ForumAZSMR.Net
22 May 2012 - 12:57.29 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Acesta NU este un forum oficial al Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea - Miscarea de Reforma.

Home Gallery Calendar Search Members Contact Help Login Register   *
Noutati pe forum
[10 May 2012 - 23:04.10]

[09 May 2012 - 10:53.40]

[08 May 2012 - 12:00.31]

[05 May 2012 - 12:17.22]

[05 May 2012 - 08:33.38]

[01 May 2012 - 23:14.56]

[18 April 2012 - 13:13.33]

[15 April 2012 - 14:15.10]

[15 April 2012 - 14:13.00]

by seby
[15 April 2012 - 13:33.52]
Noutati in playlist
Noutati in album
Imagini:

Titlu: Aspen, April 2011
Autor: Davieboy

Pe la noi ivitu-s-au chipurile unor vestitori de prim?var?...
Titlu: Semnele prim?verii
Autor: Alex Dumitru

Vineri, Studiu - Sora Barbara Monteiro
Titlu: Priorit??i n ajun
Autor: pollianna

Comentarii:
Promo
www.aievea.net
Agenda electronica, Software biblic, Prezentari Power Point, Muzica, Articole, Carti, Subiecte uimitoare, Semne de carte, Wallpapers etc.
www.azsmrebenezer.net
Comunitatea româna Eben-Ezer (Soci, Italia).
www.restvegan.lx.ro
Restaurantul vegetarian Cris din Oradea va ofera mancare gustoasa si sanatoasa si curs gratuit de nutritie.
www.azsmr-moldova.ro
Site-ul conferintei Moldova a adventistilor de ziua a saptea - miscarea de reforma.
Bensoft Telecom - furnizor de servicii internet si telefonie
"Nimeni NU trebuie să fie grabnic să intre în controverse, ci ar trebui să povestească în mod simplu
POVESTEA IUBIRII LUI ISUS."
(Ellen G. White, "Evanghelizarea", pag. 355)
www.aievea.net :: Agenda electronica, Software biblic, Prezentari Power Point, Muzica, Articole, Carti, Subiecte uimitoare, Semne de carte, Wallpapers etc.
Subject Statistics
Topic: Din studiul meu zilnic... Replies: 19 piece
Read 10176 times 0 Members and 4 Guests are viewing this topic.
Pages: [1]   Go Down
  Print  
This topic has not yet been rated!
You have not rated this topic. Select a rating:
Author Topic: Din studiul meu zilnic...  (Read 10176 times)
0 Members and 4 Guests are viewing this topic.
elder
Admin

Theos esti AGAPE

Browser: Firefox 2.0

o5aby
View Profile
« on: 14 December 2006 - 12:30.43 »

Aici vom impartasi ideie/mesajele frumoase pe care le-am descoperit in Cuvantul lui Dumnezeu si care ne-a placut si ne-a impresionat in mod deosebit.
Report to moderator   Logged

Nihil sine Deo!
pollianna

Dacă Dumnezeu nu ajută, oamenii nu pot face nimic.

Browser: MSIE 6.0

View Profile WWW Email
« Reply #1 on: 12 January 2007 - 22:58.49 »

mie astazi mi'a placut un fragment despre muzica: ,,Muzica poate fi o mare putere spre bine; cu toate acestea noi nu facem tot ce putem din aceasta ramura de cult. Cantarea izvoraste in general dintr'un indemn launtric,dar alteori aceia care canta sunt lasati s'o ia razna, si muzica isi pierde efectul ei asupra mintii celor de fata. Muzica trebuie sa iaba frumusete, caldura si putere."  personal,cred ca trebuie sa avem mare grija ce ascultam pentru ca fie ca ne dam seama,fie ca nu ne dam seama aceaste ne influenteaza caracterul!

elder
Admin

Theos esti AGAPE

Browser: Firefox 2.0.0.1

o5aby
View Profile
« Reply #2 on: 13 January 2007 - 18:46.02 »

1 Samuel 15:10 Domnul a vorbit lui Samuel, si i-a zis:
1 Samuel 15:11 ,,..Imi pare rau ca am pus pe Saul împarat, caci se abate dela Mine si nu p?zeste cuvintele Mele``. Samuel s'a mahnit, si toata noaptea a strigat catre Domnul.

Ceea ce m-a impresionat in mod deosebit nu sunt cuvintele de mai sus, pentru ca Saul nu a fost primul si nici ultimul om care l-a dezamagit pe Dumnezeu. Dar ceea ce m-a impresionat au fost cuvintele urmatoare:

1 Samuel 15:13 Samuel s'a dus la Saul, si Saul i-a zis: "Fii binecuvîntat de Domnul! Am pazit cuvîntul Domnului".

Iata cum lucreaza Satan! El nu ne influenteaza sa ucidem, sau sa facem alte pacate cine stie cat de mari. Ci el lucreaza cel mai bine cu pacatele mici, asa cum a facut si cu Saul. Trist e faptul ca noi de multe ori pacatuim inaintea lui Dumenzeu si dupa aia venim, ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic, si spunem asemenea lui Saul: "am pazit Cuvantul Domnului". Acesta e modul in care lucreaza Satan, si are foarte mare succes. El se multumeste sa ne lase sa vorbim "dulce de tot"; se multumescte sa ne lase sa mergem la adunare, sa ascultam Cuvantul Domnului, sa venim cu gramada inaintea Domnului si sa ne infatisam inaintea Lui ca popor al Sau (Ezechiel 33:31)... in timp ce, in realitate, noi suntem cei mai de succes servitori ai Satanei. Planul sau este indeplinit pe deplin cu noi, daca ne aduce in acesta stare.
Si cati dintre noi nu spunem asemenea lui Saul, "am pazit cuvantul Domnului"? Daca va vine deci sa spuneti aceasta... mai ganditi-va o data.

Nihil sine Deo!
alin

View Profile Email
« Reply #3 on: 23 January 2007 - 09:23.21 »

Ma intrebam de multe ori de ce in prezent slujitorii lui Dumnezeu nu mai pot face anumite minuni, precum invierea mortilor?!...

Inainte de aparitia Noului Testament in forma scrisa, la inceputurile Bisericii, un apostol isi demonstra calitatea de apostol prin darul “semnelor”. Petru precum si Pavel puteau sa invie morti si sa vindece bolnavi. Domnul Isus le-a dat apostolilor Sai  aceste daruri in timp ce El era inca printre ei, pentru ca ei sa demonstreze ca sunt ceea ce spuneau ca sunt.

Daca citim cu atentie epistolele, vom vedea ca Pavel, spre sfarsitul lucrarii sale,  nu mai foloseste darul vindecarii deloc. El nu l-a vindecat pe tanarul Timotei (1Tim.5:23), ci ii face doar o recomandare. Pavel insusi a avut un “tepus in carne” si, in ciuda rugamintilor lui, Dumnezeu nu i l-a inlaturat. De asemenea, el ii scrie lui Timotei:”…pe Trofim l-am lasat bolnav in Milet”.(Tim.4:20) De ce nu si-a vindecat prietenul?
 Pavel se apropia de sfarsitul lucrarii sale si aceste daruri incepeau chiar de atunci sa dispara din Biserica.

Se pare ca, atunci cand Scriptura a inceput sa faca parte din Biserica, autoritatea a trecut de la o persoana la paginile Scripturii, care este Cuvantul lui Dumnezeu.
angel
*

View Profile Email
« Reply #4 on: 26 January 2007 - 13:32.27 »

Ma intrebam de multe ori de ce in prezent slujitorii lui Dumnezeu nu mai pot face anumite minuni, precum invierea mortilor?!...

Inainte de aparitia Noului Testament in forma scrisa, la inceputurile Bisericii, un apostol isi demonstra calitatea de apostol prin darul “semnelor”. Petru precum si Pavel puteau sa invie morti si sa vindece bolnavi. Domnul Isus le-a dat apostolilor Sai  aceste daruri in timp ce El era inca printre ei, pentru ca ei sa demonstreze ca sunt ceea ce spuneau ca sunt.

Daca citim cu atentie epistolele, vom vedea ca Pavel, spre sfarsitul lucrarii sale,  nu mai foloseste darul vindecarii deloc. El nu l-a vindecat pe tanarul Timotei (1Tim.5:23), ci ii face doar o recomandare. Pavel insusi a avut un “tepus in carne” si, in ciuda rugamintilor lui, Dumnezeu nu i l-a inlaturat. De asemenea, el ii scrie lui Timotei:”…pe Trofim l-am lasat bolnav in Milet”.(Tim.4:20) De ce nu si-a vindecat prietenul?
 Pavel se apropia de sfarsitul lucrarii sale si aceste daruri incepeau chiar de atunci sa dispara din Biserica.

Se pare ca, atunci cand Scriptura a inceput sa faca parte din Biserica, autoritatea a trecut de la o persoana la paginile Scripturii, care este Cuvantul lui Dumnezeu.
eu nu cred ca au disparut; Dumnezeu e Acelasi ieri,azi si maine!
cat despre boala lui Pavel,Biblia spune destul de clar de ce a fost nevoie ca el sa ramana cu ea in trup;
sunt situatii in care oricat de mult ne-am dori ca Dumnezeu sa ne elibereze de o anumita boala care ne impovareaza sufletul si/sau trupul,nu o face..si asta nu ptr ca nu ii sta in putere,nu pentru ca ne vrea raul sau ii place sa ne vada suferind; uneori poate ingaduie boala ca pe o metoda prin care ne tine aproape de El,alteori pentru a-Si proslavi Numele,pentru a ne ajuta in procesul cresterii noastre...
Dumnezeu poate si astazi sa vindece pe cei bolnavi,oamenii insa, nu mai sunt la fel de dispusi ca cei din biserica primara sa se puna la indemana Lui; problema este deci, la noi-la credinta noastra,la devotamentul fata de El;
krista_freak
*

dreaming...

Browser: Firefox 2.0.0.2

View Profile Email
« Reply #5 on: 08 March 2007 - 00:06.45 »

ii atata de fain ca mereu Dumnezeu imi vorbeste prin Scriptura..ce am citit azi a fost din Isaia43..si prin versetele 4-5a..wow..Dumnezeu mi-a reamintit cat de pretioasa is in ochii Lui..si chiar nu conteaza cum is in ochii oamenilor..conteaza cum ma vede El.. 69 si in versetele 18-19...mi'a vorbit Dumnezeu extrem de mult...ii fain...ii asaf fain sa stai in prezenta lu Dumnezeu..si El sa-ti vorbeasca...my God is awesome  69
elder
Admin

Theos esti AGAPE

Browser: Firefox 2.0.0.2

o5aby
View Profile
« Reply #6 on: 15 March 2007 - 11:25.51 »

Philippians 4:13 Pot totul în Hristos, care mă întăreşte.

Este interesant cum suntem noi inclinati intotdeauna sa citim Biblia ca pe o poveste. De exemplu citim despre Ghedeon, Iosif in Egipt, Daniel in groapa cu lei etc, si ne gandim "ce credinciosi oameni, cum au putut ei sa faca lucruri atat de uimitoare!". Sau citim despre Pavel, care putea nici mai mult nici mai putin decat TOTUL, si ne minunam "minune mare". Adica ce-i era lui imposibil? NIMIC! Dar a fost Ghedeon, Daniel sau Pavel mai avantajati decat noi astazi cu vreun lucru, oricat de mic ar fi fost el? A fost Dumnezeu mai binevoitor sa lucreze prin ei decat e binevoitor sa lucreze PRIN NOI? I-a iubit Dumnezeu pe ei mai mult decat ne iubeste pe noi? Sau era pe vremea lor mai mare nevoie de lucrare decat e in vremea noastra? Atunci, care e modul nostru de gandire? Cine stie de cate ori Dumenzeu A DORIT sa lucreze si prin noi, si inca sa faca minuni si mai mari decat a facut vreodata in trecut, dar NECREDINTA NOASTRA ne-a impiedicat sa fim unelte in mainile Sale!

John 14:12 Adevărat, adevărat, vă spun, că cine crede în Mine, va face şi el lucrările pe cari le fac Eu; ba încă va face altele şi mai mari decît acestea; pentrucă Eu mă duc la Tatăl:
John 14:13 şi ori ce veţi cere în Numele Meu, voi face, pentruca Tatăl să fie proslăvit în Fiul.

Acuma, ori avea Isus o problema, ori avem noi o problema. Fie Isus nu a fost inspirat cand a rostit aceste cuvinte sau a mintit, fie noi nu credem in El. Voi ce credeti, care este raspunsul?
Eu cred ca noi inca nu credem in Domnul Isus! Cred ca inca nu-L cunoastem pe Dumnezeu, si cred ca suntem inca foarte DEPARTE de a fi CRESTINI. Nu-l cunoastem nici pe El, si nici macar nu credem in El, si nici macar NU STIM ca nu-L cunoastem si ca nu credem in El. Si vedem acum cat de bine ni se potriveste "descrierea": "Si nu stii ca esti ticalos, nenorocit, sarac, orb si gol!".

Si iata-ne - "abonati" in fiecare Sabat la serviciile divine si la programele bisericii, si ascultam cuvintele Domnului... "dar nu le implinim deloc", "caci cu inima umblam TOT dupa poftele noastre" (Ez. 33:32,31).

Intorcandu-ne la minuni... de cate ori ne gandim ca noi astazi putem sa facem lucruri la fel de marete? "Biruinta" e atat de aproape de noi, este la indemana fiecaruia, se capata intr-o clipa, "intr-o clipeala de ochi" si nu dorim la nimeni ca in ziua "judecatii" sa-si dea seama si sa spuna "ah! cat de simplu era! cat de usor era, cat de usoara era sarcina, trebuia doar sa ma las IN TOTALITATE in bratul Sau si golit de EU, Biruinta era a mea - ba mai mult: "lucrari mai mari ca acestea" as fi facut! 99% mantuit inseamna pierdut pentru totdeauna..."

Nihil sine Deo!
Lavy
**

Browser: MSIE 7.0

View Profile
« Reply #7 on: 26 May 2007 - 17:25.37 »

Intorcandu-ne la minuni... de cate ori ne gandim ca noi astazi putem sa facem lucruri la fel de marete? "Biruinta" e atat de aproape de noi, este la indemana fiecaruia, se capata intr-o clipa, "intr-o clipeala de ochi" si nu dorim la nimeni ca in ziua "judecatii" sa-si dea seama si sa spuna "ah! cat de simplu era! cat de usor era, cat de usoara era sarcina, trebuia doar sa ma las IN TOTALITATE in bratul Sau si golit de EU, Biruinta era a mea - ba mai mult: "lucrari mai mari ca acestea" as fi facut! 99% mantuit inseamna pierdut pentru totdeauna..."

Daca am avea o picatura de credinta in plus...  :(

✰ ・・Lifε is what happens to you while you're busy making other plans ・・ ✰
elder
Admin

Theos esti AGAPE

Browser: Firefox 2.0.0.11

o5aby
View Profile
« Reply #8 on: 11 December 2007 - 20:03.29 »

Isaiah 55:10 Caci dupacum ploaia si zapada se pogoara din ceruri, si nu se mai intorc inapoi, ci uda pamintul si-l fac sa rodeasca si sa odrasleasca, pentruca sa dea saminta samanatorului si pine celui ce maninca,
Isaiah 55:11 tot aşa si Cuvintul Meu, care iese din gura Mea, nu se intoarce la Mine fara rod, ci va face voia Mea si va împlini planurile Mele.

Azi am (re)citit aceste versete si mi-au placut mult, sper sa/mi ramana in minte pentru multa, multa vreme. Interesant ca aceste cuvinte sunt rostite prin servii Domnului, care pot fi eu sau tu ("daca vorbeste cineva, sa vorbeasca cuvintele lui Dumnezeu" / 1 Pet 4:11). Chiar ca de multe ori (poate majoritatea) tindem sa ne ingrijoram "oare o primi? daca refuza Cuvantul? daca nu-i place?" ETC. Insa aceste gen de probleme pe care ni le punem nu sunt de competenta noastra, nu sunt intrebari pe care sa ni le punem noi, prin urmare trebuie sa ne debarasam de el (oricum, chiar ingrijorandu-ne, nu rezolvam nimic). Tot ceea ce trebuie noi sa stim este urmatoul lucru: "Cuvantul lui Dumnezeu nu se intoarce la el fara rod, ci va implini voia Sa si planurile Sale".
Asadar, noi transmitem Cuvantul. Este cea mai usoara, cea mai simpla si cea mai binecuvantata lucrare care poate fi facuta prin noi. Daca am primi-o in simplitatea ei deplina, intocmai cum doreste Dumnezeu sa ne-o ofere, atunci am realiza defapt cat de usoara este "sarcina" Salvatorului pregatita pentru noi. Numai si numai atunci ne vom putea bucura pe deplin de ea. Si mai mult decat atat: numai si numai atunci Dumnezeu se va putea folosi de noi! Iar in cazul acesta castigul va fi numai de partea noastra, intrucat nu Dumnezeu are nevoie de noi (chiar si asa, El face toata treaba), ci - da, ati ghicit: NOI AVEM NEVOIE DE EL!

Nihil sine Deo!
pollianna

Browser: Firefox 2.0.0.14MEGAUPLOAD1.0

View Profile WWW Email
« Reply #9 on: 14 August 2008 - 23:42.23 »

"Domnul a raspuns: ,,Da, vei avea un viitor fericit; da, voi sili pe vrajmas sa te roage, la vreme de nenorocire si la vreme de necaz''. "

pollianna

Browser: Firefox 2.0.0.14MEGAUPLOAD1.0

View Profile WWW Email
« Reply #10 on: 21 August 2008 - 11:58.36 »

"Tu dar, intoarce.te la Dumnezeul tau, pastreaza bunatatea si iubirea, si nadajduieste totdeauna in Dumnezeul tau."  smile

unom
**
Omul este NIMIC, Dumnezeu este TOTUL!

Browser: Chrome

View Profile Email
« Reply #11 on: 11 March 2009 - 17:55.56 »

Pana in ziua de azi n-am inteles de ce traducatorii bibliei n-au tradus toate cuvintele. Unele dintre cele mai importante cuvinte din biblie: "Evanghelie", "Botez", "Sabat" n-au fost traduse, ci mutate efectiv din limbile originale in bibliile noastre romanesti, englezesti, etc.

Daca luam de exemplu cuvantul "Botez" si-l traducem, am descoperit ca vom intelege diferit textul:

Ioan 1:33 Eu nu-L cunoşteam; dar Celce m'a trimes să scufund in apă, mi-a zis: ,Acela peste care vei vedea Duhul pogorîndu-Se şi oprindu-Se, este Celce scufunda in Duhul Sfînt.`

Ephesians 4:5 Este un singur Domn, o singură credintă, o singura scufundare.

Galatians 3:27 Toti cari ati fost scufundati in Hristos, v'ati îmbrăcat cu Hristos.

Oamenii din timpul apostolilor intelegeau mai bine "botezul", adica scufundarea. Dupa cum un om care se scufunda in apa are fiecare particica din corp "imbracata", inconjurata, acoperita de apa, tot la fel cel care este scufundat in Hristos, este imbracat intr-un mod desavarsit in Hristos. Nici o particica din corp nu este "dezgolita", ci imbracata, acoperita de Hristos. Imbracamintea obisnuita lasa unele parti descoperite (capul, fata, mainile, etc.), dar scufundarea in apa inseamna acoperirea totala a corpului, ceea ce inseamna ca daca te uiti la un om scufundat in Hristos nu vei vedea altceva decat Hristos - fiecare particica din viata lui este Hristos - ganduri, cuvinte, actiuni.

Sub domnia Harului este tot atat de usor a face binele, pe cat era de usor sub domnia pacatului a face raul.
Yochana

Browser: Firefox 3.0.6

View Profile
« Reply #12 on: 06 April 2009 - 17:49.59 »

Colindând pe aici,am dat de acest topic smileinbox ...În ceea ce am citit azi,am găsit un verset care mi-a plăcut mult:"Binecuvântat să fie Dumnezeu, Tatăl Domnului nostru Isus Hristos, Părintele îndurărilor şi Dumnezeul oricărei mângâieri, care ne mângâie în toate necazurile noastre, pentru ca, prin mângâierea cu care noi înşine suntem mângâiaţi de Dumnezeu, să putem mângâia pe cei ce se află în vreun necaz!" 2Corinteni1:3,4  smile

:)
Andreea
**

Browser: Firefox 3.0.8

View Profile
« Reply #13 on: 17 April 2009 - 20:55.14 »

Din studiul meu de azi am ales un verset pe care as vrea sa il impartasesc cu voi: "Sa nu obosim in facerea binelui; caci la vremea potrivita, vom secera, daca nu vom cadea de oboseala." Galateni 6:9
Yochana

Browser: Firefox 3.0.6

View Profile
« Reply #14 on: 31 May 2009 - 21:48.07 »

Azi am citit pe nu site creştin: Ziua Mondială de Rugaciune – 31 Mai 2009.
Studiul meu de azi a fost:Rugăciunea Domnului:
"Cel dintâi pas pe care-l facem pentru a ne apropia de Dumnezeu este acela de a cunoaşte şi a crede iubirea pe care El o are faţă de noi(1Ioan4:16),deoarece suntem îndemnaţi să venim la El,constrânşi de iubirea Sa.
Cum am putea să ne îndoim vreodată şi să fim în nesiguranţă,cum am putea să ne simţim orfani?
Trăiţi în legătură cu Hristos cel viu şi El vă va ţine tare cu o mână care nu vă va lăsa!"

:)
pollianna

View Profile WWW Email
« Reply #15 on: 06 January 2010 - 22:35.13 »

Am primit ca temă la I.M.E de citit "Patriarhi şi Profeţi" + "Profeţi şi Regi".. prin urmare am dat startul.

Chiar dacă am mai citit aceste cărţi, acum le înţeleg dintr-o altă perspectivă. Un fior mi-a trecut azi prin minte când am citit: "Eva fusese pe deplin fericită aşături de bărbatul ei în patria Edenului; dar nestatornică ca şi Eva timpului modern, ea se măguli cu speranţa de a ajunge înr-o sferă mai înaltă decât cea pe care Dzeu i-o indicase. La încercarea ei de a se ridica mai pe sus de poziţia ei originală, ea căzu mult înapoia acesteia. Aceeaş urmare va lovi pe toţi acei care nu sunt voioşi a lua asupră-le cu bucurie datoriile vieţii în armonie cu planul lui Dzeu. În sforţările lor de a ocupa poziţii pentru care El nu le-a făcut în stare, multe şi-au jertfit demnitatea lor femeiască cum şi nobleţea caracterului femeiesc şi au lăsat nefăcută tocmai acea însărcinare pe care cerul le-a dat-o lor.

pollianna

Browser: Firefox 3.5.7.NETCLR3.5.30729

View Profile WWW Email
« Reply #16 on: 28 January 2010 - 15:36.39 »

Aceeaşi carte, capitolul 25

"Obstacolele care stau în calea înaintării noastre nu vor dispărea niciodată înaintea unui spirit zăbavnic şi îndoielnic. Cei care amână ascultarea, până când orice umbră de nesiguranţă va dispărea şi până când nu va mai fi nici un risc de a da greş sau de a fi înfrânţi, nu vor asculta niciodată. Necredinţa şopteşte: "Să aşteptăm până când sunt date la o parte toate piedicile şi până când vom putea vedea în mod clar drumul nostru"; dar credinţa plină de curaj îndeamnă la înaintare, nădăjduind şi crezând totul. [...]

Astfel, lucrările Providenţei aduc întuneric şi disperare celor necredincioşi, în timp ce pentru sufletele pline de încredere, ele sunt fluviu de lumină şi pace. Cărarea pe care ne conduce Dumnezeu poate trece prin pustie sau prin mare, dar este o cărare sigură."

Lavynya.E

View Profile Email
« Reply #17 on: 09 February 2010 - 21:21.54 »

"Domnul Hristos a aplicat in viata Sa propriile invataturi divine. Zelul Sau nu l-a determinat niciodata sa devina fanatic. El a manifestat consecventa si precizie, fara a fi obsedat, bunavointa, fara a fi lipsit de personalitate, duiosie si compasiune fara a fi sentimental. Isus era deosebit de sociabil; dar avea o tinuta demna, care nu incuraja familiaritati nepotrivite. Cumpatarea nu L-a condus niciodata la bigotism sau austeritate. Desi nu S-a conformat lumii acesteia, El nu a ramas indiferent la nevoile, dorintele si preocuparile oamenilor, chiar si ale celui mai neinsemnat dintre ei. El a fost receptiv la nevoile tuturor." MS 132, 1902 (Minte, Caracter si P ersonalitate- vol I, 191)

Cat pentru mine, fericirea mea este sa ma apropii de Dumnezeu. Restul? Doar suflare omeneasca.
Septimiu
**

"Cu Dumnezeu vom face mari ispravi"

Browser: Firefox 3.5.8

View Profile Email
« Reply #18 on: 11 March 2010 - 19:18.29 »

I cartea "Dieta si Hrana" a Ellenei White la pagina 168 scrie:" Mi-a fost aratata starea prezenta de stricaciune a lumii. Privelistea a fost ingrozitoare. M-am mirat ca locuitorii pamantului nu au fost nimiciti, asemenea locuitorilor Sodomei si Gomorei. Am vazut suficiente motive pentru starea actuala de degenerare si pentru mortalitatea de azi. Pasiunea oarba controleaza ratiunea si, ca in cazul multora, este sacrificat fiecare considerent inalt in favoarea poftei trupesti."

"Traiesc acei ce vreau sa lupte/Iar cei fricosi se plang si mor"
pollianna

View Profile WWW Email
« Reply #19 on: 08 June 2010 - 10:49.03 »

"În dorinţa lor după ceva nou şi senzaţioal, ei au încercat să introducă noi aspecte ale doctrinei, mai plăcute pentru multe minţi, însă nu în armonie cu principiile fundamentale ale evangheliei. În încrederea lor de sine şi în orbirea spirituală, ei nu au văzut că aceste sofisticării aveau să-i facă pe mulţi să se îndoiască de experienţele din trecut, şi în felul acesta să-i conducă la confuzie şi necredinţă." (Istoria faptelor apostolilor pg. 574)

Pages: [1]   Go Up K-Detection Mod © 2006, kupus.org K-Team
  Print  

Jump to:  

Miscarea de Reforma - Forum AZSMR - Forum Adventist Reformist - Forum Reformist - Forum AZS-MR Tineri AZSMR - Tineri Adventisti Reformisti - Tineri Reformisti - Tineri AZS-MR