ForumAZSMR.Net
10 March 2010 - 20:54.43 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Ajuta si tu la dezvoltarea forumului! Nu ezita sa te inregistrezi si sa postezi!

Home Gallery Chat Calendar Search Members Contact Help Login Register   *
Noutati pe forum
[Today at 16:41:06]

[Today at 08:56:08]

[Today at 08:35:15]

[Today at 08:17:59]

[Yesterday at 10:27:10]

[Yesterday at 01:11:05]

[08 March 2010 - 10:10.30]

[07 March 2010 - 19:57.17]

[06 March 2010 - 09:48.51]

[05 March 2010 - 14:08.06]
Noutati in playlist
Alex Dumitru - Ce dor [Vocal-instrumental]
Alex Dumitru - Cantarea mea [Vocal-instrumental]
Noutati in album
Imagini:
5-7 martie 2010 - Dragostea Sa ne strange
Titlu: "Momente de cristal"
Autor: pollianna

Titlu: Jim Elliot
Autor: pollianna

Titlu: iubire..zambete..trandafiri..
Autor: bravera

Comentarii:
Promo
www.aievea.net
Agenda electronica, Software biblic, Prezentari Power Point, Muzica, Articole, Carti, Subiecte uimitoare, Semne de carte, Wallpapers etc.
www.azsmrebenezer.net
Comunitatea româna Eben-Ezer (Soci, Italia).
www.restvegan.lx.ro
Restaurantul vegetarian Cris din Oradea va ofera mancare gustoasa si sanatoasa si curs gratuit de nutritie.
www.azsmr-moldova.ro
Site-ul conferintei Moldova a adventistilor de ziua a saptea - miscarea de reforma.
Bensoft Telecom - furnizor de servicii internet si telefonie
Biserica Eben Ezer Soci, Italia

"Nimeni NU trebuie să fie grabnic să intre în controverse, ci ar trebui să povestească în mod simplu POVESTEA IUBIRII LUI ISUS." Ellen G. White, "Evanghelizarea", pag. 355.
Subject Statistics
Topic: Motive de multumire Replies: 19 piece
Read 3513 times 0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1]   Go Down
  Print  
This topic has not yet been rated!
You have not rated this topic. Select a rating:
Author Topic: Motive de multumire  (Read 3513 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Lavynya.E

Browser: Firefox 2.0.0.7

View Profile Email
« on: 30 September 2007 - 12:24.13 »

Auzim din ce in ce mai des oameni nemultumiti care, pe motive mai mult sau mai putin obiective, sunt din ce in ce mai tristi, transmit idei de genul "e foarte greu sa razbesti in viata in zilele noastre", "viata e din ce in ce mai grea" si sigur mai cunoasteti si altele...In ciuda acestor clisee, cred ca noi, crestinii, trebuie sa transmitem altceva...In orice situatie ne'am afla, cred ca putem gasi cel putin un motiv de multumire la adresa lui Dumnezeu si asta ar trebui marturisit prin expresia fetei, cuvinte si actiuni...Multumirea vine cind intelegem ca ceea ce ne da Dumnezeu, este mai bun decit ceea ce ne dorim noi. E o acceptare a vietii fara a ne plange, stiind ca Dumnezeu este Stapan. O persoana multumita isi da seama ca Dumnezeu i-a dat tot ce are nevoie pentru fericirea ei...
Ma gandesc ca ar fi bine sa exprimam aici motivele noastre pentru care Il laudam pe El si suntem multumiti...Nu conteaza cat de mari sau mici sunt aceste motive; de fapt lucrurile mici dau farmec vietii...
 Azi Ii multumesc pentru  fagaduintele Sale si pentru ca ma regasesc in planul Sau...pentru soare si pentru harul de a ma trezi in fiecare dimineata, de a privi un nou apus ....
gata, va las pe voi smile
Report to moderator   Logged

Cat pentru mine, fericirea mea este sa ma apropii de Dumnezeu. Restul? Doar suflare omeneasca.
Gabi
*

Browser: MSIE 6.0

View Profile Email
« Reply #1 on: 30 September 2007 - 15:25.36 »

Da, Lavynya! De multe ori ma gandesc la faptul ca adesea gasim mai usor motive de nemultumire, decat motive de lauda si multumire la adresa lui Dumnezeu. Si ce este cel mai rau, spiritul acesta de nemultumire e molipsitor. Sunt simple motive care ne pot nemultumi si adesea auzim expresii cum ar fi: "Of, iarasi ploua afara!" si daca iese soarele aceeasi persoana este gata sa spuna: "Uf, ce soare dogoritor!M-am saturat de caldura asta!". Asa este omul firesc si asa suntem si noi adesea.
Dar asa cum simple motive ne pot nemultumi, tot asa simple motive pot fi un subiect de lauda si multumire pe care cei ce nu le traiesc nu le inteleg.
Am citit undeva despre o familie careia ii placea sa multumeasca lui Dumnezeu pentru aparent cele mai neinsemnate lucruri, pentru fiecare mancare in parte si pentru fiecare contributie adusa pentru ca ingredientele din acel fel de mancare sa ajunga pe masa lor. E un mod intresant de a cultiva multumirea in familie!

Multe sunt motivele pentru care am putea sa-I multumim Tatalui nostru iubitor! Pe mine, acum cand scriu, ma duce gandul la micile, dar minunatele experiente din fiecare zi in care Il simt aproape si prezenta Sa ma inconjoara! Nu e minunat ca avem un Dumnezeu atat de aproape de noi?

`emy
Admin

Browser: MSIE 7.0

xxlliinnkk
View Profile
« Reply #2 on: 02 October 2007 - 20:37.32 »

Nu e minunat ca avem un Dumnezeu atat de aproape de noi?

... e atat de minunat, incat omul in inima caruia nu exista El pe deplin, nu poate sa inteleaga, nu poate nici macar sa isi imagineze un Dumnezeu omniscient si omnipotent care Isi "petrece timpul" atat de aproape de fiintele astea cu suflet atat de mizerabil...

Doamne, Iti multumesc ca pe mine m-ai iubit cel mai mult, atunci cand ai murit... Iti multumesc ca pe mine ma iubesti cel mai mult si acum... Iti multumesc ca ma iubesti cel mai mult atunci cand eu iti mai bat cate un cui in palme, cand spun "of, iarasi ploua afara!" si "m-am saturat de caldura asta!"... Iti multumesc ca ma iubesti chiar si atunci cand eu te biciuiesc, cand apas coroana de spini pe capul Tau... Iti multumesc ca dintotdeauna si pentru totdeauna, pe mine ma iubesti cel mai mult...

Doamne, Iti multumesc ca imi dai nenumarate motive sa Iti multumesc!...

"Este mai uşor să spargi un atom decât o prejudecată." (Einstein)
www.dexonline.ro/corect.php
www.firefox.com | www.wikipedia.org | www.aievea.net | www.unpic.wordpress.com | www.twitter.com/taceri
"Omul face multe planuri in inima lui, dar hotararea Domnului, aceea se implineste!" [Asa zis-a Inteleptul] smile
`emy
Admin

xxlliinnkk
View Profile
« Reply #3 on: 03 October 2007 - 18:47.00 »

Doamne, Iti multumesc ca ploua afara, si... ca nu-mi displace asta!...

"Este mai uşor să spargi un atom decât o prejudecată." (Einstein)
www.dexonline.ro/corect.php
www.firefox.com | www.wikipedia.org | www.aievea.net | www.unpic.wordpress.com | www.twitter.com/taceri
"Omul face multe planuri in inima lui, dar hotararea Domnului, aceea se implineste!" [Asa zis-a Inteleptul] smile
Lavynya.E

Browser: Firefox 2.0.0.7

View Profile Email
« Reply #4 on: 06 October 2007 - 22:57.36 »

Ii multumesc Tatalui pentru Sabatul minunat!

Cat pentru mine, fericirea mea este sa ma apropii de Dumnezeu. Restul? Doar suflare omeneasca.
aurel_man
*

"Tot ce voiti sa va faca voua oamenii faceti-le si

aurel_man
View Profile Email
« Reply #5 on: 07 October 2007 - 17:50.39 »

Motive de multumire am multe si DOmnul sa ne binecuvinteze pe toti...

// edited by admin

Aproapele nostru e fiecare persoana care are nevoie de ajutorul nostru! ! !
Michelle

Vrei să faci lucruri mari trebuie să rămâi mic..

View Profile WWW Email
« Reply #6 on: 24 January 2008 - 14:02.33 »

La fiecare pas ai un motiv de multumire....

Cand esti multumit sa fii pur si simplu tu insuti si sa nu te compari cu ceilalti, toti te vor respecta.

Intelept este cel care a reusit sa inteleaga ca totul este de neinteles.
mary

View Profile
« Reply #7 on: 25 January 2008 - 00:40.21 »

multumesc Domnului ca mi-a pazit fetitzele mele,ca nu sunt mai rau...doar o simpla raceala.si cea mare .multumiri fie aduse ptr aerul ce ni-l da! 63

Pot TOTUL  in Hristos care ma intareste!
MIHAELAS
*

Browser: Firefox 2.0.0.11

View Profile
« Reply #8 on: 25 January 2008 - 10:57.27 »

...multumesc lui Dumnezeu ca suntem in viata ,pentru aer,lumina,hrana....pentru toate binecuvantarile primite.....pentru sotul meu,pentru baietel si pentru fetita...care se va naste in april....da_le sanatate Doamne ...tuturor amin

,,DEACEEA  PENTRU CA AI PRET IN OCHII MEI, DAU NEAMURI PENTRU TINE SI POPARE PENTRU NUMELE TAU.,,
anddrusca
imi canta inima...

but I'm a supergirl, and supergirls just fly

View Profile Email
« Reply #9 on: 25 January 2008 - 18:57.04 »

Iti multumesc Doamne pentru:
-sesiune: ma ajuta sa raman aproape de Tine si sa te experimentez in moduri noi si deosebite
-prieteni: impreuna cladim amintiri frumoase
-iarna: putem sa mergem la patinat si sa ne bucuram de un timp extraordinar
-provocari: ma ajuta sa cresc si implicit, sa Te cunosc mai bine
-muzica
si nu in ultimul rand, iti multumesc ca sunt copila Ta si ca ma pot bucura de viatza si de toate circumstantele pe care Tu le aduci in fiecare zi pentru mine.

'My Goal is God Himself. Not joy, nor peace, not even blessing, but God Himself, My GOD!'
Andreea
**

Browser: Firefox 2.0.0.11

View Profile
« Reply #10 on: 25 January 2008 - 19:17.06 »

Niciodata nu am stiut sa ii multumesc lui Dumnezeu indeajuns pentru faptul ca vad, ca pot sa miros o floare, ca pot sa merg, ca pot sa cant.... pana cand am cunoscut doua fete minunate. Sunt doua surori gemene care se afla in scaunul cu rotile la varsta de 26 de ani. Pentru ele simplul fapt sa faca cu mana cuiva e o problema, dar nu se plang. In fiecare zi ele ii multumesc lui Dumnezeu ca le-a dat o voce minunata cu care il pot lauda pe El. In timpul pe care l-am petrecut alaturi de ele nu le-am vazut niciodata triste sau nu le-am auzit sa se planga de ceva.
   De la ele am invatat o lectie foarte dura, dar care m-a ajutat foarte mult. De atunci in fiecare zi ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca sunt in viata si am o familie minunata. 
mariussascau

sascau@hotmail.com marius.sascau
View Profile
« Reply #11 on: 26 January 2008 - 21:47.45 »

Multumesc Lui Dumnezeu pentru tot ce imi ofera si am parte in aceast alume... smile

Cu tine viata e mai roz ;)
Michelle

View Profile WWW Email
« Reply #12 on: 09 February 2008 - 13:21.38 »

multumsc Doamne ptr un nou sabat ce il pot petrece alaturi de Tine ....

Cand esti multumit sa fii pur si simplu tu insuti si sa nu te compari cu ceilalti, toti te vor respecta.

Michelle

View Profile WWW Email
« Reply #13 on: 09 February 2008 - 14:25.54 »

multumesc Doamne pentru un nou sabat ce il pot petrece alaturi de Tine ....

m-am corectat...

kingsdaughter
**

what a wonderfull and perfect world!

genet85iulia
View Profile Email
« Reply #14 on: 09 February 2008 - 19:06.55 »

multumesc Domnului ca azi am terminat sesiunea!!! 69...credeam ca nu se mai termina 71

Because He loved me first and died for me, I love Him too! Blessed be the name of the Lord! :)
Michelle

View Profile WWW Email
« Reply #15 on: 18 February 2008 - 16:46.20 »

Iti multumesc Doamne pentru o noua zi alaturi de familia mea!

anddrusca
imi canta inima...

but I'm a supergirl, and supergirls just fly

View Profile Email
« Reply #16 on: 18 February 2008 - 17:37.54 »

eu Ii multumesc pentru perioada asta frumoasa din viatza mea, pentru bucurie, pentru prieteni, pentru vacantza, pentru soare, pentru ca este Minunat si pentru ca mi-o dovedeste in fiecare zi.

'My Goal is God Himself. Not joy, nor peace, not even blessing, but God Himself, My GOD!'
ktalina27
*

View Profile WWW
« Reply #17 on: 18 February 2008 - 21:35.37 »

Iti multumesc pentru ca M-ai creat,
Iti multumesc pentru razele de lumina pe care Mi le dai in fiecare zi,
Iti multumesc pentru cerul instelat,
Iti multumesc pentru ploile de binecuvantari pe care Le reversi asupra mea,
Iti multumesc pentru familia mea, pentru prietenii mei, pentru persoanele pe care le-am cunoscut,
Iti multumesc pentru ingerasul meu pazitor
si cel mai mult Iti multumesc pentru scumpul meu,
Iti multumesc ca ma iubesti atat de mult   smile

Cine e in pas cu moda, nu va fi niciodata in pas cu Dumnezeu
mihai dumitru
Browser: Firefox 3.0.5

View Profile Email
« Reply #18 on: 15 January 2009 - 19:40.48 »

Când primeşti cadou un Rolls-Royce îi poţi mulţumi dătătorului ptr căldura degajată de toba de eşapament?
"Toate sunt ascunse în EL!" EL îmi este dat mie! Şi ţie! Odată cu El vin celelalte...
Mulţumesc ptr. viaţă...căci e a Lui! Fericire, Împlinire, echilibru, pace, speranţă, certitudine...şi multe altele sunt incluse în oferta gratuită!
Doamne, ajută-mă să apreciez conţinutul darului tău,... (Nu ambalajul)
seby

Browser: Firefox 1.5

sebastianminea@hotmail.com sebastian_minea@yahoo.com
View Profile Email
« Reply #19 on: 15 January 2009 - 20:45.16 »

Când primeşti cadou un Rolls-Royce îi poţi mulţumi dătătorului ptr căldura degajată de toba de eşapament?
"Toate sunt ascunse în EL!" EL îmi este dat mie! Şi ţie! Odată cu El vin celelalte...
Mulţumesc ptr. viaţă...căci e a Lui! Fericire, Împlinire, echilibru, pace, speranţă, certitudine...şi multe altele sunt incluse în oferta gratuită!
Doamne, ajută-mă să apreciez conţinutul darului tău,... (Nu ambalajul)

Amin!
Pages: [1]   Go Up K-Detection Mod © 2006, kupus.org K-Team
  Print  

Jump to:  

Miscarea de Reforma - Forum AZSMR - Forum Adventist Reformist - Forum Reformist - Forum AZS-MR Tineri AZSMR - Tineri Adventisti Reformisti - Tineri Reformisti - Tineri AZS-MR