ForumAZSMR.Net
23 May 2012 - 11:56.51 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
www.aievea.net - Agenda electronica, Software biblic, Prezentari Power Point, Muzica, Articole, Carti, Subiecte uimitoare, Semne de carte, Wallpapers etc.

Home Gallery Calendar Search Members Contact Help Login Register   *
Noutati pe forum
[10 May 2012 - 23:04.10]

[09 May 2012 - 10:53.40]

[08 May 2012 - 12:00.31]

[05 May 2012 - 12:17.22]

[05 May 2012 - 08:33.38]

[01 May 2012 - 23:14.56]

[18 April 2012 - 13:13.33]

[15 April 2012 - 14:15.10]

[15 April 2012 - 14:13.00]

by seby
[15 April 2012 - 13:33.52]
Noutati in playlist
Noutati in album
Imagini:

Titlu: Aspen, April 2011
Autor: Davieboy

Pe la noi ivitu-s-au chipurile unor vestitori de prim?var?...
Titlu: Semnele prim?verii
Autor: Alex Dumitru

Vineri, Studiu - Sora Barbara Monteiro
Titlu: Priorit??i în ajun
Autor: pollianna

Comentarii:
Promo
www.aievea.net
Agenda electronica, Software biblic, Prezentari Power Point, Muzica, Articole, Carti, Subiecte uimitoare, Semne de carte, Wallpapers etc.
www.azsmrebenezer.net
Comunitatea româna Eben-Ezer (Soci, Italia).
www.restvegan.lx.ro
Restaurantul vegetarian Cris din Oradea va ofera mancare gustoasa si sanatoasa si curs gratuit de nutritie.
www.azsmr-moldova.ro
Site-ul conferintei Moldova a adventistilor de ziua a saptea - miscarea de reforma.
Bensoft Telecom - furnizor de servicii internet si telefonie
"Nimeni NU trebuie să fie grabnic să intre în controverse, ci ar trebui să povestească în mod simplu
POVESTEA IUBIRII LUI ISUS."
(Ellen G. White, "Evanghelizarea", pag. 355)
www.aievea.net :: Agenda electronica, Software biblic, Prezentari Power Point, Muzica, Articole, Carti, Subiecte uimitoare, Semne de carte, Wallpapers etc.
Subject Statistics
Topic: CHAT [discutii fara subiect :) ] Replies: 1023 piece
Read 84052 times 0 Members and 5 Guests are viewing this topic.
Pages: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 52   Go Down
  Print  
This topic has not yet been rated!
You have not rated this topic. Select a rating:
Author Topic: CHAT [discutii fara subiect :) ]  (Read 84052 times)
0 Members and 5 Guests are viewing this topic.
Martin Luther

Browser: Firefox 3.6.8

View Profile WWW Email
« Reply #720 on: 17 August 2010 - 17:21.39 »

nu-È›i voi spune nimic cu privire la aceasta, aÈ™a pentru că este vorba doar de satisfacerea unei curiozități care depășeÈ™te limitele. (După legea bunului simÈ› orice salariu este confidenÈ›ial È™i vreau să te asigur că biserica nu este un sac de unde fiecare ia cât poate, ci există reguli, limite, procente, È™i în domeniul stabilirii salariilor, iar salariile se stabilesc într-un consiliu). 

Cât despre acuzaÈ›ii, presupuneri.... ne rugăm pentru răbdare È™i îndelungă răbdare. Important e ca acuzaÈ›iile să nu fie adevărate, asta mă preocupă.  MulÈ›umim lui Dumnezeu că judecata finală o face El care È™tie totul.

Pai tu nu vezi mai draga Dety ca astfel de acuzatii si presupuneri, zvonuri si barfe( de multe ori nefondate, recunosc) se nasc tocmai datorita faptului ca nu vrei( nu vreti) sa spuneti nimic? Chiar iti spun cu mana pe inima si inaintea lui Dumnezeu ca nu ma intereseaza catusi de putin salariul sotului tau in mod concret( sa dea domnul chiar sa aiba 40 de milioane, m-as bucura ptr voi) ci ma intereseaza doar daca biserica este TRANSPARENTA sau nu...ma intereseaza daca are secrete sau nu fata de membri. Hai ca eu n-o fo membru reformist, dar stai linistita ca si la adventisti e aceiasi Marie cu alta palarie. Biserica are secrete fata de membrul din buzunarul caruia traieste.  Asta incepe sa nu mai fie nu mister( gratie forumurilor) ptr din ce in ce mai multi din orice biserica, nu neaparat reformisti.

Reformismul sufera si el ca orice curent,miscare care a devenit biserica de ceea ce se numeste institutionalizare. Una dintre caracteristicile predominante ale acesteia este ca institutia respectiva este aparata cu dintii de rau-voitori, critici, etc, in pofida dovezilor prezentate. Tacerea ta si a multor altora din sistem este, asa cum spunea si Emy, cea mai buna dovada a opacitatii, ermetismului, netransparentei, secretismului bisericii reformiste.
Report to moderator   Logged

ionel
**
Browser: MSIE 6.0

View Profile
« Reply #721 on: 18 August 2010 - 00:17.45 »

Ce ma doare pe mine (sau pe tine) capul ce salariu are pastorul X ? Nu vi se pare ca este normal sa primeasca un salariu ptr. munca prestata? Daca noi nu dam zecimea  cu ce se platesc salariile pastorilor. Daca sotul tau Diana , ar fi fost pastor si ar fi facut lucrarea pe care o face sotul lui Dety, si nu ar fi fost retribuit, ca nu vor "membrii" sa dea zecimea , cam ce ai fi zis? Hai sa-i respectam pe cei care sunt pastori si sa nu mai fim suspiciosi ca ce se face cu zecimea,pt. ca nu sunt banii nostrii . Vor da socoteala toti care ii folosesc cum nu trebuie.
Martin Luther

View Profile WWW Email
« Reply #722 on: 18 August 2010 - 00:38.01 »

Ce ma doare pe mine (sau pe tine) capul ce salariu are pastorul X ? Nu vi se pare ca este normal sa primeasca un salariu ptr. munca prestata?

Ba da, este normal sa primeasca un salariu. Dar nu si masina, benzina, Mac-uri si cate si cate si mai cate. Sa mai puna mana si la munca in timpul liber, ca in lumea reala va gasi multe subiecte de predici adevarate, nu copiate de pe internet. Daca tot citati versete din Biblie, apai aduceti-va aminte si de ala care zice ca Pavel facea corturi ca sa nu ceara fratilor.  n-am auzit asa ceva in lumea pastorilor...din nefericire, ei stiu numai sa cerseasca in numele Domnului.

Daca sotul tau Diana , ar fi fost pastor si ar fi facut lucrarea pe care o face sotul lui Dety, si nu ar fi fost retribuit, ca nu vor "membrii" sa dea zecimea , cam ce ai fi zis?

Aha, deci e mai clar ca apa limpede de munte: ceea ce zici depinde de ceea ce esti. Stiam eu... :D Sau cum zice Upton Sinclair in prologul documentarului lui Al Gore " Un  Adevar incomod":" E dificil sa faci ca cineva sa inteleaga ceva atata timp cat salariul lui depinde de neintelegerea subiectului."

ionel
**

View Profile
« Reply #723 on: 18 August 2010 - 23:17.11 »

Prietene, nu stiu daca este potrivit ca sa se discute asemenea subiecte 39 dar vreau sa ma adresez tie cu o obiectie. Din cate am inteles tu nu apartii nici de AZSMR si nici de  AZS si atunci imi pun o intrebare ,asa retorica, de ce scri asa de cu inversunare despre pastori? Crede-ma ca citind cu catva timp in urma citeva din parerile tale , am fost impresionat pozitv de felul in care gandeai dar acum mai cam dezamagit ocupandu-te cu gunoaie. Te rog sa primesti un sfat sincer din partea mea, ca sa lasi lucrurile astea marunte si sa te ocupi de alte lucruri mai importante ca de ex." mantuirea personala" si lucreaza la ea. Am indraznit sa scriu acest lucru ptr.ca mi s-a  parut ca esti bine pregatit (teoretic).
Martin Luther

View Profile WWW Email
« Reply #724 on: 18 August 2010 - 23:54.39 »

Prietene, nu stiu daca este potrivit ca sa se discute asemenea subiecte 39 dar vreau sa ma adresez tie cu o obiectie. Din cate am inteles tu nu apartii nici de AZSMR si nici de  AZS si atunci imi pun o intrebare ,asa retorica, de ce scri asa de cu inversunare despre pastori?

Ionel, am o banuiala de 90% ca esti pastor adventist. Ma insel? Sper sa nu, si atunci inteleg de ce nu-ti convine ce scriu aici contra voastra. De ce scriu asa de dur? Sunt doua raspunsuri:
1. Ptr ca faptele pe care le faceti  sunt de o gravitate extrema
2. Ptr ca va iubesc sincer.

Stiu ca ti se pare aberant pct 2. Dar sa-ti dau un exemplu, poate ma intelegi mai bine. Cum ai vorbi unui prieten care te anunta la telefon ca s-a baricadat in casa, dorind sa se sinucida cu un flacon intreg de pastile? I-ai vorbi frumos si cu blandete, sau ai striga la el din toate puterile?

Eu asa sunt convins din tot sufletul...ca pastorii indiferent din ce biserica, fara sa neg ca sunt si Nicodimi printre ei, au canalizat biserica pe un fagas sinucigas, au tras trenul pe o linie moarta care merge in prapastie. Vom trai si vom vedea daca ma insel.

Ince priveste punctul 2, iti pot da foarte multe exemple de pastori, atat adventisti, cat si reformisti, cu care sunt in relatii cordiale. Aici, in Germania, merg regulat la inot, sauna , fotbal si volei cu un pastor adventist. 2 veri de-ai mei sunt pastori reformisti. Cu fratele Peicu, Cornel Darvasan, Vali Badescu din Ploiesti am avut discutii cordiale ore intregi. Intreaba-i daca nu ma crezi. Ti-as da si exemple de pastori spanioli dar nu stiu daca stii spaniola.

Despre mine, sunt inca membru asz, desi nu mai frecventez biserica respectiva din motive ...de distanta de 3 ani. Nu ma gandesc sa-mi fac retragerea, ptr ca oricum eu sunt retras demult in spirit din biserica.

Poti sa indraznesti mai mult, daca vrei. Spre deosebire de voi, iti pot sta la dispozitie cu orice informatie pe care o doresti. SI nu o data la doi ani... smile

ionel
**

View Profile
« Reply #725 on: 20 August 2010 - 22:37.10 »

Uite ca de data aceasta te-ai inselat 100%, ptr.ca nu am fost ,nu sunt si nici nu voi fi pastor. Sunt doar un simplu membru laugh De altfel sunt ca si tine intristat de ce se intampla in adventism dar am luat apararea oamenilor cu bun simt ,care totusi nu putem nega ca mai exista. Fac parte dintro mica grupa AZSMR din Romania si recunosc, cu parere de rau ca lucrurile au luat-o razna,dar noi nu suntem pusi ca judecatori. Confuzia creata in doctrina adv. este la nivel de C.G. si atunci astia mai mici ca sa manance si ei o paine alba inghit tot ce li se da fara sa mai "dumice".
Martin Luther

View Profile WWW Email
« Reply #726 on: 21 August 2010 - 01:31.35 »

Sunt doar un simplu membru laugh De altfel sunt ca si tine intristat de ce se intampla in adventism dar am luat apararea oamenilor cu bun simt ,care totusi nu putem nega ca mai exista. Fac parte dintro mica grupa AZSMR din Romania si recunosc, cu parere de rau ca lucrurile au luat-o razna,dar noi nu suntem pusi ca judecatori. Confuzia creata in doctrina adv. este la nivel de C.G. si atunci astia mai mici ca sa manance si ei o paine alba inghit tot ce li se da fara sa mai "dumice".

Pai mai Ionel, daca sesizezi niste lucruri gresite, ca sa nu zic grave, atunci trebuie nu sa judeci, dar trebuie sa critici. Sa atragi atentia. Sa spui pacatului, prostiei de orice fel a fi ea...pe nume. Daca recunosti si tu ca lucrurile au luat-o razna, e tocmai ptr ca cei care conduc turma o conduc prost. Romania merge prost ptr ca a fost incurajata la nivel de stat hotia, minciuna si coruptia, si acum de la paznicul nea Ion pana la doctorul chirurg fura toti. In biserica este aceeasi explicatie. Lucrurile merg prost ptr ca NU LE CONDUCE DUMNEZEU. Le conduc o mana de pastori care in cea mai parte sunt corupti si ipocriti.

Nimeni nu neaga ca nu mai sunt si pastori cu bun simt, si eu am intalnit dintre ei. Dar majoritatea nu e compusa din Nicodim sau Iosif din Arimatea, majoritatea e compusa din pastori care vor sa o omoare cu pietre pe Maria Magdalena la orice pacat al acesteia, in timp ce ei curvesc cu babilonul. O caracteristica speciala a Babilonului este ierarhizarea, categorisirea oamenilor in cler si laici. Alta este secretismul, intransparenta fata de membrul de rand. Alta este anatemizarea, excluderea si prigonirea ereticilor. Alta este infailibilitatea doctrinelor. Nu vezi aceste bube grave care se intind in toate bisericile adventiste si reformiste ca o pecingine?

Nu critic pastorii de dragul de a-i critica. Ii critic ptr ca imi pasa de ei, de oameni si de adevar. O organizatie care nu primeste pe nici-o cale nici-un fel de critica este destinata pieirii. Asa s-a intamplat cu comunismul, asa cred ca se va intampla si cu orice biserica.

Iedidia

"Pot totul în Hristos care mă întăreşte."

Browser: Firefox 3.0.19

View Profile
« Reply #727 on: 21 August 2010 - 11:52.45 »

Hei, Martin şi Ionel voi alergaţi, fraţilor după "fata morgană" dacă vă imaginaţi că buba asta canceroasă ce se numeşte astăzi "biserică" poate fi vindecată...
Oamenii vor avea o imagine clară a lucrurilor numai atunci când vor reuşi să se debaraseze de falsele idei care le-au fost inoculate în minte despre ce şi cine este biserica lui Dumnezeu în adevăr... altfel nici o şansă...

"Un credincios pe genunchi vede mai departe decat un filozof în vârful picioarelor..."

"Dumnezeu nu ne retrage o favoare, decât atunci când are de oferit o favoare şi mai mare."
Martin Luther

View Profile WWW Email
« Reply #728 on: 21 August 2010 - 12:42.18 »

Ai dreptate, Iedidia. Eu nu alerg dupa o fata morgana, ci alerg dupa cei care alearga dupa fata morgana ca sa-i ud cu apa rece si sa se trezeasca :D
 Am printre astfel de alergatori chiar un verisor foarte drag care este pastor renumit reformist si ma crucesc cum de in sinceritatea lui(inca il mai cred sincer) nu vede atatea chestii. El inca e ferm convins ca azsmr ramura 51 este adevarata biserica a lui Dumnezeu de pe pamant. Exclusivism pur. Prost nu e deloc. Prefacut nu prea cred. El e o enigma ptr mine.

Asta nu ma impiedica sa-l iubesc si nu numai pe el, ci pe toti care gandesc in felul acesta. Ii critic in scris, dar in inima plang ptr ei.

Iedidia

View Profile
« Reply #729 on: 21 August 2010 - 13:04.28 »

Ai dreptate, Iedidia. Eu nu alerg dupa o fata morgana, ci alerg dupa cei care alearga dupa fata morgana ca sa-i ud cu apa rece si sa se trezeasca :D
E, aşa da... e o diferenţă... asta fac şi eu însă uneori obosesc să mă lupt cu "prostia omenească..."
Am printre astfel de alergatori chiar un verisor foarte drag care este pastor renumit reformist si ma crucesc cum de in sinceritatea lui(inca il mai cred sincer) nu vede atatea chestii. El inca e ferm convins ca azsmr ramura 51 este adevarata biserica a lui Dumnezeu de pe pamant. Exclusivism pur. Prost nu e deloc. Prefacut nu prea cred. El e o enigma ptr mine.

Asta nu ma impiedica sa-l iubesc si nu numai pe el, ci pe toti care gandesc in felul acesta. Ii critic in scris, dar in inima plang ptr ei.

Şi eu lupt pt. o parte din familia mea pe care eu am condus-o în această biserică şi sunt exact în aceiaşi situaţie şi dilemă ca şi tine cu vărul tău...
E incredibil cât de diabolică şi plină de şarm poate fii ideea asta de "noi şi numai noi, şi nimani alţii înaafară de noi..."

"Un credincios pe genunchi vede mai departe decat un filozof în vârful picioarelor..."

"Dumnezeu nu ne retrage o favoare, decât atunci când are de oferit o favoare şi mai mare."
Martin Luther

View Profile WWW Email
« Reply #730 on: 21 August 2010 - 13:16.46 »

Ce sa zic...tare nasol. Fiecare raspunde pana la urma ptr sufletul sau. Eu cred ca o imensa greutate are si "educatia" data copiilor de mici. Dar ptr asta as vrea sa deschid alt topic.

Iedidia

View Profile
« Reply #731 on: 21 August 2010 - 13:23.02 »

Ce sa zic...tare nasol. Fiecare raspunde pana la urma ptr sufletul sau. Eu cred ca o imensa greutate are si "educatia" data copiilor de mici. Dar ptr asta as vrea sa deschid alt topic.

Adevărat, numai că în cazul menţionat de mine... mă simt responsabil pt. aceşti oamenii cu atât mai mult cu cât sunt familia mea...

ktalina27
**

View Profile WWW
« Reply #732 on: 22 August 2010 - 11:56.02 »

,,Imi pare aÅŸa ciudat,
C-avem atâta vreme pentru ură,
Când viaţa nu-i decât o picătura,
Între acest moment si celălalt...
Si e de ne-nţeles că nu culegem flori,
Că nu privim la cer mai des...
Că nu iubim... noi,
Care atât de repede murim..."

l-am primit mass...

Cine e in pas cu moda, nu va fi niciodata in pas cu Dumnezeu
carm3n
**
Browser: Firefox 3.6

View Profile
« Reply #733 on: 07 October 2010 - 19:00.31 »

Am venit sa va salut  smile Vad ca ati fost cuminti cat am lipsit. Cu miiici exceptii  :D
mihai dumitru

În căutarea luminii...

Browser: Chrome

View Profile Email
« Reply #734 on: 07 October 2010 - 19:47.19 »

Am venit sa va salut  smile Vad ca ati fost cuminti cat am lipsit. Cu miiici exceptii  :D

Și eu fui cuminte! Câștig ceva? 58
`emy Dani
Admin

xxlliinnkk
View Profile
« Reply #735 on: 08 October 2010 - 10:15.29 »

Bine-ai revenit!  smile

"Este mai uşor să spargi un atom decât o prejudecată." (Einstein)
metacuvinte.sayyes.ro | http://twitter.com/taceri | dexonline.ro/ghid-exprimare

.[/size]
`emy Dani
Admin

xxlliinnkk
View Profile
« Reply #736 on: 14 November 2010 - 23:56.34 »

Am observat că mai mulți forumiști folosesc tag-ul [yt] pentru inserarea clipurilor de pe Youtube, numai că uneori apare doar un dreptunghi alb în locul playerului. Motivul este acela că nu trebuie introdusă întreaga adresă, ci doar codul de după "watch?v=".

Ex.:
Greșit:
Code:
[yt=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=tre56yehs5j[/yt]

Corect:
Code:
[yt=425,350]tre56yehs5j[/yt]

"Este mai uşor să spargi un atom decât o prejudecată." (Einstein)
metacuvinte.sayyes.ro | http://twitter.com/taceri | dexonline.ro/ghid-exprimare

.[/size]
AlexB
Browser: Firefox 3.6.12

View Profile WWW
« Reply #737 on: 19 November 2010 - 10:24.05 »

"Regula Zilei"  :D locul unde afli chestii pe care nu le stiai. Nu m-as fi gandit ca unii se gandesca sa scrie "sa ti-le trimit, sa i-le trimit".  laugh

AlexB
Browser: Firefox 3.6.12

View Profile WWW
« Reply #738 on: 19 November 2010 - 17:57.10 »

LOL! Black SEO pe forum! cross

cheterivrit

Browser: Firefox 3.6.9

View Profile Email
« Reply #739 on: 19 November 2010 - 19:06.19 »

care'i black seo?

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.

In every country and every age, the priest had been hostile to Liberty.

Blood alone moves the wheels of history.
Pages: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 52   Go Up K-Detection Mod © 2006, kupus.org K-Team
  Print  

Jump to:  

Miscarea de Reforma - Forum AZSMR - Forum Adventist Reformist - Forum Reformist - Forum AZS-MR Tineri AZSMR - Tineri Adventisti Reformisti - Tineri Reformisti - Tineri AZS-MR