ForumAZSMR.Net
22 May 2012 - 14:04.42 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Bine ati venit pe forumul neoficial al Adventistilor de Ziua a Saptea - Miscarea de Reforma!

Home Gallery Calendar Search Members Contact Help Login Register   *
Noutati pe forum
[10 May 2012 - 23:04.10]

[09 May 2012 - 10:53.40]

[08 May 2012 - 12:00.31]

[05 May 2012 - 12:17.22]

[05 May 2012 - 08:33.38]

[01 May 2012 - 23:14.56]

[18 April 2012 - 13:13.33]

[15 April 2012 - 14:15.10]

[15 April 2012 - 14:13.00]

by seby
[15 April 2012 - 13:33.52]
Noutati in playlist
Noutati in album
Imagini:

Titlu: Aspen, April 2011
Autor: Davieboy

Pe la noi ivitu-s-au chipurile unor vestitori de prim?var?...
Titlu: Semnele prim?verii
Autor: Alex Dumitru

Vineri, Studiu - Sora Barbara Monteiro
Titlu: Priorit??i în ajun
Autor: pollianna

Comentarii:
Promo
www.aievea.net
Agenda electronica, Software biblic, Prezentari Power Point, Muzica, Articole, Carti, Subiecte uimitoare, Semne de carte, Wallpapers etc.
www.azsmrebenezer.net
Comunitatea româna Eben-Ezer (Soci, Italia).
www.restvegan.lx.ro
Restaurantul vegetarian Cris din Oradea va ofera mancare gustoasa si sanatoasa si curs gratuit de nutritie.
www.azsmr-moldova.ro
Site-ul conferintei Moldova a adventistilor de ziua a saptea - miscarea de reforma.
Bensoft Telecom - furnizor de servicii internet si telefonie
"Nimeni NU trebuie să fie grabnic să intre în controverse, ci ar trebui să povestească în mod simplu
POVESTEA IUBIRII LUI ISUS."
(Ellen G. White, "Evanghelizarea", pag. 355)
Biserica Eben Ezer Soci, Italia
Subject Statistics
Topic: Tabara internationala Croatia 2008 Replies: 8 piece
Read 3141 times 0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1]   Go Down
  Print  
This topic has not yet been rated!
You have not rated this topic. Select a rating:
Author Topic: Tabara internationala Croatia 2008  (Read 3141 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pintea Laurentiu
*
Browser: MSIE 6.0

View Profile WWW Email
« on: 20 February 2008 - 12:50.49 »

In perioada 18-24 aug. 2008 va fi o adunare internationala de tineret in Croatia si va invit pe toti iubitorii de excursii sa veniti ca veti avea multe de castigat pe cale spirituala si fizica. Cu dragoste frateasca, al vostru fratior. 
Report to moderator   Logged

www.flynow.ro - Bilete avion online, rezervari hoteluri, inchirieri avioane de agrement, charter, asigurari medicale, transfer aeroport... Fly now low cost!
Gabi
Moderator

View Profile Email
« Reply #1 on: 28 February 2008 - 14:34.42 »

Tabara va avea loc tot in Marusevec, unde a fost si acum doi ani si jumatate. Secretarul departamentului de Tineret, fr Eli Tenorio da Silva, fr Silva si alti reprezentanti ai CG sunt asteptati la acest Congres de tineret.

in paralel cu acest congres va avea loc Congresul medical care este destinat in special celor cu pregatire in domeniul medical sau misionar medical, dar si tuturor amatorilor interesati de acest domeniu.

in curand vor aparea informatii cu privire la Congres pe urmatoarele site-uri:
 www.sdarm.org
www.rpasd.hr/2008iyc.html

Organizatorii taberei asteapta sugestii din partea noastra cu privire la temele care ne-ar intersa sa fie dezbatute.

Informatiile au fost furnizate de fratele Dragan Nikolic Liderul departamentului de Tineret al Uniunii
Iugoslave.
Dr.Rail V
*

View Profile Email
« Reply #2 on: 17 March 2008 - 22:46.14 »

Dr.Dragan Ivanov, secretar al Departamentului Misionar Medical InternaÅ£ional îşi exprimă printr-un e-mail bucuria ÅŸi lauda la adresa lui Dumnezeu pentru faptul că are iarăşi  minunata ocazie de a fi gazda unui nou Congres Medical InternaÅ£ional  la Marusevec, Croatia între 18-24 August, 2008
   Cu această ocazie sunt invitaÅ£i să participe toÅ£i cei  ce lucrează în cadrul departamentului medical sau de sănătate, studenÅ£ii, cei ce ar dori să studieze în viitor în acest domeniu ÅŸi cei ce prezintă interes pentru subiecte de sănătate. Mai multe informaÅ£ii vor apărea la adresa  http://www.rpasd.hr/2008iyc.html

InformaÅ£ii privind cazare, costuri, etc. le puteÅ£i obÅ£ine la adresa de E-mail:
       2008.iyc@gmail.com
          Sunt aÅŸteptaÅ£i toÅ£i cei interesaÅ£i!
Pintea Laurentiu
*
Browser: MSIE 7.0

View Profile WWW Email
« Reply #3 on: 07 May 2008 - 09:34.47 »

In perioada 18-24 aug. 2008 va fi  TABARA internationala de tineret in Croatia unde a fost si in 2005 si va invit pe toti iubitorii de excursii sa veniti ca veti avea multe de castigat pe cale spirituala si fizica.  

Pretul este de 16eur/pers/zi . Cei care ar dori sa mearga si nu au cu ce se deplasa, voi organiza MICROBUZ SAU AUTOCAR, daca se formeaza grup, pentru inscrieri la mine cu cat mai repede, cu atat mai bine. Cu dragoste frateasca, al vostru fratior.

www.flynow.ro - Bilete avion online, rezervari hoteluri, inchirieri avioane de agrement, charter, asigurari medicale, transfer aeroport... Fly now low cost!
`emy Dani
Admin

Browser: Firefox 2.0.0.14

xxlliinnkk
View Profile
« Reply #4 on: 24 May 2008 - 22:40.42 »

Formularul pentru rezervari si lista preturilor pentru cazare si masa, la tabara internationala din Marusevec, Croatia.

* Accommodation and Prices IYC2008.doc (50.5 KB - downloaded 79 times.)
* REGISTRATION FORM IYC2008.doc (61 KB - downloaded 81 times.)

"Este mai uşor să spargi un atom decât o prejudecată." (Einstein)
metacuvinte.sayyes.ro | http://twitter.com/taceri | dexonline.ro/ghid-exprimare

.[/size]
Lavynya.E

Browser: Firefox 2.0.0.14MEGAUPLOAD1.0

View Profile Email
« Reply #5 on: 03 September 2008 - 09:53.18 »

Corul International -Marusevec- 

<a href="http://uk.youtube.com/v/HO630M0tD-o" target="_blank">http://uk.youtube.com/v/HO630M0tD-o</a>

5 minute din IYC Croatia   smile

Cat pentru mine, fericirea mea este sa ma apropii de Dumnezeu. Restul? Doar suflare omeneasca.
deea2007

Browser: Firefox 3.0.1

View Profile WWW
« Reply #6 on: 04 September 2008 - 10:45.55 »

a fost fr. David Zic in Croatia?

Cu Dumnezeu in fiecare zi...
Lavynya.E

Browser: Firefox 2.0.0.14MEGAUPLOAD1.0

View Profile Email
« Reply #7 on: 04 September 2008 - 13:15.59 »

Da, a fost si a tinut 2 prezentari... 71

Cat pentru mine, fericirea mea este sa ma apropii de Dumnezeu. Restul? Doar suflare omeneasca.
Gabi
Moderator

Browser: MSIE 7.0

View Profile Email
« Reply #8 on: 16 September 2008 - 22:40.38 »

As vrea sa impartasesc si cu voi cateva ganduri cu privire la tabara care a avut loc vara aceasta in Croatia si sa va povestesc cate ceva din ceea ce m-a impresionat in mod deosebit acolo.

Ce sa va spun? Cei care au mai fost acolo la Congresul de tineret din 2005 stiu ce fel de tara este Croatia si, mai ales, cat este de placut locul in care s-a organizat tabara: un campus adventist situat in afara localitatii, inconjurat doar de verdeata si liniste. Pentru cei care nu au vazut Croatia niciodata este bine de amintit aici ca aceasta tara impresioneaza prin specificul ei (probabil se resimte aici mai mult din influenta vestica), prin curatenie si, mai ales, prin aranjamentele florale de la fiecare casa pe langa care treci, in functie de culoare, specie, etc.

Tabara a inceput luni, catre seara. Dupa ce s-au facut cazarile si participantii si-au primit ecusoanele (cu numele, tara de provenienta si limbile cunoscute) si cartile cu imnuri, a avut loc deschiderea oficala a taberei si apoi a fost prezentata o tema interesanta ("Tetelestai", care in limba greaca inseamna "S-a sfârsit!") de catre fr David Zic. Programul de luni a fost mai scurt, asa ca dupa predica am avut timp sa povestim cu cei cunoscuti si sa facem noi cunostinte.

Marti a fost o zi mai incarcata. Mai intai as dori sa mentionez ca serviciile divine de dimineata erau tinute de tineri alesi mai dinainte si carora li se dadusera temele pe care trebuia sa le prezinte astfel incat sa fie cate un reprezentant din cat mai multe tari. Astfel, am avut prezentari din Romania (despre imbracaminte) , Croatia (despre prieteni), Spania (despre filme), Australia (despre internet), Serbia (despre muzica) ÅŸi, in final, duminica, SUA ( despre activitati facute cu sau fara ingeri).

Apoi a prezentat fr Lausevic o tema interesanta: "Cum sa treci cu bine prin experienta universitatii", tema pe marginea careia s-a discutat dupa aceea in grupe mai mici. Grupele s-au organizat in functie de limbi, iar romanii, fiind mai multi au fost impartiti in functie de conferinte (doua grupe a cate trei conferinte fiecare) si discutiile s-au referit la presiunea grupului intr-o scoala, la a-ti face un obieci din a te ruga, chiar daca uneori (de exemplu la un restaurant) ti se pare o incomoditate, la meseriile compatibile sau incompatiblie cu numele de crestin, etc. Ceea ce este interesant aici este faptul ca unii din membrii grupului erau "rapiti" in timpul discutiilor si mutati la alte grupe cu scopul de a se lega noi prietenii si de a testa daca grupa care primeste pe cei "rapiti" este ospitaliera si sociabila.
Dupa amiaza s-au organizat jocuri si alte activitati de grup pentru cei care au dorit sa petreaca timpul astfel, iar ceilalti au avut timp liber.

Seara s-au prezentat rapoarte cu privire la activitatile tinerilor din Romania si Croatia si rezumatul discutiilor gupelor. As mentiona tot aici ca pe parcursul taberei au mai fost prezentate rapoarte ale activitatii tinerilor din urmatoarele tari: Ungaria, Spania, Italia, Australia, SUA. Aceste prezentari au fost interesante, ne-au intarit credinta, afland ce mai fac tinerii si in alte zone ale lumii, sugerandu-ne noi idei de a lucra pentru Domnul. Tot in aceasta seara, sora Alisia ne-a prezentat un curs practic de masaj.

Miercuri, fr Tudoroiu ne-a atras atentia asupra profetiilor prin prezentarea temei "Tridimensional", iar fr Lausevici s-a oprit asupra "Impactului anului 1888 asupra tinerilor de astazi", facand un apel catre toti cei care doresc sa se predea fara rezerve Domnului.

Dupa masa de amiaza am iesit in natura, ne-am plimbat intr-un parc si am avut ocazia sa cantam impreuna si chiar sa organizam un fel de "cor" specific african cu ajutorul unor frati francezi, de origine din Maroc.

Joi a fost o zi dedicata excursiei. De dimineata am plecat la Tracoscean, o localitate unde se afla un castel renumit. Aici am facut o plimbare de aproximativ doua ore in jurul unui lac si cei care au dorit s-au jucat fotbal, volei si alte jocuri distractive inainte si dupa masa pe care am servit-o in natura.

Dupa amiaza, pentru cei care se mai simteau in stare, am mers pe un fel de munte, ca sa-i zic asa, unde am avut ocazia sa ne cataram pe stanci, ajutati de cablu. A fost o experienta interesanta. Cei care au ajuns sus au cantat impreuna si au petrecut un timp frumos.

Seara s-a organizat corul international care a cantat doua cantari : "When Peace Like a River" si "Glory, Glory, Haleluia!". As specifica faptul ca la a doua piesa cuvintele au fost atat in croata, cat si in engleza si romana.

Vineri, fr Zic a impartit participantii in trei grupe: tinere si tineri necasatoriti si persoane casatorite. Tema prezentata a fost despre "Alegerea partenerului de viata", dupa care a urmat o sesiune de intrebari si raspunsuri.

Dupa deschidera Sabatului, fr Liviu Tudoroiu a prezentat tema "Cand turnurile vor cadea" care a facut din nou referire la profetie.

Sambata a fost o zi incarcata, dar frumoasa. Lectia Scolii de Sabat s-a tinut in limba engleza si toata sala a avut sansa sa participe cu raspunsuri si intrebari (daca era cazul).

Serviciul divin, intitulat "Asigurandu-ti destinul etern", de la ora 11, a fost tinut de fr Paul Balbach. In incheiere s-a facut un apel pentru toti cei care doresc sa-si predea inima Celui Ce la poate garanta vesnicia.

Programul de dupa masa a fost un program de lauda, in care tinerii, copiii si nu numai, au adus slava lui Dumnezeu prin cantari si experiente.

Inainte de inchiderea Sabatului, fr Lausevic a prezentat tema "Purtatorii de poveri in lucrarea lui Dumnezeu".

Dupa terminarea Sabatului, tinerii au mai petrecut timpul liber impreuna, unii cantand la instrumente si vocal, altii organizand diferite jocuri.

Duminica a sosit atat de repede, incat nu ne venea sa credem ca ne a flam in fata despartirii.
Ultima tema a fost prezentata de fr Raileanu cu privire la "Reforma sanitara intre fanatism si indiferenta".

La finalul taberei fratii Zic, Tudoroiu si Lausevic au facut o scurta revizuire a temelor discutate, iar fr Balbach a rostit binecuvantarea asupra adunarii.

Si, inainte de despartire, s-au facut fotografii de grup.

Privind acum in urma, parca retraiesc acele amintiri placute. Se merita efortul de a participa la asemenea tabere internationale. S-au legat prietenii noi, am cunoscut si alte obiceiuri bune pe care noi, romanii, nu le practicam, ne-am intarit credinta impartasindu-ne exerienta vietii...

Au participat tineri din intreaga lume: Croatia, Serbia, Bulgaria, Macedonia, Romania, Italia, Ungaria, Ucraina, Austria, Polonia, Germania, Spania, Franta, SUA, Australia si poate si altele pe care nu le stiu.

Oricum, primirea pe care am avut-o noi, strainii, acolo in Croatia, a fost deoasebita. Oameni prietenosi, totdeauna gata sa te ajute si sa-ti ofere cele mai bune conditii...

Chiar si oamenii din lume cu care am intrat in legatura au fost niste oameni extraordinari, unii mai sociabili decat crestinii...

Am avut multe de invatat!

Si sper ca raportul meu din aceasta tabara sa va intareasca si pe voi...
Pages: [1]   Go Up K-Detection Mod © 2006, kupus.org K-Team
  Print  

Jump to:  

Miscarea de Reforma - Forum AZSMR - Forum Adventist Reformist - Forum Reformist - Forum AZS-MR Tineri AZSMR - Tineri Adventisti Reformisti - Tineri Reformisti - Tineri AZS-MR