ForumAZSMR.Net
22 May 2012 - 13:12.28 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Acesta NU este un forum oficial al Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea - Miscarea de Reforma.

Home Gallery Calendar Search Members Contact Help Login Register   *
Noutati pe forum
[10 May 2012 - 23:04.10]

[09 May 2012 - 10:53.40]

[08 May 2012 - 12:00.31]

[05 May 2012 - 12:17.22]

[05 May 2012 - 08:33.38]

[01 May 2012 - 23:14.56]

[18 April 2012 - 13:13.33]

[15 April 2012 - 14:15.10]

[15 April 2012 - 14:13.00]

by seby
[15 April 2012 - 13:33.52]
Noutati in playlist
Noutati in album
Imagini:

Titlu: Aspen, April 2011
Autor: Davieboy

Pe la noi ivitu-s-au chipurile unor vestitori de prim?var?...
Titlu: Semnele prim?verii
Autor: Alex Dumitru

Vineri, Studiu - Sora Barbara Monteiro
Titlu: Priorit??i n ajun
Autor: pollianna

Comentarii:
Promo
www.aievea.net
Agenda electronica, Software biblic, Prezentari Power Point, Muzica, Articole, Carti, Subiecte uimitoare, Semne de carte, Wallpapers etc.
www.azsmrebenezer.net
Comunitatea româna Eben-Ezer (Soci, Italia).
www.restvegan.lx.ro
Restaurantul vegetarian Cris din Oradea va ofera mancare gustoasa si sanatoasa si curs gratuit de nutritie.
www.azsmr-moldova.ro
Site-ul conferintei Moldova a adventistilor de ziua a saptea - miscarea de reforma.
Bensoft Telecom - furnizor de servicii internet si telefonie
"Nimeni NU trebuie să fie grabnic să intre în controverse, ci ar trebui să povestească în mod simplu
POVESTEA IUBIRII LUI ISUS."
(Ellen G. White, "Evanghelizarea", pag. 355)
www.restvegan.lx.ro :: Restaurantul vegetarian Cris din Oradea va ofera mancare gustoasa si sanatoasa si curs de nutritie GRATUIT!
Subject Statistics
Topic: ZECIMEA Replies: 213 piece
Read 17232 times 0 Members and 3 Guests are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 4 ... 11   Go Down
  Print  
Current Topic Rating:
You have not rated this topic. Select a rating:
Author Topic: ZECIMEA  (Read 17232 times)
0 Members and 3 Guests are viewing this topic.
soimos
**
Browser: Firefox 2.0.0.14

View Profile Email
« Reply #20 on: 21 April 2008 - 12:10.23 »

Evitarea confuziei şi a minciunii se face primind Adevărul.

Şi Adevărul e clar:
1. Dumnezeu e proprietarul tuturor lucrurilor.
2. El ne dă din ce are.
3. Noi primim.
4. E datoria noastră să folosim ce primim spre slava Sa.
5. Zecimea este un privilegiu şi o datorie a noastră.
6. Alegem ce vrem.
7. Vin rezultatele...

In principiu ai dreptate ...doar ca interpretezi gresit lucrurile!

Si soarele este un Adevar care binecuvanteaza ...ba ne si lumineaza zilele ...dar totusi nu este destul sa stai cu capul la soare ca sa devii iluminat!
Asa ca in insiruirea ta de adevaruri ...nu incerca sa introduci o minciuna ...ca incepe sa miroase a adevar pervertiti ...adica ceva mult mai periculos ca o minciuna gogonata!
Ca tu consideri ca a da zeciuiala e un privilegiu ...e treaba ta ... eu consider ca ptr mine e un privilegiu sa imi dai tu mie zeciuiala !
Deci amestecand in adevaruri liberul albitru ...nu faci decat un act de propaganda care iti compromite valoarea Adevarurilor prezentate.
Nu cumva crezi ca Dumnezeu ne va aprecia ptr faptul ca din zeciuiala oferita ...pastorul umbla cu un jeep ultimul racnet.

Meeh ...chiar nu ti-e un pic de jena ?
Ia vezi ce zice Isus de zeciuiala ta? in  Sfânta Evanghelie după Luca Cap. 6. 20.
Report to moderator   Logged

GhitaB

un pic

ghita_bizau@yahoo.com
View Profile WWW
« Reply #21 on: 21 April 2008 - 12:18.27 »

Meeh ...chiar nu ti-e un pic de jena ?
Ia vezi ce zice Isus de zeciuiala ta? in  Sfânta Evanghelie după Luca Cap. 6. 20.

"Atunci Isus şi-a ridicat ochii spre ucenicii Săi şi a zis: „Ferice de voi, care sunteţi săraci, pentru că Împărăţia lui Dumnezeu este a voastră!"

Foarte frumos versetul. Mă bucur că dai texte.  smile

Fericiţi sunt cei săraci.
Fericiţi sunt cei ce dau.
Fericiţi sunt cei care dau o parte din ceea ce primesc.
Deci, fericiţi sunt şi cei care plătesc zecimea.  smile

Iar cei care folosesc zecimea vor fi fericiţi atunci când o vor folosi corect.

În condiţiile astea nu va fi jenă.

soimos
**

View Profile Email
« Reply #22 on: 21 April 2008 - 12:53.44 »

"Atunci Isus şi-a ridicat ochii spre ucenicii Săi şi a zis: „Ferice de voi, care sunteţi săraci, pentru că Împărăţia lui Dumnezeu este a voastră!"

Foarte frumos versetul. Mă bucur că dai texte.  smile

Fericiţi sunt cei săraci.
Fericiţi sunt cei ce dau.
Fericiţi sunt cei care dau o parte din ceea ce primesc.
Deci, fericiţi sunt şi cei care plătesc zecimea.  smile

Iar cei care folosesc zecimea vor fi fericiţi atunci când o vor folosi corect.

În condiţiile astea nu va fi jenă.
Lasal tu pe deci la o parte ...si nu ii pune tu lui isus in gura vorbele tale ...ca doar nu ai ajuns Dumnezeu!

Tu sa dai ...nu bani ci dragoste ...caci dragostea e Dumnezeu si dand dragoste dai Dumnezeu .... si una este sa dai ce ai in plus saracilor ...si cu totul alta este sa dai zeciuiala unor smecheri care nu sunt loiviti de soarta ...dar vor sa traiasca bine in carca ta!

GhitaB

un pic

ghita_bizau@yahoo.com
View Profile WWW
« Reply #23 on: 21 April 2008 - 13:04.19 »

Lasal tu pe deci la o parte ...si nu ii pune tu lui isus in gura vorbele tale ...ca doar nu ai ajuns Dumnezeu!

Tu sa dai ...nu bani ci dragoste ...caci dragostea e Dumnezeu si dand dragoste dai Dumnezeu .... si una este sa dai ce ai in plus saracilor ...si cu totul alta este sa dai zeciuiala unor smecheri care nu sunt loiviti de soarta ...dar vor sa traiasca bine in carca ta!
E bun sfatul care mi l-ai dat. De aici voi răspunde numai cu Cuvântul Său.

(Vorbeşti un pic cam dur... Eşti liber să formulezi mai frumos ideile.  smile S-ar putea să deranjezi pe cineva de la conducerea forumului şi... să nu aibă conecinţe prea plăcute.)

Faptele Apostolilor 20:35  "În toate privinţele v-am dat o pildă, şi v-am arătat că, lucrând astfel, trebuie să ajutaţi pe cei slabi, şi să vă aduceţi aminte de cuvintele Domnului Isus, care însuşi a zis: „Este mai ferice să dai decât să primeşti.”  smile

soimos
**

View Profile Email
« Reply #24 on: 21 April 2008 - 13:27.10 »

E bun sfatul care mi l-ai dat. De aici voi răspunde numai cu Cuvântul Său.

(Vorbeşti un pic cam dur... Eşti liber să formulezi mai frumos ideile.  smile S-ar putea să deranjezi pe cineva de la conducerea forumului şi... să nu aibă conecinţe prea plăcute.)

Faptele Apostolilor 20:35  "În toate privinţele v-am dat o pildă, şi v-am arătat că, lucrând astfel, trebuie să ajutaţi pe cei slabi, şi să vă aduceţi aminte de cuvintele Domnului Isus, care însuşi a zis: „Este mai ferice să dai decât să primeşti.”  smile
Tu raspunzi cu Cuvantul Sau ... dar confirmandu-ma pe mine ...si taindu-ti tie craca de sub picioare!
Una este sa ii ajuti pe cei slabi ...oropsitii vietii ...si alta este sa sponzorizezi smecherii ...deh ... nu stiu cum sa le zic mai fin la astia ...ca nu vreau sa supar pe nimeni... chiar daca atunci cand sunt banat ma pot duce pe forumul meu ...unde eu nu banez pe nimeni!

GhitaB

un pic

ghita_bizau@yahoo.com
View Profile WWW
« Reply #25 on: 21 April 2008 - 13:36.45 »

Tu raspunzi cu Cuvantul Sau ... dar confirmandu-ma pe mine ...si taindu-ti tie craca de sub picioare!
Una este sa ii ajuti pe cei slabi ...oropsitii vietii ...si alta este sa sponzorizezi smecherii ...deh ... nu stiu cum sa le zic mai fin la astia ...ca nu vreau sa supar pe nimeni... chiar daca atunci cand sunt banat ma pot duce pe forumul meu ...unde eu nu banez pe nimeni!
Dacă cineva nu-şi face datoria eu rămân totuşi dator să-mi fac datoria.  smile

soimos
**

View Profile Email
« Reply #26 on: 21 April 2008 - 14:04.49 »

Dacă cineva nu-şi face datoria eu rămân totuşi dator să-mi fac datoria.  smile
depinde de ce intelegi tu prin datorie ... doar ca exemplu ca nu e cazul unei comparatii  ... calaii au trebuit sa isi abandoneze datoria si chemarea lor catre indeplinirea acesteia ...deci nu uita ...totul se ia cu un dram de sare ... adica cu sintul masurii...chiar si datoria ...sau mai ales ea!

Nancy

Browser: MSIE 7.0

View Profile Email
« Reply #27 on: 21 April 2008 - 18:17.18 »

Dragostea stă în fapte, soimos, iar săracilor nu trebuie să le dai ce ai în plus cum crezi tu, ci să împarţi din ceea ce ai tu, din bucăţica ta. Dumnezeu a lăsat două principii prin care să verifice spiritul nostru de dăruire:
             1.  darul nostru oferit pentru salvarea spirituală a celor care au nevoie sa-l cunoască pe Isus (zecimea)
              2. darul nostru pentru săracii care au nevoi materiale (daruri pentru săraci, daruri de bună voie şi altele).
        Dacă ar fi pus problema cum o pui tu Dumnezeu n-ar fi oferit pe Fiul Său lumii să-şi bată joc de El.

Să lăsăm însă Biblia să vorbească căci noi putem filozofa multe:
       1.  "Nu ştiţi că cei ce îndeplinesc slujbele sfinte sunt hrăniţi din lucrurile de la templu... tot aşa Domnul a rânduit ca cei ce propovăruiesc Evanghelia să trăiască din Evanghelie." 1 Cor. 9.13-14.
       2.   Domnul Hristos, în mustrarea adusă fariseilor îmbină ceea spui tu cu privire la dragoste cu ceea ce spun alţii pe acest forum cu privire la zecime:
       "Voi daţi zeciuală din izmă, din mărar şi din chimen şi lăsaţi nefăcute cele mai însemnate lucruri din lege: dreptatea, mila şi credincioşia. Pe acestea trebuie să le faceţi şi pe acelea să nu le lăsaţi  nefăcute." -  (Mat.23:23). (acestea= zeciuală; acelea = dreptate, milă, credincioşie)
       3. Preoţii din timpul Domnului Hristos ajunseseră apogeul corupţiei şi totuşi Isus a trimis pe apostoli să dea la templu un ban din partea Sa. S-ar putea ca acesta să fi fost înapoiat lui Iuda pentru un scop diabolic, dar Mântuitorul nu greşit când a trimis pe Petru  să ducă la templu "rubla" găsită în peşte.
        4. Văduva săracă nu a dat ce avea în plus, ci TOT ce avea. Acesta a fost un motiv de laudă la adresa ei din partea lui Isus şi nu a spus că ea nu trebuia să-şi dea tot ce are unor corupţi care urmau să-L cumpere pentru a-L răstigni.

Te invit din nou să citeşti şi  posterul meu anterior. Ti-l adresam tot ţie.
soimos
**

View Profile Email
« Reply #28 on: 21 April 2008 - 22:12.55 »

Nu stiu care iti este postarea anterioara ...si nici nu vreau sa supar cu parerile mele indraznete pe Emmy simpaticul administrator al forumului ...care inca nu m-a banat desi ar fi avut motive sa o faca ...drept ptr care daca te intereseaza o discutie cu mine despre religie in general ...o discutie serioasa si bazata pe argumentatie ...iti dau intalnire pe un forum ...cel din semnatura mea  .... pe care putem sa discutam contradictoriu fara sa fim cenzurati sau banati!

...sa ma ierti Emmy ptr indrazneala ...dar poate e mai corect sa procedam in asa fel incat sa nu suparam pe nimeni

elder
Admin

Theos esti AGAPE

o5aby
View Profile
« Reply #29 on: 24 April 2008 - 09:16.28 »

Tu sa dai ...nu bani ci dragoste ...caci dragostea e Dumnezeu si dand dragoste dai Dumnezeu ....

Foarte bun sfatul tău, a oferi DRAGOSTE e cel mai mare lucru (daca ai incerca si tu sa-l urmezi ar avea un efect si mai mare). Dar uneori dai si bani din dragoste, iar alteori chiar lucrul acesta demonstreaza daca ai dragoste sau nu. Astfel, cum ar putea spune un parinte ca-si iubeste copilul, daca nu-i da bani ca sa-si cumpere un pix, de exemplu?

Partea cealalta din sfatul tau, de a nu da bani contrazice in mod direct Cuvantul lui Dumnezeu, unde gasim nenumarate incurajari pentru a da (bani, si nu numai). Zecimea este una din aceste "incurajari", iar daca nu stiai pana acum, sunt bucuros sa-ti amintesc cateva versete, pentru convingerea ta.

Asadar, mai intai de toate, hai sa MANIFESTAM dragoste, chiar si in vorbire - asa a facut Mantuitorul nostru si asa facem si noi. Aceasta va da putere cuvintelor noastre.

Nihil sine Deo!
soimos
**

View Profile Email
« Reply #30 on: 24 April 2008 - 17:24.36 »

Foarte bun sfatul tău, a oferi DRAGOSTE e cel mai mare lucru (daca ai incerca si tu sa-l urmezi ar avea un efect si mai mare). Dar uneori dai si bani din dragoste, iar alteori chiar lucrul acesta demonstreaza daca ai dragoste sau nu. Astfel, cum ar putea spune un parinte ca-si iubeste copilul, daca nu-i da bani ca sa-si cumpere un pix, de exemplu?

Ai ales un exemplu foarte gresit ... asta probabil ca sunteti obisnuit sa spalati minciunile cu exemple care se potrivesc ca nuca in perete!

De unde ai tras tu concluzia ca eu am spus ca in cadrul unei familii nu sunt si obligatii si responsabilitati materiale? ...am spus eu asa ceva ? ...sau vrei sa imi spui ca trantorul care traieste in carca familiei tale si iti ia si banii de pix ptr copilul tau ...prin zeciuiala ... iti este mai apropiat decat propriul tau copil?
Sau a anuntat trompeta ingerului ca Dumnezeu in ceruri are nevoie de bani ca sa isi cumpere vila si masina noua?

Partea cealalta din sfatul tau, de a nu da bani contrazice in mod direct Cuvantul lui Dumnezeu
Dumnezeu nu are CUVINTE ...  ci inspira ...acesta este motivul ptr care nici scriptura nu e scrisa de Dumnezeu ci INSPIRATA !!!!!
Asa ca te rog gaseste o exprimare mai precisa atunci cand vrei sa sustii ceva ...ca mesajul risca sa fie denaturat si considerat MINCIUNA!

Asadar, mai intai de toate, hai sa MANIFESTAM dragoste, chiar si in vorbire -

Te referi cumva la dragostea pentru minciuna si sarlatanie????

Vezi ..pe mine creatorul nu m-a dotat cu acest "har" !

mariussascau

sascau@hotmail.com marius.sascau
View Profile
« Reply #31 on: 24 April 2008 - 22:19.44 »

Te referi cumva la dragostea pentru minciuna si sarlatanie????
Vezi ..pe mine creatorul nu m-a dotat cu acest "har" !

Mi se pare mie sau ai un spirit de a contrazice? Traim in timp de libertate si fiecare ii liber sa isi exprime ideea si so practice...nu insemna ca daca tu nu crezi ceva si altii nu trebue sa creada...La sfarsit vom da socoteala de ce am facut si de ce am putut face si nu am facut...Domnul cu noi... Amin!

Cu tine viata e mai roz ;)
soimos
**

View Profile Email
« Reply #32 on: 25 April 2008 - 00:27.09 »

Mi se pare mie sau ai un spirit de a contrazice? Traim in timp de libertate si fiecare ii liber sa isi exprime ideea si so practice...nu insemna ca daca tu nu crezi ceva si altii nu trebue sa creada...La sfarsit vom da socoteala de ce am facut si de ce am putut face si nu am facut...Domnul cu noi... Amin!

Si e ceva rau sa contrazici ? ... mai ales daca ai cu ce sa iti argumentezi parerile.

Lumea este facuta din parti contrare (noapte zi, barbat femeie) si progresul societatii are la baza contradictiile ... si e bine asa ...pe voi de ce va deranjeaza ...va simtiti pe un teren alunecos in privinta credintei si va e frica ca daca va imbreceste cineva verbal ... cadeti?

La sfarsit e prea tarziu sa mai dai socoteala ...de asta se si numeste SFARSIT ...si daca sfarsitul e sfarsit ...nu mai urmeaza NIMIC!

Da Domnu e mereu cu noi ...ptr ca e in inima noastra ...nu numai la modul poetic ci si la modul real ...aceasta este cauza pentru care cand il caut pe Dumnezeu ...stiu unde sa il gasesc ...in mine care sunt templul LUI ...si nu la casa de adunare a zeciuielii ...unde se colecteaza "ochii dracului"...sau nu asa le zice la bani?

catalin
Guest
« Reply #33 on: 25 April 2008 - 16:14.56 »

Mai fratilor, mi se pare mie sau discutia s-a ,,Denaturat " aici.
Cat despre SOIMOS, daca biblia nu e CUVANTUL LUI DUMNEZEU atunci al cui e?
Hai sa fim mai atenti cand facem afirmatii de felul acesta.  Ne vom trezi ca nu o sa mai credem nici in Biblie. 
Pace multa!
mariussascau

sascau@hotmail.com marius.sascau
View Profile
« Reply #34 on: 26 April 2008 - 14:24.09 »

Si e ceva rau sa contrazici ? ... mai ales daca ai cu ce sa iti argumentezi parerile.

Lumea este facuta din parti contrare (noapte zi, barbat femeie) si progresul societatii are la baza contradictiile ... si e bine asa ...pe voi de ce va deranjeaza ...va simtiti pe un teren alunecos in privinta credintei si va e frica ca daca va imbreceste cineva verbal ... cadeti?

La sfarsit e prea tarziu sa mai dai socoteala ...de asta se si numeste SFARSIT ...si daca sfarsitul e sfarsit ...nu mai urmeaza NIMIC!

Da Domnu e mereu cu noi ...ptr ca e in inima noastra ...nu numai la modul poetic ci si la modul real ...aceasta este cauza pentru care cand il caut pe Dumnezeu ...stiu unde sa il gasesc ...in mine care sunt templul LUI ...si nu la casa de adunare a zeciuielii ...unde se colecteaza "ochii dracului"...sau nu asa le zice la bani?

Si daca as incerca sati demonstrez tu o tii cu a ta pentru ca se vede constructia unui om... Eu nam gasit niciunde ca Isus sa contrazis cu cineva el a spus pe nume la toti... si in bilie scrie de zecime dar tu nu esti interesat de subiectul acesta doar te tii tare continui asa asta e constructia ta... eu nam nimic impotriva ta tine-o asa dar into zii iti vei da seama ca gresesti ... Domnul cu tine

Cu tine viata e mai roz ;)
soimos
**

View Profile Email
« Reply #35 on: 26 April 2008 - 22:52.02 »

Si daca as incerca sati demonstrez tu o tii cu a ta pentru ca se vede constructia unui om... Eu nam gasit niciunde ca Isus sa contrazis cu cineva el a spus pe nume la toti... si in bilie scrie de zecime dar tu nu esti interesat de subiectul acesta doar te tii tare continui asa asta e constructia ta... eu nam nimic impotriva ta tine-o asa dar into zii iti vei da seama ca gresesti ... Domnul cu tine
Si ce crezi ca este rau in constructia cuiva care slujeste adevarul real in locul adevarului necunoscut din cer?
Si ce-i daca scrie in Biblie de zeciuala asta ...schimba asta datele problemei?
Ce te faci daca iti veida tu seama ca ai gresit ...

Asta numai daca te crezi destul de bine pregatit ca sa faci fata la o discutie in contradictoriu

catalin
Guest
« Reply #36 on: 27 April 2008 - 07:14.34 »

Pai , dragul meu , atunci nu stiu de ce mai postezi aici? :(
Aici se fac discutii doar pe baza cuvintelor scrise in SFANTA BIBLIE!
Adevarata intelepciune e doar in cuvantul Sau. Cei care cauta adevar in fantani seci nu vor fi satui niciodata. 68
Cat despre ,,ce e rau a discuta impotriva'' a ceia ce a zis Dumnezeu.... Stai si gandeste cine esti tu ca sa te ridici impotriva Sa si sa-I spui ca nu a zis bine?
Ma rog Domnului pentru cei care gandesc asa !
El sa va lumineze!
soimos
**

View Profile Email
« Reply #37 on: 27 April 2008 - 15:11.03 »

Aici se fac discutii doar pe baza cuvintelor scrise in SFANTA BIBLIE!

Din ce cauza ar fi Biblia Sfanta ? din caiuza ca VT e furata de la evrei unde se numeste Tanchul sau
ptr ca NT a aparut la comanda Imparatului Constantin ... asa ca nu inteleg de unde ii vine "sfintenia" ...din furt? ...ptr ca e clar ca nu sunt alte cuvinte in Biblie decat cele 2 Texte ?

Adevarata intelepciune e doar in cuvantul Sau.
Daca intelepciunea omeniri ar fi ramas la Biblie ...nu postai matale astazi pe internet !
Cei care cauta adevar in fantani seci nu vor fi satui niciodata. 68
Te referi la fantana religiei crestine ...fantana construita de criminalul Constantin cel Mare?

.. Stai si gandeste cine esti tu ca sa te ridici impotriva Sa si sa-I spui ca nu a zis bine?
Ma rod Domnului pentru cei care gandesc asa !
El sa va lumineze!

Nu am stiu ca rostirea unor adevaruri care se pot documenta ca fapt real  ...inseamna sa te ridici impotriva Lui?

O fi EL iubitor de minciuna?

catalin
Guest
« Reply #38 on: 27 April 2008 - 19:19.53 »

Se pot documenta zici ? Cu ce? Cu pareri sutinute de nimic? Cu intelepciunea unor filozofi care de fapt nu cred in nimic , si doresc incet dar sigur sa darime si aceasta poarta care ne face accesul la Mantuitorul? Cu parerea celor care studiaza Biblia doar ca sa ,,dovedeasca’’ca nu ar fi cuvantul Domnului?
Dragul meu , daca nu ar fi biblia ce ai sti tu despre tine , de unde vii si incotro te duci? O fiinta fara speranta si fara viitor.
 Nu te intrebi de ce totusi doar aceasta carte e in stare sa aduca nadejde si bucurie in vietile celor descurajati? De ce doar BIBLIA poate sa transforme criminali in mielusei?
Care ar fi soarta omenirii daca Biblia ar fi invinsa?
Priveste la istoria Frantei din sec.al XVI-lea. Atunci cand se striga pe strazile Frantei;,,Dumnezeule daca existi razbuna-Ti numele ofensat’’.Unde a ajuns atunci cultura omeneasca? Atunci cand Biblia a fost legata in lanturi, si arsa iar in locul ei a fost ridicata ,,zeita ratiunii’’Unde era respectful si cinstea, la ce grad a ajuns institutia casatoriei… si cate se pot spune!
 Mie personal mi se pare o mare incumetare si lipsa de intelepciune sa faci asemenea afirmatii.
Roagate atunci cand studiezi Biblia si lasate invatat de EL!
soimos
**

View Profile Email
« Reply #39 on: 04 May 2008 - 22:34.10 »

Dragu mieu...pune mana pe scriptura evreilor ...numita Tanachul ...tot asa cum pui mana si pe Biblie ...deschidele pe amandoua deodata ...si citeste pagina cu pagina ...si convinge-te singur!!!

Ce rost are atata filozofie cand te poti convinge atat de simplu?

Dupa aceea intreba-te din ce cauza au furat parintii crestinismului scriptura religiei mozaice ...daca Dumnezeu le-a inspirat crestinilor o alta scriptura?

E atat de greu?

Pages: 1 [2] 3 4 ... 11   Go Up K-Detection Mod © 2006, kupus.org K-Team
  Print  

Jump to:  

Miscarea de Reforma - Forum AZSMR - Forum Adventist Reformist - Forum Reformist - Forum AZS-MR Tineri AZSMR - Tineri Adventisti Reformisti - Tineri Reformisti - Tineri AZS-MR