ForumAZSMR.Net
23 May 2012 - 12:17.29 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Bine ati venit pe forumul neoficial al Adventistilor de Ziua a Saptea - Miscarea de Reforma!

Home Gallery Calendar Search Members Contact Help Login Register   *
Noutati pe forum
[10 May 2012 - 23:04.10]

[09 May 2012 - 10:53.40]

[08 May 2012 - 12:00.31]

[05 May 2012 - 12:17.22]

[05 May 2012 - 08:33.38]

[01 May 2012 - 23:14.56]

[18 April 2012 - 13:13.33]

[15 April 2012 - 14:15.10]

[15 April 2012 - 14:13.00]

by seby
[15 April 2012 - 13:33.52]
Noutati in playlist
Noutati in album
Imagini:

Titlu: Aspen, April 2011
Autor: Davieboy

Pe la noi ivitu-s-au chipurile unor vestitori de prim?var?...
Titlu: Semnele prim?verii
Autor: Alex Dumitru

Vineri, Studiu - Sora Barbara Monteiro
Titlu: Priorit??i n ajun
Autor: pollianna

Comentarii:
Promo
www.aievea.net
Agenda electronica, Software biblic, Prezentari Power Point, Muzica, Articole, Carti, Subiecte uimitoare, Semne de carte, Wallpapers etc.
www.azsmrebenezer.net
Comunitatea româna Eben-Ezer (Soci, Italia).
www.restvegan.lx.ro
Restaurantul vegetarian Cris din Oradea va ofera mancare gustoasa si sanatoasa si curs gratuit de nutritie.
www.azsmr-moldova.ro
Site-ul conferintei Moldova a adventistilor de ziua a saptea - miscarea de reforma.
Bensoft Telecom - furnizor de servicii internet si telefonie
"Nimeni NU trebuie să fie grabnic să intre în controverse, ci ar trebui să povestească în mod simplu
POVESTEA IUBIRII LUI ISUS."
(Ellen G. White, "Evanghelizarea", pag. 355)
Biserica Eben Ezer Soci, Italia
Subject Statistics
Topic: pasapoartele electronice Replies: 24 piece
Read 2756 times 0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
This topic has not yet been rated!
You have not rated this topic. Select a rating:
Author Topic: pasapoartele electronice  (Read 2756 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
mariussascau

Browser: Firefox 3.0.5

sascau@hotmail.com marius.sascau
View Profile
« on: 30 January 2009 - 14:37.42 »

Am auzit mai noile pasapoartele electronice are numarul 666... cine stie sami dea detalii... nu am verificat inca doar am auzit...

* 666 Semnul Fiarei The Number of the Beast.JPG (23.84 KB, 445x252 - viewed 92 times.)
Report to moderator   Logged

Cu tine viata e mai roz ;)
viermele lui Iacov
**

Browser: Firefox 1.5

View Profile
« Reply #1 on: 30 January 2009 - 17:43.30 »

Apocalipsa 13:18 Aici e înţelepciunea. Cine are pricepere, să socotească numărul fiarei. Căci este un număr de om. Şi numărul ei este: şase sute şaizeci şi şase.

"Cine are pricepere, sa socoteasca numarul". Eu de aici inteleg ca nu e neaparat sa fie scris 666 vizibil. Dar daca stam si calculam putin o sa intelegem.
Eu am inteles ca aceasta lege are numarul 1566(Hotărârii de Guvern nr. 1566/15.12.2008 privind noile paşapoarte ce conţin cipuri cu date biometrice!).
 Daca adunam primele cifre( 1+5=6) poate da numarul 666. Asta poate fi unul dintre argumente. Poate mai sunt si altele(sunt sigur ca mai sunt), dar eu asta am inteles din ce am auzit pana acum.

Priviti si urmatorul verset in care apare acelasi numar(666):
1 Imparati 10:14 Greutatea aurului care venea lui Solomon pe fiecare an, era de şase sute şaizeci şi şase de talanţi de aur,

`emy Dani
Admin

Browser: Firefox 2.0.0.18

xxlliinnkk
View Profile
« Reply #2 on: 30 January 2009 - 19:20.14 »

Oare câţi anticrişti există? 39

"Este mai uşor să spargi un atom decât o prejudecată." (Einstein)
metacuvinte.sayyes.ro | http://twitter.com/taceri | dexonline.ro/ghid-exprimare

.[/size]
elder
Admin

Theos esti AGAPE

o5aby
View Profile
« Reply #3 on: 30 January 2009 - 19:35.14 »

Oare câţi anticrişti există? 39

Milioane!  17

Nihil sine Deo!
`emy Dani
Admin

xxlliinnkk
View Profile
« Reply #4 on: 30 January 2009 - 19:42.06 »

Milioane!  17

Ai dreptate!

Ai raspuns corect la intrebarea mea. Insa eu pusesem intrebarea gresit... Vroiam sa intreb de fapt in cate locuri s-au descoperit "666-uri"... Pentru ca imi dau seama ca deja lumea vede cate un semn de fiara in orice combinatie de cifre (si nu numai) care duce mai mult sau mai putin natural spre numarul 666. In locul lor, as fi debusolat, n`as mai sti care e adevaratul 666: cipul ala implantat pe nu stiu unde (pe mana sau in cap cica), codul de bare, pasaportul?

.[/size]
adyna
Browser: MSIE 6.0

View Profile Email
« Reply #5 on: 30 January 2009 - 20:10.41 »

Da...Si eu ma gandeam la asta.
Asa cum scrie in Tragedia Veacurilor ca inainte de o reforma adevarata, Satan provoaca una falsa...cred ca si acum face la fel.  Atatea alarme false cu semnul fiarei, incat atunci cand va fi cel adevarat, nimeni nu va mai crede .
mihai dumitru

În căutarea luminii...

View Profile Email
« Reply #6 on: 31 January 2009 - 10:17.15 »

Articol interesant scris de ortodocşi e găsit aici:
http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/romania-un-posibil-loc-de-inceput-al-pecetluirii-apocaliptice_11682.html
`emy Dani
Admin

xxlliinnkk
View Profile
« Reply #7 on: 31 January 2009 - 17:58.03 »

Intr-adevar, cred ca merita citit!

.[/size]
seby

sebastianminea@hotmail.com sebastian_minea@yahoo.com
View Profile Email
« Reply #8 on: 01 February 2009 - 10:49.31 »

Ai dreptate!

Ai raspuns corect la intrebarea mea. Insa eu pusesem intrebarea gresit... Vroiam sa intreb de fapt in cate locuri s-au descoperit "666-uri"... Pentru ca imi dau seama ca deja lumea vede cate un semn de fiara in orice combinatie de cifre (si nu numai) care duce mai mult sau mai putin natural spre numarul 666. In locul lor, as fi debusolat, n`as mai sti care e adevaratul 666: cipul ala implantat pe nu stiu unde (pe mana sau in cap cica), codul de bare, pasaportul?

Chiar daca e asa.... oare trebuiesc tratate cu indiferenta toate problemele astea???

Cititi versetul urmator:

Apocalipsa 15:2 Şi am văzut ca o mare de sticlă amestecată cu foc; şi pe marea de sticlă, cu alăutele lui Dumnezeu în mână, stăteau biruitorii fiarei, ai icoanei ei, şi ai numărului numelui ei.

Deci nu numai al fiarei si al icoanei ei, ci si al numarului numelui ei!

Si daca voi credeti ca nu e nimic important in introducerea cipului eu nu prea cred asta...
AlexB
Browser: Firefox 2.0.0.20

View Profile WWW
« Reply #9 on: 01 February 2009 - 10:55.06 »

Introducerea cipului o percep ca pe o masura prin care ti se restrictioneaza independenta personala.

De exemplu, si cu cardurile: daca nu o sa mai fie bani propiu-zisi, o sa le fie foarte simplu sa nu te mai lase sa vinzi sau sa cumperi, nu?

Iata ca implinirea versetelor de genul "nu vor mai putea putea cumpara sau vinde" nu mai tine deloc de SF.

Timpul nu mai are rabdare...

adyna

View Profile Email
« Reply #10 on: 01 February 2009 - 11:06.38 »

Si daca voi credeti ca nu e nimic important in introducerea cipului eu nu prea cred asta...

Este importanta introducerea cipului pentru ca se creaza astfel un sistem centralizat de control si supraveghere.

Cipul, cardurile, disparitia micilor producatori de pe piata (la noi inca in viitor) - prin toate acestea se creaza acel sistem in care cei credinciosi vor fi impiedicati sa cumpere sau sa vanda.
Ceea ce in prezent inca nu s-ar putea. Cine te poate impiedica sa mergi la piata si sa iti cumperi ce iti trebuie?
Dar in viitor totul se va cumpara de la magazine (ca in alte tari, unde poti sa fii vecin cu ferma, dar nu are voie sa iti vanda direct) si prin card.  De fapt, probabil ca informatiile de pe card vor fi introduse pe cipuri.
Si iata cum statul te controleaza si oricand poate sa iti blocheze contul.

Dar pentru mine nu e nici o problema...inseamna ca venirea Domnului se apropie.

Last edit:
intre timp, vad ca a aparut un comentariu asemanator al lui AlexB...nu stiu -  nu functioneaza setarile... sau...internetul  17
mihai dumitru

În căutarea luminii...

View Profile Email
« Reply #11 on: 01 February 2009 - 14:36.49 »

Oare o reacţie potrivită la aceste schimbări ar fi să dăm curs îndemnurilor EGW de a cultiva lângă casă o ridiche măcar?
Dacă mâine nu vei mai putea beneficia de nici un "bun" venit din "sistem",ni o cumpărătură , te-ai gândit cum te poţi pregăti de azi?
Vă propun să devenim "regi şi regine" după cum ea spunea în sfaturile ptr. mutarea la ţară...
Eu, am făcut-o acum trei ani şi , după pasul căsătoriei, e cel mai bun din viaţa mea.
Dariana
*

View Profile
« Reply #12 on: 13 February 2009 - 11:51.00 »

Pasapoartele electronice este o tema care ar trebui sa-i nelinisteasca doar pe necunoscatorii scripturii. Este doar o divagatie a Satanei de a abate gandurile oamenilor de la adevaratele descoperiri biblice. Anticristul, sau mai bine zis initiatorul implementarii asa zisului numar 666 va lovi in ziua de odihna a Domnului, in Sabat. Atunci, cei ce nu se vor supune si nu vor accepta duminica zi de odihna in locul sabatului, nu vor putea vinde, nu vor putea cumpara si vor iesi de sub legea oamenilor.
Nu contest faptul ca acest eveniment este inca un pas care atesta dorinta autoritatilor de a obtine controlul maselor insa categoric nu este controversatul semn al fiarei.
seby

sebastianminea@hotmail.com sebastian_minea@yahoo.com
View Profile Email
« Reply #13 on: 13 February 2009 - 12:50.27 »

Nu contest faptul ca acest eveniment este inca un pas care atesta dorinta autoritatilor de a obtine controlul maselor insa categoric nu este controversatul semn al fiarei.

Nu este semnul fiarei, dar interesant ca in aceasta situatie apare numarul numelui ei...

Va propun sa cititi a doua lectie din cartea "Solia ingerului al treilea"(1893) scrisa de A. T. Jones, si vedeti cum s-a actionat in acea situatie(a fost o situatie in care decretul duminical era gata sa se dea. Poate ca unii dintr voi stiu asta)

De curand am auzit o declaratie a presedintelui SUA, Barack Obama. Spunea ceva de genul: "Trebuie sa dam o lege ca oamenii sa nu mai lucreze duminica, membrii familiei sa stea uniti in caminul lor..." (poate mai stie si altcineva si poate reda mai bine decat mine....)
mihai dumitru

În căutarea luminii...

Browser: Firefox 3.0.6

View Profile Email
« Reply #14 on: 13 February 2009 - 19:06.52 »

PAnticristul, sau mai bine zis initiatorul implementarii asa zisului numar 666 va lovi in ziua de odihna a Domnului, in Sabat. Atunci, cei ce nu se vor supune si nu vor accepta duminica zi de odihna in locul sabatului, nu vor putea vinde, nu vor putea cumpara si vor iesi de sub legea oamenilor.

Luând în considerare ce scrie EGW ,v-aţi gândit cumva că simpla serbare a sabatului s-ar putea să nu însemne să primeşti semnul lui Dumnezeu?
Mă refer la paragrafele care spun că mişcările finale vor fi deosebite de aşteptările multora...nu vor veni după calculele noastre deşi avem pote toată traiectoria evenimentelor schiţată...
Ceea ce ptr. mine rămâne clar e că ptr. Dumnezeu lucrurile exterioare nu prea contează.În HLL scie că doar cei sfinţi pot sfinţi sabatul...Înseamnă că ceilalţi vor striga:"N-am păzit noi Sabatele cu sfinţenie...?", dar răspunsul va fi:" Nu vă cunosc!...."
adyna

View Profile Email
« Reply #15 on: 13 February 2009 - 20:07.16 »

Luând în considerare ce scrie EGW ,v-aţi gândit cumva că simpla serbare a sabatului s-ar putea să nu însemne să primeşti semnul lui Dumnezeu?
Mă refer la paragrafele care spun că mişcările finale vor fi deosebite de aşteptările multora...nu vor veni după calculele noastre deşi avem pote toată traiectoria evenimentelor schiţată...

Din pacate, pentru unii tinerea Sabatului este o rutina...e doar inlocuirea activitatilor zilnice cu cele religioase. Dar adevarata tinere a Sabatului, respectand "spiritul" acestei porunci,  ne pregateste pentru acele timpuri cand nu va mai fi usor sa o tii (si cand o vor mai tine doar cei ce o iubesc).

Sigur, nu cunoastem detaliile viitorului, il avem doar schitat.  Dar stim ca respectarea Sabatului (in adevaratul inteles) este semnul lui Dumnezeu - daca nu ar fi asa, intreaga doctrina adventa se prabuseste.
adyna

View Profile Email
« Reply #16 on: 13 February 2009 - 20:12.58 »

Nu este semnul fiarei, dar interesant ca in aceasta situatie apare numarul numelui ei...

Unde?
Nancy

Browser: MSIE 7.0

View Profile Email
« Reply #17 on: 13 February 2009 - 20:22.53 »

a fost o situatie in care decretul duminical era gata sa se dea.

Al 50-lea Congres,
            Prima Sesiune,   S.2983

În Senatul Statelor Unite, 21 mai 1888, domnul Blair a introdus următorul proiect de lege care a fost citit de două ori şi a fost trimis Comitetului pentru Muncă şi Educaţie:
       "O lege care să asigure poporului bucuria primei zile a săptămânii, cunoscută ca Ziua Domnului, ca zi de odihnă şi care să asigure respectarea ei ca zi de închinare religioasă.
       Să fie legiferată de Senat şi Camera Reprezentanţilor Statelor Unite ale Americii, ân şedinţă comună în Congres, nici o persoană, corporaţie, agent, personal de serviciu sau angajat al unei persoane sau corporaţii nu va desfăşura nici o activitate, muncă sau afacere nereligioasă care să-i deranjeze pe alţii; vor fi permise doar muncile de necesitate, milostenie, umanitate, nici o persoană nu se va antrena la vreun joc de distracţie sau recreaţie prin care să deranjeze pe alţii în prima zi din săptămână, recunoscută ca zi a Domnului nici înmtr-o anumită perioadă din această  zi, în nici un teritoriu, district ambarcaţiune sau alt loc aflat sub jurisdicţia Statele Unite ale Americii; nu va fi legal pentru nici o persoană, corporaţie să primească plata pentru serviciul făcut sau oferit.”
(Legea Duminicală Naţională - Intervenţia lui Alonzo T.Jones în faţa Comitetului pt. Muncă şi Educaţie al Senatului SUA, Washington, D.C. 13 dec.1888)

Aşa începe proiectul pentru Decretul Duminical împotriva căruia a intervenit A.T.Jones. El conţine în continuare încă 5 secţiuni cu detalii în orice ramură de activitate, dar n-aş vrea să vă plictisesc. Poate îl mai aveţi.
`emy Dani
Admin

Browser: Firefox 2.0.0.20

xxlliinnkk
View Profile
« Reply #18 on: 13 February 2009 - 22:04.14 »

Aşa începe proiectul pentru Decretul Duminical împotriva căruia a intervenit A.T.Jones.

Cred că se poate face legătura aici cu fragmentul în care EGW spune că dacă solia neprihănirii doar prin credinţă ar fi fost acceptată în anul 1888, Domnul ar fi venit "în doi ani de la acea dată".

.[/size]
Nancy

Browser: MSIE 7.0

View Profile Email
« Reply #19 on: 14 February 2009 - 12:59.25 »

Cred că se poate face legătura aici cu fragmentul în care EGW spune că dacă solia neprihănirii doar prin credinţă ar fi fost acceptată în anul 1888, Domnul ar fi venit "în doi ani de la acea dată".

Şi eu m-am gândit la asta chiar de când am citit cartea, cu mulţi ani în urmă. Totul era pregătit nu numai din punct de vedere al adevărului prezentat, ci şi în ceea ce privea derularea evenimentelor politice.
Pages: [1] 2   Go Up K-Detection Mod © 2006, kupus.org K-Team
  Print  

Jump to:  

Miscarea de Reforma - Forum AZSMR - Forum Adventist Reformist - Forum Reformist - Forum AZS-MR Tineri AZSMR - Tineri Adventisti Reformisti - Tineri Reformisti - Tineri AZS-MR