ForumAZSMR.Net
22 May 2012 - 13:23.06 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Acesta NU este un forum oficial al Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea - Miscarea de Reforma.

Home Gallery Calendar Search Members Contact Help Login Register   *
Noutati pe forum
[10 May 2012 - 23:04.10]

[09 May 2012 - 10:53.40]

[08 May 2012 - 12:00.31]

[05 May 2012 - 12:17.22]

[05 May 2012 - 08:33.38]

[01 May 2012 - 23:14.56]

[18 April 2012 - 13:13.33]

[15 April 2012 - 14:15.10]

[15 April 2012 - 14:13.00]

by seby
[15 April 2012 - 13:33.52]
Noutati in playlist
Noutati in album
Imagini:

Titlu: Aspen, April 2011
Autor: Davieboy

Pe la noi ivitu-s-au chipurile unor vestitori de prim?var?...
Titlu: Semnele prim?verii
Autor: Alex Dumitru

Vineri, Studiu - Sora Barbara Monteiro
Titlu: Priorit??i în ajun
Autor: pollianna

Comentarii:
Promo
www.aievea.net
Agenda electronica, Software biblic, Prezentari Power Point, Muzica, Articole, Carti, Subiecte uimitoare, Semne de carte, Wallpapers etc.
www.azsmrebenezer.net
Comunitatea româna Eben-Ezer (Soci, Italia).
www.restvegan.lx.ro
Restaurantul vegetarian Cris din Oradea va ofera mancare gustoasa si sanatoasa si curs gratuit de nutritie.
www.azsmr-moldova.ro
Site-ul conferintei Moldova a adventistilor de ziua a saptea - miscarea de reforma.
Bensoft Telecom - furnizor de servicii internet si telefonie
"Nimeni NU trebuie să fie grabnic să intre în controverse, ci ar trebui să povestească în mod simplu
POVESTEA IUBIRII LUI ISUS."
(Ellen G. White, "Evanghelizarea", pag. 355)
www.restvegan.lx.ro :: Restaurantul vegetarian Cris din Oradea va ofera mancare gustoasa si sanatoasa si curs de nutritie GRATUIT!
Subject Statistics
Topic: Pt. Oana Bordianu Replies: 27 piece
Read 7005 times 0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
This topic has not yet been rated!
You have not rated this topic. Select a rating:
Author Topic: Pt. Oana Bordianu  (Read 7005 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Sipos Abigaela
*

Dacă-l avem pe Hristos, avem toate motivele de a a

Browser: MSIE 6.0

View Profile Email
« on: 16 January 2008 - 23:03.59 »

" Sora Oana Bordianu este grav bolnava si are nevoie de sustinere prin rugaciune. Haideti sa ne rugam cu totii pentru ea ca Dumnezeu sa se indure si de ea. Va multumesc!"
Report to moderator   Logged
`emy Dani
Admin

Browser: Firefox 2.0.0.11

xxlliinnkk
View Profile
« Reply #1 on: 19 January 2008 - 23:05.19 »

Pentru cei care nu o cunosc, Oana este din Lugoj, are 18 ani... si sufera de o boala extrem de grava... Nu stiu exact diagnosticul, dar din cate am reusit sa aflu, este vorba de o infectie la creier, dar nu-s sigur.

Sa ne rugam pentru ea... iar daca planul lui Dumnezeu nu este tocmai pe placul nostru, sa ne rugam sa ne dea putere sa`l acceptam (in primul rand familiei si prietenilor apropiati)...

"Este mai uşor să spargi un atom decât o prejudecată." (Einstein)
metacuvinte.sayyes.ro | http://twitter.com/taceri | dexonline.ro/ghid-exprimare

.[/size]
Semida Sipos
*

View Profile Email
« Reply #2 on: 20 January 2008 - 13:57.19 »

Oana Bordianu este una dintre prietenele mele cele mai bune, si in sufletul meu se afla o durere de nedescris, deoarece ea este grav bolnava. In continuare, am sa va spun cateva lucruri despre ea. Pana in prezent, a slujit pe Domnul din toata inima (pentru cine nu stie, ea a fost angajata in lucrarea din colportaj, in Conferinta Banat). Este o fata iubitoare si prietenoasa si gata intotdeauna sa ajute pe cei aflati in nevoi. I-a placut foarte mult sa-L laude pe Domnul, atat prin cantare (vocal si instrumental) cat si prin poezie. Este cea mai buna altista din Corul Banat. In prezent, este internata la Spitalul Judetean din Timisoara si maine va fi tranferata cu elicopterul la Spitalul Victor Babes din Bucuresti. Sa continuam sa inaltam rugaciuni fiebinti catre Dumnezeu, ca sa se indure si de ea! Impreuna cu un grup de tineri, am hotarat sa ne rugam pentru ea, de cel putin 3 ori pe zi si anume: la orele 9, 12 si 18. Cine doreste, poate sa ni se alature. Sa nu uitam... tot ce este imposibil la om, este posibil la DUMNEZEU! Ps. 46:1

* PC280002.JPG (808.13 KB, 2288x1712 - viewed 214 times.)
bambi
*

View Profile Email
« Reply #3 on: 20 January 2008 - 17:50.35 »

Mi-e greu sa spun ceva in momentele astea...
       Si totusi e ceva in mine care ma indeamna sa fac asta... Mi-e greu pentru ca ma simt mica si nestiutoare in fata planurilor Celui Atotputernic...
Ma regasesc in cuvintele lui Iov: "Iata, eu sunt prea mic; ce sa-Ti raspund? Imi pun mana la gura."

Doamne, Tu stii mai bine de ce... si singurul lucru pe care-l putem face e sa ne prindem de degetul Tau in rugaciune si sa-Ti spunem ca avem incredere in intelepciunea Ta... Stim ca ai un scop in tot ceea ce faci... Stim ca "Tu poti totul si ca nimic nu poate sta impotriva gandurilor Tale"... ca poti sa faci nespus mai mult decat cerem sau gandim noi...
       Asa ca... Tata... faca-se voia Ta...
`emy Dani
Admin

xxlliinnkk
View Profile
« Reply #4 on: 20 January 2008 - 18:53.49 »

Diagnosticul Oanei: meningo-encefalita... 17

Doamne, da-ne putere sa intelegem ce vrei sa ne inveti prin asta... Da-ne putere sa intelegem ca in ciuda faptului ca acum ne doare, Tu ne iubesti, si ca inclusiv durerea pe care noi o simtim acum, e pentru ca Tu ai un plan din care nu lipseste niciodata IUBIREA TA INFINITA... Stim ca Tu poti sa faci o minune si de data aceasta... Noi dorim ca Oana sa ramana printre noi... dar, Tu esti singurul care stie ce este cu adevarat bine pentru noi... asa ca, Tata Iubitor, faca-se voia Ta...

.[/size]
mary

Browser: MSIE 7.0

View Profile
« Reply #5 on: 20 January 2008 - 19:41.56 »

In mana Doctorului adevarat predam aceasta scumpa surioara
 prayers

Pot TOTUL  in Hristos care ma intareste!
Sipos Abigaela
*

Dacă-l avem pe Hristos, avem toate motivele de a a

View Profile Email
« Reply #6 on: 20 January 2008 - 21:02.09 »

"Surioara noastra scumpa Oana a plecat dintre noi..:((( rugati-va pt familia ei.. e terminata..."
mary

View Profile
« Reply #7 on: 20 January 2008 - 21:08.23 »

O Doamne ,coboara-Ti privirea peste familia acestei surioare,are mare nevoie de Tine,,Tu ai spus ca nu ne vei parasi in vreme de nevoi...,,ingrijeste-te de aceasta familie, 63
 prayers

Dar nu voia noastra sa se faca ci numai a Ta.

Pot TOTUL  in Hristos care ma intareste!
mariussascau

sascau@hotmail.com marius.sascau
View Profile
« Reply #8 on: 20 January 2008 - 21:11.44 »

Ceresc Tata dai putere familei sa treaca peste acest necaz... Amin 63 63 63

Cu tine viata e mai roz ;)
ROXA
*

View Profile Email
« Reply #9 on: 20 January 2008 - 21:23.20 »

Nu imi vine sa cred k a murit Oana...o fata atat de credincioasa,de vesela si dulce!nu mai am cuvinte....
`emy Dani
Admin

xxlliinnkk
View Profile
« Reply #10 on: 20 January 2008 - 21:38.21 »

Cu Oana ne vom reintalni... Acum familia ei are nevoie de sustinerea noastra prin rugaciune... Vom continua sa ne rugam pentru familie, la aceleasi ore: 9, 12, 18...

Mai mult nu pot spune... nu gasesc cuvinte...

.[/size]
maria
*

View Profile Email
« Reply #11 on: 20 January 2008 - 21:54.17 »

imi pare asa de rau 20 ....cred  ca nu am i-am oferit atatea zambete cate i se cuvenea si atatea vorbe frumoase sau de incurajare au ramas nespuse...pe care nu voi avea ocazia sa ii le mai spun 68 pe acest panant...imi pare asa de rau :( ...nu imi ramane decat sa invat o lectile dureroase pt ca nu mai vrea sa am asemena regrete...si sa fiu alaturi de familia indoliata...
 63 D-ne imi cer iertare pt indiferenta...si ajuta-ma sa imi indeplinesc scopul pt care am fost creata. As vrea sa o intalnesc pe Oana in vesnicie, te rog...

bambi
*

View Profile Email
« Reply #12 on: 20 January 2008 - 22:09.16 »

"Omul! Zilele lui sunt ca iarba si infloreste ca floarea de pe camp. Cand trece un vant peste ea, nu mai este, si locul pe care-l cuprindea, n-o mai cunoaste." (Ps. 103:15, 16)

"Dar stiu ca Rascumparatorul meu este viu si ca se va ridica la urma pe pamant." (Iov 19:25)

"El va sterge orice lacrima din ochii lor. Si moartea nu va mai fi. Nu va mai fi nici tanguire, nici tipat, nici durere, pentru ca lucrurile dintai au trecut... " (Apoc. 21:4)
Michelle

Vrei să faci lucruri mari trebuie să rămâi mic..

View Profile WWW Email
« Reply #13 on: 20 January 2008 - 22:13.01 »

Cu toate ca nu o cunosc personal.vestea ca nu mai e printre noi...m-a zdruncinat.... :( Moartea e ceva trist....dar noi avem sperantza revederi.....DOMNUL SA BINECUVINTEZE SI SA ALINE DUREREA PARINTZILOR...DOMNUL CU NOI! 63

Cand esti multumit sa fii pur si simplu tu insuti si sa nu te compari cu ceilalti, toti te vor respecta.

Intelept este cel care a reusit sa inteleaga ca totul este de neinteles.
catalin
Guest
« Reply #14 on: 21 January 2008 - 08:20.10 »

Astazi dimineata am ramas fara cuvinte..... Ma gandesc acum, ce este omul... Ce este viata pe acest pamant, cata durere  si nesiguranta, si totusi cat de minunat e sa ai puterea sa treci prin ea zambind, sa duci, (in timp ce altii se zbuciuma pentru asa zisul frumos al pamantului) vestea minunata celor apasati de pacat. Aceasta a fost Oana...de ce nu a continuat sa fie asa? O stie EL.
Nu ramane decat sa ne rugam. Sa ne rugam pentru familia indurerata , sa ne rugam pentru noi...
Domnul sa fie cu toti!
Claudia

Mare putere are rugaciunea celui neprihanit!

clau_dya_bt
View Profile Email
« Reply #15 on: 21 January 2008 - 09:00.43 »

Ma voi ruga pt familia Oanei! imi pare foarte rau...  :(

Pentru creştini cerul se pronunţă: A-C-A-S-Ă!
pollianna

Dacă Dumnezeu nu ajută, oamenii nu pot face nimic.

View Profile WWW Email
« Reply #16 on: 21 January 2008 - 11:25.03 »

"Scumpă este înaintea Domnului moartea celor iubiÅ£i de El..."
     Tânără creÅŸtină, blajină, modestă ÅŸi zâmbitoare, iubita Oana lăuda pe Creator ori de câte ori avea prilejul.. Am cunoscut-o acum câţiva ani ÅŸi întotdeauna am apreciat-o pentru felul în care ÅŸi-a administrat talanÅ£ii..
Prin rugaciune vom sprijini familia încercată... Aştept să mă reîntâlnesc cu ea ACASĂ..

MIHAELAS
*

View Profile
« Reply #17 on: 21 January 2008 - 14:42.52 »

[....cat sunt de departe cerurile de pamant,asa sunt de departe planurile omului...fata  de planul Tatalui nostru....mie atat de greu sa cred ...ca Oana nu mai e....dar Dumnezeu a iubit_o atat de mult ca a hotarat sa o duca acas...ne ramane doar sa ne rugam pt familia desconsolata....si pentru noi, sa ne ajute Dumnezeu sa ne putem intalni in cer cu ea...si cu cei dragi care nu mai sunt printre noi....amin

,,DEACEEA  PENTRU CA AI PRET IN OCHII MEI, DAU NEAMURI PENTRU TINE SI POPARE PENTRU NUMELE TAU.,,
GhitaB

un pic

ghita_bizau@yahoo.com
View Profile WWW
« Reply #18 on: 21 January 2008 - 15:15.19 »

Oana era şi chitaristă... Azi am înregistrat o piesă cu chitara... În amintirea Oanei...

http://ghitab.wordpress.com/2008/01/21/in-amintirea-oanei/

Michelle

Vrei să faci lucruri mari trebuie să rămâi mic..

View Profile WWW Email
« Reply #19 on: 21 January 2008 - 16:06.33 »

Frumoasa melodie GhitaB....

Oana va fi mereu vie in gandurile noastre!

Cand esti multumit sa fii pur si simplu tu insuti si sa nu te compari cu ceilalti, toti te vor respecta.

Intelept este cel care a reusit sa inteleaga ca totul este de neinteles.
Pages: [1] 2   Go Up K-Detection Mod © 2006, kupus.org K-Team
  Print  

Jump to:  

Miscarea de Reforma - Forum AZSMR - Forum Adventist Reformist - Forum Reformist - Forum AZS-MR Tineri AZSMR - Tineri Adventisti Reformisti - Tineri Reformisti - Tineri AZS-MR