ForumAZSMR.Net
22 May 2012 - 12:42.49 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Utilizatorii ForumAZSMR.Net au, printre altele, obligatia sa evite limbajul prescurtat/stricat gen SMS (IRC etc.) Ex.: "knd" in loc de "cand", "ji" in loc de "si". Alte informatii in REGULAMENT.

Home Gallery Calendar Search Members Contact Help Login Register   *
Noutati pe forum
[10 May 2012 - 23:04.10]

[09 May 2012 - 10:53.40]

[08 May 2012 - 12:00.31]

[05 May 2012 - 12:17.22]

[05 May 2012 - 08:33.38]

[01 May 2012 - 23:14.56]

[18 April 2012 - 13:13.33]

[15 April 2012 - 14:15.10]

[15 April 2012 - 14:13.00]

by seby
[15 April 2012 - 13:33.52]
Noutati in playlist
Noutati in album
Imagini:

Titlu: Aspen, April 2011
Autor: Davieboy

Pe la noi ivitu-s-au chipurile unor vestitori de prim?var?...
Titlu: Semnele prim?verii
Autor: Alex Dumitru

Vineri, Studiu - Sora Barbara Monteiro
Titlu: Priorit??i n ajun
Autor: pollianna

Comentarii:
Promo
www.aievea.net
Agenda electronica, Software biblic, Prezentari Power Point, Muzica, Articole, Carti, Subiecte uimitoare, Semne de carte, Wallpapers etc.
www.azsmrebenezer.net
Comunitatea româna Eben-Ezer (Soci, Italia).
www.restvegan.lx.ro
Restaurantul vegetarian Cris din Oradea va ofera mancare gustoasa si sanatoasa si curs gratuit de nutritie.
www.azsmr-moldova.ro
Site-ul conferintei Moldova a adventistilor de ziua a saptea - miscarea de reforma.
Bensoft Telecom - furnizor de servicii internet si telefonie
"Nimeni NU trebuie să fie grabnic să intre în controverse, ci ar trebui să povestească în mod simplu
POVESTEA IUBIRII LUI ISUS."
(Ellen G. White, "Evanghelizarea", pag. 355)
www.aievea.net :: Agenda electronica, Software biblic, Prezentari Power Point, Muzica, Articole, Carti, Subiecte uimitoare, Semne de carte, Wallpapers etc.
Subject Statistics
Topic: Despre pasiunile tale... (articol) Replies: 2 piece
Read 1127 times 0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1]   Go Down
  Print  
This topic has not yet been rated!
You have not rated this topic. Select a rating:
Author Topic: Despre pasiunile tale... (articol)  (Read 1127 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
AlexB
Browser: Firefox 2.0.0.7

View Profile WWW
« on: 02 October 2007 - 12:25.02 »

In pribegia mea pe internet am gasit acest articol... Desi e scris intr-un mod mai ironic, cred ca trage un semnal de alarma... Ma bucur daca il cititi si voi si sa discutam pe marginea lui...

"Tu… tu navighezi pe internet. Ce te intereseaza pe tine ce au spus oamenii de cultura despre un anumit subiect? Sau ce iti pasa tie de Dostoyevsky, de Lev Tolstoi si altii?… sau mai mult decat toti acestia la un loc, despre ce spune Biblia?

Pasiunea ta numarul 1 e mess-ul. Vorbesti ore in sir, fara noima, fara rost, fara tinta… doar vorbesti. Napoleon dicta 7 scrisori odata, la 7 scribi. Cu ce esti tu mai prejos decat el? Si tu vorbesti pe mess cu 7 odata… ce mai, esti geniu!

Pasiunea ta numarul 2 e hi5-ul, ringo si alte site-uri pe care iti pui poze. Si daca nu-ti pui prea multe, iti face o placere teribila sa le privesti indelung pe ale altora, si… fiindca este cooooooool, mai scrii si comment-uri! Doar asa se simt si ei indatorati sa-ti scrie si tie.

Si asa a trecut ziua de ieri, ziua de alataieri, saptamana trecuta toata, luna trecuta, anul trecut… si cam de multicel te indeletnicesti cu practicile astea “nevinovate”. Acum, te provoc: trage linie si aduna! Vezi, ce castig si ce pierdere iti aduc orele pe care le petreci zilnic pe mess.

Pe de-o parte te inteleg. Ai nevoie de aprecieri in viata. Tanjesti dupa a fi apreciat, a fi iubit… si e normal. Asa ne-a facut Dumnezeu: sa oferim si sa ni se ofere dragoste, dar fara indoiala nu in acest mod artificial. Si ma intelegi cand zic asta.

Stii, EL se pricepe mai bine decat prietenii tai la a-ti da sens vietii, la a te face sa-ti gasesti drumul. Si in plus, EL nu te apreciaza pentru cele mai reusite poze ale tale, ci pentru ceea ce esti tu cu adevarat. "

(sursa: http://www.pasi.ro/extra/despre-pasiunile-tale.html)
Report to moderator   Logged

Lavynya.E

Browser: Firefox 2.0.0.7

View Profile Email
« Reply #1 on: 02 October 2007 - 21:58.57 »

Super articol! Si din nefericire foarte adevarat...De cele mai multe ori, cand stam pe internet pierdem notiunea timpului...Uitam ca odata va trebui sa dam socoteala pentru fiecare clipa irosita...
Curiozitatea poate fi unul din motivele pentru care se pierde vremea astfel...Apoi mai e magulirea constiintei cu ideea ca in acest mod vom avea prieteni mai multi, vom cunoaste persoane noi...( ma refer mai ales la mess si hi5) , dar de cele mai multe ori imaginea pe care ne'o formam astfel poate fi mult diferita fata de realitate...Putem sa transmitem emoticons'uri si in fata monitorului sa fim altfel;sa modificam poze pentru a fi "mai frumosi", dar ce se va intampla la o intalnire "face to face"? Parerea mea e ca adevarul se cunoaste mai mult in lumea reala decat in cea virtuala.Nu exclud ideea ca uneori ne foloseste, dar sa nu uitam a utiliza internetul ca si "material auxiliar",nu de baza.Iar timpul cel mai pretios sa'l folosim pentru a-L cunoaste pe El si apoi pe semenii nostri.
C.S.Popa afirma:" Dacă diavolul îţi fură timpul disponibil pentru Dumnezeu, nu mai are nevoie să-ţi fure altceva. "

Cat pentru mine, fericirea mea este sa ma apropii de Dumnezeu. Restul? Doar suflare omeneasca.
maria
*

Browser: MSIE 8.0

View Profile Email
« Reply #2 on: 14 November 2010 - 15:14.56 »

interesant articolu...dureros de adevarat 39 ...de multe ori ne dam seama ca ne-am obisnuit sa comunicam prin taste mai mult decat reusim sa coumicam cand suntem aproape (in cazul in care putem numi comunicare vorbaria de pe mess), poate si pentru ca asa cum zicea Lavynya, in spatele monitorului ne e mai usor sa ne prefacem, dar si din comoditate...
...e nevoie de a lua masuri in dreptul meu, spun asta....am si eu "boala mesului deschis" sa fie acolo, nu conteaza daca vorbesc sau nu...si inca ceva, printre momentele de leneveala cele mai placute sunt in fata calculatorului :D
Dumnezeu sa ne ajute pe fiecare sa ne orgnizam mai bine prioritatile, si in functie de asta timpul  smile
Pages: [1]   Go Up K-Detection Mod © 2006, kupus.org K-Team
  Print  

Jump to:  

Miscarea de Reforma - Forum AZSMR - Forum Adventist Reformist - Forum Reformist - Forum AZS-MR Tineri AZSMR - Tineri Adventisti Reformisti - Tineri Reformisti - Tineri AZS-MR