ForumAZSMR.Net
19 May 2012 - 23:56.51 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Bine ati venit pe forumul neoficial al Adventistilor de Ziua a Saptea - Miscarea de Reforma!

Home Gallery Calendar Search Members Contact Help Login Register   *
Noutati pe forum
[10 May 2012 - 23:04.10]

[09 May 2012 - 10:53.40]

[08 May 2012 - 12:00.31]

[05 May 2012 - 12:17.22]

[05 May 2012 - 08:33.38]

[01 May 2012 - 23:14.56]

[18 April 2012 - 13:13.33]

[15 April 2012 - 14:15.10]

[15 April 2012 - 14:13.00]

by seby
[15 April 2012 - 13:33.52]
Noutati in playlist
Noutati in album
Imagini:

Titlu: Aspen, April 2011
Autor: Davieboy

Pe la noi ivitu-s-au chipurile unor vestitori de prim?var?...
Titlu: Semnele prim?verii
Autor: Alex Dumitru

Vineri, Studiu - Sora Barbara Monteiro
Titlu: Priorit??i n ajun
Autor: pollianna

Comentarii:
Promo
www.aievea.net
Agenda electronica, Software biblic, Prezentari Power Point, Muzica, Articole, Carti, Subiecte uimitoare, Semne de carte, Wallpapers etc.
www.azsmrebenezer.net
Comunitatea româna Eben-Ezer (Soci, Italia).
www.restvegan.lx.ro
Restaurantul vegetarian Cris din Oradea va ofera mancare gustoasa si sanatoasa si curs gratuit de nutritie.
www.azsmr-moldova.ro
Site-ul conferintei Moldova a adventistilor de ziua a saptea - miscarea de reforma.
Bensoft Telecom - furnizor de servicii internet si telefonie
"Nimeni NU trebuie să fie grabnic să intre în controverse, ci ar trebui să povestească în mod simplu
POVESTEA IUBIRII LUI ISUS."
(Ellen G. White, "Evanghelizarea", pag. 355)
www.restvegan.lx.ro :: Restaurantul vegetarian Cris din Oradea va ofera mancare gustoasa si sanatoasa si curs de nutritie GRATUIT!
Subject Statistics
Topic: Fiule întoarce-te acasa... Replies: 1 piece
Read 1384 times 0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Pages: [1]   Go Down
  Print  
This topic has not yet been rated!
You have not rated this topic. Select a rating:
Author Topic: Fiule întoarce-te acasa...  (Read 1384 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
mariussascau

Browser: MSIE 6.0

sascau@hotmail.com marius.sascau
View Profile
« on: 13 December 2006 - 12:01.57 »

Era o dup?-amiaz? însorit? în ora?ul brazilian Belo Horizonte. Eram aproape ajuns la intersec?ia dintre bulevardul Alfonso Pena ?i strada San Pablo când te-am v?zut. Trecuse mult timp de când nu ne v?zusem. Ai încercat s? fugi, s? ocole?ti întâlnirea, s? te faci disp?rut; dar aceasta era inevitabil?. Trebuia s? se întâmple! Te-am salutat iar tu ?i-ai plecat capul. Te cuno?team bine. ?tiam cine erai tu, de aceea mi-am pus mâna pe um?rul t?u ?i te-am întrebat:
- Ce mai faci?
- Mi-e ru?ine, pastore - ai spus timid. Mi-e ru?ine s? m? întâlnesc cu fra?ii. Fug de ei ?i tr?iesc ascunzându-m?.
- De ce?
- Pentru c? sunt în afara bisericii!
- ?tiu. Dar ?tiu de asemenea c? Dumnezeu te iube?te mult ?i c? te a?teapt? cu bra?ele deschise. Biserica de asemenea te vrea. ?tiu c? fra?ii se roag? ca s? te întorci. De ce nu te întorci?
Vocea lui s-a stins datorit? emo?iei, s-a recules în sine, ?i atunci a spus ceva ce nu pot uita:
- Deja e târziu, pastore. Deja e prea târziu! M-am afundat pân? la brâie. Niciodat? nu voi mai putea s? m? întorc!
- Dar de ce? - am insistat. Dumnezeu te iube?te. El niciodat? n-a încetat s? te a?tepte.
Înc? o dat? vocea s-a schimbat. Acum p?rea lini?tit. Ochii lui m? priveau cu r?ceal?. Mi-a vorbit calculând fiecare cuvânt spus:
- La revedere, pastore. Nu-mi mai zice niciodat? c? Dumnezeu m? iube?te. Deja am fost prea departe, ?i pentru mine nu mai exist? posibilitate de întoarcere.
Apoi, s-a dus. Eu am r?mas întristat,  privindu-l cum se pierde în mul?ime. Niciodat? nu l-am mai v?zut, nici n-am primit vreo veste de la el, dar m? rog la Dumnezeu ca, într-o form?, aceast? bro?uric? s? ajung? într-o zi în mâinile lui, ?i în mâinile atâtora care, ca ?i tine, într-o zi te-ai desp?r?it ca s? nu te mai întorci... Aceast? carte este r?spunsul Tat?lui:
“Fiule, întoarce-te acas?!”
 :) :) 63 63 63
Report to moderator   Logged

Cu tine viata e mai roz ;)
mihai dumitru

În căutarea luminii...

Browser: Firefox 3.0.5

View Profile Email
« Reply #1 on: 15 January 2009 - 19:20.39 »

Mă bucur că n-am tradus cartea degeaba...Slăvit să fie Domnul care ne aşteaptă...!
Report to moderator   Logged
Pages: [1]   Go Up K-Detection Mod © 2006, kupus.org K-Team
  Print  

Jump to:  

Miscarea de Reforma - Forum AZSMR - Forum Adventist Reformist - Forum Reformist - Forum AZS-MR Tineri AZSMR - Tineri Adventisti Reformisti - Tineri Reformisti - Tineri AZS-MR