ForumAZSMR.Net
22 May 2012 - 12:49.53 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Bine ati venit pe forumul neoficial al Adventistilor de Ziua a Saptea - Miscarea de Reforma!

Home Gallery Calendar Search Members Contact Help Login Register   *
Noutati pe forum
[10 May 2012 - 23:04.10]

[09 May 2012 - 10:53.40]

[08 May 2012 - 12:00.31]

[05 May 2012 - 12:17.22]

[05 May 2012 - 08:33.38]

[01 May 2012 - 23:14.56]

[18 April 2012 - 13:13.33]

[15 April 2012 - 14:15.10]

[15 April 2012 - 14:13.00]

by seby
[15 April 2012 - 13:33.52]
Noutati in playlist
Noutati in album
Imagini:

Titlu: Aspen, April 2011
Autor: Davieboy

Pe la noi ivitu-s-au chipurile unor vestitori de prim?var?...
Titlu: Semnele prim?verii
Autor: Alex Dumitru

Vineri, Studiu - Sora Barbara Monteiro
Titlu: Priorit??i n ajun
Autor: pollianna

Comentarii:
Promo
www.aievea.net
Agenda electronica, Software biblic, Prezentari Power Point, Muzica, Articole, Carti, Subiecte uimitoare, Semne de carte, Wallpapers etc.
www.azsmrebenezer.net
Comunitatea româna Eben-Ezer (Soci, Italia).
www.restvegan.lx.ro
Restaurantul vegetarian Cris din Oradea va ofera mancare gustoasa si sanatoasa si curs gratuit de nutritie.
www.azsmr-moldova.ro
Site-ul conferintei Moldova a adventistilor de ziua a saptea - miscarea de reforma.
Bensoft Telecom - furnizor de servicii internet si telefonie
"Nimeni NU trebuie să fie grabnic să intre în controverse, ci ar trebui să povestească în mod simplu
POVESTEA IUBIRII LUI ISUS."
(Ellen G. White, "Evanghelizarea", pag. 355)
Biserica Eben Ezer Soci, Italia
Subject Statistics
Topic: Ce am mai bun pentru Cel Preainalt -Oswald Chambers- Replies: 4 piece
Read 1263 times 0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1]   Go Down
  Print  
This topic has not yet been rated!
You have not rated this topic. Select a rating:
Author Topic: Ce am mai bun pentru Cel Preainalt -Oswald Chambers-  (Read 1263 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
anddrusca
imi canta inima...

but I'm a supergirl, and supergirls just fly

Browser: MSIE 6.0

View Profile Email
« on: 10 October 2007 - 22:24.53 »

una din cartile mele de suflet de meditatii zilnice este aceasta.
de asemenea, Chambers este un autor care mie imi place foarte mult.
as vrea sa impartasesc si cu voi meditatii prin care Domnul imi vorbeste personal din aceasta carte si din experientele cu Dumnezeu ale lui O. Chambers.
daca aveti si voi cartea, va incurajez sa o cititi. o meditatie pe zi nu este mult si de asemenea, sa postati ce vi se pare interesant  smile
Report to moderator   Logged

'My Goal is God Himself. Not joy, nor peace, not even blessing, but God Himself, My GOD!'
anddrusca
imi canta inima...

View Profile Email
« Reply #1 on: 10 October 2007 - 22:29.14 »

mi-a placut in mod deosebit cea din

29 iulie-->Il vezi pe Isus in mijlocul norilor tai?

Iata, El vine pe nori ! (Apocalipsa 1 :7)

In Biblie norii au intotdeauna legatura cu Dumnezeu. Norii sunt acele intristari, sau suferinte, sau situatii providentiale din launtrul sau din afara vietii noastre personale, care par de fapt sa contrazica suveranitatea lui Dumnezeu. Dar tocmai prin acei nori Duhul lui Dumnezeu ne invata cum sa umblam prin credinta. Daca n-ar exista niciodata nori in viata noastra, n-am avea credinta. “Norii sunt praful picioarelor Lui” (Naum 1:3). Norii sunt un semn ca El este acolo. Ce revelatie este sa stii ca intristarea, lipsa si suferinta sunt de fapt norii care vin impreuna cu Dumenzeu ! Dumnezeu nu se poate apropia de noi fara nori, El nu vine cand cerul e senin si stralucitor.

Nu este corect sa spunem ca Dumnezeu vrea sa ne invete ceva prin incercarile pe care le avem, ci mai degraba ca prin fiecare nor pe care il aduce, El vrea sa ne dezvete de ceva. Scopul pentru care Dumnezeu foloseste norii este sa ne simplifice credinta  pana cand relatia noastra cu El este exact aceea a unui copil-o relatie doar intre Dumnezeu si sufletul nostru, in care ceilalti oameni sunt doar niste umbre pentru noi. Pana cand ceilalti oameni nu devin doar niste umbre pentru mine, norii vor continua sa vina in viata mea. Devine relatia mea cu Dumnezeu mai simpla decat a fost vreodata ?

Exista o lagatura intre situatiile providentiale ciudate pe care Dumnezeu le ingaduie si ceea ce stim despre El, si trebuie sa invatam sa interpretam tainele vietii in lumina cunoasterii lui Dumnezeu. Nu-L cunoastem inca pe Dumnezeu pana cand nu putem privi drept in fata cel mai intunecos si negru fapt al vietii fara a distruge prin aceasta conceptia noastra despre caracterul lui Dumnezeu.

« Ucenicii s-au inspaimantat, cand i-au zarit intrand in nor… » (Luca 9 :34). Mai este cineva in norul tau, in afara de Isus ? daca da, el se va intuneca si mai mult pana cand ajungi la punctul in care nu mai exista « nimeni decat Isus singur » (Marcu 9 :8, vezi si versetele 2-7).

'My Goal is God Himself. Not joy, nor peace, not even blessing, but God Himself, My GOD!'
Call Lightman

View Profile
« Reply #2 on: 11 October 2007 - 16:24.15 »

multumim Andrusca pentru ca imparti cu noi aceste meditatii... Domnul sa te binecuvinteze cu mai mult timp si cu intelepciune de sus...

am vazut ca nu e scumpa carticica... vreau sa o cumpar si eu daca o gasesc pe aici prin oras sau daca nu cand o mai ingadui Domnul sa vin la Bucuresti...
anddrusca
imi canta inima...

View Profile Email
« Reply #3 on: 11 October 2007 - 21:57.43 »

si cea de azi e faina  smile

11 Octombrie-->Ce urmeaza dupa tacerea lui Dumnezeu?

"Deci, cand a auzit ca Lazar este bolnav, a mai zabovit doua zile in locul in care era." (Ioan 11:6)

Ti-a acordat Dumnezeu incredere prin tacerea fata de tine - o tacere plina de inteles? Tacerile lui Dumnezeu sunt, de fapt, raspunsul Lui. Gandeste-te la acele zile de tacere absoluta in casa din Betania! Exista ceva asemanator acelor zile in viata ta? Poate avea Dumnezeu o astfel de incredere in tine sau inca ceri un raspuns vizibil? Dumnezeu iti va da binecuvantarile pe care le ceri, daca nu vrei sa pleci fara ele; dar tacerea Lui este semnul ca El te duce la un mod si mai minunat de a-L intelege. Plangi tu inaintea lui Dumnezeu pentru ca nu ai primit un raspuns clar? Cand nu-L poti auzi pe El, vei descoperi ca Dumnezeu s-a increzut in tine cat se poate de mult: printr-o tacere absoluta, nu o tacere a disperarii, ci a placerii, pentru ca El a vazut ca poti primi o revelatie si mai mare. Daca Dumnezeu a ales sa taca, lauda-L pentru ca El te aduce spre marele curs al scopurilor Lui. Manifestarea in timp a raspunsului Sau este de domeniul suveranitatii lui Dumnezeu. Timpul nu conteaza pentru Dumnezeu. O vreme poate ca ai spus - "L-am rugat pe Dumnezeu sa-mi dea paine, si El mi-a dat o piatra!" (vezi Matei 7:9). Nu este asa, si astazi descoperi ca El ti-a dat "painea vietii" (Ioan 6:35).

Un lucru minunat privitor la tacerea lui Dumnezeu este ca ea e molipsitoare - te patrunde si devii plin de incredere, asa ca poti spune din toata inima: "Stiu ca Dumnezeu m-a auzit." Tacerea Lui este insasi dovada ca a facut-o. Cat timp traiesti cu ideea ca Dumnezeu te va binecuvanta intotdeauna raspunzandu-ti la rugaciune, El o va face, dar nu-ti va da niciodata harul tacerii Sale. Daca Isus Hristos te aduce la intelegerea faptului ca rugaciunea are ca scop glorificarea Tatalui Sau, El iti va da primul semn al intimitatii Sale - tacerea.

Call Lightman

Browser: Opera 9.23

View Profile
« Reply #4 on: 11 October 2007 - 23:42.03 »

smile Frumos stie El sa lucreze... Slavit fie Numele Lui pentru indelunga rabdare care o are fata de noi cand nu intelegem caile Lui si ne lasam cuprinsi de teama si ingrijorari...
Pages: [1]   Go Up K-Detection Mod © 2006, kupus.org K-Team
  Print  

Jump to:  

Miscarea de Reforma - Forum AZSMR - Forum Adventist Reformist - Forum Reformist - Forum AZS-MR Tineri AZSMR - Tineri Adventisti Reformisti - Tineri Reformisti - Tineri AZS-MR