ForumAZSMR.Net
22 May 2012 - 12:31.28 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Bine ati venit pe forumul neoficial al Adventistilor de Ziua a Saptea - Miscarea de Reforma!

Home Gallery Calendar Search Members Contact Help Login Register   *
Noutati pe forum
[10 May 2012 - 23:04.10]

[09 May 2012 - 10:53.40]

[08 May 2012 - 12:00.31]

[05 May 2012 - 12:17.22]

[05 May 2012 - 08:33.38]

[01 May 2012 - 23:14.56]

[18 April 2012 - 13:13.33]

[15 April 2012 - 14:15.10]

[15 April 2012 - 14:13.00]

by seby
[15 April 2012 - 13:33.52]
Noutati in playlist
Noutati in album
Imagini:

Titlu: Aspen, April 2011
Autor: Davieboy

Pe la noi ivitu-s-au chipurile unor vestitori de prim?var?...
Titlu: Semnele prim?verii
Autor: Alex Dumitru

Vineri, Studiu - Sora Barbara Monteiro
Titlu: Priorit??i în ajun
Autor: pollianna

Comentarii:
Promo
www.aievea.net
Agenda electronica, Software biblic, Prezentari Power Point, Muzica, Articole, Carti, Subiecte uimitoare, Semne de carte, Wallpapers etc.
www.azsmrebenezer.net
Comunitatea româna Eben-Ezer (Soci, Italia).
www.restvegan.lx.ro
Restaurantul vegetarian Cris din Oradea va ofera mancare gustoasa si sanatoasa si curs gratuit de nutritie.
www.azsmr-moldova.ro
Site-ul conferintei Moldova a adventistilor de ziua a saptea - miscarea de reforma.
Bensoft Telecom - furnizor de servicii internet si telefonie
"Nimeni NU trebuie să fie grabnic să intre în controverse, ci ar trebui să povestească în mod simplu
POVESTEA IUBIRII LUI ISUS."
(Ellen G. White, "Evanghelizarea", pag. 355)
Biserica adventist-reformista din Milano, Italia
Subject Statistics
Topic: Experiente din "VIE" Replies: 4 piece
Read 1846 times 0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1]   Go Down
  Print  
This topic has not yet been rated!
You have not rated this topic. Select a rating:
Author Topic: Experiente din "VIE"  (Read 1846 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
elder
Admin

Theos esti AGAPE

Browser: Firefox 2.0.0.6

o5aby
View Profile
« on: 17 September 2007 - 12:28.09 »

Incurajam pe toti cei care lucreaza in "via" Domnului in vreun fel anume, sa ne incurajeze pe toti cu experientele pe care le-au avut si le au ei cu Domnul.

Invitatia este pentru toti cei care si-au facut intrarea cu adevarat in Biserica lui Hristos, lucrand (indiferent cat de putin sau mult) pentru Domnul.

Domnul sa binecuvinteze "uneltele" Sale!
Report to moderator   Logged

Nihil sine Deo!
mihai dumitru

În căutarea luminii...

Browser: Firefox 3.0.5

View Profile Email
« Reply #1 on: 15 January 2009 - 19:19.26 »

M-am mutat cu soţia într-un sat fără vreun fel de pocăiţi...dorindu-mi ca chipul lui Isus să fie clar conturat de la început. Această hotărâre a fost întâmpinată de un f. mare contraatac de Satan dar după 3 ani de convieţuire creştină , rezultatele nu au încetat să apară . Bineînţeles că nu s-a botezat nimeni la AZSMR...
O minunată lucrare ptr. copii poate fi făcută dacă te pui la mintea lor... deasemeni ptr. bătrâni dacă îi bagi în seamă dezinteresat... Să ajuÅ£i omul la nevoie fără vreun avantaj personal, un tratament simplu (cu jertfă ),  un cadou dat cu plăcere.. nu vor rămâne fără roade. Am înÅ£eles că reÅ£eta ptr. lucrare ideală este cam aÅŸa: Pur ÅŸi simplu TRÄ‚IEÅžTE ! Aruncă" pâinea pe ape" fără să-Å£i pese dacă oamenii te vor privi ca nebun ! Nu au ei dreptate? Astfel te bucuri de statutul minunat de "nebun ptr. Hristos"!  Succes!
seby

Browser: Firefox 1.5

sebastianminea@hotmail.com sebastian_minea@yahoo.com
View Profile Email
« Reply #2 on: 15 January 2009 - 20:40.28 »

M-am mutat cu soţia într-un sat fără vreun fel de pocăiţi...dorindu-mi ca chipul lui Isus să fie clar conturat de la început. Această hotărâre a fost întâmpinată de un f. mare contraatac de Satan dar după 3 ani de convieţuire creştină , rezultatele nu au încetat să apară . Bineînţeles că nu s-a botezat nimeni la AZSMR...
O minunată lucrare ptr. copii poate fi făcută dacă te pui la mintea lor... deasemeni ptr. bătrâni dacă îi bagi în seamă dezinteresat... Să ajuÅ£i omul la nevoie fără vreun avantaj personal, un tratament simplu (cu jertfă ),  un cadou dat cu plăcere.. nu vor rămâne fără roade. Am înÅ£eles că reÅ£eta ptr. lucrare ideală este cam aÅŸa: Pur ÅŸi simplu TRÄ‚IEÅžTE ! Aruncă" pâinea pe ape" fără să-Å£i pese dacă oamenii te vor privi ca nebun ! Nu au ei dreptate? Astfel te bucuri de statutul minunat de "nebun ptr. Hristos"!  Succes!

Frumos...ar fi interesant sa ne povestesti din experientele tale 58
mihai dumitru

În căutarea luminii...

Browser: Firefox 3.0.5

View Profile Email
« Reply #3 on: 16 January 2009 - 17:34.24 »

Frumos...ar fi interesant sa ne povestesti din experientele tale 58
Chiar nu ştiu de unde să încep...fiindcă fiecare zi aduce o nouă experienţă chiar dacă nu e " din vie".
Viaţa , deşi scurtă, e trăită intens. Aţi văzut că furnicile se mişcă mai repede ca elefanţii? Trăieşti mai intens
(cu rost ) cu cât te faci mai mic...adică te răstigneşti , lăsând ca Marele Infinit să se reveleze prin trup din nou!
Mi-ar place să pot înregistra audio sau video experinţele cu Domnul ca să fiu scutit de tastele acestea...
Dacă vă vine vreo idee tehnică despre această variantă vă rog anunţaţi-mă!
seby

Browser: Firefox 1.5

sebastianminea@hotmail.com sebastian_minea@yahoo.com
View Profile Email
« Reply #4 on: 17 January 2009 - 19:41.06 »

Daca reusesti sa intregistrezi audio restul se rezolva...cine e interesat cere inregistrarea prin mail...sau prin alta cale asemanatoare...
Pages: [1]   Go Up K-Detection Mod © 2006, kupus.org K-Team
  Print  

Jump to:  

Miscarea de Reforma - Forum AZSMR - Forum Adventist Reformist - Forum Reformist - Forum AZS-MR Tineri AZSMR - Tineri Adventisti Reformisti - Tineri Reformisti - Tineri AZS-MR