ForumAZSMR.Net
20 May 2012 - 00:07.44 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Bine ati venit pe forumul neoficial al Adventistilor de Ziua a Saptea - Miscarea de Reforma!

Home Gallery Calendar Search Members Contact Help Login Register   *
Noutati pe forum
[10 May 2012 - 23:04.10]

[09 May 2012 - 10:53.40]

[08 May 2012 - 12:00.31]

[05 May 2012 - 12:17.22]

[05 May 2012 - 08:33.38]

[01 May 2012 - 23:14.56]

[18 April 2012 - 13:13.33]

[15 April 2012 - 14:15.10]

[15 April 2012 - 14:13.00]

by seby
[15 April 2012 - 13:33.52]
Noutati in playlist
Noutati in album
Imagini:

Titlu: Aspen, April 2011
Autor: Davieboy

Pe la noi ivitu-s-au chipurile unor vestitori de prim?var?...
Titlu: Semnele prim?verii
Autor: Alex Dumitru

Vineri, Studiu - Sora Barbara Monteiro
Titlu: Priorit??i în ajun
Autor: pollianna

Comentarii:
Promo
www.aievea.net
Agenda electronica, Software biblic, Prezentari Power Point, Muzica, Articole, Carti, Subiecte uimitoare, Semne de carte, Wallpapers etc.
www.azsmrebenezer.net
Comunitatea româna Eben-Ezer (Soci, Italia).
www.restvegan.lx.ro
Restaurantul vegetarian Cris din Oradea va ofera mancare gustoasa si sanatoasa si curs gratuit de nutritie.
www.azsmr-moldova.ro
Site-ul conferintei Moldova a adventistilor de ziua a saptea - miscarea de reforma.
Bensoft Telecom - furnizor de servicii internet si telefonie
"Nimeni NU trebuie să fie grabnic să intre în controverse, ci ar trebui să povestească în mod simplu
POVESTEA IUBIRII LUI ISUS."
(Ellen G. White, "Evanghelizarea", pag. 355)
www.aievea.net :: Agenda electronica, Software biblic, Prezentari Power Point, Muzica, Articole, Carti, Subiecte uimitoare, Semne de carte, Wallpapers etc.
Subject Statistics
Topic: De ce asa putini care posteaza pe forum? Replies: 5 piece
Read 993 times 0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1]   Go Down
  Print  
This topic has not yet been rated!
You have not rated this topic. Select a rating:
Author Topic: De ce asa putini care posteaza pe forum?  (Read 993 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
deea2007

Browser: Firefox 2.0.0.2

View Profile WWW
« on: 26 February 2007 - 21:55.37 »

Sincer ma asteptam sa aflu si parerile altora in anumite subiecte nu numai ale lui ALIN, care dupa parerea mea detine monopol pe forum, apoi e Mac-Mac care e tot vorbareata si cam atat de cand intru eu mai des pe forum. Nu ma deranjeaza Mac, parerile ei sunt interesante nu vreau sa supar pe nimeni, oricine e liber sa posteze de cate ori vrea, intrebarea e de ce nu au si altii opinii, sau le e teama sa posteze? 39

PLSS nu va suparati pe mine, doar meditam si eu...
Report to moderator   Logged

Cu Dumnezeu in fiecare zi...
Mac-Mac
**

Browser: Firefox 1.5.0.10

View Profile
« Reply #1 on: 26 February 2007 - 23:12.26 »

sa inteleg ca aici nu ar trebui sa postez si eu... deea eu sunt inregistrata pe forumul acesta cred ca dinaintea ta. am fost pintre primii pe el..dak te uiti atenta primele posturi is deschise de mine...la un moment dat nu am mai spus nimik iar acum am incercat din nou sa postez pt k sunt subiecte care ma intereseaza si la care pot spune si eu cate ceva...
eu la inceput nu prea imi placea cu vbitul..pt a putea posta pe un forum tre sa ai putintel timp ca sa faci asta si nu toti dispun de el..iar majoritatea iti intra doar pt poze si atat...sau unii sunt inregistrati ca sa fie si ei pe un forum dar nu sunt activi...hmm oricum fara semn de suparare, dar tot asa am inceput pe un forum sa postez si in final mam lasat de el pt k eram tot asa 2-3 care postam...asta e...o sa isi dea si ceilalti interesul candva dak vor;) asta era asa putin in apararea mea 10

P.S: sincer mam gandit dak sa comentez sau nu pt k deja sunt vorbareatza

"De aceea pentru ca ai pret in ochii Mei, pentru ca esti pretuit si te iubesc, dau oameni pentru tine si popoare pentru viata ta"
alin

Browser: MSIE 6.0

View Profile Email
« Reply #2 on: 27 February 2007 - 11:27.23 »

nu cred ca s-a referit la noi ca vorbim prea mult, ci ca altii vorbesc prea putin si prefera sa stea pe Forumcrestini unde se pot contrazice mai mult...

Cred ca asa inveti sa iti expui punctul de vedere, acordant timp pentru raspunsuri inteligente. Te invit sa postezi, MAC! 69
deea2007

Browser: Firefox 2.0.0.2

View Profile WWW
« Reply #3 on: 27 February 2007 - 14:43.39 »

Stii ceva,mai Alinus? Critica e constructiva in unele cazuri, ca ajuta oamenii sa-si mai vada din defecte.
Imi cer scuze ca v-am suparat, dar va spusesem ca era doar o meditatie a mea referitor la ceea ce se petrece pe forum. :D
SA AUZIM NUMAI DE BINE,CRITICI MAI PUTIN,CA DOAR NOI SUNTEM FRUMOSI, DESTEPTI SI CUMINTI.

Cu Dumnezeu in fiecare zi...
alin

View Profile Email
« Reply #4 on: 27 February 2007 - 14:52.37 »

Stii ceva,mai Alinus? Critica e constructiva in unele cazuri, ca ajuta oamenii sa-si mai vada din defecte.
Imi cer scuze ca v-am suparat, dar va spusesem ca era doar o meditatie a mea referitor la ceea ce se petrece pe forum. :D
SA AUZIM NUMAI DE BINE,CRITICI MAI PUTIN,CA DOAR NOI SUNTEM FRUMOSI, DESTEPTI SI CUMINTI.

Dar eu nu cred ca ai vrut sa ne critici, ci ca te-ai referit la faptul ca nu sunt mai multe persoane care sa discute. Eu am observat ca sunt AZSMR care acum sunt pe Forum Crestini, iar aici nu au mai intrat de mult. Oare, de ce? Si m-am ingrijorat pentru Mac, ca nu va mai posta!

Tu nu cred ca te vei supara pe noi, asa cum a facut Andi de nu mai vine... Nu stiu de ce s-a suparat Andi, ca noi, eu si cu Mac am vrut sa-i facem niste complimente la "Comentarii poza"... 10 Sau s-o fi suparat ca am spus ca a stat pe Mess sambata? Sa stii ca eu nu am facut tot asa, ci am tinut calculatorul deschis doar...
`emy Dani
Admin

xxlliinnkk
View Profile
« Reply #5 on: 27 February 2007 - 14:54.59 »

intrebarea e de ce nu au si altii opinii, sau le e teama sa posteze? 39

deea... situatia e urmatoarea... intr`adevar, nu sunt foarte multi cei care vor sa posteze.. dar cei care ar vrea sa posteze sunt mai numerosi decat cei care posteaza... suna straniu... problema e urmatoarea:

De mai mult de 2 saptamani, sunt foarte multi care nu pot intra pe forum. Pur si simplu cand acceseaza www.forumazsmr.net , aceasta adresa le apare inexistenta. Vina nu o port nici eu, nici cei care gazduiesc forumul nostru. Nu stiu cu exactitate ce s`a intamplat, va pot spune doar ca datorita problemelor avute de un furnizor de servicii Internet pentru Europa de Est, de pe IP-urile detinute de unii provideri locali nu se poate accesa niciunul din site-urile gazduite pe serverele Bensoft Telecom.

"Este mai uşor să spargi un atom decât o prejudecată." (Einstein)
metacuvinte.sayyes.ro | http://twitter.com/taceri | dexonline.ro/ghid-exprimare

.[/size]
Pages: [1]   Go Up K-Detection Mod © 2006, kupus.org K-Team
  Print  

Jump to:  

Miscarea de Reforma - Forum AZSMR - Forum Adventist Reformist - Forum Reformist - Forum AZS-MR Tineri AZSMR - Tineri Adventisti Reformisti - Tineri Reformisti - Tineri AZS-MR