ForumAZSMR.Net
23 May 2012 - 11:08.28 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Acesta NU este un forum oficial al Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea - Miscarea de Reforma.

Home Gallery Calendar Search Members Contact Help Login Register   *
Noutati pe forum
[10 May 2012 - 23:04.10]

[09 May 2012 - 10:53.40]

[08 May 2012 - 12:00.31]

[05 May 2012 - 12:17.22]

[05 May 2012 - 08:33.38]

[01 May 2012 - 23:14.56]

[18 April 2012 - 13:13.33]

[15 April 2012 - 14:15.10]

[15 April 2012 - 14:13.00]

by seby
[15 April 2012 - 13:33.52]
Noutati in playlist
Noutati in album
Imagini:

Titlu: Aspen, April 2011
Autor: Davieboy

Pe la noi ivitu-s-au chipurile unor vestitori de prim?var?...
Titlu: Semnele prim?verii
Autor: Alex Dumitru

Vineri, Studiu - Sora Barbara Monteiro
Titlu: Priorit??i în ajun
Autor: pollianna

Comentarii:
Promo
www.aievea.net
Agenda electronica, Software biblic, Prezentari Power Point, Muzica, Articole, Carti, Subiecte uimitoare, Semne de carte, Wallpapers etc.
www.azsmrebenezer.net
Comunitatea româna Eben-Ezer (Soci, Italia).
www.restvegan.lx.ro
Restaurantul vegetarian Cris din Oradea va ofera mancare gustoasa si sanatoasa si curs gratuit de nutritie.
www.azsmr-moldova.ro
Site-ul conferintei Moldova a adventistilor de ziua a saptea - miscarea de reforma.
Bensoft Telecom - furnizor de servicii internet si telefonie
"Nimeni NU trebuie să fie grabnic să intre în controverse, ci ar trebui să povestească în mod simplu
POVESTEA IUBIRII LUI ISUS."
(Ellen G. White, "Evanghelizarea", pag. 355)
www.aievea.net :: Agenda electronica, Software biblic, Prezentari Power Point, Muzica, Articole, Carti, Subiecte uimitoare, Semne de carte, Wallpapers etc.
Subject Statistics
Topic: Cum mi-am petrecut sfarsitul/inceputul anului? Replies: 31 piece
Read 4524 times 0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
This topic has not yet been rated!
You have not rated this topic. Select a rating:
Author Topic: Cum mi-am petrecut sfarsitul/inceputul anului?  (Read 4524 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
`emy Dani
Admin

Browser: MSIE 6.0

xxlliinnkk
View Profile
« on: 05 January 2007 - 10:56.29 »

Cum ti`ai petrecut ultimele zile din an? cum ai inceput noul an? pe unde ai fost? ai stat cu familia? cum te-ai simtit? ai fost intr-o tabara? ti-a placut?

Mi-ar placea sa ne povesteasca cei care au fost intr-una din taberele care au fost organizate de revelion... cum s-au simtit... cum a fost tabara [din punctul lor de vedere].. sa ne impartaseasca experiente din tabara... etc, intelegeti voi ce vreau sa zic smile
Report to moderator   Logged

"Este mai uşor să spargi un atom decât o prejudecată." (Einstein)
metacuvinte.sayyes.ro | http://twitter.com/taceri | dexonline.ro/ghid-exprimare

.[/size]
pollianna

Dacă Dumnezeu nu ajută, oamenii nu pot face nimic.

View Profile WWW Email
« Reply #1 on: 05 January 2007 - 21:51.28 »

y am fost in tabara la fagaras,j mi'au placut programele in general,dar my putin excursia...de fapt nu mi'a placut cum a fost organizata.(dar asta lasa de dorit pe la majoritatea taberelor). in schimb mi'a placut experienta unui frate in mod special pt k am inteles k trebuie intotdeauana  sa te comporti cum ai fii in fata my multor persoane,chiar daca s'ar putea sa nu te vada nimeni.

totusi cred k trebuie sa avem mereu in minte gandul k ingerii ne vad in orice imprejurare j nu trebuie sa facem lucruri pe care in fata oamenilor nu le'am face.   

oricum am avut parte de cel mai frumos inceput de an!ce bine ar fii dk ar fii tot anul asa ;)

Mac-Mac
**

Browser: Firefox 1.5.0.9

View Profile
« Reply #2 on: 05 January 2007 - 22:26.43 »

si cei care nu au fost in tabere nu au voie sa zica cum a fost sfarsitul de an? 20  10 nui nimik nu o sa va zic cum a fost 71 10

"De aceea pentru ca ai pret in ochii Mei, pentru ca esti pretuit si te iubesc, dau oameni pentru tine si popoare pentru viata ta"
Lavy
**

View Profile
« Reply #3 on: 06 January 2007 - 19:36.50 »

Deci, a fost un mic program la adunare, urmat de o masa comuna. La ora 24:00 am fost sa vedem artificii, si ne-am intors la adunare unde am cantat pana la ora 2:00 circa  :D :D

✰ ・・Lifε is what happens to you while you're busy making other plans ・・ ✰
`emy Dani
Admin

xxlliinnkk
View Profile
« Reply #4 on: 07 January 2007 - 15:04.32 »

si cei care nu au fost in tabere nu au voie sa zica cum a fost sfarsitul de an? 20  10 nui nimik nu o sa va zic cum a fost 71 10

ba da, sigur ca au voie, povesteste`ne smile

.[/size]
`emy Dani
Admin

xxlliinnkk
View Profile
« Reply #5 on: 07 January 2007 - 15:38.00 »

Sa zic si eu... am fost in tabara tot la Fagaras, mi`a placut. Programele de muzica/poezie/experiente au fost frumoase, destul de lungi [mie mi-ar fi placut sa fie si mai lungi, dar unii care nu si`ar fi dorit asta smile]. Excursia mi`a placut, chiar daca organizarea a fost de nota 9, nu de nota 10  10 Insa acest lucru e scuzabil, intrucat tinerii au avut preferinte diferite, iar ploaia din noaptea anterioara excursiei a dat planurile peste cap. Sa intru putin in detalii despre la excursie: am mers cu masina pana la balea cascada, am stat vreo 3 ore la rand la telecabina :D, am urcat sus la balea lac, am papat 10, apoi am coborat pe jos.. la inceput mai mult alunecand pe spate, iar apoi, dupa ce a inceput sa se innopteze, am mers pe picioare smile a fost obositor, dar s`a meritat (chiar daca am si racit :D). am ajuns pe la ora 6 jumatate seara inapoi la cabana unde aveam masinile. ma laud ca am facut parte din grupul care a plecat ultimul din excursie :D

.[/size]
sweet_boy
*

View Profile Email
« Reply #6 on: 08 January 2007 - 07:03.00 »

Nop ..... sa va zic si eu fratilorrr? .....Eu am fost in vizita la fratii nostri din Pocioveliste, mai precis ardealul de nord, unde ca si la Fagaras a fost o adunare de tineret dar in proportii mai mici. Adunarea sa tinut in casa de adunare a fratilor din Pocioveliste. Programul a fost fain.... genericul a fost '' Vrednic de evanghelia lui Hristos''.... s-au pus cateva intrebari din M.L. cap ''Persecutia din primele secole'' capitol care trebuia studiat inainte de a ajunge in tabara. Duminica s-a iesit in natura;), din cate imi amintesc la Stana de vale ...... la saniussssss...... Seara s-a mai tinut un mic program care pana la urma sa prelungit in casa unuia frate din comunitatea Pocioveliste. s-au pus cateva intrebari biblice, majoritatea din vechiul testament, la care trebuia sa raspunzi in scris, tanarul care avea cele mai multe raspunsuri corecte primea o carte la inceputul careia erau semnaturile tuturor tinerilor. Am avut ocazia de a primi si cateva indemnuri de sanatate de la d-nul doctor Doru Laza. No............ pe scurtttttttttt.........eu m-am simtit superrrrrrrrrr bineeeeeeeeeeeeee......... si cred ca si ceilalti ;)) ............Domnul cu voi fratilor:) Have a nice week (parca asa se scrie) laugh laugh laugh
`emy Dani
Admin

xxlliinnkk
View Profile
« Reply #7 on: 08 January 2007 - 08:57.33 »

asa se scrie smile la stana de vale e foarte fain... dar din cate`mi amintesc eu, sunt multe vipere acolo :D si la Fagaras ne`a prezentat cateva lectii de prim ajutor fr. dr. Valerian Raileanu. Am invatat o cantare noua... [pe care eu am uitat`o deja 9 9 9] pollianna, vrei sa`mi amintesti tu care era cantarea, te rog?..  10

.[/size]
cristi_bala
*
Browser: Firefox 1.5.0.9

View Profile Email
« Reply #8 on: 18 January 2007 - 21:27.35 »

f fain

`emy Dani
Admin

xxlliinnkk
View Profile
« Reply #9 on: 18 January 2007 - 21:29.44 »

f fain

laugh asteptam sa ne povestesti concret ce ai facut si cum o fost, ca altfel nu te credem :D

.[/size]
mariussascau
Moderator

Browser: MSIE 7.0

sascau@hotmail.com marius.sascau
View Profile
« Reply #10 on: 18 January 2007 - 22:28.37 »

ia sa ma pun si io la povestit  :P eu miam petrecut vacanta in romania cu prietena 10...am fost putin la tabara la fagaras mam mai plimbat putin pe la bunici si cam atat a fost super oricum :)...cam atata ca nus bun de povesti ;))

Cu tine viata e mai roz ;)
pollianna

Dacă Dumnezeu nu ajută, oamenii nu pot face nimic.

View Profile WWW Email
« Reply #11 on: 18 January 2007 - 22:55.51 »

e-link, pentru mine cantarea noua a fost "Minunat e Domnul" nr.240,dar nu stiu daca tu te referi la aceasta.poate ai avut alta care n'ai stiut  10

mony
*

View Profile Email
« Reply #12 on: 19 January 2007 - 18:52.52 »

eu am fost la adunare unde a fost un program si o masa comuna...apoi am iesit cu prietenii mei!!! smile

CARPE DIEM...
traieste-ti ziua de azi...!
anddrusca
imi canta inima...

but I'm a supergirl, and supergirls just fly

View Profile Email
« Reply #13 on: 28 December 2007 - 16:07.26 »

sa nu uitati de topic-ul asta pe masura ce numarati ultimele zile din anul 2007  :D
mie mi se pare ca anul asta a trecut extrem de repede. voua nu? parca mai ieri sarbatoream finalul anului 2006 si inceputul anului 2007. 

eu planuiesc sa imi petrec revelionul la biserica, impreuna cu fratii si prietenii mei. stiu ca s-a depus mult efort in organizarea acestei sarbatori si sper sa fie pe masura asteptarilor noastre. o sa va povestesc mai multe dupa  10
mi-ar fi placut sa ies putin din Bucuresti, sa merg la munte undeva. de fapt cred ca o sa merg maine impreuna cu cativa prieteni. oricum, pana la urma imi pare bine ca pot fi alaturi de oameni pe care ii iubesc si cu care pot impartasi experiente, impresii si lectii invatate in anul 2007.

in ultimele zile am incercat sa evit magazinele si zapaceala din Bucuresti. am incercat sa stau mai mult in casa si sa meditez la lucrurile care s-au intamplat cu atata repeziciune in ultimul an.
imi place sa imi pun deoparte timp sa fac lucrul asta.
pot spune ca anul 2007 a fost un an in care Dumnezeu mi-a lansat multe provocari, m-a slefuit, mi-a descoperit mai mult din profunzimea si frumusetea caracterului Lui si nu in ultimul rand, a inceput sa contureze mai clar directia in care viata mea trebuie sa o ia.

nu au fost schimbari majore in circumstantele vietii mele, am avut momentele mele de bucurie maxima si momentele mele de depresie adanca si neagra. dar am invatzat sa depind de El, sa am incredere in El...si rabdare ca El sa isi implineasca planurile Lui cu mine.
spre deosebire de anul 2006, in care am invatat cum sa ma bucur si in care lucrurile au parut mai simple poate, in anul 2007 au fost si incercari care au avut menirea sa ma aduca mai aproape de El si sa imi transforme caracterul, astfel incat sa seman mai mult cu El.

ce asteptari am de la anul 2008? sunt multe dorintele si planurile din inima mea, insa daca ar fi sa le reduc doar la una, centrala, aceea ar fi: sa il cunosc mai mult pe El, si pe masura ce il cunosc, sa fiu mai mult asemenea Lui.

'My Goal is God Himself. Not joy, nor peace, not even blessing, but God Himself, My GOD!'
mary

View Profile
« Reply #14 on: 03 January 2008 - 00:11.09 »

sa povestim concret?altfel nu ne credeti?unde e credintza fratilor?he he.....
eu am fost in Mont Blanc,la ski...,,asa ca am skiat de anul nou...a fost superb...,daca nu ma credeti...sa mai zic ca a fost multa zapada...,stiti unde e ,?sigur!nu imi mai venea sa plec in Madrid...,mai vroiam la zapada.un an binecuvantat ptr toti!

Pot TOTUL  in Hristos care ma intareste!
Michelle

Vrei să faci lucruri mari trebuie să rămâi mic..

Browser: MSIE 7.0

View Profile WWW Email
« Reply #15 on: 08 January 2008 - 16:36.41 »

te cred ca ai fost in MONT  BLAC! 71

Cand esti multumit sa fii pur si simplu tu insuti si sa nu te compari cu ceilalti, toti te vor respecta.

Intelept este cel care a reusit sa inteleaga ca totul este de neinteles.
mariussascau
Moderator

View Profile
« Reply #16 on: 08 January 2009 - 10:06.53 »

Cum ti`ai petrecut ultimele zile din an? cum ai inceput noul an? pe unde ai fost? ai stat cu familia? cum te-ai simtit? ai fost intr-o tabara? ti-a placut?

Mi-ar placea sa ne povesteasca cei care au fost intr-una din taberele care au fost organizate de revelion... cum s-au simtit... cum a fost tabara [din punctul lor de vedere].. sa ne impartaseasca experiente din tabara... etc, intelegeti voi ce vreau sa zic smile

fugind incoace si in colo 10... pai mi le-am petrecut prin Romania rezolvandumi actele mele dupa pe 30 dec 2008 am avut cununia... multumesc Domnului bine... am fost pe la tabara de la stupini 25-28 decembrie 2008 mam intalnit cu prietenii... am stat cu logotnica mea si cu familia ei acasa... foarte bine smile... da am fost la stupini... mia placut dar a fost prea incarcat programul  :D

`emy Dani
Admin

Browser: Firefox 2.0.0.20

xxlliinnkk
View Profile
« Reply #17 on: 08 January 2009 - 10:19.59 »

am fost la stupini... mia placut dar a fost prea incarcat programul  :D

Eram convins ca va fi asa, acesta a fost unul din motivele principale pentru care am ales sa nu merg... 22

Fain ca ai stat cu logotnica si cu familia ei. smile

.[/size]
GhitaB

un pic

Browser: Firefox 3.0.5

ghita_bizau@yahoo.com
View Profile WWW
« Reply #18 on: 08 January 2009 - 10:25.05 »

Marius a zis: Am fost la Stupini.

Emi a zis:
Eram convins ca va fi asa, acesta a fost unul din motivele principale pentru care am ales sa nu merg... 22

Deci nu ai vrut să te întâlneÅŸti cu Marius?  laugh
(scuze... e "for fun"  :D)

mariussascau
Moderator

View Profile
« Reply #19 on: 08 January 2009 - 10:27.01 »

super tare esti Ghita  laugh laugh laugh ... Sau cu Ghita laugh laugh laugh

Pages: [1] 2   Go Up K-Detection Mod © 2006, kupus.org K-Team
  Print  

Jump to:  

Miscarea de Reforma - Forum AZSMR - Forum Adventist Reformist - Forum Reformist - Forum AZS-MR Tineri AZSMR - Tineri Adventisti Reformisti - Tineri Reformisti - Tineri AZS-MR