ForumAZSMR.Net
20 May 2012 - 00:20.28 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Bine ati venit pe forumul neoficial al Adventistilor de Ziua a Saptea - Miscarea de Reforma!

Home Gallery Calendar Search Members Contact Help Login Register   *
Noutati pe forum
[10 May 2012 - 23:04.10]

[09 May 2012 - 10:53.40]

[08 May 2012 - 12:00.31]

[05 May 2012 - 12:17.22]

[05 May 2012 - 08:33.38]

[01 May 2012 - 23:14.56]

[18 April 2012 - 13:13.33]

[15 April 2012 - 14:15.10]

[15 April 2012 - 14:13.00]

by seby
[15 April 2012 - 13:33.52]
Noutati in playlist
Noutati in album
Imagini:

Titlu: Aspen, April 2011
Autor: Davieboy

Pe la noi ivitu-s-au chipurile unor vestitori de prim?var?...
Titlu: Semnele prim?verii
Autor: Alex Dumitru

Vineri, Studiu - Sora Barbara Monteiro
Titlu: Priorit??i n ajun
Autor: pollianna

Comentarii:
Promo
www.aievea.net
Agenda electronica, Software biblic, Prezentari Power Point, Muzica, Articole, Carti, Subiecte uimitoare, Semne de carte, Wallpapers etc.
www.azsmrebenezer.net
Comunitatea româna Eben-Ezer (Soci, Italia).
www.restvegan.lx.ro
Restaurantul vegetarian Cris din Oradea va ofera mancare gustoasa si sanatoasa si curs gratuit de nutritie.
www.azsmr-moldova.ro
Site-ul conferintei Moldova a adventistilor de ziua a saptea - miscarea de reforma.
Bensoft Telecom - furnizor de servicii internet si telefonie
"Nimeni NU trebuie să fie grabnic să intre în controverse, ci ar trebui să povestească în mod simplu
POVESTEA IUBIRII LUI ISUS."
(Ellen G. White, "Evanghelizarea", pag. 355)
Biserica adventist-reformista din Milano, Italia
Subject Statistics
Topic: Scrisoarea de dragoste a Tatalui tau Replies: 3 piece
Read 1691 times 0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Pages: [1]   Go Down
  Print  
This topic has not yet been rated!
You have not rated this topic. Select a rating:
Author Topic: Scrisoarea de dragoste a Tatalui tau  (Read 1691 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
mariussascau

Browser: MSIE 6.0

sascau@hotmail.com marius.sascau
View Profile
« on: 13 December 2006 - 12:26.00 »

Scrisoarea de dragoste a Tat?lui pentru tine Cuvintele, pe care le vei auzi, sunt adev?rate. Ele î?i vor schimba via?a dac? le la?i s-o fac?, pentru c? ele vin din chiar inima lui Dumnezeu. El te iube?te ?i este Tat?l pe care L-ai c?utat toat? via?a. Aceasta este scrisoarea Lui de dragoste c?tre tine:
Copilul meu,
Poate c? tu nu M? cuno?ti, dar Eu ?tiu totul despre tine ... Psalmul 139:1 ?tiu când stai jos ?i când te ridici …Psalmul 139:2 ?i cunosc toate c?ile tale …Psalmul 139:3 Î?i cunosc pân? ?i num?rul firelor de p?r … Matei 10:29-31 Ai fost creat dup? chipul Meu … Geneza 1:27 În Mine ai via?a, mi?carea ?i fiin?a …Faptele Apostolilor 17:28 Tu e?ti al Meu …Faptele Apostolilor 17:28 Înainte s? fi fost întocmit în pântecele mamei tale, te cuno?team …Ieremia 1:4-5 Te-am ales mai-nainte de întemeierea lumii …Efeseni 1:11-12 Nu e?ti rodul unei gre?eli c?ci toate zilele tale au fost scrise în Cartea Mea ...Psalmul 139:15-16 Eu am hot?rât chiar ziua na?terii tale ?i locul unde vei tr?i … Faptele Apostolilor 17:26 E?ti o f?ptur? a?a de minunat? …Psalmul 139:14 Eu te-am ?esut în pântecele mamei tale … Psalmul 139:13 ?i te-am sprijinit în ziua na?terii tale … Psalmul 71:6 Am fost în?eles gre?it de cei care nu M? cunosc … Ioan 8:41-44 Dar nu Sunt nep?s?tor, nici sup?rat, ci Sunt Dragostea des?vâr?it? … 1 Ioan 4:16 ?i dorin?a Mea e s? rev?rs aceast? iubire asupra ta … 1 Ioan 3:1 Doar pentru faptul c? tu e?ti copilul Meu, iar Eu, Tat?l t?u … 1 Ioan 3:1 Eu î?i d?ruiesc mai mult decât ?i-ar putea oferi vreodat? tat?l t?u p?mântesc … Matei 7:11 Pentru c? Eu sunt cel mai bun Tat? … Matei 5:48 Orice lucru bun pe care-l prime?ti vine din mâna Mea … Iacov 1:17 Pentru c? Eu sunt Cel ce-?i poart? de grij? în toate nevoile tale… Matei 6:31-33 Dintotdeauna am gândit pentru tine un viitor plin de speran?? ... Ieremia 29:11 Pentru c? te iubesc cu o dragoste ve?nic? … Ieremia 31:3 M? gândesc la tine de tot atâtea ori câte boabe de nisip sunt pe malul m?rii …Psalmul 139:17-18 ?i sunt plin de bucurie de dragul t?u … ?efania 3:17 Nu voi înceta niciodat? s?-?i fac bine… Ieremia 32:40 C?ci tu e?ti comoara mea nepre?uit? … Exod 19:5 Eu doresc din toat? inima Mea ?i din tot sufletul Meu s?-?i fac bine … Ieremia 32:41 ?i vreau s?-?i ar?t lucruri mari ?i minunate … Ieremia 33:3 Dac? M? vei c?uta cu toat? inima, M? vei g?si … Deuteronom 4:29 Desf?tarea ta s? fie în Mine ?i Eu î?i voi da tot ce-?i dore?te inima … Psalmul 37:4 Pentru c? Eu dau ?i voin?a ?i înf?ptuirea …Filipeni 2:13 Pot face pentru tine nespus mai mult decât ceri sau gânde?ti … Efeseni 3:20 Pentru c? Eu sunt Cel care te-nt?re?te …2 Tesaloniceni 2:16-17 Dar ?i Tat?l care te mângâie în toate necazurile tale … 2 Corinteni 1:3-4 Când inima ?ie zdrobit? sunt aproape de tine … Psalmul 34:18 A?a cum un p?stor î?i duce mieii pe bra?e a?a te-am adus ?i Eu aproape de inima Mea …Isaia 40:11 Într-o zi, Eu voi ?terge orice lacrim? din ochii t?i …Apocalipsa 21:3-4 ?i voi îndep?rta de la tine toat? suferin?a îndurat? pe acest p?mânt … Apocalipsa 21:3-4 Eu sunt Tat?l t?u ?i te iubesc la fel de mult cum L-am iubit pe Fiul Meu, Isus, …Ioan 17:23 Pentru c?-n Isus ?i-am descoperit dragostea Mea pentru tine … Ioan 17:26 El este întru totul asemenea Mie … Evrei 1:3 El a venit ca s?-?i arate c? Eu sunt de partea ta ?i nu împotriv? … Romani 8:31 ?i s?-?i spun? c? nu mai ?in socoteala p?catelor tale … 2 Corinteni 5:18-19 Isus a murit ca tu ?i cu Mine s? putem fi împ?ca?i … 2 Corinteni 5:18-19 Moartea Lui a fost dovada suprem? a iubirii Mele pentru tine … 1 Ioan 4:10 Am renun?at la tot ce-am avut mai scump ca s?-?i câ?tig dragostea … Romani 8:31-32 Dac? prime?ti darul Fiului Meu, Isus, M? prime?ti pe Mine … 1 Ioan 2:23 ?i nimic nu te va mai desp?r?i vreodat? de dragostea Mea … Romani 8:38-39 Întoarce-te acas? ?i vei avea parte de cea mai mare s?rb?toare pe care a v?zut-o vreodat? cerul … Luca 15:7 ?i-am fost dintotdeauna Tat? ?i-?i voi r?mâne întotdeauna Tat? … Efeseni 3:14-15 Întrebarea este…„Vrei ?i tu s? fii copilul Meu?”…Ioan 1:12-13 Te a?tept …Luca 15:11-32
Cu drag, Tat?l t?u
Dumnezeul cel Atotputernic.  :)

Report to moderator   Logged

Cu tine viata e mai roz ;)
pollianna

Dacă Dumnezeu nu ajută, oamenii nu pot face nimic.

View Profile WWW Email
« Reply #1 on: 12 January 2007 - 23:24.34 »

Scrisoare de dragoste a Tatalui pentru tine!    Copilul Meu...poate tu nu Ma cunosti,dar
Eu te cunosc si te cercetez de aproape:stiu cand stai jos si cand te scoli si de departe iti patrund gandul.Stiu cand umbli si cand te culci;iti cunosc toate caile tale.Eu Ti'am intocmit rarunchi si Te'am tasut in pantecele mamei tale.Am ganduri nepatrunse pentru tine.Cand te trezesti sunt alaturi de tine.In Cartea Mea iti sunt scrise toate zilele tale.Te sprijinesc din pantecele mamei tale,iti sunt Binefacatorul tau.Eu iti daruiesc tot ce'ti pofteste inima.Te mantuiesc si'ti sunt aproape.nici o vrabie nu cade la pamant fara voia Mea,cat despre tine, pana si perii din cap,toti iti sunt numarati.Deaceea, sa nu te temi caci tu esti mult mai de pret decat multe vrabi.Eu iti daruiesc mai mult decat ti'ar putea oferi un tata pamantesc,pentru ca Eu sunt mai mult decat un Parinte.Stai linistit!Eu stiu tot ce'tio trbuie,nu te ingrijora de nimic.Te'am creat dupa asemanarea Mea.Iti cunosc locuinta:in Mine tu ai viata, miscarea si fiinta.Tu nu esti rodul unei greseli:mai inainte ce sa te fi intocmit in pantecele mamei tale,Eu te pusesem deoparte.CACI EU STIU GANDURILE PE CARE LE AM CU PRIVIRE LA TINE,GANDURI DE PACE SI NU DE NENOROCIRE CA SA ITI DAU UN VIITOR SI O NADEJDE!te iubesc cu o iubire vesnica,deaceea iti pastrez bunatatea Mea!Am incheiat un legamant vesnic ca nu Ma voi intoarce de la tine,ci iti voi face numai bine,dar sa nu te departezi de Mine!Chema'Ma si'ti voi raspunde,si iti voi vesti lucruri mari,lucruri ascunse pe care nu le cunosti.Asa cum un pastor isi duce oile aproape de sine,asa si Eu doresc sa'mi fii aproape.In Isus ti'am descoperit dragostea Mea pentru ca Eu sunt una cu El.Intr'o zi Eu voi sterge orice lacrima din ochi tai si nu vei mai intalni niciun necaz.
Intoarce'te acasa si vei avea parete de cea mai mare sarbatoare pe care Cerul a vazut'o vreodata.
Vrei tu sa fii copilul Meu?
                                     Te astept!

Cu drag,
                                                                    Tatal tau, Cel Atotputernic

Claudia

Mare putere are rugaciunea celui neprihanit!

clau_dya_bt
View Profile Email
« Reply #2 on: 26 March 2007 - 15:48.40 »

Iubite prieten,
         Ce mai faci? Eu tocmai trebuie să-ţi trimit o scrisoare ca să-ţi spun cât de mult mă îngrijorez de tine. Te-am văzut ieri când vorbeai cu prietenii tăi. Am aşteptat în fiecare zi sperând că vei vrea să vorbeşti cu Mine.
         Ţi-am dat un apus frumos de soare şi o răcoare plăcută pentru a te odihni şi am aşteptat, dar tu nu ai venit niciodată. Aceasta Mă doare, dar încă te iubesc pentru că Eu sunt prietenul tău.
         Te-am văzut dormind noaptea trecută şi am dorit să-ţi ating faţa, aşa că am împrăştiat
razele lunii pe faţa ta. Am aşteptat iarăşi să cobori ca să putem vorbi. Am aşa de multe daruri pentru tine!
          Te-ai trezit şi ai alergat la şcoală. Lacrimile mele au fost în zadar. Dacă ai vrea numai să mă asculţi! Eu încerc să-ţi vorbesc în cerul albastru şi în iarba cea verde şi tăcută. Te îmbrac cu lumina caldă a razelor de soare şi parfumez aerul cu miresmele naturii. Iubirea mea pentru tine este mai adâncă decât oceanul şi mai mare decât cele mai mari nevoi ale tale!
           Întreabă-Mă! Vorbeşte cu Mine! Te rog nu Mă uita. Am atâtea de împărtăşit cu tine! Nu vreau să te mai grăbeşti. Care e decizia ta? Eu te-am ales şi te voi aştepta.
                                           Prietenul tău,
                                                             ISUS.

Pentru creştini cerul se pronunţă: A-C-A-S-Ă!
Claudia

Mare putere are rugaciunea celui neprihanit!

Browser: MSIE 8.0

clau_dya_bt
View Profile Email
« Reply #3 on: 26 June 2009 - 22:24.42 »

Dumnezeu e "topit" dupa tine! Daca ar avea un frigider, poza ta ar fi prinsa cu un magnet de usa lui, daca ar avea un ecran, fotografia ta ar fi cu siguranta pe el, daca ar avea un port document, ai ghicit: fotografia ta ar fi si acolo... El iti trimite flori in fiecare primavara, El iti trimite un rasarit de soare in fiecare dimineata, El iti reaminteste de promisiunile Lui neschimbatoare cu fiecare curcubeu pe care il arcuieste pe cer dupa ce trece furtuna. Oridecateori vrei sa-I vorbesti, te asculta, ziua ta de nastere este insemnata cu rosu pe calendarul Lui. Se intristeaza cand pleci fara sa-I spui vreun cuvant, nu-Si gaseste niciodata linistea cand stai prea mult departe de El, fara sa-L suni, iar cand te intorci, vrea sa stie neaparat cum a fost, desi stie totul! Este fericit cand citesti Cartea Sfanta, scrisoarea Lui de dragoste pt tine! Se bucura cand ii ceri ajutorul si ai incredere in deciziile Lui pt viata ta! Este plin de veselie cand te vede pe deplin multumit cu ceea ce-ti daruieste! Daca ar folosi un telefon mobil, ti-ar trimite beep-uri ca sa-ti aduca aminte ca Se gandeste la tine, si SMS-uri cand esti prea ocupat ca sa-I mai vorbesti... Dumnezeu poate trai oriunde in acest Univers si totusi prefera inima ta! Recunoaste, Dumnezeu e "topit" dupa tine!

Pentru creştini cerul se pronunţă: A-C-A-S-Ă!
Pages: [1]   Go Up K-Detection Mod © 2006, kupus.org K-Team
  Print  

Jump to:  

Miscarea de Reforma - Forum AZSMR - Forum Adventist Reformist - Forum Reformist - Forum AZS-MR Tineri AZSMR - Tineri Adventisti Reformisti - Tineri Reformisti - Tineri AZS-MR