£ine, nu propagă o astfel de învăţătură ÅŸi nu permite menÅ£inerea ca membri a unor persoane care încalcă acest principiu.
    Mai  sunt ÅŸi alte puncte diferite de principii ce ar putea fi puse în discuÅ£ie ca să scoată în evidenţă mai mult diferenÅ£a, dar cred că pentru moment sunt suficiente cele prezentate deja.
    S-ar putea spune că există în biserica AZS ÅŸi persoane care au fost privaÅ£i de libertate pentru refuzul serviciului militar. Evident, aÅŸa este, dar noi nu putem evalua o biserică după un oarecare număr de persoane, ci după învăţătura pe care o dă membrilor ei. Åži tocmai prezenÅ£a acestor persoane acolo ÅŸi semnul de egalitate care se pune între cei care păstrează aceste principii ÅŸi cei care nu le păstrează dovedesc confuzia în care se află conducătorii ÅŸi membrii acelei biserici.
    De fapt, în cele din urmă fiecare îşi va găsi locul la biserica care i se potriveÅŸte. Cei confuzi vor fi găsiÅ£i acolo unde este confuzie, iar cei cu principii clare vor fi găsiÅ£i acolo unde principiile sunt clare.
lady gagaga
**
Browser: Firefox 3.5.8

View Profile
« Reply #18 on: 05 March 2010 - 21:59.58 »

foarte, foarte adevarat!unele persoane incearca sa scuze ca azsmr nu face lucrare misionara din cauza numarului mic de membri vezi doamne, si sa acuze azs de greseli de tot felul, mai mult sau mai putin evidente, dar adevarul e adevar si a fost enuntat mai sus de bravera foarte bine!
rest
**

View Profile
« Reply #19 on: 06 March 2010 - 21:01.17 »

chiar nu stiu ce sa zic despre atitudinea pe care o au cele doua doamne,care se pare ca i-si acuza cu patima biserica din care (cred ,eu),fac parte,si se uita cu jind peste gard, dincolo.Nu am auzit undeva ca vreo organizatie sau cult religios obliga membrii sa stea acolo daca lor nu le mai convine sau nu se mai identifica cu crezul acelei biserici. La multi li se pare,da,doar li se pare ca otava din gradina vecinului e mai buna,e mai verde sau mai nustiu cum,dar parerea mea e ca se inseala.Nu va acuz ca nu va plac reformisti,(nici mie nu-mi plac cateodata),dar nici sa zic ca toti se cearta sau te miri ce mai fac,nu se poate.Credeti ca dincolo laAZS,nu sunt probleme?Ar trebui sa fi cel putin naiv sa crezi acest lucru. Satana cauta sa-si faca lucrarea oriunde poate ,oriunde are intrare,el nu ne imparte in azs sau azsmr,ci ne vrea de partea lui. De fapt in acest topic se vorbeste doar de diferentele care exista intre cele doua biserici.Si fratii adventisti au pe forum tin.acest subiect si se poate comenta oricat ,in limita bunului simt.
Pages: [1] 2 3 ... 9   Go Up K-Detection Mod © 2006, kupus.org K-Team
  Print  

Jump to:  

Miscarea de Reforma - Forum AZSMR - Forum Adventist Reformist - Forum Reformist - Forum AZS-MR Tineri AZSMR - Tineri Adventisti Reformisti - Tineri Reformisti - Tineri AZS-MR