ForumAZSMR.Net
23 May 2012 - 11:47.53 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Bine ati venit pe forumul neoficial al Adventistilor de Ziua a Saptea - Miscarea de Reforma!

Home Gallery Calendar Search Members Contact Help Login Register   *
Noutati pe forum
[10 May 2012 - 23:04.10]

[09 May 2012 - 10:53.40]

[08 May 2012 - 12:00.31]

[05 May 2012 - 12:17.22]

[05 May 2012 - 08:33.38]

[01 May 2012 - 23:14.56]

[18 April 2012 - 13:13.33]

[15 April 2012 - 14:15.10]

[15 April 2012 - 14:13.00]

by seby
[15 April 2012 - 13:33.52]
Noutati in playlist
Noutati in album
Imagini:

Titlu: Aspen, April 2011
Autor: Davieboy

Pe la noi ivitu-s-au chipurile unor vestitori de prim?var?...
Titlu: Semnele prim?verii
Autor: Alex Dumitru

Vineri, Studiu - Sora Barbara Monteiro
Titlu: Priorit??i în ajun
Autor: pollianna

Comentarii:
Promo
www.aievea.net
Agenda electronica, Software biblic, Prezentari Power Point, Muzica, Articole, Carti, Subiecte uimitoare, Semne de carte, Wallpapers etc.
www.azsmrebenezer.net
Comunitatea româna Eben-Ezer (Soci, Italia).
www.restvegan.lx.ro
Restaurantul vegetarian Cris din Oradea va ofera mancare gustoasa si sanatoasa si curs gratuit de nutritie.
www.azsmr-moldova.ro
Site-ul conferintei Moldova a adventistilor de ziua a saptea - miscarea de reforma.
Bensoft Telecom - furnizor de servicii internet si telefonie
"Nimeni NU trebuie să fie grabnic să intre în controverse, ci ar trebui să povestească în mod simplu
POVESTEA IUBIRII LUI ISUS."
(Ellen G. White, "Evanghelizarea", pag. 355)
Biserica adventist-reformista din Milano, Italia
Subject Statistics
Topic: Ajutati-i pe parinti: ce le recomandati copiilor pe internet? Replies: 10 piece
Read 1634 times 0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Pages: [1]   Go Down
  Print  
This topic has not yet been rated!
You have not rated this topic. Select a rating:
Author Topic: Ajutati-i pe parinti: ce le recomandati copiilor pe internet?  (Read 1634 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
adyna
Browser: MSIE 6.0

View Profile Email
« on: 22 December 2008 - 11:20.53 »

Generatia aceasta are internet inca din leagan. Si daca noua, celor mari, ne place sa discutam sau sa citim, copiii sunt atrasi de altceva...

As vrea sa va rog, chiar daca nu sunteti parinti, sa ne ajutati sa le gasim copiilor nostri moduri de utilizare a internetului (si calculatorului) care sa nu submineze educatia pe care incercam sa le-o dam...

Site-uri, jocuri, programe, materiale etc...instructive, educative, atragatoare pentru ei...
Report to moderator   Logged
adyna

View Profile Email
« Reply #1 on: 06 January 2009 - 10:23.56 »

Chiar asa lucru greu v-am cerut? 17  Sau nu stam prea bine cu intrajutorarea?  10

Hai sa incep eu...  www.alfaomega.tv are multe lucruri interesante pt copii
GhitaB

un pic

Browser: Firefox 3.0.5

ghita_bizau@yahoo.com
View Profile WWW
« Reply #2 on: 06 January 2009 - 11:50.18 »

www.flashearth.com  - Vizitezi toată lumea... smile

AlexB
Browser: Firefox 2.0.0.20

View Profile WWW
« Reply #3 on: 06 January 2009 - 12:19.29 »

pe alfaomega cel mai mult mi-a placut Chris si Cristale :p

GhitaB

un pic

Browser: Firefox 3.0.5

ghita_bizau@yahoo.com
View Profile WWW
« Reply #4 on: 06 January 2009 - 12:26.17 »

Adyna cred că vrea să adune link-uri nu să scoată din puÅ£inele care le are...  :D  10

Nancy

Browser: MSIE 7.0

View Profile Email
« Reply #5 on: 06 January 2009 - 13:03.59 »

www.flashearth.com  - Vizitezi toată lumea... smile

Ori eu nu mă descurc pe flashearth, ori google earth e mai interesant ÅŸi mai clar. Parca pe flashearth sunt prea mulÅ£i nori!  17

http://earth.google.com/

Cel puÅ£in în oraÅŸele mari se pot urmări foarte frumos chiar clădirile cunoscute de noi. De exemplu la adunarea din cluj se vede chiar ÅŸi aleea din faţă, ÅŸi copacii. La cea din Bucov se observă ferestrele de pe acoperiÅŸ, iar marile oraÅŸe din America, Japonia ÅŸi multe alte state sunt impresionante. La Turnul Eiffel  se pot vedea ÅŸi turiÅŸtii care îl vizitau. Timp să fie că nu te mai saturi de călătorit!
`emy Dani
Admin

Browser: Firefox 2.0.0.18

xxlliinnkk
View Profile
« Reply #6 on: 06 January 2009 - 13:36.49 »

Super initiativa! Felicitari!

www.priki.ro - n-am prea navigat pe el, dar sunt sigur ca-i un site foarte bun pentru copii, daca ma gandesc in primul rand la nota de subsol: "Copyright Editura Viata si Sanatate". smile

"Este mai uşor să spargi un atom decât o prejudecată." (Einstein)
metacuvinte.sayyes.ro | http://twitter.com/taceri | dexonline.ro/ghid-exprimare

.[/size]
adyna

View Profile Email
« Reply #7 on: 06 January 2009 - 15:22.15 »

E greu sa gasesti ceva in totalitate bun  10...dar se pot face selectii...Nu prea am ascultat muzica pe alfaomega, dar sunt  filme documentare impresionante.

Iar copiii sunt foarte incantati de desenele "Cartea cartilor" si altele care povestesc viata diferitilor oameni care au realizat ceva deosebit. De fapt, si mie mi-a placut foarte mult ideea de a face desene animate cu intamplari reale, din care copiii au de invatat.
GhitaB

un pic

Browser: Firefox 2.0.0.18

ghita_bizau@yahoo.com
View Profile WWW
« Reply #8 on: 06 January 2009 - 15:45.02 »

Ori eu nu mă descurc pe flashearth, ori google earth e mai interesant ÅŸi mai clar. Parca pe flashearth sunt prea mulÅ£i nori!  17
Se pot schimba hartile din meniul din stanga. Implicit e pus pe o harta care se actualizeaza zilnic...

seby

Browser: Firefox 1.5

sebastianminea@hotmail.com sebastian_minea@yahoo.com
View Profile Email
« Reply #9 on: 07 January 2009 - 13:00.35 »

Eu as da un alt sfat parintilor...mai bine sa nu le dea de lucru dandu-le vreun site unde sa isi petreaca timpul...Mai bine fiecare parinte sa isi faca timp sa stea cu copilul lor si sa ii educe pentru Dumnezeu...Asta e parerea mea.

Site-uri, jocuri, programe, materiale etc...instructive, educative, atragatoare pentru ei...

Inca ceva...cred ca jocurile ar trebui excluse din lista...jocul nu ajuta decat la dezvoltarea egoismului, pentru ca in joc intotdeauna este cineva care castica si cineva care pierde...nu spun asta ca si cand as fi eu mai ceva...si eu ma joc(din pacate...)

Succes parintilor!!! si multa credinta pentru a reusi! Caci fara credinta este cu neputinta sa fim placuti Lui! Nu veti regreta daca veti pierde poate niste bani...sau timp pentru educatia copiilor...in schimb...nici nu va ganditi cat aveti de castigat smile
adyna

View Profile Email
« Reply #10 on: 07 January 2009 - 15:20.03 »

Multumim pentru sfaturi, seby  smile

Problema este ca in practica lucrurile difera mult de cum le vedeam inainte de a fi parinti (din experienta mea).
In cazul internetului, realitatea este ca si pe ei ii fascineaza ca si pe noi si nu ii putem tine departe de el...Daca totusi o facem, vor ajunge totusi la  varsta la care nu vor mai putea fi opriti si atunci....poate va fi mai rau.
Eu prefer sa imi invat copiii sa foloseasca internetul in modul cel mai bun posibil, si de asemenea sa stie sa se fereasca de capcanele lui.

Eu as da un alt sfat parintilor...mai bine sa nu le dea de lucru dandu-le vreun site unde sa isi petreaca timpul...Mai bine fiecare parinte sa isi faca timp sa stea cu copilul lor si sa ii educe pentru Dumnezeu...Asta e parerea mea.

Sigur, este vital ceea ce spui tu, dar....timpul de joaca este timp de joaca. Ziua e formata din multe ore... smile

...cred ca jocurile ar trebui excluse din lista...

Da...majoritatea nu sunt bune...dar si aici pe forum parca avem o sectiune cu jocuri. Si mai stiam ca si AlexB a creat (cel putin) unul foarte bun....Il invit sa il (le)  treaca aici, pe lista...
Pages: [1]   Go Up K-Detection Mod © 2006, kupus.org K-Team
  Print  

Jump to:  

Miscarea de Reforma - Forum AZSMR - Forum Adventist Reformist - Forum Reformist - Forum AZS-MR Tineri AZSMR - Tineri Adventisti Reformisti - Tineri Reformisti - Tineri AZS-MR