ForumAZSMR.Net
19 May 2012 - 23:57.16 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Utilizatorii ForumAZSMR.Net au, printre altele, obligatia sa evite limbajul prescurtat/stricat gen SMS (IRC etc.) Ex.: "knd" in loc de "cand", "ji" in loc de "si". Alte informatii in REGULAMENT.

Home Gallery Calendar Search Members Contact Help Login Register   *
Noutati pe forum
[10 May 2012 - 23:04.10]

[09 May 2012 - 10:53.40]

[08 May 2012 - 12:00.31]

[05 May 2012 - 12:17.22]

[05 May 2012 - 08:33.38]

[01 May 2012 - 23:14.56]

[18 April 2012 - 13:13.33]

[15 April 2012 - 14:15.10]

[15 April 2012 - 14:13.00]

by seby
[15 April 2012 - 13:33.52]
Noutati in playlist
Noutati in album
Imagini:

Titlu: Aspen, April 2011
Autor: Davieboy

Pe la noi ivitu-s-au chipurile unor vestitori de prim?var?...
Titlu: Semnele prim?verii
Autor: Alex Dumitru

Vineri, Studiu - Sora Barbara Monteiro
Titlu: Priorit??i în ajun
Autor: pollianna

Comentarii:
Promo
www.aievea.net
Agenda electronica, Software biblic, Prezentari Power Point, Muzica, Articole, Carti, Subiecte uimitoare, Semne de carte, Wallpapers etc.
www.azsmrebenezer.net
Comunitatea româna Eben-Ezer (Soci, Italia).
www.restvegan.lx.ro
Restaurantul vegetarian Cris din Oradea va ofera mancare gustoasa si sanatoasa si curs gratuit de nutritie.
www.azsmr-moldova.ro
Site-ul conferintei Moldova a adventistilor de ziua a saptea - miscarea de reforma.
Bensoft Telecom - furnizor de servicii internet si telefonie
"Nimeni NU trebuie să fie grabnic să intre în controverse, ci ar trebui să povestească în mod simplu
POVESTEA IUBIRII LUI ISUS."
(Ellen G. White, "Evanghelizarea", pag. 355)
www.restvegan.lx.ro :: Restaurantul vegetarian Cris din Oradea va ofera mancare gustoasa si sanatoasa si curs de nutritie GRATUIT!
Subject Statistics
Topic: Cine e mai credincios? Replies: 21 piece
Read 2870 times 0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
This topic has not yet been rated!
You have not rated this topic. Select a rating:
Author Topic: Cine e mai credincios?  (Read 2870 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Lavy
**

Browser: MSIE 7.0

View Profile
« on: 24 February 2007 - 15:47.36 »

Cu cateva saptamani in urma am primit o e-mail pe adresa siteului. Era de la un om care copia imaginile de la rubrica "Imagini religioase", le picta si le vindea ca tablouri. A zis ca vrea sa schimbe viata sa, ca vrea sa ia legatura cu noi. Acum vorbim foarte des pe Yahoo, discutile dureaza ore si ore.
Ascultand ceea ce zicea am reusit sa trag niste concluzii:

El e dispus sa fie luat la misto de prieteni si le vorbeste de Dumnezeu.
Noi evitam sa vorbim la prieteni de Dumnezeu, ca ne e frica ca ne vor marginaliza.

El reuseste sa gaseasca raspus la intrebari care nu l-au lasat sa doarma noaptea in cateva randuri.
Noi nici nu consideram cele cateva randuri.

El cunoaste toate adresele unde se gasesc predici.
Noi ne uitam la predici doar din cand in cand.

El plange auzind o predica.
Noi ne plictisim auzind o predica.

El cauta sa stie cat mai multe lucruri despre Dumnezeu.
Noi suntem asa de stresati ca de multe ori uitam de Dumnezeu.

El a sters toate filmele si muzica nereligioasa din computer.
Noi avem foarte putine filme si muzica religioasa in computer.

El studiaza Biblia zilnic.

Noi o citim din cand in cand.

El cere ceea ce nu a inteles din Biblie.
Noi trecem peste ceea ce nu am inteles.

El vrea sa se pregateasca cu doctrina pentru a munci pe santier, pentru ca "nu poti sa vorbesti despre femei si fotbal".
Noi vorbim despre femei si fotbal.

Si acum ma intreb: Cine e mai credincios?

P.S. Probabil multi dintre voi o sa spuna ca am exagerat, ca am zis lucruri false sau ca am ofensat pe cei care sunt "credinciosi cu adevarat". La aceste persoane eu raspund: UItati-va in jurul vostru, la fratii vostri de credinta. Uitati-va in computerul lor, ascultati ceea ce vorbesc pe santier, observati de cate ori citesc Biblia sau asculta o predica cu interes. Uitati-va la "Biserica Sfanta" si la ceea ce a devenit. Si, daca veti vedea muncitori care vorbesc pe santier despre Dumnezeu si Dragostea Lui, daca veti vedea persoane care n-au nici un film sau o cantare nereligioasa pe computer, persoane care studiaza Biblia zilnic ore si ore, persoane care asculta predici si in timp ce mananca... Atunci veti putea raspunde la acest topic spunand "ceea ce ai zis nu e adevarat", "ai exagerat", "nu ai inteles bine" ...
Report to moderator   Logged

✰ ・・Lifε is what happens to you while you're busy making other plans ・・ ✰
alin

Browser: MSIE 6.0

View Profile Email
« Reply #1 on: 24 February 2007 - 16:32.36 »

Pot spune ca si eu am avut un "soc" sa descopar asa ceva timp de 1 an si 1/2!
 Am inceput entuziast studiul Scripturilor, am descoperit apoi adventismul si Solia 1888. Am dorit apoi sa am prieteni deosebiti cu care sa discut despre Dumnezeu si toate aceste lucruri noi si deosebite pentru mine, precum Doctrina Sanctuarului etc. Aceasta nu pentru ca as fi dorit   sa-l cunosc pe Dumnezeu prin intermediul oamenilor, ci pentru ca as fi dorit sa fiu alaturi de persoane care impartasesc acelasi Crez.  Dar am fost "tratat" ca un rauvoitor si lumea nu avea timp de asa ceva. Alte discutii erau mai importante decat cele spirituale... Acum aproape ca nu mai cred ca voi gasi asemenea oameni.

Ba am mai sesizat ceva ciudat la astfel de oameni:sunt convinsi ca au anumite "revelatii" divine si simt o placere sadica sa-ti chinuie partenerul de discutie inca nemembru al bisericii, sub pretextul ca cineva de sus le spune ca celalalt este un rau, un pacatos si ca trebuie sa-l tratam ca atare. Daca incepi sa le spui ca nu au dreptate, iti intorc replica ca altcineva vorbeste prin ei. Asa ca eu am fost scos cel mai mare criminal, pacatos, afemeiat, de neiertat etc. Pana ce m-am enervat si am ajuns la concluzia ca nu mai pot inghiti asemenea gogosi! 10 Si m-am facut vinovat de limbaj violent. 22

Se spune ca sa nu privesti la oameni cand privesti la o Biserica!... Dar oamenii sunt trupul bisericii si cladirea nu are nici o importanta. Nici Crezul in sine nu prezinta importanta daca nu este aplicat!

Se mai spune sa nu-ti doresti iubirea oamenilor... Dar daca vedem ca cei care ar trebui sa-si iubeasca semenii si sa respecte Cuvantul lui Dumnezeu mai mult decat ceilalti(deoarece  se pare ca "detin" Adevarul) si sa aiba  Model pe Isus se comporta cu noi cu atat de multa respingere, nu suntem tentati sa credem ca nu sunt pe calea cea buna, deoarece nu au obtinut roade?
Nu ma refer neaparat la biserica AZSMR, deoarece cunosc doar cateva persoane de pe Net!

Oare este normal sa devin baptist si sa impartasesc credinta adventa?

Asadar, cine e mai credincios? 
mony
*

View Profile Email
« Reply #2 on: 24 February 2007 - 18:25.53 »

Suntem toti oameni..si pentru acest motiv este simplu sa gresim, sa cadem. Dar cum spune o maxima "Puternic nu este cel care nu cade, dar cel care cazand gaseste puterea sa se ridice", si doar privind la Isus noi ne putem ridica.
Daca cautam perfectiunea in oameni, nu o vom gasi niciodata. Religia este un lucru individual. Nu are nici o valoare faptul ca ma duc la adunare in fiecare sabat, daca nu am o legatura, un raport personal cu Dumnezeu.

Ca sa-i raspund lui Alin:
"Se mai spune sa nu-ti doresti iubirea oamenilor... Dar daca vedem ca cei care ar trebui sa-si iubeasca semenii si sa respecte Cuvantul lui Dumnezeu mai mult decat ceilalti(deoarece  se pare ca "detin" Adevarul) si sa aiba  Model pe Isus se comporta cu noi cu atat de multa respingere, nu suntem tentati sa credem ca nu sunt pe calea cea buna, deoarece nu au obtinut roade?
Nu ma refer neaparat la biserica AZSMR, deoarece cunosc doar cateva persoane de pe Net!

Oare este normal sa devin baptist si sa impartasesc credinta adventa?"

Sa nu te uiti la faptele oamenilor, pentru ca este foarte greu sa mai gasim pe cineva care sa se comporte cu totul si in toate dupa voia lui Dumnezeu. Un nume, in acest caz "reformist", sau "baptist", sau de orice alta religie, nu foloseste la nimic daca nu il ai pe Isus in inima.

Si, daca spui ca impartasesti credinta adventa, pentru ce vrei sa devi baptist? Dupa mine nu este corect fata de tine si fata de Dumnezeu. smile
Eu i-ti spun ca oriunde vei merge, in orice biserica, daca te uiti la oameni si la faptele lor, imediat vei schimba strada!Hristos trebuie sa fie tinta noastra...El si numai El! Si daca ne incredem in El si ii cerem ajutor, cu siguranta ca ne va ajuta! El nu a lasat pe nimeni neajutorat!! smile

CARPE DIEM...
traieste-ti ziua de azi...!
alin

View Profile Email
« Reply #3 on: 24 February 2007 - 18:40.41 »

Da, numai ca era vorba despre comunitate, despre relatiile dintre membrii bisericii... Ca daca e dupa mine, pot sta singur doar cu Isus in continuare si gasesc oamenii cei mai minunati care au trait vreodata printre paginile Scripturii!

Atunci, ce sa mai mergem la Biserica? Ascultam o slujba pe Net, intram pe un site, pe un Forum, postim si ne rugam... Si, in primul rand, avem o relatie personala cu Isus!
Nu prea vreau sa merg intr-un loc unde ma voi simti stingher si unde dupa o intrunire oamenii se grabesc sa plece mai repede pentru a evita discutiile cu ceilalti...
Ma gandeam la baptisti deoarece sunt foarte binevoitori si politicosi. Este adevarat ca am fost de acord cu crezul lor pana ce am ajuns sa studiez Profetiile, in special "Daniel", dar am nevoie de frati buni si draguti! Nu-mi mai place singur! 10

Apoi, stiu ca Dumnezeu are oamenii lui in toate bisericile. Si ca exista o biserica adevarata, invizibila, Adevarata Biserica a lui Dumnezeu, din care nu putem sti cu exactitate cine face parte si cine nu!

Totusi, nu sunt lamurit cum se aplica Unitatea in cadrul bisericii si cum e cu ceea ce a spus Isus, ca sa ne iubim unii pe altii asa cum ne-a iubit el pe noi!? Isus era intotdeauna grijuliu sa nu supere pe cineva si in "Calea catre Hristos" se arata atat de frumos cat de grijuliu era El sa nu supere un suflet sensibil...

mony
*

View Profile Email
« Reply #4 on: 24 February 2007 - 18:49.21 »

ai dreptate ca de multe ori comportamentul celorlalti lasa de dorit!!si ca a se simti stingher intr-un loc este foarte urat!
mi-e rusine de noi!! :(

CARPE DIEM...
traieste-ti ziua de azi...!
alin

View Profile Email
« Reply #5 on: 24 February 2007 - 18:59.01 »

ai dreptate ca de multe ori comportamentul celorlalti lasa de dorit!!si ca a se simti stingher intr-un loc este foarte urat!
mi-e rusine de noi!! :(
Nu stiu cum este la biserica AZSMR, acum. Dar cineva AZSMR m-a dus la niste intruniri la adventistii nereformisti mai demult si o singura data la dvs. Asa am observat ca procedau oamenii dupa intruniri...  Dar eu caracterizez si dupa discutiile de pe Net. Mi se par foarte semnificative, deoarece, necunoscand omul, te dezvalui asa cum esti, de fapt. Cand te intalnesti real, te controlezi mai mult!
alin

View Profile Email
« Reply #6 on: 24 February 2007 - 22:37.32 »

Imi cer scuze de la voi daca v-am suparat!  10
 Adevarul e ca nu vreau sa merg la baptisti, ci am spus doar asa...   :D
deea2007

Browser: Firefox 2.0.0.1

View Profile WWW
« Reply #7 on: 25 February 2007 - 09:00.44 »

Te putem ajuta cu un singur lucru, care face mai mult decat o multime de vorbe...Ne vom ruga pentru tine. Eu personal vreau sa fac asta, pentru ca am inteles din ceea ce ai scris ca esti trist si descurajat.

Vreau sa-ti spun experienta unui om. Un frate care venise de curand la credinta in comunitatea noastra era plin de zel si dorea cu adevarat sa faca ceea ce cerea Dumnezeu. Numai ca inflacararea lui a starnit critici,mustrari aspre ca e fanatic etc.Ei bine, dar omul nu a renuntat si a ajuns sa fie ridiculizat din ce in ce mai tare pana cand s-a mutat intr-o localitate unde erau credinciosi numai el si sotia lui. Iarasi critici, ca s-a despartit de biserica etc. dar dupa un timp s-a intamplat un lucru extraordinar. Fratii isi aduceau aminte despre cat de credincios era acest om, ce sfaturi dadea, si au inceput sa-i laude comportarea.. Acum merg la el pentru diverse discutii din ce in ce mai multi frati.

Ce vreau sa-ti spun cu acest lucru...Trebuie sa mergi la adunare in ciuda tuturor dificultatilor. In definitiv mergi sa te intalnesti cu Dumnezeu, nu cu oamenii. Si trebuie sa le fii exemplu si marturie. Priveste la Isus si zambeste celor ce te privesc cu ura, poate ca iti faci vreun prieten pana la urma..

Cu Dumnezeu in fiecare zi...
alin

View Profile Email
« Reply #8 on: 25 February 2007 - 09:22.30 »

Daca il ai pe Isus in inima, ce rost are sa mai mergi la biserica? Exista predici si pe Net si carti online.
Prieteni se gasesc destui, numai ca este posibil sa   nu ne mai  satisface ceea ce ne ofera ei  smile
Nu este constructiv sa avem "prieteni" care nu au timp disponibil sau care se cred superiori, sunt buni numai sa dea sfaturi si niciodata sa recunoasca cand nu au dreptate, sa judece etc.

Pe Dumnezeu il putem intalni oriunde. Tot ceea ce ne inconjoara ne vorbeste despre Dumnezeu. Si paganii care nu au auzit inca de Scripturi il pot slavi pe Dumnezeu, fara sa stie asta!

Mai cred ca nu trebuie sa asteptam ani de zile... Ne putem da seama de la inceput daca o relatie va  merge sau nu.  Cand fratii nu au timp pentru discutii spirituale, desi sunt sinceri, acesta este un semn hotarator. Intr-o relatie ai nevoie sa si primesti, si nu doar sa oferi.

Nu sunt dispus sa cersesc consultanta spirituala, ci vreau sa mi se ofere pentru  ca si eu sunt valoros in ochii Domnului. Nu cersesc prietenie, ci vreau sa ma caute prietenia. Nu merg la biserica, ci astept ca Biserica sa "ma cheme"  smile Acesta sunt eu: astept sa mi se ofere mai mult decat merit, pentru a putea deveni un altul. Isus nu ne-a oferit dragostea Sa pentru ca eram buni, ci pentru ca noi sa devenim buni.

Si nu-s fanatic, ci doar CRED si sunt entuziast. Pentru mine este CEVA nou ceea ce pentru unii dintre d-stra a devenit banal, de rutina.

prayers 
alin

View Profile Email
« Reply #9 on: 25 February 2007 - 11:08.05 »

Asadar, cine e mai credincios? 10

Nu sunt eu, cumva? 10 Eu sunt si cel mai harnic forumist! 5
deea2007

Browser: Firefox 2.0.0.2

View Profile WWW
« Reply #10 on: 25 February 2007 - 11:42.46 »

eu nu mai zic nimic... 17

alin

View Profile Email
« Reply #11 on: 25 February 2007 - 12:04.53 »

eu nu mai zic nimic... 17
Trebuie sa stim sa oferim si aprecieri, nu numai critici! 10

Cand eram copil, bunicii mei imi spuneau:"Ce frumos copil, ce destept si ce cuminte!" Si asa devenem frumos, destept si cuminte!
Lavy
**

View Profile
« Reply #12 on: 25 February 2007 - 17:33.12 »

Cand eram copil, bunicii mei imi spuneau:"Ce frumos copil, ce destept si ce cuminte!" Si asa devenem frumos, destept si cuminte!
Ai grija ca nu cumva cuvintele de apreciere a bunicilor tai sa te-o fi afectat in loc sa te ajute sa te vezi asa cum esti... Exista si riscul acesta...

Nu sunt dispus sa cersesc consultanta spirituala, ci vreau sa mi se ofere pentru  ca si eu sunt valoros in ochii Domnului. Nu cersesc prietenie, ci vreau sa ma caute prietenia. Nu merg la biserica, ci astept ca Biserica sa "ma cheme"  smile Acesta sunt eu: astept sa mi se ofere mai mult decat merit, pentru a putea deveni un altul. Isus nu ne-a oferit dragostea Sa pentru ca eram buni, ci pentru ca noi sa devenim buni.
Pune-ti intrebarea: Ce ar fi daca toti am astepta doar sa ni se ofere ca sa ne putem schimba?

P. Popovici spunea: "Nu cosul rupt in  care ti se aduce un bulgare de aur are valoare, ci AURUL din el. TU ia aurul si imbogateste-te pentru timp si eternitate."
Putem compara biserica, daca vrei, cu un cos rupt in care este mult pietris. Aurul este PUTIN, dar exista, si, cum stii, trebuie cautat. Nu va venii niciodata singur la noi.

Trebuie sa stim sa oferim si aprecieri, nu numai critici!  10
Cu auto-critica sunt de acord, cu critica nu.

P.S. La ce te referi cand spui ca "trebuie sa stim sa oferim si aprecieri, nu numai critici" ?

alin

View Profile Email
« Reply #13 on: 25 February 2007 - 17:43.08 »

Pai, ma vad exact asa cum sunt, voi nu ma vedeti cat de deosebit sunt! Eu sunt plin de calitati si trebuie sa recunosteti ca asa e, asa cum si eu recunosc ca si voi sunteti deosebiti si ca de aceea va iubesc! 10
Lavy
**

View Profile
« Reply #14 on: 26 February 2007 - 17:48.46 »

Pai, ma vad exact asa cum sunt, voi nu ma vedeti cat de deosebit sunt! Eu sunt plin de calitati si trebuie sa recunosteti ca asa e, asa cum si eu recunosc ca si voi sunteti deosebiti si ca de aceea va iubesc! 10

Cunosti povestea lui Narcis?

Mac-Mac
**

Browser: Firefox 1.5.0.10

View Profile
« Reply #15 on: 26 February 2007 - 18:24.55 »

cine e mai credincios...?....hai sa ne gandim la niste exemple biblice...
Avraam este considerat tatal celor ce au credinta...a avut credinta in Dumnezeu chiar dak EL i-a cerut sa isi aduca fiul ca jerfta...totusi avraam a avut credinta si in final Dumnezeu a avut grij de mielul pt jertfa..
Iov era cel mai credincios pe vremea aceea de pe pamant... Dumnezeu stia ca prin orice incercari ar ingadui ca Satana sa il treaca iov va ramane credincios si asa a si fost iar la urma a primit dublu de cum avusese inainte.
de ce mergem la Biserica? pt k acolo este Locul unde ne intalnim cu Dumnezeu si unde ne intalnim cu fratii...crezi ca de frati nu este nevoie? eu cred ca da cand mergi intr-un loc unde intalnesti si petreci timp cu fratii tai avand in comun atatea...ca poti sa asculti o predica pe net? hai sa fim seriosi eu prefer live dak am unde merge...pt ce e nevoie o Biserica? stii ca noi Biserica suntem mireasa lui Isus, gandeste-te la asta si inca o intrebare la care sa gasesti raspuns... de ce Dumnezeu i-a spus lui moise sa faca un cort ca acolo sa fie prezent EL si apoi cand s-a construit Templul, o Casa pt  Dumnezeu, asa cum zice David?

"De aceea pentru ca ai pret in ochii Mei, pentru ca esti pretuit si te iubesc, dau oameni pentru tine si popoare pentru viata ta"
alin

View Profile Email
« Reply #16 on: 28 February 2007 - 15:31.44 »

de ce mergem la Biserica? pt k acolo este Locul unde ne intalnim cu Dumnezeu si unde ne intalnim cu fratii...crezi ca de frati nu este nevoie?

"Biserica crestina este un refugiu pentru toti cei care il asteapta pe Isus. Ea a aparut ca un grup omogen de oameni care au aceeasi credinta, aceleasi convingeri, aceleasi trairi si vor sa spuna si altora cand Isus va reveni..."

(citat din "Generatia expirata - De ce iarna e ca vara", Sorin Petrof)
deea2007

Browser: Firefox 2.0.0.2

View Profile WWW
« Reply #17 on: 01 March 2007 - 20:20.35 »

Intrebarea in sine "Cine e mai credincios?" mi se pare retorica...Numai Dumnezeu stie cine e mai credincios, noi nu avem de unde sti si de aceea nu putem judeca pe fratii din biserica. Sunt fratii nostri cu totii, copiii lui Dumnezeu pentru care Isus si-a dat pretioasa sa viata. Daca pe fratii nostri nu-i putem accepta, cum putem sa luptam pentru salvarea celor din lume fara sa avem prejudecati impotriva lor?

Eu asa gandesc de fiecare data cand tind sa judec sau sa desconsider pe cineva, aceasta persoana este egala cu mine in ochii lui Dumnezeu,asa ca nu am nici un drept sa ma consider mai important sau mai pretios.

alin

View Profile Email
« Reply #18 on: 02 March 2007 - 11:34.58 »

Intrebarea in sine "Cine e mai credincios?" mi se pare retorica...Numai Dumnezeu stie cine e mai credincios, noi nu avem de unde sti si de aceea nu putem judeca pe fratii din biserica. Sunt fratii nostri cu totii, copiii lui Dumnezeu pentru care Isus si-a dat pretioasa sa viata. Daca pe fratii nostri nu-i putem accepta, cum putem sa luptam pentru salvarea celor din lume fara sa avem prejudecati impotriva lor?

Eu asa gandesc de fiecare data cand tind sa judec sau sa desconsider pe cineva, aceasta persoana este egala cu mine in ochii lui Dumnezeu,asa ca nu am nici un drept sa ma consider mai important sau mai pretios.

Ceea ce spui tu imi aminteste de ceva ce mi-a placut foarte mult cand am studiat in "Crezul advent"  "Doctrina despre Biserica".

Iata ce spune Crezul bisericii advente:

<< Biserica invizibila, numita si biserica universala, este compusa din toti oamenii lui Dumnezeu, din toata lumea. Ea cuprinde  credinciosi din cadrul bisericii vizibile si pe multi care, desi nu apartin unei biserici organizate, au urmat toata lumina pe care le-a dat-o Hristos (Ioan 1, 9). Acest grup cuprinde si  pe aceia care nu au avut niciodata ocazia sa invete adevarul despre Isus Hristos, dar care au raspuns Duhului Sfant si fac din fire lucrurile Legii  lui Dumnezeu (Romani 2, 14).

Existenta bisericii invizibile descopera faptul ca adorarea lui Dumnezeu este, in cel mai inalt sens, spirituala. "Inchinatorii adevarati", spunea Isus, "se vor inchina Tatalui in duh si adevar, fiindca astfel de inchinatori doreste si Tatal"
(Ioan 4, 23).

Datorita naturii spirituale a adevaratei inchinari, fiintele omenesti nu pot calcula cu precizie cine face parte si cine nu face parte din biserica lui
Dumnezeu.

Prin Duhul Sfant, Dumnezeu conduce poporul Sau de la biserica invizibila la unirea cu biserica Sa vizibila.

"Mai am si alte oi, care nu sant din staulul acesta; si pe acelea trebuie sa le aduc. Ele vor asculta de glasul Meu, si va fi o turma si un Pastor" (Ioan 10, 16).
 >>

Lavy
**

View Profile
« Reply #19 on: 03 March 2007 - 23:48.01 »

Daca citeai bine ce am scris ai fi inteles ca eu nici nu am criticat pe nimeni, si nici nu am prejudecati impotriva cuiva. Dimpotriva, dadeam ca EXEMPLU o persoana "din lume" pentru noi, ca sa ne trezim la realitate. Credinciosi nu sunt cei ce se pretind,
dar cei care au raspuns Duhului Sfant si fac din fire lucrurile Legii lui Dumnezeu (Romani 2, 14).

De multe ori avem de invatat tocmai de la cei care, dupa noi, au nevoie de ajutorul nostru.
Asta am vrut sa spun.

Pages: [1] 2   Go Up K-Detection Mod © 2006, kupus.org K-Team
  Print  

Jump to:  

Miscarea de Reforma - Forum AZSMR - Forum Adventist Reformist - Forum Reformist - Forum AZS-MR Tineri AZSMR - Tineri Adventisti Reformisti - Tineri Reformisti - Tineri AZS-MR