ForumAZSMR.Net
07 February 2012 - 20:14.13 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Bine ati venit pe forumul neoficial al Adventistilor de Ziua a Saptea - Miscarea de Reforma!

Home Gallery Calendar Search Members Contact Help Login Register   *
Noutati pe forum
[Today at 19:53:09]

[Yesterday at 23:18:55]

[04 February 2012 - 22:36.38]

[03 February 2012 - 00:17.00]

[29 January 2012 - 22:58.47]

[29 January 2012 - 22:44.52]

[29 January 2012 - 22:38.16]

[29 January 2012 - 22:06.47]

[29 January 2012 - 20:08.30]

[29 January 2012 - 13:39.02]
Noutati in playlist
Noutati in album
Imagini:

Titlu: Aspen, April 2011
Autor: Davieboy

Pe la noi ivitu-s-au chipurile unor vestitori de prim?var?...
Titlu: Semnele prim?verii
Autor: Alex Dumitru

Vineri, Studiu - Sora Barbara Monteiro
Titlu: Priorit??i n ajun
Autor: pollianna

Comentarii:
Promo
www.aievea.net
Agenda electronica, Software biblic, Prezentari Power Point, Muzica, Articole, Carti, Subiecte uimitoare, Semne de carte, Wallpapers etc.
www.azsmrebenezer.net
Comunitatea româna Eben-Ezer (Soci, Italia).
www.restvegan.lx.ro
Restaurantul vegetarian Cris din Oradea va ofera mancare gustoasa si sanatoasa si curs gratuit de nutritie.
www.azsmr-moldova.ro
Site-ul conferintei Moldova a adventistilor de ziua a saptea - miscarea de reforma.
Bensoft Telecom - furnizor de servicii internet si telefonie
"Nimeni NU trebuie să fie grabnic să intre în controverse, ci ar trebui să povestească în mod simplu
POVESTEA IUBIRII LUI ISUS."
(Ellen G. White, "Evanghelizarea", pag. 355)
www.aievea.net :: Agenda electronica, Software biblic, Prezentari Power Point, Muzica, Articole, Carti, Subiecte uimitoare, Semne de carte, Wallpapers etc.
Subject Statistics
Topic: Postati toti cate ceva frumos Replies: 13 piece
Read 2626 times 0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1]   Go Down
  Print  
This topic has not yet been rated!
You have not rated this topic. Select a rating:
Author Topic: Postati toti cate ceva frumos  (Read 2626 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
mariussascau

Browser: MSIE 7.0

sascau@hotmail.com marius.sascau
View Profile
« on: 03 February 2007 - 16:17.46 »

Facetii tot ce va doreste inima...Si veti fii fericitii...Dar fara Dumnezeu nu este fericire e doar o iluzie...  58
Report to moderator   Logged

Cu tine viata e mai roz ;)
anddrusca
imi canta inima...

but I'm a supergirl, and supergirls just fly

Browser: MSIE 6.0

View Profile Email
« Reply #1 on: 04 February 2007 - 11:55.11 »

15_10_3 15_10_3 :D zambetul iti lasa dintii sa respire  :D :D

'My Goal is God Himself. Not joy, nor peace, not even blessing, but God Himself, My GOD!'
alin

View Profile Email
« Reply #2 on: 11 February 2007 - 14:54.31 »

15_10_3 15_10_3 :D zambetul iti lasa dintii sa respire  :D :D

Domnisoara "Maseluta" se gandeste numai la dintisori, bineinteles!!!  :D
Michelle

Vrei să faci lucruri mari trebuie să rămâi mic..

View Profile WWW Email
« Reply #3 on: 19 February 2007 - 18:29.47 »

SAPTE LUCRURI IMPORTANTE

- Sa arati bunatate unei persoana in varsta.

- Sa distrugi o scrisoare scrisa la nervi.

- Sa-ti ceri scuze, salvand o prietenie.

- Sa opresti o cearta pe cale sa distruga reputatia cuiva.

- Sa-l ajuti pe adolescent sa se gaseasca pe el insusi.

- Sa-ti faci timp sa faci ceva frumos pentru mama ta.

- Sa accepti parerea lui Dumnezeu despre orice lucru.

Cand esti multumit sa fii pur si simplu tu insuti si sa nu te compari cu ceilalti, toti te vor respecta.

Intelept este cel care a reusit sa inteleaga ca totul este de neinteles.
Daniela
Guest
« Reply #4 on: 20 March 2007 - 20:02.38 »

“Dragostea este cea mai frumoasa muzica in partitura vietii. Fara ea ai fi un etern necunoscut in corul imens al umanitaii.”(Roque Schneider)

“Multi pierd micile bucurii asteptamd marea fericire”(Pearl S. Buck)

“Niciodata sa nu mergi pe un drum batatorit caci el te conduce doar acolo unde au fost si altii”(Graham Bell)

“De ce sa repeti vechile greseli cand exista multe altele noi pe care sa le faci?”(Bertrand Russel)

“Viata poate fi inteleasa doar privind in urma, dar poate fi traita doar privind inainte.”(Soren Kierkegaard)

“Nu poti sa inveti ceva pe cineva, ci doar sa-l ajuti sa gaseasca raspunsul in el insusi. ”(Galileo Galilei)

“Nu conteaza cat traiesti, important e sa traiesti o clipa pentru care merita sa mori.”
 :D
seby

sebastianminea@hotmail.com sebastian_minea@yahoo.com
View Profile Email
« Reply #5 on: 22 March 2007 - 21:12.20 »

Frumoase gandurile voastre.

Nu te lăsa pradă descurajării

“S-au uitat înspre pustie, şi iată că slava Domnului s-a arătat în nor” (Exod 16:10)

Obişnuieşte-te să cauţi partea argintie ce îmbracă norul şi atunci când ai găsit-o continuă să o priveşti, în loc să priveşti la zona cenuşie din mijloc.(t m.s.,)

Nu te lăsa pradă descurajării indiferent cât de mare ar fi presiunea sau cât de greu ar fi asediul la care eşti supus. Un suflet descurajat este neputincios. El nici nu poate rezista vicleşugurilor vrăjmaşului, nici nu poate birui în rugăciune pentru alţii când se află în această stare.(tlccisti)

Fugi de orice simptom al acestui vrăjmaş de moarte ca şi cum ai fugi de o viperă. Şi nu întârzia să-i întorci spatele, dacă nu vrei să simţi gustul amar al înfrângerii.(t m.s.)

Caută făgăduinţele lui Dumnezeu şi spune cu glas tare despre fiecare dintre ele: “Această făgăduinţă este a mea.” Dacă încă mai simţi îndoială şi descurajare, deschide-ţi inima faţă de Dumnezeu şi cere-I Lui să mustre vrăjmaşul care te chinuieşte fără milă.(t m.s.)

Chiar în clipa în care cu toată inima întorci spatele oricărui simptom de neîncredere şi descurajare, binecuvântatul Duh Sfânt va înviora credinţa ta şi va insufla putere divină sufletului tău.

La început s-ar putea să nu fii conştient de acest lucru, însă pe măsură ce cu hotărâre şi fără nici un compromis “dojeneşti” orice tendinţă spre îndoială şi deprimare care te asaltează, îţi vei da seama în curând că puterile întunericului se retrag.

O, dacă ochii noştri ar putea vedea oştirea puternică, plină de energie care ne susţine întotdeauna când întoarcem spatele oştilor întunericului şi privim spre Dumnezeu, cât de puţin ne-ar interesa eforturile vrăjmaşului cel viclean de a ne face să suferim, de a ne deprima sau descuraja!

Toate calităţile minunate ale lui Dumnezeu sunt de partea celui mai slab credincios, care în numele lui Hristos şi cu încredere simplă, ca de copil, se predă lui Dumnezeu şi se întoarce spre El pentru ajutor şi călăuzire. – Selectat(t m.s.)

Într-o zi de toamnă, am văzut un vultur de prerie rănit de moarte de un foc de armă. Ochiul lui încă licărea ca un inel de lumină. Apoi, încet, el şi-a întors capul şi s-a mai uitat o dată la cer cu nesaţ şi dor. Adeseori el străbătuse acele întinderi strălucitoare cu aripile sale minunate. Frumosul cer era căminul inimii sale. Era domeniul vulturului. De mii de ori el îşi exploatase acolo splendida sa putere. În acele mari înălţimi el se jucase cu fulgerele şi se întrecuse cu vânturile, iar acum, atât de departe de casă, vulturul era pe moarte, gata să moară, deoarece o singură dată el uitase şi zburase prea jos. Sufletul este acest vultur. Acesta nu este căminul lui. El nu trebuie să-şi întoarcă privirea de la cer. Noi trebuie să păstrăm credinţa, trebuie să sperăm, trebuie să rămânem curajoşi, trebuie să-l păstrăm pe Hristos. Mai bine am ieşi de îndată de pe câmpul de luptă dacă nu avem de gând să fim curajoşi. Sufletul nu trebuie să intre niciodată în panică. Păstrează privirea îndreptată spre cer, sufletul meu; păstrează privirea îndreptată spre cer!

“Continuă să priveşte în sus –
Valurile care se înalţă în jurul tău
Iehova – Jireh le va linişti
Când te vei uita în sus.”

Deşi întunericul pare că-ţi înfăşoară sufletul;
Lumina Luminii îţi va umple sufletul
Când te vei uita în sus.”

Când eşti obosit, distras de luptă;
Căpitanul tău îţi dă putere de a birui
Când te uiţi în sus.”

Niciodată nu putem vedea soarele răsărind uitându-ne spre vest. – Proverb japonez(t m.s)
Daniela
Guest
« Reply #6 on: 24 March 2007 - 13:11.14 »

Foarte frumoase gandurile 39 :D
alin

View Profile Email
« Reply #7 on: 11 May 2007 - 13:07.49 »

“A ajunge în cer nu este lucrul cel mai important: ceea ce este important este să fii fericit când vei ajunge acolo. Un lucru este sigur: tu şi eu ne vom întâlni cu Isus faţă în faţă. Când Îl vom privi în ochi pe Fiul lui Dumnezeu care a fost crucificat pentru noi, am putea să-I spunem: „Doamne, îmi pare bine c-am reuşit să mă strecor în cer,” însă în realitate, ne vom pleca capul în ruşine spunând: „Oh, Isus, îmi pare atât de rău că astăzi sunt aici cu mâinile goale. Mi-am risipit viaţa şi tăria uitându-mă la acel TV. stupid şi prostesc, mergând pe stadioanele de sport, făcând bani şi vânând plăceri. O, dacă aş putea să-mi trăiesc viaţa iarăşi!”

Şi apoi, într-o zi slăvită şi însorită pe Noul Pământ când vei ieşi să te plimbi pe câmp vei întâlni un om cu o faţă radiind de fericire care va dori să-ţi strângă bucuros mâinile şi-ţi va spune: „Eu sunt Pavel, apostolul. O, Îl slăvesc pe Dumnezeu pentru marele Său sacrificiu care l-a făcut pentru mine. Sunt aşa de recunoscător că El mi-a oferit privilegiul de a suferi pentru El…, spune-mi cât de mult ai suferit tu pentru Hristos?” Dacă va trebui să-ţi pleci capul şi să răspunzi:„Tot ce am putut face a fost să mă scol duminica dimineaţa suficient de devreme, să mă târăsc somnoros la biserica, să nu întârzii la serviciul divin şi să stau pe scaune moi, căptuşite în biserică, mi-am împărţit astfel banii încât să dau zecimea şi ceva pentru daruri, mi-am cheltuit o săptămână, două ajutând la construirea vreunei biserici, dar îmi pare rău, n-am suferit niciodată cu adevărat pentru Hristos,” probabil nu vei şti cum să-l întrebi pe Pavel mai repede unde este cea mai apropiată ieşire.

De fapt, care va fi diferenţa reală dintre mărturia ta şi cea a lui Pavel? El A VĂZUT ceva ce tu şi eu n-am văzut încă - cât L-a costat pe Fiul lui Dumnezeu să ne mântuiască. Când tu şi eu vom vedea ACEASTA, atunci dragostea lui Hristos ne va motiva să trăim nu pentru noi, ci pentru El. Atunci va fi „uşor” să ne sacrificăm pentru El, după cum a spus El (Matei 11:28-30). “
Michelle

Vrei să faci lucruri mari trebuie să rămâi mic..

View Profile WWW Email
« Reply #8 on: 18 January 2008 - 21:18.38 »

"Esenta dragostei nu este ce gandim, ce facem ori ce furnizam altora, ci cat dam din noi insine altora. "

"Dacă vrei să iţi învingi o slăbiciune nu o hrăni." (William Penn)

"*Sufletul cu adevărat credincios este pentru Isus ca un crin in mijlocul spinilor… Crinul nici nu toarce nici nu-şi ţese haina singur. Dumnezeu este cel care impodobeşte. Aşa şi cel credincios. El are o neprihănire dăruită de Dumnezeu.* Richard Wurmbrand "

Cand esti multumit sa fii pur si simplu tu insuti si sa nu te compari cu ceilalti, toti te vor respecta.

Intelept este cel care a reusit sa inteleaga ca totul este de neinteles.
ktalina27
**

View Profile WWW
« Reply #9 on: 19 July 2008 - 20:16.10 »

7 rules to be happy:
     1. don't hate
     2. don't worry
     3. live simple
     4. expect a little
     5. give a lot
     6. always smile
     7. and have a good friend: Jesus
 smile

traducere
7 reguli ca să fii fericit
     1. nu urî
     2. nu-ţi face griji
     3. trăieşte simplu
     4. aşteaptă puţin
     5. dăruieşte mult
     6. întotdeauna zâmbeşte
     7. şi ai întotdeauna un bun prieten: Isus

Cine e in pas cu moda, nu va fi niciodata in pas cu Dumnezeu
pollianna

Dacă Dumnezeu nu ajută, oamenii nu pot face nimic.

Browser: Chrome

View Profile WWW Email
« Reply #10 on: 09 October 2009 - 07:38.01 »

<a href="http://www.youtube.com/v/hiivVebAzrM" target="_blank">http://www.youtube.com/v/hiivVebAzrM</a>

pollianna

Dacă Dumnezeu nu ajută, oamenii nu pot face nimic.

Browser: Chrome

View Profile WWW Email
« Reply #11 on: 05 March 2010 - 02:29.10 »

<a href="http://www.youtube.com/v/zqwggQOFu-M" target="_blank">http://www.youtube.com/v/zqwggQOFu-M</a>

lady gagaga
**
Browser: Firefox 3.5.8

View Profile
« Reply #12 on: 05 March 2010 - 22:11.17 »

depinde de fiecare frumusetea unui lucru si ceea ce il impresioneaza, iata cateva lucruri care mi-au atras atentia mie personal:

"Life's challenges are not supposed to paralyze you, they're supposed to help you discover who you are."

"Dream what you want to dream, Go where you want to go, Be what you want to be, Because you only live this life once, So live it and be happy..."

You have three choices in this life, be good, get good or give up... Dr. House :)  10
lady gagaga
**
Browser: Firefox 3.5.8

View Profile
« Reply #13 on: 06 March 2010 - 09:48.51 »

"I believe in pink. I believe that laughing is the best calorie burner. I believe in kissing, kissing a lot. I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles." —Audrey Hepburn
Pages: [1]   Go Up K-Detection Mod © 2006, kupus.org K-Team
  Print  

Jump to:  

Miscarea de Reforma - Forum AZSMR - Forum Adventist Reformist - Forum Reformist - Forum AZS-MR Tineri AZSMR - Tineri Adventisti Reformisti - Tineri Reformisti - Tineri AZS-MR