ForumAZSMR.Net
22 May 2012 - 13:12.03 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
www.aievea.net - Agenda electronica, Software biblic, Prezentari Power Point, Muzica, Articole, Carti, Subiecte uimitoare, Semne de carte, Wallpapers etc.

Home Gallery Calendar Search Members Contact Help Login Register   *
Noutati pe forum
[10 May 2012 - 23:04.10]

[09 May 2012 - 10:53.40]

[08 May 2012 - 12:00.31]

[05 May 2012 - 12:17.22]

[05 May 2012 - 08:33.38]

[01 May 2012 - 23:14.56]

[18 April 2012 - 13:13.33]

[15 April 2012 - 14:15.10]

[15 April 2012 - 14:13.00]

by seby
[15 April 2012 - 13:33.52]
Noutati in playlist
Noutati in album
Imagini:

Titlu: Aspen, April 2011
Autor: Davieboy

Pe la noi ivitu-s-au chipurile unor vestitori de prim?var?...
Titlu: Semnele prim?verii
Autor: Alex Dumitru

Vineri, Studiu - Sora Barbara Monteiro
Titlu: Priorit??i n ajun
Autor: pollianna

Comentarii:
Promo
www.aievea.net
Agenda electronica, Software biblic, Prezentari Power Point, Muzica, Articole, Carti, Subiecte uimitoare, Semne de carte, Wallpapers etc.
www.azsmrebenezer.net
Comunitatea româna Eben-Ezer (Soci, Italia).
www.restvegan.lx.ro
Restaurantul vegetarian Cris din Oradea va ofera mancare gustoasa si sanatoasa si curs gratuit de nutritie.
www.azsmr-moldova.ro
Site-ul conferintei Moldova a adventistilor de ziua a saptea - miscarea de reforma.
Bensoft Telecom - furnizor de servicii internet si telefonie
"Nimeni NU trebuie să fie grabnic să intre în controverse, ci ar trebui să povestească în mod simplu
POVESTEA IUBIRII LUI ISUS."
(Ellen G. White, "Evanghelizarea", pag. 355)
www.aievea.net :: Agenda electronica, Software biblic, Prezentari Power Point, Muzica, Articole, Carti, Subiecte uimitoare, Semne de carte, Wallpapers etc.
Subject Statistics
Topic: ZECIMEA Replies: 213 piece
Read 17232 times 0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Pages: 1 ... 8 9 [10] 11   Go Down
  Print  
Current Topic Rating:
You have not rated this topic. Select a rating:
Author Topic: ZECIMEA  (Read 17232 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Cristina
Browser: Firefox 3.6.3

View Profile Email
« Reply #180 on: 10 May 2010 - 00:15.31 »

Iuda şi Levi sunt două seminţii deosebite de carcter şi activitate, pe când aici vedem că şi prin Iuda s-a dat zecime...
Report to moderator   Logged
Iedidia

"Pot totul în Hristos care mă întăreşte."

Browser: Firefox 3.0.19

View Profile
« Reply #181 on: 10 May 2010 - 10:07.26 »

Nu sunt in masura sa spun ce sa faca cineva cu zecimea...
Dar ai spus ce să facem cu zecimea, ba chiar sunt de acord cu tine...
Tu zici: "Eu nu cred ca a existat sau va exista vreodata un timp cand Melhisedec sa nu poata fi gasit de cautatorul sincer care are la baza cautarii dorinta sincera de a slujii Lui Dumnezeu!"
Ceea ce eu aş vrea să înţeleg de la tine este dacă tu crezi că Melhisedec sau Melhisedeci timpului nostru pot să existe şi în afara bisericii Reformiste?

...daca postez ceva aici nu e pentru a convinge pe cineva sa de-a zecimea une-i organizatii anume sau sa nu o de-a!Vreau doar ca noi cei care discutam aici sa ajungem intr-o zi pe Noul Pamant sa ne multumim reciproc pentru sprijinul acordat unul altuia prin intermediul acestu-i forum!Ma simt bine comunicand cu dumneavoastra aici chiar daca nu avem aceleasi pareri!
Melhisedec era reprezentantul lui Dumnezeu... noi dacă vrem cu adevărat să slujim pe Dumnezeu şi prin bani noştri să contribuim la înaintarea cauzei lui Dumnezeu, vom sprijini pe cei care reprezintă azi pe Dumnezeu şi nu organizaţii care prin învăţătura şi atitudine faţă de adevărul lui Dumnezeu sprijinesc mai degrabă lucrarea întunericului...
Acest lucru este simplu şi ar trebui să fie clar pt. toată lumea...

"Un credincios pe genunchi vede mai departe decat un filozof în vârful picioarelor..."

"Dumnezeu nu ne retrage o favoare, decât atunci când are de oferit o favoare şi mai mare."
Iedidia

View Profile
« Reply #182 on: 10 May 2010 - 10:09.56 »

Concluzia e descurajatoare..foarte. Crezi că va trebuie să o dau atunci când voi vedea vreo mânăî supranaturală?

Crezi că asta a vrut să spună Cristina?
Poate ne explici mai clar Cristina ce vroiai exact a spune...  smile

"Un credincios pe genunchi vede mai departe decat un filozof în vârful picioarelor..."

"Dumnezeu nu ne retrage o favoare, decât atunci când are de oferit o favoare şi mai mare."
marteiniuc_dan
**
Browser: MSIE 7.0

View Profile Email
« Reply #183 on: 10 May 2010 - 14:53.48 »

Din Biblie si Spiritul Profetic inteleg,chiar redand expresia folosita in scrierile EGW,ca zecimea are scopul de a sprijinii serviciul ''deserventilor cultici"!Aceasta expresie nu are culoare organizationala!Fiecare trebuie sa fie deplin incredintat ca face cu zecimea ce vrea Dumnezeu ca el sa faca cu ea si o da deserventilor cultici in care vede un Melhisedec adevarat!Eu pentru moment zecimea o dau in BAZSMR dar asta nu are mare importanta decat pentru mine!Fiecare trebuie sa lucreze din incredintare!
Cristina
Browser: Firefox 3.6.3

View Profile Email
« Reply #184 on: 10 May 2010 - 21:22.16 »

Crezi că asta a vrut să spună Cristina?
Poate ne explici mai clar Cristina ce vroiai exact a spune...  smile

Desigur nu am avut în vedere că trebuie să dăm zecimea Lui Dumnezeu personal în mână, însă am avut în vedere faptul aşa cum ai menţionat şi tu că zecimea se poate de dat celor care îl reprezintă pe Dumnezeu şi care fac aceiaşi lucrare ca Isus pe acest pământ!
Iedidia

View Profile
« Reply #185 on: 10 May 2010 - 22:16.02 »

Din Biblie si Spiritul Profetic inteleg,chiar redand expresia folosita in scrierile EGW,ca zecimea are scopul de a sprijinii serviciul ''deserventilor cultici"!Aceasta expresie nu are culoare organizationala!Fiecare trebuie sa fie deplin incredintat ca face cu zecimea ce vrea Dumnezeu ca el sa faca cu ea si o da deserventilor cultici in care vede un Melhisedec adevarat!Eu pentru moment zecimea o dau in BAZSMR dar asta nu are mare importanta decat pentru mine!Fiecare trebuie sa lucreze din incredintare!

Aşadar, ca o concluzie eu înţeleg următoarele:
Zecimea poate fi dată oricărei persoane care susţine adevărul lui Dumnezeu şi care face lucrarea lui Dumnezeu... şi asta indiferent cărei denominaţiuni aparţine sau dacă nu aparţine nici uneia... astfel că dacă printr-o minune papa de la Roma ar începe de mâine să propovăduască adevărul despre Dumnezeu şi astfel să facă lucrarea lui Dumnezeu, conform adevărului eu aş putea să îmi dau zecimea papei...
Astfel că adevărul despre zecime nu ţine de pretenţia unei biserici: "noi suntem şi nimeni altcineva..." ci mai degrabă de adevărul din spatele pretenţiilor...

O întrebare personală, dacă se poate...  9 Tu eşti pedeplin încredinţat şi în acelaşi timp pe deplin împăcat în conştiinţa ta cu gândul că îţi dai zecimea BAZSMR?

Iedidia

View Profile
« Reply #186 on: 10 May 2010 - 22:18.47 »

Desigur nu am avut în vedere că trebuie să dăm zecimea Lui Dumnezeu personal în mână, însă am avut în vedere faptul aşa cum ai menţionat şi tu că zecimea se poate de dat celor care îl reprezintă pe Dumnezeu şi care fac aceiaşi lucrare ca Isus pe acest pământ!

Eu asta am înţeles de la început că vroiai să spui.... dar îţi mulţumim pt. clarificări... sper acum că toţi au înţeles limpede...  smile

Martin Luther

Browser: Firefox 3.6.8

View Profile WWW Email
« Reply #187 on: 17 August 2010 - 17:52.53 »

Vad ca a venit vorba din nou despre zecime. Hai sa vorbim aici, acasa la ea  :D

Nu găsesc nici în Biblie nici în EGW ceva care să sprijine ideea de a exclude pe cineva care nu mai aduce zecimea la casieria unei anumite biserici.
Da, dacă biserica se consideră a fi un club, sau un partid, atunci da! E normal ca legitimația de membru să fie retrasă când nu mai dai cotizația. Dar bănuiesc că nu se spune în statutul bisericii că ar funcționa după reguli de club sau de partid.

Iar dacă banii de zecime nu sunt ai oamenilor ci ai lui Dumnezeu cine are dreptul să spună unde vrea Dumnezeu ca alt om să depună zecimea. Oare cum a gândit biserica AZS când viitorii membri AZSMR nu și-au mai depus a zecea parte din venit în casieria ei? Oare cum gândesc acum? Ca să nu mai spun că lucrurile se complică teribil dacă vorbim și de biserica AZSMR-protest.... 17 Care dintre aceste 3 casierii este visteria Domnului.
Se pot complica lucrurile și mai mult dacă ne referim la misionari ca David Gates sau Sebastian Țârțârău ș.a. care-și riscă viața anual din iubire pentru Dumnezeu și semeni. Oare dacă astfel de misionari nu sunt suficient susținuți de vreo biserică, să nu dorească Dumnezeu să fie ei hrăniți din visteria Lui??

AM mai explicat acum vreo cateva luni de zile ca versetul din Maleahi despre zecime este tras de par de orice biserica pana ramane Maleahi chel  9. Se aduce apoi in vedere de catre cei care sustin darea zecimii la biserica episodul cu vaduva saraca, amintindu-se ca Isus a laudat-o. Pai da, a laudat-o. Era vrednica de lauda ptr darnicia ei, si cam asta e si mesajul lui Ellen White. Bravo celor care dau din inima, as spune eu, la cot cu EGW si Isus.

Dar se uita cu mare nonsalanta, ca sa nu zic perfidie, ca acelasi Isus care a laudat vaduva saraca, a facut sistemul care percepea bani de la ea cu toate epitetele, de sus pana jos, si in public( la fel ca aici, pe forum). Oh, ce usor sa uita ca Isus (Matei 23,14) ii demasca in public PENTRU CA FURAU CASELE VADUVELOR!!!! Si ma intreb eu, pai cum le furau, ca doar nu mergeau fariseii concret in case sa le fure mamaliga? Le furau banii si ultimulor lor avut tocmai prin sistemul taxelor si zecimilor, asta e raspunsul corect, si asta in numele lui Dumnezeu, exact asa cum face azi si biserica.

Hai sa dau si un exemplu concret de azi, ca sa vedeti pana la ce perfidie si lacomie se poate ajunge cand te numesti pastor si pretinzi zecime de la membru in numele Domnului. Acesta este un caz recent petrecut in ograda fratilor " mai mari", unde membri de rand habar n-au unde li se duce zecimea( exact ca la reformisti). Da mai bine cititi aici: http://opensourcechurch.ro/index.php?showtopic=23&st=220

Este vorba despre cum Uniunea Romana a hotarat sa inzestreze cu Mac-uri  Apple foarte scumpe( circa 1000 de euro de caciula cu reducere cu tot) ptr cam toti pastorii din uniune, dupa exemplul celor din Conf Muntenia. Chestia a fost din pacate ptr ei descoperita de cate unii din afara sistemului si s-a iscat un enorm scandal. Nici un pastor nu a venit oficial cu vreo informare sau dezinformare, ca raspuns la acuzatiile aduse. Tacere absoluta, si e si aia un raspuns asurzitor ptr cine intelege ceva.

Eu inca imi folosesc taraplastina mea de PC din 2003 si nu ma gandesc sa-mi cumpar altul daca asta inca merge bine, dar pastorasii, care deja aveau laptopuri personale, si le-au INNOIT. Din banii cui? Pai ai membrilor, fie ei vaduvi sau nu. Care va sa zica, asta e "vistieria Domnului " cu care ne bat ei sabat de sabat la cap, amenintandu-ne cu flacarile iadului...Hmmm, cum imi mai miroase  mie ca altcineva o sa arda in iad, si nu cei care nu mai dau zecimea " domnului"...

Ce sa-i faci...Atata timp cat in popor e prostie, va exista intotdeauna in lideri lacomie.

ionel
**
Browser: MSIE 6.0

View Profile
« Reply #188 on: 17 August 2010 - 23:21.19 »

Daca ai fi tu pastor si alti ar vorbi sau scrie despre tine ce scrii tu ce ai zice???          Nu te obliga nimeni sa dai ceva daca nu vrei, dar daca esti credincios asa cum vrei sa areti (prin lectiile care le dai la aproape toate subiectele), atunci vei scrie ca zecimea trebuie data. Daca toti ar tine banii (zecimea) sau iar folosi cum cred ei ,atunci nu s-ar putea realiza nimic.
Martin Luther

View Profile WWW Email
« Reply #189 on: 17 August 2010 - 23:56.44 »

Daca ai fi tu pastor si alti ar vorbi sau scrie despre tine ce scrii tu ce ai zice???          Nu te obliga nimeni sa dai ceva daca nu vrei, dar daca esti credincios asa cum vrei sa areti (prin lectiile care le dai la aproape toate subiectele), atunci vei scrie ca zecimea trebuie data. Daca toti ar tine banii (zecimea) sau iar folosi cum cred ei ,atunci nu s-ar putea realiza nimic.

Ionel, la varsta de 18 ani chiar am vrut sa ma fac pastor. Cei mai buni 2 prieteni ai mei plecau la seminar. Am stat mult pe ganduri si am ales sa nu ma fac, desi imi placeaa foarte mult sa vorbesc despre Dumnezeu. La fel ca si acum( dupa cum zici si tu, la aproape toate subiectele). Stii care a fost cel mai puternic argument, de fapt o soapta subtila in subconstient? A fost acela ca Isus n-a fost pastor.

Ma interpretezi rau-voitor daca crezi ca vreau sa dau lectii altora. Da, e adevarat ca stiu multe lucruri ptr ca imi place sa citesc multe, dar la randul meu am nevoie sa invat multe. Daca ti s-a parut ca ma etalez pe aici e doar o impresie a ta ca stiu multe. Cat despre cei care nu comenteaza mai nimic la ideile mele, eu nu am scris ca ar fi prosti. Asa ca ...sper sa prinzi ideea.

Daca toti ar tine zecimea si n-ar mai da-o bisericii, ci semenilor asa cum fac eu, s-ar implini cuvintele Domnului "Prin aceasta vor cunoaste toti ca sunteti ucenicii Mei, daca veti avea dragoste unii pentru altii.".

E asa o nevoie disperata de banii nostri pretutindeni in jurul nostru. Romania colcaie de saracie. De ce sa dam banii nostri unor pastori care oricum nu ii administreaza cum trebuie? E strigator la cer, si spre deosebire de EGW eu spun raspicat ca este pacat sa contribuim si noi orbeste la pacatele lor.

Daca nimeni n-ar mai da banii la biserica, dar ar ajuta serios si regulat saracii si misionarii, bisericile ar da faliment si evanghelia ar fi vestita in mod real si concret, nu prin sforaieli de limba de lemn de la amvoane in timp ce lumea piere. Dea Domnul  sa vina odata mai repede ziua aia in care lumea cu biserici cu tot sa arda.

GhitaB

un pic

Browser: Chrome
ghita_bizau@yahoo.com
View Profile WWW
« Reply #190 on: 18 August 2010 - 08:14.59 »

spre deosebire de EGW eu spun raspicat ca este pacat sa contribuim si noi orbeste la pacatele lor.
Echivalent cu: Spre deosebire de ceea ce ne-a învăţat Dumnezeu prin profeta Sa eu spun raspicat ca este pacat sa contribuim si noi orbeste la pacatele lor.
Nu-mi sună bine.

mihai dumitru

În căutarea luminii...

View Profile Email
« Reply #191 on: 18 August 2010 - 13:43.34 »

Echivalent cu: Spre deosebire de ceea ce ne-a învăţat Dumnezeu prin profeta Sa eu spun raspicat ca este pacat sa contribuim si noi orbeste la pacatele lor.
Nu-mi sună bine.

Frate Ghiță B, mai pe la pagina 3 sau 4 aducea Mihai Dumitru ceva axiome de la profetul Domnului. Iacătă-le!

  "Domnul ne-a făcut pe fiecare în mod individual administratorii săi. Noi toţi deţinem o răspundere solemnă de a investi noi înşine mijloacele. Dumnezeu nu a pus asupra voastră povara de a întreba Conferinţa sau vreun consiliu al oamenilor dacă să vă folosiţi mijloacele aşa cum credeţi de cuviinţă pentru înaintarea lucrării lui Dumnezeu." E.White - Special to Battle Creek 41, 42
   "Facă Dumnezeu ca vocile care au fost atât de grăbite să se ridice spre a spune că banii investiţi în lucrare trebuie să meargă prin canalul stabilit de la Battle Creek să nu fie auzite. Oamenii cărora Dumnezeu Le-a dat mijloacele Sale sunt răspunzători doar în faţa Sa. Este privilegiul lor de a da ajutor direct şi asistenţă misiunilor." E.White - Spalding-Magan Collection 176, 177
   „Unele cazuri au fost reţinute atenţiei mele timp de mai mulţi ani, şi am satisfăcut necesităţile lor din zecime, după cum mi-a descoperit Domnul să fac. Şi dacă vreo persoană mi-ar spune: ‚Soră White, nu vrei să aloci zecimea mea acolo unde ştii că este cea mai mare nevoie de ea?’ aş spune ‚Da, bineînţeles!’, şi chiar am făcut aceasta. Le-am lăudat pe acele surori care şi-au trimis propria zecime în locurile care era cea mai mare nevoie pentru a ajuta o lucrare care fusese lăsată nefăcută;.” E.White - Scrisoare către pastorul G. F. Watson, preşedintele Conferinţei Colorado, 22 ianuarie, 1905.

Eu înțeleg de aici că EGW în situații exceptionale folosea banii ei de zecime în mod individual ,conform călăuzirii proprii. Deasemeni , primea bani de zecime de la alti membrii care nu doreau ca banii lor să fie administrati de la centru.
Noi trăim VREMURI EXCEPTIONALE! Ca să admiți asta e nevoie doar să ieși pe stradă, sau să privești peste gard.
Banii nu trebuie să stea! Cel ce dă ...va primi mai mult.
Să nu îmi spui că doar EGW era călăuzită..că toti trebuie să fim călăuziti ... fiindcă suntem responsabili individual.
Dacă critică cineva pe cei ce nu dau banii la centru, îi intreb : Cui se adresează cel de al doilea paragraf citat, dacă nu lor?
GhitaB

un pic

ghita_bizau@yahoo.com
View Profile WWW
« Reply #192 on: 18 August 2010 - 16:15.43 »

Frate Ghiță B, mai pe la pagina 3 sau 4 aducea Mihai Dumitru ceva axiome de la profetul Domnului. Iacătă-le!

Nu la ideile despre zecime am comentat... ci poziţia pe care o avem faţă de profetul Domnului.
Nu prea am citit topicul ăsta. Mi-a atras atenţia sulinierea lui Martin Luther.
Pentru mine a sunat ca şi cum ai zice: Să spună EGW ce vrea. Eu fac altfel.
Poate că nu aşa s-a gândit când a scris...

Nu am ştiut până acum fragmentele care le-aţi citat.
Primele două nu cred că se referă neapărat la zecime. Poate se referă la daruri.
Mi-ar plăcea să le găsesc în context. Cum aţi dat de ele?

Martin Luther

View Profile WWW Email
« Reply #193 on: 18 August 2010 - 19:55.49 »

Nu la ideile despre zecime am comentat... ci poziţia pe care o avem faţă de profetul Domnului.
Nu prea am citit topicul ăsta. Mi-a atras atenţia sulinierea lui Martin Luther.
Pentru mine a sunat ca şi cum ai zice: Să spună EGW ce vrea. Eu fac altfel.
Poate că nu aşa s-a gândit când a scris...

Pozitia mea fata de profetul Domnului mi-am explicat-o destul de clar la topicul despre Ellen White.  Cat despre zecime, ai inteles bine cum gandesc, desi nu as spune niciodata formularea aia  pe un forum.  Nu EGW trebuie sa imi spuna mie ce sa fac cu zecimea, sabatul,mancarea de carne, sfanta cina, etc,etc. Ci Dumnezeu. Sau crezi ca Dumnezeu nu mai vorbeste astazi nimanui prin constiinta? Pe Ellen White o vad limitata in intelegerea multor teme ACTUALE. Si daca vorbim despre zecime in contextul actual al bisericii mondiale, sunt sigur ca daca ar trai azi, ar striga alaturi de mine cam aceleasi lucruri, poate pe un ton diferit.  Ceea ce se face azi cu banii domnului este cam 15% lucrare( evanghelizari, televiziune, etc) restul banilor este folosit ptr intretinere, imagine, evenimente interne( reuninuni de conf generala etc) respectiv salarii,calatorii si tot tacamul. Concluzia? Sa o traga cine vrea...

Problema mare este ca adv si reformistii isi fauresc viata(spirituala sau reala)  dupa chipul si asemanarea lui Ellen White sau a bibliei...ceea ce nu ar fi rau daca ar adapta mesajele acestora la cu totul deosebitul secol 21 in care traim.

rest
**
Browser: MSIE 6.0

View Profile
« Reply #194 on: 18 August 2010 - 22:45.12 »

Isus n-a fost pastor
     !!??!!??
 Ioan.10.11."Eu sunt pastorul cel bun.Pastorul cel bun isi da viata pentru oi.14.Eu sunt Pastorul cel bun.Eu  Imi cunosc oile si ele ma cunosc pe Mine.
 1Petru2.25."Caci erati ca niste oi ratacite.Dar acum va-ti intors la Pastorul si Episcopul sufletelor voastre."
Ioan13.13-14."Voi Ma numiti:"Invatatorul si Domnul"si bine ziceti ca sunt. Deci daca Eu,Domnul si Invatatorul vostru,...."etc.
   Ioan10.6 ,25-26.
    Sunt mult mai multe texte care confirma faptul ca Domnul Isus a fost (si este) inca pastor .
Martin Luther

View Profile WWW Email
« Reply #195 on: 18 August 2010 - 22:55.30 »

Rest, eu cred ca cine foloseste diacriticele intelege perfect ce am vrut sa spun. Vezi...cam asa interpretam noi biblia dupa bunul nostru plac. Pana si homosexualii aduc din biblie argumente ca Isus a fost unul de-al lor...

Iedidia

View Profile
« Reply #196 on: 21 August 2010 - 12:03.58 »

Îmi dai impresia că uneorii scrii doar de dragul de al contrazice pe ML...
Chiar crezi că dacă el ar fi pastor ar fi şi el un corupt şi un hoţ...?
Atunci cum se face că mai există şi "pastori cinstiţi" (există?)?

Martin Luther

View Profile WWW Email
« Reply #197 on: 21 August 2010 - 13:01.07 »

Chiar crezi că dacă el ar fi pastor ar fi şi el un corupt şi un hoţ...?

Hmm, eu cred ca as fi. Natura umana este incorigibila. Mai ales pe vremurile astea cand a avea un salariu caldicel si atatea avantaje( mai ales la biserica mare) care te scutesc de atatea probleme.

Asa ca...thank God I´m not pastor...si pot sa dorm linistit de faptul ca cel putin pacatele mele nu afecteaza mantuirea altora.

Revenind on the topic, cititi aici dezbaterile de pe zecime de pe alt forum si mai ales urmariti aberanta predica despre zecime recomandata la postarea 289 de Study http://opensourcechurch.ro/index.php?showtopic=23&st=280&start=280 . Pastorii nostri chiar ar trebui sa fie dati in judecata ptr copyright de Teztel , celebrul adversar al lui Martin Luther.  Dar deh, atunci cand biserica primeaza si nu adevarul, esti dispus sa faci si sa spui cele mai mari tampenii...Brrr

Iedidia

View Profile
« Reply #198 on: 21 August 2010 - 13:17.41 »

Sunt convins că toate neînţelegerile la capitolul cu zecimea se datorează faptului că oamenii/membrii au inoculată în minte o imagine greşită despre cine şi cum este Dumnezeu, despre cine şi ce este Biserica adevărată a Viului Dumnezeu...
Şi eu am avut multe nedumeriri şi neînţelegeri la capitolul cu zecimea până când sau clarificat lucrurile la capitolele sus menţionate...
Aşadar, cred că e imposibil să faci pe cineva să vadă cum sunt lucrurile în realitate cu zecimea până când nu a ajuns să înţeleagă rădăcina problemei...
Doar e evident... majoritatea membrilor, recunos că, corabia care este biserica chiar dacă este plină de piraţi şi marfă furată, totuşi ia corabia, adică biserica... este biserica lui Dumnezeu... Fraţilor, e timpul marii treziri... Trezeşte-te!

Martin Luther

View Profile WWW Email
« Reply #199 on: 06 September 2010 - 00:56.29 »

Din nou despre zecime, dragii mei. Nesimtirea pastorilor intrece in ultimul timp orice limite de imaginatie. Dar mai bine cititi singuri aici: http://www.adventomania.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=46:biserica-contraataca&c...
   deh, obrazul subtire cu zecime se tine...

Pages: 1 ... 8 9 [10] 11   Go Up K-Detection Mod © 2006, kupus.org K-Team
  Print  

Jump to:  

Miscarea de Reforma - Forum AZSMR - Forum Adventist Reformist - Forum Reformist - Forum AZS-MR Tineri AZSMR - Tineri Adventisti Reformisti - Tineri Reformisti - Tineri AZS-MR