ForumAZSMR.Net
23 May 2012 - 12:07.00 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Bine ati venit pe forumul neoficial al Adventistilor de Ziua a Saptea - Miscarea de Reforma!

Home Gallery Calendar Search Members Contact Help Login Register   *
Noutati pe forum
[10 May 2012 - 23:04.10]

[09 May 2012 - 10:53.40]

[08 May 2012 - 12:00.31]

[05 May 2012 - 12:17.22]

[05 May 2012 - 08:33.38]

[01 May 2012 - 23:14.56]

[18 April 2012 - 13:13.33]

[15 April 2012 - 14:15.10]

[15 April 2012 - 14:13.00]

by seby
[15 April 2012 - 13:33.52]
Noutati in playlist
Noutati in album
Imagini:

Titlu: Aspen, April 2011
Autor: Davieboy

Pe la noi ivitu-s-au chipurile unor vestitori de prim?var?...
Titlu: Semnele prim?verii
Autor: Alex Dumitru

Vineri, Studiu - Sora Barbara Monteiro
Titlu: Priorit??i în ajun
Autor: pollianna

Comentarii:
Promo
www.aievea.net
Agenda electronica, Software biblic, Prezentari Power Point, Muzica, Articole, Carti, Subiecte uimitoare, Semne de carte, Wallpapers etc.
www.azsmrebenezer.net
Comunitatea româna Eben-Ezer (Soci, Italia).
www.restvegan.lx.ro
Restaurantul vegetarian Cris din Oradea va ofera mancare gustoasa si sanatoasa si curs gratuit de nutritie.
www.azsmr-moldova.ro
Site-ul conferintei Moldova a adventistilor de ziua a saptea - miscarea de reforma.
Bensoft Telecom - furnizor de servicii internet si telefonie
"Nimeni NU trebuie să fie grabnic să intre în controverse, ci ar trebui să povestească în mod simplu
POVESTEA IUBIRII LUI ISUS."
(Ellen G. White, "Evanghelizarea", pag. 355)
www.aievea.net :: Agenda electronica, Software biblic, Prezentari Power Point, Muzica, Articole, Carti, Subiecte uimitoare, Semne de carte, Wallpapers etc.
Subject Statistics
Topic: Campus AZSMR Replies: 29 piece
Read 5169 times 0 Members and 3 Guests are viewing this topic.
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
This topic has not yet been rated!
You have not rated this topic. Select a rating:
Author Topic: Campus AZSMR  (Read 5169 times)
0 Members and 3 Guests are viewing this topic.
mihai dumitru

În căutarea luminii...

Browser: Firefox 3.0.5

View Profile Email
« Reply #20 on: 16 January 2009 - 20:52.26 »

Sti cata misiune fac AZS-? si noi nimic .de ce ? (Si sa nu spui ca n-am dreptate, ca stiu ce spun...) Aici e buba.

Ai dreptate într-un fel... Şi eu sunt cu ochii pe ei! Nu trebuie să fii analist ca să descoperi mai multe aspecte deosebite referitor la ei :
Oficial sprijină orice lucrare misionară dacă aduce noi membrii în biserică ( cu zecimile lor cu tot) sau dacă măcar sprijină imaginea Bisericii sufient de bine ( ca reclamă).
Spre deopsebire de "noi" la nivel de conducere au oameni mult mai rafinaÅ£i ÅŸi educaÅ£i (capabili) care ÅŸtiu să pună altfel problemele. Dau senzaÅ£ii bune... Dar uitaÅ£i-vă  cum unul ca D. Gates e marginalizat sau Å¢irÅ£irău e presat să facă membrii , mai mult decăt să dea ajutor!
Nu e straniu?
Din experienţă (tristă) toate iniţiativele de lucrare aduse la "centru" azsmr se blochează dacă nu împlinesc condiţiile amintite, doar cu diferenţa că blocajul nu e camuflat la fel de bine ca la ceilalţi!

O spun cu profundă tristeţe şi disperare sufletească ptr. membrii ce trăesc cu speranţe , şi ptr. suferinţa Domnului, ptr oamenii ce suferă fără Dumnezeu!
Dacă această intervenţie va fi ştearsă cu acuzaţia că încalcă regulamentul sunt de acord , şi nu mă supăr pe administrator. Fiecare face cum crede în prezentarea unor adevăruri dacă acestea ar ajuta la ceva...
Frumos e că cu cât problema e mai acută, cu atât e mai cert că Domnul are soluţia potrivită şi ea va veni mai repede. Profeţia spune că va veni cum nu ne aşteptăm! Oare ce atitudine voi avea?
Report to moderator   Logged
rest
**
Browser: MSIE 6.0

View Profile
« Reply #21 on: 16 January 2009 - 22:51.37 »

Aveti dreptate in multe lucruri pe care le puneti,dar nu cred ca daca stam deoparte si ii aratam cu degetul pe cei care nu fac dupa vederile noastre se poate rezolva ceva.Dar nu asta-i problema pe topicul acesta ci ,doar am vrut asa ca un test de opinie sa vedem care sunt (daca sunt),dorintele generatiei tinere.Daca ar avea de ales intre o pizza in oras sau  o iesire la munte,pe care ar alege-o Pe de alta parte,multi dintre voi nu sunteti inca parinti,deci sunteti inca copii si poate nu va dati seama ce simte un parinte (crestin) atunci cind copilul lui face o alegere ,fie buna (binenteles se bu- cura) ,fie rea(atunci se mahneste) si cred eu ,tocmai aceasta ar trebui ,sa venim din timp in intampinarea lor pentru ca atunci cand vor alege sa aleaga bine.Se poate discuta mult pe aceasta tema dar poate pe alt topic.
seby

Browser: Firefox 1.5

sebastianminea@hotmail.com sebastian_minea@yahoo.com
View Profile Email
« Reply #22 on: 17 January 2009 - 19:53.26 »

Daca ar avea de ales intre o pizza in oras sau  o iesire la munte,pe care ar alege-o

Cu siguranta ca majoritatea vor alege pizza...au fost cazuri cand nu au vrut sa mearga nici pe gratis la munte...aveau o alta oferta "mai buna"...Si cred ca pizza e cam putin spus...acum se merge prin baruri...cluburi...vedem pe internet poze cu fetele noastre pe mesele de biliard(scuzatima...dar poze pe mesele de biliard fac numai femeile....sa nu mai spun cum). Si eu sunt tanar... dar mai bine as merge in natura decat sa merg intr-un bar...sau eu stiu ce sa inhalez fumul sau sa vad ce se mai face pe acolo... sau sa nu mai zic ca unii chiar folosesc si bauturi alcoolice...sper sa nu intrebati cine...oricum nu e treaba mea sa judec... si nici nu vreau sa credeti ca eu ma laud cu ceva... eu spun asta ca ma doare cand vad cum se comporta tnerii... cu ce superficialitate venim la adunarile de tineret... Nu generalizez...sunt multi care sunt sinceri...si ii apreciez...Slavit sa fie Dumnezeu pentru sinceritatea lor...
`emy Dani
Admin

Browser: Firefox 2.0.0.18

xxlliinnkk
View Profile
« Reply #23 on: 17 January 2009 - 21:06.30 »

Sti cata misiune fac AZS-? si noi nimic .de ce ? (Si sa nu spui ca n-am dreptate, ca stiu ce spun...) Aici e buba.

Am facut comparatia cu evanghelizarile AZS nu pentru a judeca AZSMR sau pentru a-i lauda pe AZS, ci pentru a evidentia faptul ca nu putem sa facem pur si simplu comparatii cu alte biserici (cu referire aici la comparatia dintre numarul campusurilor AZS si al celor AZSMR) fara ca anumite conditii sa fie indeplinite. Cred ca din moment ce nu am ajuns sa investim in misiune atatia bani cati investesc AZS, nu putem sa ne dorim sa avem campusuri cate au ei (considerand ca misiunea e cel mai important lucru, iar de copii/tineri trebuie sa se ocupe in primul rand familia si abia dupa aceea biserica). E normal sa nu putem face asta, noi fiind intr-adevar mult mai putini, de aceea e normal si sa nu numaram campusurile vecinilor.

"Este mai uşor să spargi un atom decât o prejudecată." (Einstein)
metacuvinte.sayyes.ro | http://twitter.com/taceri | dexonline.ro/ghid-exprimare

.[/size]
Nancy

Browser: MSIE 7.0

View Profile Email
« Reply #24 on: 18 January 2009 - 07:22.42 »

Am facut comparatia cu evanghelizarile AZS nu pentru a judeca AZSMR sau pentru a-i lauda pe AZS, ci pentru a evidentia faptul ca nu putem sa facem pur si simplu comparatii cu alte biserici

ÃŽnÅ£eles. 
       Sugestia mea poate fi, însă,  luată în considerare. Mă gândisem mai de mult că poate ai putea fi de folos acolo, dar nu venise ocazia să-Å£i zic ceva despre asta.  Peste două săpt. venim ÅŸi noi, dacă ne ajută Dumnezeu. Atunci să ne faci cunoÅŸtinţă cu noii tăi prieteni!  63
 Off-topic!? 7 Asta e! Subiectele se leagă între ele.
mihai dumitru

În căutarea luminii...

View Profile Email
« Reply #25 on: 18 January 2009 - 10:50.08 »

ÃŽnÅ£eles. 
       Sugestia mea poate fi, însă,  luată în considerare. Mă gândisem mai de mult că poate ai putea fi de folos acolo, dar nu venise ocazia să-Å£i zic ceva despre asta.  Peste două săpt. venim ÅŸi noi, dacă ne ajută Dumnezeu. Atunci să ne faci cunoÅŸtinţă cu noii tăi prieteni!  63
 Off-topic!? 7 Asta e! Subiectele se leagă între ele.
Eu nu mai nimic despre ce locaţie e vorba...? se poate?
Nancy

Browser: MSIE 7.0

View Profile Email
« Reply #26 on: 27 January 2009 - 13:47.49 »

"BucuraÅ£i-vă cu cei ce se bucură!" (Romani 12:15)

http://www.tv.farulsperantei.ro/?p=67   

`emy Dani
Admin

Browser: Firefox 2.0.0.20

xxlliinnkk
View Profile
« Reply #27 on: 27 January 2009 - 14:10.00 »

Eu nu mai nimic despre ce locaţie e vorba...? se poate?

Suceava. smile

"Este mai uşor să spargi un atom decât o prejudecată." (Einstein)
metacuvinte.sayyes.ro | http://twitter.com/taceri | dexonline.ro/ghid-exprimare

.[/size]
rest
**
Browser: MSIE 6.0

View Profile
« Reply #28 on: 27 January 2009 - 20:17.02 »

Cautati pe site-ul azsmr si pe tv farul sperantei si veti gasi o prezentare "faina" a campusului,
mihai dumitru

În căutarea luminii...

View Profile Email
« Reply #29 on: 27 January 2009 - 20:53.38 »

văzuşi, dar ...
Pages: 1 [2]   Go Up K-Detection Mod © 2006, kupus.org K-Team
  Print  

Jump to:  

Miscarea de Reforma - Forum AZSMR - Forum Adventist Reformist - Forum Reformist - Forum AZS-MR Tineri AZSMR - Tineri Adventisti Reformisti - Tineri Reformisti - Tineri AZS-MR