ForumAZSMR.Net
23 May 2012 - 12:03.52 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
www.aievea.net - Agenda electronica, Software biblic, Prezentari Power Point, Muzica, Articole, Carti, Subiecte uimitoare, Semne de carte, Wallpapers etc.

Home Gallery Calendar Search Members Contact Help Login Register   *
Noutati pe forum
[10 May 2012 - 23:04.10]

[09 May 2012 - 10:53.40]

[08 May 2012 - 12:00.31]

[05 May 2012 - 12:17.22]

[05 May 2012 - 08:33.38]

[01 May 2012 - 23:14.56]

[18 April 2012 - 13:13.33]

[15 April 2012 - 14:15.10]

[15 April 2012 - 14:13.00]

by seby
[15 April 2012 - 13:33.52]
Noutati in playlist
Noutati in album
Imagini:

Titlu: Aspen, April 2011
Autor: Davieboy

Pe la noi ivitu-s-au chipurile unor vestitori de prim?var?...
Titlu: Semnele prim?verii
Autor: Alex Dumitru

Vineri, Studiu - Sora Barbara Monteiro
Titlu: Priorit??i în ajun
Autor: pollianna

Comentarii:
Promo
www.aievea.net
Agenda electronica, Software biblic, Prezentari Power Point, Muzica, Articole, Carti, Subiecte uimitoare, Semne de carte, Wallpapers etc.
www.azsmrebenezer.net
Comunitatea româna Eben-Ezer (Soci, Italia).
www.restvegan.lx.ro
Restaurantul vegetarian Cris din Oradea va ofera mancare gustoasa si sanatoasa si curs gratuit de nutritie.
www.azsmr-moldova.ro
Site-ul conferintei Moldova a adventistilor de ziua a saptea - miscarea de reforma.
Bensoft Telecom - furnizor de servicii internet si telefonie
"Nimeni NU trebuie să fie grabnic să intre în controverse, ci ar trebui să povestească în mod simplu
POVESTEA IUBIRII LUI ISUS."
(Ellen G. White, "Evanghelizarea", pag. 355)
Biserica Eben Ezer Soci, Italia
Subject Statistics
Topic: Campus AZSMR Replies: 29 piece
Read 5169 times 0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
This topic has not yet been rated!
You have not rated this topic. Select a rating:
Author Topic: Campus AZSMR  (Read 5169 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
rest
**
Browser: MSIE 6.0

View Profile
« on: 11 January 2009 - 22:48.36 »

Din informatiile pe care le avem...am primit prin prelegeri si lectiuni,un mic pliant care ne-a informat despre achizitionarea unui  teren in zona Negoiu-Porumbacu(jud.Sibiu),unde se intentioneaza construirea unei <cabane> sau cam asa ceva pentru tabere de tineret si copii.Sunt curios ce zic tinerii despre acest proiect care o sa aiba nevoie de subventionare,ca sa poata exista.
Report to moderator   Logged
GhitaB

un pic

Browser: Firefox 3.0.5

ghita_bizau@yahoo.com
View Profile WWW
« Reply #1 on: 11 January 2009 - 22:51.00 »

Un proiect binevenit, părerea mea.  smile

mariussascau

Browser: MSIE 7.0

sascau@hotmail.com marius.sascau
View Profile
« Reply #2 on: 11 January 2009 - 23:00.28 »

Si la mine e bine venit  smile

Cu tine viata e mai roz ;)
pollianna

Dacă Dumnezeu nu ajută, oamenii nu pot face nimic.

Browser: Chrome

View Profile WWW Email
« Reply #3 on: 12 January 2009 - 15:20.21 »

smile Slăvit să fie Dumnezeu pentru acest plan! Cu cât ne vom implica mai mult, cu atât mai repede ne vom bucura în acel loc. Chiar dacă au trecut câţiva ani buni pâna s.a găsit locul potrivit, sper ca realizarea lui va fi "mai mult spor"..

mihai dumitru

În căutarea luminii...

View Profile Email
« Reply #4 on: 13 January 2009 - 19:06.29 »

Am mari rezerve despre acest proiect... Personal am predat în slujba  Domnului totul ( nu numai darurile financiare) Fără exagerări, timp, preocupare sufletească ,bani , casa, bunurile...DAR NU LE DAU FÄ‚RÄ‚ ÃŽNCREDINÅ¢ARE ! Am mai făcut-o ptr. biserică în felurite multe cazuri, ptr. sanatoriu deasemeni, dar pe cât am investit pe atât de dezamăgit am fost. Acum o fac NUMAI ptr. Dumnezeu ÅŸi oameni... Åži e mult, mult mai bine.
Nu cred că dotările sunt un impediment ptr. părtăşia tinerilor... Cu cât se va oferi mai mult cu atât va fi mai rău! (mai artificial) Doar prezenÅ£a Domnului poate salva situaÅ£ia ... ÅŸi nu doar  ca o metaforă, ci ca o prezenţă VIE ! AÅŸa umbla ÅŸi cu Moise...Åži poate umbla ÅŸi cu noi...prin pocăinţă ÅŸi credinţă! RugaÅ£ivă să deschidă El calea....Eu cred că o va face curând pe cele mai neaÅŸteptate căi. Dar oare vom avea prejudecăţi împotriva metodelor Sale?
ortodoxu
*

View Profile
« Reply #5 on: 13 January 2009 - 19:08.57 »

Din pacate investitia va fi foarte mare si va necesita un efort sustinut. Daca abia abia s-au strans banii pentru teren, de unde vor fi disponibili inca de doua ori atati bani pentru aprobari, proiecte, constructii, amenajari? plus ca am inteles ca in zona in care e cumparat terenul acesta nu exista curent electric nici gaze naturale. cu gazele nu ar fi o problema majora pentru ca e zona de munte si lemn este destul pentru foc. am inteles ca terenul arata rau de tot si vor trebui facute multe lucrari pana va fi adus in stadiul de teren pentru construit ceva pe el. nu vreau sa va stric bucuria dar vreau doar sa constientizati ca trebuie mult sprijin moral si financiar pentru ca aceast proiect sa se contureze cat mai curand.
seby

Browser: Firefox 1.5

sebastianminea@hotmail.com sebastian_minea@yahoo.com
View Profile Email
« Reply #6 on: 13 January 2009 - 19:18.43 »

plus ca am inteles ca in zona in care e cumparat terenul acesta nu exista curent electric nici gaze naturale.

Eu am auzit ca este curent electiric tras de fostii proprietari...
rest
**

View Profile
« Reply #7 on: 13 January 2009 - 21:25.16 »

Toti venim cu informatii culese de pe la "binevoitori" unii,cu un gand altii cu altul.Poate se aud<vad>, comentariile noastre si la cei abilitati si ,poate trimit o informatie clara,despre situatia reala a ceea ce exista la fata locului. 58
byb
*

View Profile Email
« Reply #8 on: 14 January 2009 - 14:54.10 »

Toti venim cu informatii culese de pe la "binevoitori" unii,cu un gand altii cu altul.Poate se aud<vad>, comentariile noastre si la cei abilitati si ,poate trimit o informatie clara,despre situatia reala a ceea ce exista la fata locului. 58

Nu ar trebui sa mai cartim....cred ca, cu totii ne dorim sa ne putem aduna la adunari spirituale intr-un loc de munte cu o priveliste splendida, un loc unde sa putem fii in comuniune cu Dumnezeu....
Ar trebui sa contribuim toti cu ce avem si putem ca acest proiect sa se poata realiza....rugati-va cu totii....dar nu asteptati....contribuiti!!!!!!!
`emy Dani
Admin

Browser: Firefox 2.0.0.20

xxlliinnkk
View Profile
« Reply #9 on: 14 January 2009 - 15:09.04 »

37

"Este mai uşor să spargi un atom decât o prejudecată." (Einstein)
metacuvinte.sayyes.ro | http://twitter.com/taceri | dexonline.ro/ghid-exprimare

.[/size]
mariussascau

View Profile
« Reply #10 on: 14 January 2009 - 15:24.24 »

Nu ar trebui sa mai cartim....cred ca, cu totii ne dorim sa ne putem aduna la adunari spirituale intr-un loc de munte cu o priveliste splendida, un loc unde sa putem fii in comuniune cu Dumnezeu....
Ar trebui sa contribuim toti cu ce avem si putem ca acest proiect sa se poata realiza....rugati-va cu totii....dar nu asteptati....contribuiti!!!!!!!

+1  aplaud aplaud 63

mihai dumitru

În căutarea luminii...

View Profile Email
« Reply #11 on: 14 January 2009 - 15:42.43 »

Munte frumos e numai acolo? Nu mă mai las păcălit! Banii sunt foarte importanţi ...Iar dacă motivaţia afirmată e frumoasă poate s-ar mai strânge ceva... Nu e prima dată când funcţionează strategia asta!
Seamănă a agenţie imobiliară cu atâtea edificii.

"dar mai bine tac,
poate nu vă plac
zise din proţap
inimosul ţap..."
mariussascau

View Profile
« Reply #12 on: 14 January 2009 - 16:46.20 »

Munte frumos e numai acolo? Nu mă mai las păcălit! Banii sunt foarte importanţi ...Iar dacă motivaţia afirmată e frumoasă poate s-ar mai strânge ceva... Nu e prima dată când funcţionează strategia asta!
Seamănă a agenţie imobiliară cu atâtea edificii.

"dar mai bine tac,
poate nu vă plac
zise din proţap
inimosul ţap..."

orice munte ar fi e egal, numai ca sa cumparat acolo asa ca degeaba se bate apa in piu si se arata cu degetul...mie imi pare bine ca se va face... chiar daca sunt iscoade care le este frica si murmura... din 10 iscoade doar 2 a zis ca e bine sa se faca restul au murmurat, cum se face in ziua de azi poate si mai rau... nici nu sa vazut locul si deja altii incep sa vorbeasca ce nu trebue...

rauls
*

View Profile
« Reply #13 on: 14 January 2009 - 17:09.03 »

+2 <Marius> aplaud  ,de fapt nu te obliga nimeni la nimic( Mihai Dumitru), s-a dat o informatie, despre un lucru care se doreste de catre cei mai multi,normal ai dreptul sa nu fi deacord,dar nu sa influentezi negativ. Sti cate campusuri au AZS-? si noi nimic .de ce ? Pentru ca nu s-a vrut.S-a mers prea mult pe ideea "'dupa noi potopul",sau "vine Domnul nu mai trebuie" dar....pentru vile personale
,pentru masini fitoase si multe alte,nu-i problema...(vorbesc la general nu particular). scuzati..

ionel
**

View Profile
« Reply #14 on: 14 January 2009 - 17:24.48 »

am vazut terenul .este fff.frumos,curge raul de-a lungul lui . sunt vreo 2.5 ha. daca este vointa si credinta Domnul ne va ajuta sa putem realiza si constructia.
seby

Browser: Firefox 1.5

sebastianminea@hotmail.com sebastian_minea@yahoo.com
View Profile Email
« Reply #15 on: 14 January 2009 - 22:32.40 »

Sti cate campusuri au AZS-?   

Scuze frate...dar cati membrii sunt in biserica AZS si cati in AZSMR?

Oricum nu conteaza asta...eu cred ca daca va fi voia Domnului se va face totul cum nici nu gandim noi...
GhitaB

un pic

ghita_bizau@yahoo.com
View Profile WWW
« Reply #16 on: 14 January 2009 - 22:46.50 »

Scuze frate...dar cati membrii sunt in biserica AZS si cati in AZSMR?

Oricum nu conteaza asta...eu cred ca daca va fi voia Domnului se va face totul cum nici nu gandim noi...

+1  smile

mihai dumitru

În căutarea luminii...

View Profile Email
« Reply #17 on: 16 January 2009 - 17:08.26 »

+2 <Marius> aplaud   Sti cate campusuri au AZS-? si noi nimic .de ce ?

Dacă vrei să faci o comparaţie mai plauzibilă compară cu biserica catolică. E mai reprezentativă ptr. ce face omul!
HLL spune că atunci când spiritualitatea scade cresc artificiile exterioare...

Ex. La Bucov lângă Ploieşti - s-a organizat o tabără de tineret. S-a pus la dispoziţie gratuit cazare, masă , plimbare la munte. Adunarea s-a terminat subit după ce tinerii nu au optate ptr. nici o variantă propusă, ci ptr. pizza sau târg auto...

De ce e dotări au nevoie tinerii? O nouă viaţă! Åži ptr. asta poartă responabilitate ÅŸi cei ce li se adresează în serviciile divine stimulându-i sau punândule "capac"!
`emy Dani
Admin

Browser: Firefox 2.0.0.18

xxlliinnkk
View Profile
« Reply #18 on: 16 January 2009 - 18:26.35 »

Sti cate campusuri au AZS-? si noi nimic .de ce ?

Sti cata misiune fac AZS-? si noi nimic .de ce ? (Si sa nu spui ca n-am dreptate, ca stiu ce spun...) Aici e buba.

"Este mai uşor să spargi un atom decât o prejudecată." (Einstein)
metacuvinte.sayyes.ro | http://twitter.com/taceri | dexonline.ro/ghid-exprimare

.[/size]
Nancy

View Profile Email
« Reply #19 on: 16 January 2009 - 20:40.36 »

Sti cata misiune fac AZS-? si noi nimic .de ce ? (Si sa nu spui ca n-am dreptate, ca stiu ce spun...) Aici e buba.

Este în desfăşurare o misiune ce se conturează frumos în oraÅŸul tău. Participi ÅŸi tu? Am înÅ£eles că este un tânăr interesat care participă regulat la programele de duminică ÅŸi poate ai avea un rol important în îndrumarea lui.
    Misiunea noastră ar trebui să fie aceea de a face să dispară lipsurile, nu doar să le enumerăm.
Pages: [1] 2   Go Up K-Detection Mod © 2006, kupus.org K-Team
  Print  

Jump to:  

Miscarea de Reforma - Forum AZSMR - Forum Adventist Reformist - Forum Reformist - Forum AZS-MR Tineri AZSMR - Tineri Adventisti Reformisti - Tineri Reformisti - Tineri AZS-MR