ForumAZSMR.Net
23 May 2012 - 11:07.09 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Bine ati venit pe forumul neoficial al Adventistilor de Ziua a Saptea - Miscarea de Reforma!

Home Gallery Calendar Search Members Contact Help Login Register   *
Noutati pe forum
[10 May 2012 - 23:04.10]

[09 May 2012 - 10:53.40]

[08 May 2012 - 12:00.31]

[05 May 2012 - 12:17.22]

[05 May 2012 - 08:33.38]

[01 May 2012 - 23:14.56]

[18 April 2012 - 13:13.33]

[15 April 2012 - 14:15.10]

[15 April 2012 - 14:13.00]

by seby
[15 April 2012 - 13:33.52]
Noutati in playlist
Noutati in album
Imagini:

Titlu: Aspen, April 2011
Autor: Davieboy

Pe la noi ivitu-s-au chipurile unor vestitori de prim?var?...
Titlu: Semnele prim?verii
Autor: Alex Dumitru

Vineri, Studiu - Sora Barbara Monteiro
Titlu: Priorit??i în ajun
Autor: pollianna

Comentarii:
Promo
www.aievea.net
Agenda electronica, Software biblic, Prezentari Power Point, Muzica, Articole, Carti, Subiecte uimitoare, Semne de carte, Wallpapers etc.
www.azsmrebenezer.net
Comunitatea româna Eben-Ezer (Soci, Italia).
www.restvegan.lx.ro
Restaurantul vegetarian Cris din Oradea va ofera mancare gustoasa si sanatoasa si curs gratuit de nutritie.
www.azsmr-moldova.ro
Site-ul conferintei Moldova a adventistilor de ziua a saptea - miscarea de reforma.
Bensoft Telecom - furnizor de servicii internet si telefonie
"Nimeni NU trebuie să fie grabnic să intre în controverse, ci ar trebui să povestească în mod simplu
POVESTEA IUBIRII LUI ISUS."
(Ellen G. White, "Evanghelizarea", pag. 355)
www.aievea.net :: Agenda electronica, Software biblic, Prezentari Power Point, Muzica, Articole, Carti, Subiecte uimitoare, Semne de carte, Wallpapers etc.
Subject Statistics
Topic: Religia, vs. stiinta? Replies: 7 piece
Read 1501 times 0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1]   Go Down
  Print  
This topic has not yet been rated!
You have not rated this topic. Select a rating:
Author Topic: Religia, vs. stiinta?  (Read 1501 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
soimos
**
Browser: Firefox 2.0.0.14

View Profile Email
« on: 08 May 2008 - 09:56.46 »

eu as inchiria un avion...

De ce vrei neaparat sa iti tradezi religia ...ca doar avionul este o cucerire a stintei rezultat al evolutiei umane!(un domeniu impotriva caruia crestinismul s-a abatut cu furie inca de inceputurile ei (cand a distrus scoala de matematica si astronomie din Alexandria (vezi cazul Hipatia) plus cazurile cunoscute in evul mediu si pana la pozitia de azi  bisericii)

Vi se pare ca a zbura calare pe avion este mai crestin decat a zbura cu matura ?

De ce sa nu mergeti calare pe magar ca ...  sa urmati calea lui Isus?
Report to moderator   Logged

`emy Dani
Admin

xxlliinnkk
View Profile
« Reply #1 on: 08 May 2008 - 10:24.31 »

eu as inchiria un avion...

De ce vrei neaparat sa iti tradezi religia ...ca doar avionul este o cucerire a stintei rezultat al evolutiei umane!(un domeniu impotriva caruia crestinismul s-a abatut cu furie inca de inceputurile ei (cand a distrus scoala de matematica si astronomie din Alexandria (vezi cazul Hipatia) plus cazurile cunoscute in evul mediu si pana la pozitia de azi  bisericii)

Vi se pare ca a zbura calare pe avion este mai crestin decat a zbura cu matura ?

De ce sa nu mergeti calare pe magar ca ...  sa urmati calea lui Isus?

Soimos, uneori ma intristeaza, alteori ma amuza ideile tale. Mesajul e mai sus e tragi-comic.

Imi pare rau pentru felul in care privesti crestinismul: doar dintr-un singur unghi, bineinteles acela fiind unicul unghi in stare sa alimenteze "argumentele" tale anti-Dumnezeu. Stii ce imi dau seama? Ca tocmai RATIUNEA pe care pui atata accent, tocmai asta iti lipseste... Daca ai sta sa meditezi putin (OBIECTIV!!!), ti-ai da seama ca nu spiritul lui Hristos este cel care s-a impotrivit stiintei si evolutiei umane... ci satan, cel care lupta din rasputeri impotriva lui Hristos. Satan a stiut dintotdeauna ca stiinta reala Il descopera pe Dumnezeu ca Creator al tuturor lucrurilor, de aceea a pus in mintea unor oameni asa-zis crestini ideea ca stiinta este pacatoasa. Oricum, lucrurile stau cu mult diferit fata de expunerea ta...

plus cazurile cunoscute in evul mediu si pana la pozitia de azi  bisericii

Care biserica? Biserica crestina? Pai asa ceva nu mai exista de multa vreme... Exista doar slujitori ai lui Dumnezeu si slujitori ai satanei (dintre acestia din urma: unii isi zic crestini, altii atei, altii musulmani etc.)

"Este mai uşor să spargi un atom decât o prejudecată." (Einstein)
metacuvinte.sayyes.ro | http://twitter.com/taceri | dexonline.ro/ghid-exprimare

.[/size]
soimos
**

View Profile Email
« Reply #2 on: 08 May 2008 - 13:07.42 »

Draga Emy ...tu sti ca eu iti sunt indatorat moral, si nu vreau sa iti tulbur apel;e sau sa stric lucrarea frumoasa pe care cu suflet si bun simt ai inceput-o aici pe acest forum ...

In plus de asta vad ca deja mi-ai dat si doua warnuri ca sa ma atentionezi ...probabil ca genul de controversa pe teme religioase nu este bine primit!

Din aceasta cauza da-mi te rog voie sa iti raspund pe forumul dedicat controverselor pe teme de religie pe care nimeni nu este  sanctionat sau cenzurat ptr ca isi exprimi deschis punctul de vedere.

Sper sa ma intelegi si sa nu te superi ...si ca sa vezi raspunsul ...da un click aici

http://forum-christi.forumers.ro/polemica-cu-adventistii-f22/lui-emy-de-pe-forumazsmr-t151.htm#1495

Tu poti sa imi raspunzi pe ce forum vrei!

alin

Browser: MSIE 6.0

View Profile Email
« Reply #3 on: 08 May 2008 - 13:27.04 »

Draga Emy ...tu sti ca eu iti sunt indatorat moral, si nu vreau sa iti tulbur apel;e sau sa stric lucrarea frumoasa pe care cu suflet si bun simt ai inceput-o aici pe acest forum ...

In plus de asta vad ca deja mi-ai dat si doua warnuri ca sa ma atentionezi ...probabil ca genul de controversa pe teme religioase nu este bine primit!

Din aceasta cauza da-mi te rog voie sa iti raspund pe forumul dedicat controverselor pe teme de religie pe care nimeni nu este  sanctionat sau cenzurat ptr ca isi exprimi deschis punctul de vedere.

Sper sa ma intelegi si sa nu te superi ...si ca sa vezi raspunsul ...da un click aici

http://forum-christi.forumers.ro/polemica-cu-adventistii-f22/lui-emy-de-pe-forumazsmr-t151.htm#1495

Da, Emmy, tu stii ca eu tin mult la tine, asa ca o surioara mai mare... 10... Eu stiu ca tu nu ai timp asa mult, deoarece esti ocupat si cu lucrarea de licenta si ai si servici... 9..

Dar ce ar fi sa il trimiti pe Elder in locul tau pe forum, ca asa ne faci si noua o bucurie si se bucura si el, gasind acolo o veche cunostinta , adept al lui Branham... 71, in plus, are ocazia sa se converseze si cu un iudeu care cunoaste faorte bine  VT si NT si respecta sabatul, dar nu crede in Isus... smile

Soimu vrea sa discute in contradictoriu, e adevarat, dar si eu va astept, ca sa imi definitivez niste cunostinte capatate in trei ani de studiu.
`emy Dani
Admin

xxlliinnkk
View Profile
« Reply #4 on: 08 May 2008 - 22:57.40 »

[...] si ca sa vezi raspunsul ...da un click aici

[...]

Multumesc! Totusi, te-as ruga sa nu mai postezi in continuare nici un link spre forumul tau. Il ai in semnatura, e suficient, oricine vrea sa intre, stie deja unde sa intre. Multumesc inca o data, anticipat! smile

.[/size]
soimos
**

View Profile Email
« Reply #5 on: 09 May 2008 - 11:35.14 »

Multumesc! Totusi, te-as ruga sa nu mai postezi in continuare nici un link spre forumul tau. Il ai in semnatura, e suficient, oricine vrea sa intre, stie deja unde sa intre. Multumesc inca o data, anticipat! smile

OK ...am inteles !

M-as fi bucurat sa vad ca imi si raspunzi la mesajul postarilor!

alin

Browser: MSIE 7.0

View Profile Email
« Reply #6 on: 09 May 2008 - 21:44.04 »

'Emy, Elder unde este?  9

Sabat Shalom la toti!
`emy Dani
Admin

xxlliinnkk
View Profile
« Reply #7 on: 09 May 2008 - 22:01.09 »

M-as fi bucurat sa vad ca imi si raspunzi la mesajul postarilor!

smile

Quote from: Alin
'Emy, Elder unde este?

Cella, nu stiu unde-i. Probabil isi petrece timpul intr-un mod foarte folositor, indiferent unde e.

[/END_OFFTOPIC]

.[/size]
Pages: [1]   Go Up K-Detection Mod © 2006, kupus.org K-Team
  Print  

Jump to:  

Miscarea de Reforma - Forum AZSMR - Forum Adventist Reformist - Forum Reformist - Forum AZS-MR Tineri AZSMR - Tineri Adventisti Reformisti - Tineri Reformisti - Tineri AZS-MR