ForumAZSMR.Net
19 May 2012 - 23:54.41 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Bine ati venit pe forumul neoficial al Adventistilor de Ziua a Saptea - Miscarea de Reforma!

Home Gallery Calendar Search Members Contact Help Login Register   *
Noutati pe forum
[10 May 2012 - 23:04.10]

[09 May 2012 - 10:53.40]

[08 May 2012 - 12:00.31]

[05 May 2012 - 12:17.22]

[05 May 2012 - 08:33.38]

[01 May 2012 - 23:14.56]

[18 April 2012 - 13:13.33]

[15 April 2012 - 14:15.10]

[15 April 2012 - 14:13.00]

by seby
[15 April 2012 - 13:33.52]
Noutati in playlist
Noutati in album
Imagini:

Titlu: Aspen, April 2011
Autor: Davieboy

Pe la noi ivitu-s-au chipurile unor vestitori de prim?var?...
Titlu: Semnele prim?verii
Autor: Alex Dumitru

Vineri, Studiu - Sora Barbara Monteiro
Titlu: Priorit??i n ajun
Autor: pollianna

Comentarii:
Promo
www.aievea.net
Agenda electronica, Software biblic, Prezentari Power Point, Muzica, Articole, Carti, Subiecte uimitoare, Semne de carte, Wallpapers etc.
www.azsmrebenezer.net
Comunitatea româna Eben-Ezer (Soci, Italia).
www.restvegan.lx.ro
Restaurantul vegetarian Cris din Oradea va ofera mancare gustoasa si sanatoasa si curs gratuit de nutritie.
www.azsmr-moldova.ro
Site-ul conferintei Moldova a adventistilor de ziua a saptea - miscarea de reforma.
Bensoft Telecom - furnizor de servicii internet si telefonie
"Nimeni NU trebuie să fie grabnic să intre în controverse, ci ar trebui să povestească în mod simplu
POVESTEA IUBIRII LUI ISUS."
(Ellen G. White, "Evanghelizarea", pag. 355)
Biserica adventist-reformista din Milano, Italia
Subject Statistics
Topic: Ce mancati la micul dejun? Replies: 27 piece
Read 5763 times 0 Members and 3 Guests are viewing this topic.
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
This topic has not yet been rated!
You have not rated this topic. Select a rating:
Author Topic: Ce mancati la micul dejun?  (Read 5763 times)
0 Members and 3 Guests are viewing this topic.
`emy Dani
Admin

Browser: MSIE 7.0

xxlliinnkk
View Profile
« Reply #20 on: 16 May 2007 - 15:06.14 »

[offtopic]
Mai, da de cateva zile numa ciudatenii se vad pe-aici...melci, oua coapte la soare, serpi si alte chestii din astea as zice pentru mine...mai scarboase (na, scuzati limbajul).

Da... am observat si eu, dar am sperat ca o sa se inceteze fara a fi nevoie de atentionari... deea, e bine ca ai indraznit sa atragi atentia... mersi.. smile
[/offtopic]
Report to moderator   Logged

"Este mai uşor să spargi un atom decât o prejudecată." (Einstein)
metacuvinte.sayyes.ro | http://twitter.com/taceri | dexonline.ro/ghid-exprimare

.[/size]
catalin
Guest
« Reply #21 on: 23 May 2007 - 11:19.58 »

Din cate stiu , masa de dimineata este cea mai importanta.Am citit undeva ,(nu-mi m-ai aduc aminte unde) cele mai multe accidente de circulatie le fac cei care nu mananca dimineata.Dupa parerea mea cerealele, fructele si alte alimente de felul acesta le-as consuma seara.Dimineata mananca bine! smile
Lavy
**

Browser: MSIE 7.0

View Profile
« Reply #22 on: 26 May 2007 - 17:46.54 »

Daca vrem sa vorbim despre mancaruri "particulare" eu cand eram mica mancam mazline cu miere..  22

Intorcandu-ne la subiect, cihar daca stiu ca masa de dimineata este fondamentala, f des nu mananc la micul dejun... Cand mananc... Ori un ceai cu o felie de paine cu gem sau miere si nuci, ori niste fructe, ori o cana de lapte cald si niste biscuiti... Sau daca nu "schiacciata" (o "paine" sarata particulara care se face aici in Italia) cu lapte...

✰ ・・Lifε is what happens to you while you're busy making other plans ・・ ✰
aurel_man
*

"Tot ce voiti sa va faca voua oamenii faceti-le si

Browser: Firefox 2.0.0.6

aurel_man
View Profile Email
« Reply #23 on: 21 September 2007 - 22:46.33 »

Eu am o maaaaare problema.Nu iau micul dejun decat destul de rar. Mananc abia pe la ora 10-11. Am inteles,am citit, ca masa de dimineata e foarte importanta. Dar cand ma hotarasc sa mananc totusi ceva, nu stiu ce anume...Nu-mi vine sa mananc mancare gatita, ca totusi e dimineata.
Cerealele in Romania sunt destul de scumpe asa ca nu-mi permit sa mananc in fiecare dimineata, si oricum m-as plictisi la un moment dat de ele 39

Asa ca va intreb pe voi, luati micul dejun, ce anume folositi?

ma uimesti prin ceea ce ai spus cu micul dejun si bine ca ai recunoscut ca nu e bine ceea ce faci asa ca fa ceva ca sa fie bine....

Cerealele din romania sunt foarte bunesi sanatoase si nu cred ca asa de scumpe precum par... daca intri in kaufland, billa etc gasesti laun pret bun si ca o reclama asa mai ascunsa...cauta cerealele sub marca Sanovita care sunt foarte bune...

Eu mananc cereale import australia si laptele de soia tot din aceasi tara, importator pt romania este sanovita, firma care ne ajuta sa papam sanatos...

Ai grija de inima ta....

Aproapele nostru e fiecare persoana care are nevoie de ajutorul nostru! ! !
Andreea
**

Browser: Firefox 2.0.0.11

View Profile
« Reply #24 on: 17 December 2007 - 22:45.00 »

Eu mananc in fiecare dimineata la ora 6, 6 si ceva (cand merg la scoala). Niciodata nu merg la scoala fara sa pap ceva. Dimineata de obicei mananc 2-3 fructe, musli/cereale cu lapte si putin gem de fructe.  Masa de dimineata ma tine cateodata pana la ora 3 dupa-masa. Pe langa asta, mai e si foarte sanatoasa. Eu o lunga perioada de timp am avut probleme cu sist. digestiv si cerealele de dimineata m-au ajutat sa scap de aceata problema.
  Alt beneficiu ar fi: masa de dimineata te ajuta sa fii concentrat la scoala, munca etc.. (demonstrat de mai multi doctori).
          Deci nu ratati masa de dimineata! E foarte importanta!!!
Andreea
**

Browser: Firefox 2.0.0.14

View Profile
« Reply #25 on: 24 April 2008 - 17:32.46 »

Adolescenţii care neglijează să servească micul dejun au un risc mai mare de a deveni obezi. Un nou studiu publicat recent în revista americană de pediatrie arată că între 12 şi 34 % dintre copii şi adolescenţi „sar” peste micul dejun în mod regulat. Numărul persoanelor care nu mănâncă dimineaţa regulat creşte odată cu vârsta. Vestea bună este că, cu cât copiii şi tinerii mănâncă mai regulat micul dejun cu atât probabilitatea de a ajunge supraponderali mai târziu este mai mică. În cadrul aceluiaşi studiu, experţii au mai constatat că tinerii care îşi servesc cu regularitate micul dejun, au un regim alimentar mai sănătos, cu mai puţine grăsimi în general şi cu mai puţine grăsimi saturate în special.
   Pe lângă toate acestea, aceşti tineri fac şi mai multă mişcare. Interesant este totuşi că servirea regulată a micului dejun ajută la scăderea riscului de obezitate independent de activitatea fizică, aceasta fiind cunoscută ca un factor important pentru menţinerea greutăţii corporale optime. Studiul s-a extins pe durata a cinci ani şi a cuprins peste 2.000 de adolescenţi. (Pediatrics, Vol. 121 No. 3 March 2008, pp. e638-e645)
Emma
*

Browser: MSIE 6.0

View Profile Email
« Reply #26 on: 27 January 2009 - 08:01.06 »

eu mananc dimineata cereale cu lapte ,sandwichiuri,beau cacao cu lapte,pateu de soia,de naut.............nu imi mai aduc aminte de altceva smile
    De cele mai multe ori mananc la scoala fructe sau sandwichiuri,si nu mananc acasa nimic.......stiu ca ar trebui sa mananc si acasa ...... it_is_written dar nu prea mi-e foame... :D ma cam doare capul la scoala daca nu mananc acasa 40 ....in ultima vreme mananc acasa ... smile

Pot totul in Hristos care ma intareste!
denys
**

Browser: MSIE 6.0

View Profile Email
« Reply #27 on: 27 January 2009 - 15:59.02 »

Si eu mananc in fiecare dimineata 60
 Inainte de scoala pe la 7:30.
Pages: 1 [2]   Go Up K-Detection Mod © 2006, kupus.org K-Team
  Print  

Jump to:  

Miscarea de Reforma - Forum AZSMR - Forum Adventist Reformist - Forum Reformist - Forum AZS-MR Tineri AZSMR - Tineri Adventisti Reformisti - Tineri Reformisti - Tineri AZS-MR