ForumAZSMR.Net
19 May 2012 - 23:39.10 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
www.aievea.net - Agenda electronica, Software biblic, Prezentari Power Point, Muzica, Articole, Carti, Subiecte uimitoare, Semne de carte, Wallpapers etc.

Home Gallery Calendar Search Members Contact Help Login Register   *
Noutati pe forum
[10 May 2012 - 23:04.10]

[09 May 2012 - 10:53.40]

[08 May 2012 - 12:00.31]

[05 May 2012 - 12:17.22]

[05 May 2012 - 08:33.38]

[01 May 2012 - 23:14.56]

[18 April 2012 - 13:13.33]

[15 April 2012 - 14:15.10]

[15 April 2012 - 14:13.00]

by seby
[15 April 2012 - 13:33.52]
Noutati in playlist
Noutati in album
Imagini:

Titlu: Aspen, April 2011
Autor: Davieboy

Pe la noi ivitu-s-au chipurile unor vestitori de prim?var?...
Titlu: Semnele prim?verii
Autor: Alex Dumitru

Vineri, Studiu - Sora Barbara Monteiro
Titlu: Priorit??i n ajun
Autor: pollianna

Comentarii:
Promo
www.aievea.net
Agenda electronica, Software biblic, Prezentari Power Point, Muzica, Articole, Carti, Subiecte uimitoare, Semne de carte, Wallpapers etc.
www.azsmrebenezer.net
Comunitatea româna Eben-Ezer (Soci, Italia).
www.restvegan.lx.ro
Restaurantul vegetarian Cris din Oradea va ofera mancare gustoasa si sanatoasa si curs gratuit de nutritie.
www.azsmr-moldova.ro
Site-ul conferintei Moldova a adventistilor de ziua a saptea - miscarea de reforma.
Bensoft Telecom - furnizor de servicii internet si telefonie
"Nimeni NU trebuie să fie grabnic să intre în controverse, ci ar trebui să povestească în mod simplu
POVESTEA IUBIRII LUI ISUS."
(Ellen G. White, "Evanghelizarea", pag. 355)
Biserica Eben Ezer Soci, Italia
Subject Statistics
Topic: A doua moarte a lui Hristos Replies: 20 piece
Read 3538 times 0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
This topic has not yet been rated!
You have not rated this topic. Select a rating:
Author Topic: A doua moarte a lui Hristos  (Read 3538 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
alin

Browser: MSIE 6.0

View Profile Email
« on: 22 January 2007 - 10:40.40 »

In studiul pe care il realizez in prezent despre Neprihanirea lui Hristos, am intalnit  expresia: "Hristos, Mantuitorul lumii,  a gustat moartea si chiar moartea a doua pentru fiecare om".

Cred ca  Elder ar avea o explicatie deosebita despre aceasta!... smile
Report to moderator   Logged
alin

View Profile Email
« Reply #1 on: 22 January 2007 - 14:20.35 »

"Hristos, Mantuitorul lumii,  a gustat moartea si chiar moartea a doua pentru fiecare om".

Concluzia mea
(Nu stiu daca este si corecta)

Biblia vorbeste despre doua morti:

(1)Moartea “întâi ”, de care au parte toti oamenii (Evrei 9:27).
 (2)Moartea “a doua ” de care vor avea parte cei rai, în iazul de foc, la sfârsitul timpului (Apocalipsa 21:8). Diferenta, consta în faptul ca nu mai exista înviere din moartea a doua. Este moarte vesnica.

Prin pacat, natura nemuritoare a lui Adam, a devenit muritoare. În momentul în care au pacatuit, Adam si Eva au devenit întinati de nelegiuire si muritori. Mormântul a devenit o certitudine. Mai târziu, Dumnezeu avea sa confirme acest trist adevar:“...caci  tarâna esti si în tarâna te vei întoarce ”.(Geneza 3:19)

Adam si Eva ar fi trebuit sa moara imediat când au pacatuit, dar pe Calvar, Isus S-a oferit sa moara de moartea a doua, în locul fiecarui om. Ei au fost crutati prin sacrificiul Sau suprem (Evrei 2:9).

Isus a suferit moartea a doua in locul fiecarui om.

Libertatea alegerii este principiul fundamental al guvernarii lui Dumnezeu. Dumnezeu a preferat sa fie inteles gresit decat sa lipseasca pe cineva de Libertatea de a alege. Acesta este darul unui Dumnezeu iubitor si drept. Singura slujire pe care o accepta El este slujirea din dragoste.

Dumnezeu stia dinainte ce avea sa faca Lucifer, la fel si despre Adam si Eva. La fel stie despre fiecare dintre noi si cu toate astea ne permite sa traim si sa alegem cui vrem sa slujim.
andi
*

View Profile
« Reply #2 on: 22 January 2007 - 17:21.21 »

Pace alin in ceea ce ai afirmat un explicatiile dumitale, ai spus bine doar la o propozitie nu este corect faptul ca: Dumnezeu nu a vrut sa fie inteles gresit de catre nimeni si adevarul intemeiat pe Legea Domnului este simpla dreapta si buna, cu atat mai mult cu cat conduita Sa vizavi de creatiile Sale a fost si este intotdeauna dreapta :)
alin

View Profile Email
« Reply #3 on: 23 January 2007 - 10:07.04 »

Dumnezeu nu a vrut sa fie inteles gresit de catre nimeni si adevarul intemeiat pe Legea Domnului este simpla dreapta si buna, cu atat mai mult cu cat conduita Sa vizavi de creatiile Sale a fost si este intotdeauna dreapta :)

Satana reprezinta gresit pe Tatal! El reprezinta fals caracterul lui Dumnezeu, ca fiind: distant, rece, insensibil, sever, exigent si inabordabil (de fapt, propriile sale trasaturi de caracter ii sunt atribuite lui Dumnezeu). De asemenea, atribuie lui Dumnezeu actiunile sale distructive, numindu-le “fapte ale lui Dumnezeu ”.

“Am facut cunoscut Numele Tau oamenilor, pe cari Mi i-ai dat din lume”(Ioan 17:6) Isus a venit sa îndreptateasca numele Tatalui Sau, demonstrând ca El ne iubeste mai mult decât îsi iubeste o mama copilul (Isaia 49:15).
Subiectele preferate ale lui Isus se refereau la rabdarea, gingasia si îndurarea fara margini a lui Dumnezeu.

Am afirmat ca Dumnezeu a preferat sa fie înteles gresit, acuzat si invinovatit pe nedrept, de-a lungul atator secole, decat sa lipseasca pe cineva de libertatea de a alege.

Atributele caracterului lui Dumnezeu se interpatrunt si formeaza un Tot. Mila si dreptatea, credinciosia etc. Toate sunt in interdependenta, formand un sistem. Putem practica idolatria din nestiinta, sustinand prioritatea unuia dintre atributele Sale. (Ex.: Unii afirma cu inocenta ca Dumnezeu este bun si ne iarta indiferent ce am face! smile

“Iubirea lui Dumnezeu s-a exprimat în dreptatea Sa, nu mai putin decât în mila Sa. Dreptatea este temelia scaunului Sau de domnie si roada dragostei Sale. Planul lui Satana a fost acela de a desparti mila de adevar si dreptate. El a cautat sa demonstreze ca neprihanirea Legii lui Dumnezeu este un vrajmas al pacii. Dar Hristos a aratat ca în planul lui Dumnezeu, ele sunt în mod indisolubil legate; ca una nu poate exista fara cealalta." “Bunatatea si credinciosia se întâlnesc, dreptatea si pacea se saruta” (Psalm 85:10). (J.M. Rafferty-"Mila si dreptatea se unesc in caracterul lui Dumnezeu")

andi
*

View Profile
« Reply #4 on: 23 January 2007 - 11:26.13 »

Alin tot ce ai afirmat ca dumnezeu a vrut sa fie inteles gresit nu are in biblie, corespondent, nu scrie nicaieri ca El ar fi preferat sa fie inteles eronat, pentru ca astfel ar fi pus intreg universul intr`o lumina falsa, daca te uiti in Biblie, nu scrie asa ceva, daca esti atent poti sa iti dai seama.
alin

View Profile Email
« Reply #5 on: 23 January 2007 - 13:21.54 »

Alin tot ce ai afirmat ca dumnezeu a vrut sa fie inteles gresit nu are in biblie, corespondent, nu scrie nicaieri ca El ar fi preferat sa fie inteles eronat, pentru ca astfel ar fi pus intreg universul intr`o lumina falsa, daca te uiti in Biblie, nu scrie asa ceva, daca esti atent poti sa iti dai seama.

Dar atunci cum iti explici ca, totusi, a fost inteles gresit si multi au denaturat caracterul adevarat al lui Dumnezeu? El ar fi putut intr-o clipa sa-l distruga pe Satana, spre exemplu, daca ar fi vrut, dar l-a lasat sa actioneze in continuare si sa prezinte fals caracterul Sau.
 Dumnezeu a vrut ca noi sa avem libertatea sa alegem intre bine si rau.
elder
Admin

Theos esti AGAPE

Browser: Firefox 2.0.0.1

o5aby
View Profile
« Reply #6 on: 23 January 2007 - 19:52.28 »

In studiul pe care il realizez in prezent despre Neprihanirea lui Hristos, am intalnit  expresia: "Hristos, Mantuitorul lumii,  a gustat moartea si chiar moartea a doua pentru fiecare om".

Cred ca  Elder ar avea o explicatie deosebita despre aceasta!... smile

Citatul respectiv se gaseste in Prefata unei carti de A.T. Jones si E. Waggoner, si nu e scrisa de nici unul din cei doi, ci e adaugat de catre editorii cartii, si se para ca nu au fost prea expliciti.
Totusi putem intelege si in acest fel: Desi Domnul Isus a murit o singura data, moartea aceasta ne aduce noua viata - si nu numai viata pe acest pamant, ci cu atat mai mult, VIATA VESNICA. In acest sens putem spune ca Domnul Isus ne-a scutit, defapt de ceea ce meritam noi, adica plata pacatului care este MOARTEA. Si nu se refera la prima moarte, pt ca prin aceasta trece orice om; ci moartea a doua, care este definitiva - si din care nu mai invie nimeni.

"Hristos a fost tratat asa cum meritam noi, pentru ca noi să putem fi tratati asa cum merita El. El a fost condamnat pentru păcatele noastre, la care El n-a contribuit cu nimic, pentru ca noi să putem fi îndreptătiti prin neprihănirea Lui, la care noi n-am contribuit cu nimic. El a suferit moartea care era a noastră, ca noi să putem primi viata care era a Lui. "Prin rănile Lui suntem tămăduiti." - Hristos, Lumina lumii pag 25.

Nihil sine Deo!
andi
*

View Profile
« Reply #7 on: 29 January 2007 - 12:14.53 »

Am facut in asa fel incat sa am putin timp liber si am lecturat cu atentie despre :In studiul pe care il realizez in prezent despre Neprihanirea lui Hristos, am intalnit  expresia: "Hristos, Mantuitorul lumii,  a gustat moartea si chiar moartea a doua pentru fiecare om". al fratelui alin....gasesc reala explicatia data prin elder.
  alin a facut o remarca la care mi`a atras atentia cand spunea:
"Dumnezeu a preferat sa fie inteles gresit decat sa lipseasca pe cineva de Libertatea de a alege."
   Dupa mai multe schimb de replici, alin a spus ceva: 'Am afirmat ca Dumnezeu a preferat sa fie înteles gresit, acuzat si invinovatit pe nedrept, de-a lungul atator secole, decat sa lipseasca pe cineva de libertatea de a alege."
     Mie nu imi place sa ivesc o cearta pe marginea unui subiect dar Acel Prea Inalt daca legea lui este o copie a caracterului sau sfant si in el nu este nici schimbare si nici urma de mutare, tot asa la ce folos ar fi fost pentru fiintele pamantene, ca El sa prefere sa fie inteles gresit? Hai sa luam un mic exemplu relativ: avand un copil pe care il iubesti, preferi sa ii dai invataturi rele sau bune, ori preferi sa te inteleaga ca esti un om rau sau ca esti unul care il iubeste cu adevarat? Un om drept intotdeauna va spune adevarul indiferent de consecinte si nu va dori sa fie inteles intr`o lumina falsa, cu atat mai mult Domnul nostru drag si iubit...
   Multi prefera sa denatureze caracterul domnului, deoarece ei sunt firesti si omul e inclinat mai mult spre lume decat spre ceruri, e in firea omului ca sa aleaga de cele mai multe ori o cale comoda si lenesa decat activa si plina de sacrificii de multe ori.Daca domnul il distrugea pe ingerul decazut si ceata celor ce au crezut si s`au adunat cu el, atunci universul si fiintele  care sunt nenumarate si in felurite chipuri, ar fi slujit domnului mai mult din frica decat din dragoste si mai ales ca la ei putea persista un gand ca daca nu cumva satana sa fi avut dreptate...Abia la moartea pe cruce a lui isus, dupa atatea chinuri de la nastere si pana la crucificare lui, cei ce erau cu luare aminte asupra acestui pamant au fost convinsi de caracterul real al ingerului decazut...Este adevarat ca te lasa sa alegi dar iti da un sfat: Alege viata ca sa traiesti! apoi Iata eu stau la usa si bat, daca aude cineva glasul meu...(aici se pune problema la acest daca, pentru ca se intelege clar ca unii vor respinge invitatia de a servi cu domnul si pentru a lasa sa intre la dansul pe fiul lui dumnezeu).
  ps: daca am pus cu litere mici, numele Domnului, a fost deliberat si prin aceasta cu toata consideratia si respectul pentru creatorul si mantuitorul nostru
alin

View Profile Email
« Reply #8 on: 03 March 2007 - 18:41.30 »

In studiul meu de astazi despre Solia 1888 am gasit un articol al lui Gilli Carstea pe aceasta tema, din care am selectat pentru a expune aici ceea ce mi s-a parut mai concludent referitor la "A doua moarte a lui Hristos":

Moartea a doua, plata pacatului, este despartirea definitiva si totala de Dumnezeu, disparitia vesnica, de unde nu exista intoarcere.

Conceptul apare foarte clar in Apocalips 20,5.6: „Ceilalti morti n-au inviat pana nu s-au sfarsit cei o mie de ani. Aceasta este intaia inviere. Fericiti si sfinti sunt cei ce au parte de prima inviere! Asupra lor a doua moarte nu are nici o putere; ci vor fi preoti ai lui Dumnezeu si ai lui Hristos si vor imparati cu El o mie de ani.”

In lumina acestor concepte biblice clar definite, cum a fost posibil ca Isus sa moara de moartea a doua, daca a inviat dupa trei zile?

Ioan 12,24: „Adevarat, adevarat va spun, ca daca grauntele de grau care a cazut pe pamant nu moare, ramane singur; dar daca moare, aduce multa roada.”
 Grauntele de grau care da nastere unui nou spic este pierdut pentru totdeauna.

Asezat in contextul marii controverse, principiul enuntat dezvaluie realitatea zguduitoare ca a doua Persoana a Dumnezeirii, Cuvantul, a gustat moartea a doua, acea moarte din care nu mai exista intoarcere, atunci cand Cuvantul „s-a facut trup”. Un Creator a incetat pentru totdeauna sa fie Creator si a devenit creatura.

In timp ce in Betleem se nastea un Izbavitor pentru familia lui Adam, din cer disparea pentru totdeauna un Creator, acela prin care se facusera lumile. Grauntele divin murea de moartea a doua, acea moarte din care nu mai exista intoarcere, ca sa poata aduce multa roada.

Prin urmare, cel care a gustat moartea a doua NU a fost Omul Isus Hristos, al doilea Adam, ci Cuvantul, a doua Persoana a Dumnezeirii, slavita Maiestate a cerului, Creatorul prin care toate au fost aduse la existenta.

Fiul omului nu se putea naste daca Fiul lui Dumnezeu nu murea de moartea a doua. Expresia lui Moise din Deuteronom 18,15 este foarte pertinenta: „Domnul Dumnezeul tau iti va ridica din mijlocul tau, dintre fratii tai, un prooroc ca mine: sa ascultati de el.” in timp ce Fiul lui Dumnezeu murea pentru totdeauna, se nastea Fiul omului, asemenea fratilor Sai, trup din trupul nostru si carne din carnea noastra, Iosua din Nazaret.

Ellen G. White sustine ca intruparea lui Hristos este totul pentru noi. Este momentul tectonic al mortii grauntelui de grau care aduce multa roada. Pe noi ne-a fascinat vestea buna ca s-a nascut un Mantuitor, si am pierdut din vedere ca in acel moment murise a doua Persoana a Dumnezeirii.

(Sursa: Gilli Carstea – “Cine a murit de moartea a doua, ca sa faca ispasire?”)

alin

View Profile Email
« Reply #9 on: 04 March 2007 - 11:54.14 »

Ma intreb de ce nu raspunde nimeni la acest subiect... Este lipsit de importanta?

catalin
Guest
« Reply #10 on: 11 March 2007 - 21:24.19 »

Evrei 9:27,28
 Şi, după cum oamenilor le este rânduit să moară o singură dată, iar după aceea vine judecata,tot aşa, Hristos, după ce S-a adus jertfă o singură dată, ca să poarte păcatele multora, Se va arăta a doua oară, nu în vederea păcatului, ca să aducă mântuirea celor ce-L aşteaptă.

Evrei 10:10
 Prin această "voie" am fost sfinţiţi noi, şi anume prin jertfirea trupului lui Isus Hristos, odată pentru totdeauna.

1 Petru 3:18
 Hristos, de asemenea, a suferit odată pentru păcate, El, Cel neprihănit, pentru cei nelegiuiţi, ca să ne aducă la Dumnezeu. El a fost omorât în trup, dar a fost înviat în duh,

Romani 6:10
 Fiindcă prin moartea de care a murit, El a murit pentru păcat, odată pentru totdeauna; iar  prin viaţa pe care o trăieşte, trăieşte pentru Dumnezeu.

Expresia "a doua moarte" este mentionata de patru ori in Noul Testament.Toate afirmatiile se gasesc în Apocalipsa.
Ap.2.11
Ap.20.6
Ap.20.14
Ap.21.8
Cuvântul "a doua" în limba greacă 'deuteros' care este un numeral ordinar (al doilea în ordine)Nu poate ca un lucru sa fie al doilea daca nu a existat primul.
  Daca asa stau lucrurile,ca Isus a murit a doua oara pe cruce,atunci când a murit prima dată?Fiinca nu poate exista al doilea daca nu a existat primul.Biblia nu sprijina aceasta invatatura.Isus a murit o singura data.Moarte a doua despre care ne vorbeste Apocalipsa este un eveniment care va avea loc dupa mia de ani.Si din a doua moarte nu va mai exista inviere.
alin

View Profile Email
« Reply #11 on: 20 April 2007 - 23:36.35 »

Dacă Adam ar fi suferit într-adevăr pedeapsa Legii, ar fi murit de moartea veşnică, pentru că „plata păcatului este moartea”. Aceasta înseamnă moartea absolută, fără speranţa învierii. Pedeapsa Legii a căzut doar asupra unei singure Fiinţe şi aceasta este Hristos.

"Dar El n-a murit de moartea veşnică”
, veţi zice d-stra. El a murit pentru noi, ca noi să putem fi părtaşi vieţii Sale. Moartea Sa este unul din marile mistere ale Evangheliei, pentru că este imposibil ca noi să înţelegem cum Fiul divin al lui Dumnezeu, Creatorul, Acela care avea viaţă în Sine, a putut să moară.

Dar aşa cum Cel care "n-a cunoscut nici un păcat” a luat păcatul nostru asupra Lui - şi a „fost făcut păcat pentru noi,” - tot aşa, El de bună voie s-a făcut ascultător până la moartea pe care o aduce păcatul. El a murit pentru noi şi nu pentru Sine, totuşi „nu era cu putinţă” ca moartea să-L ţină în ghearele ei (Fapte 2:24) deoarece asupra Lui nu era nici o pată de păcat, ori păcatul este acela care dă putere morţii.

El avea destulă viaţă pentru Sine şi pentru întreaga omenire, de aceea, atunci când Hristos Şi-a dat viaţa ca plată pentru Legea călcată, El a putut s-o ia iarăşi. Tuturor celor care-L acceptă, El le dă propria Sa viaţă, care a biruit asupra morţii şi ei primesc pedeapsa Legii în El. Dar atunci când Legea cere viaţa unui păcătos nepocăit, ca pedeapsă pentru călcarea ei, îi ia omului tot ce are şi nu mai există defel posibilitatea de a trăi iarăşi.

La acest lucru se refera expresia ca "Isus a murit de moartea a doua in locul fiecarui om"!

Când Adam a păcătuit, a ajuns imediat sub condamnare, urmând să sufere pedeapsa ameninţătoare. Dar chiar atunci, în acel loc, i-a fost adusă Evanghelia, vestea cea bună.

Jertfa lui Hristos era la fel de eficientă în ziua când Adam a păcătuit cum este şi în zilele noastre.  De fapt, Hristos a fost răstignit de îndată ce Adam a păcătuit, pentru că Dumnezeu „cheamă lucrurile care nu sunt, ca şi cum ar fi.” Hristos a fost „dat” chiar atunci. Jertfa din partea lui Dumnezeu, de a-L da pe singurul Său Fiu a fost deja făcută. Dumnezeu iubea lumea atunci la fel de mult cum a iubit-o patru mii de ani mai târziu.

Hristos este Mielul înjunghiat de la întemeierea lumii!
alin

View Profile Email
« Reply #12 on: 22 April 2007 - 10:50.09 »

APO 20 14 Si Moartea si Locuinta mortilor au fost aruncate in iazul de foc. Iazul de foc este moartea a doua.

APO 20 15 Oricine n-a fost gasit scris in cartea vietii, a fost aruncat in iazul de foc.
soimos
**
Browser: Firefox 2.0.0.14

View Profile Email
« Reply #13 on: 21 April 2008 - 11:12.30 »

APO 20 14 Si Moartea si Locuinta mortilor au fost aruncate in iazul de foc. Iazul de foc este moartea a doua.

APO 20 15 Oricine n-a fost gasit scris in cartea vietii, a fost aruncat in iazul de foc.

Asta face parte din ciclul stintifico fantastic "Povestiri dintr-un  Cer care nu stim unde este" ????

Ce efect poate avea focul asupra unui om care dupa ce a decedat si ajuns doar ca Umbra in Imparatia Umbrelor  ... unde isi traieste deocamdata vesnicia necorporala ?

Daca umbra ta este proiectata asupra unei gramezi de jar incins ...simti tu ceva ?

Lasa tu "filozofiile" referitoare la alte lumi ....din care nu s-a intors nimeni sa iti confirme cum este acolo  .... ptr varsta cand ai natural chemari si inclinatii filozofice ...adica la varsta a treia ...acum preocupa-te de viitorul tau si de viata asta pe lumea asta ...caci aprivilegiul de a trai este cel mai mare cadou pe care l-ai primit de la Creator !

GhitaB

un pic

ghita_bizau@yahoo.com
View Profile WWW
« Reply #14 on: 21 April 2008 - 12:01.18 »

Ideea topicului era:

1. Noi am căzut în păcat.
2. Plata păcatului e moartea.
3. Iisus a venit să ne salveze.
4. Deci, Iisus a luat păcatul nostru.
5. Luând păcatul nostru asupra Lui a trebuit să moară.
6. Iar murind, a suferit moartea care trebuia să fie a noastră... "moartea a doua"...
7. Pentru ca noi să avem viaţa care o merita El...

smile

alin

View Profile Email
« Reply #15 on: 21 April 2008 - 12:15.49 »

Asta face parte din ciclul stintifico fantastic "Povestiri dintr-un  Cer care nu stim unde este" ????

Ce efect poate avea focul asupra unui om care dupa ce a decedat si ajuns doar ca Umbra in Imparatia Umbrelor  ... unde isi traieste deocamdata vesnicia necorporala ?

Daca umbra ta este proiectata asupra unei gramezi de jar incins ...simti tu ceva ?

Lasa tu "filozofiile" referitoare la alte lumi ....din care nu s-a intors nimeni sa iti confirme cum este acolo  .... ptr varsta cand ai natural chemari si inclinatii filozofice ...adica la varsta a treia ...acum preocupa-te de viitorul tau si de viata asta pe lumea asta ...caci aprivilegiul de a trai este cel mai mare cadou pe care l-ai primit de la Creator !

Cu mine vorbesti, bree, nea Soimulica?  Cu mine? Nu vezi ca eu am plecat de aici de un an? 71

Emmy, unde esti fratello, ti-ai dat demisia? Adica mie mi-ai sters replicile si m-ai pedepsit si pi aista il lasi sa-si faca de cap?
Dai, la cap, bree, ca e diavolu in persoana! happy_evil
GhitaB

un pic

ghita_bizau@yahoo.com
View Profile WWW
« Reply #16 on: 21 April 2008 - 12:20.24 »

Cu mine vorbesti, bree, nea Soimulica?  Cu mine? Nu vezi ca eu am plecat de aici de un an? 71

Emmy, unde esti fratello, ti-ai dat demisia? Adica mie mi-ai sters replicile si m-ai pedepsit si pi aista il lasi sa-si faca de cap?
Dai, la cap, bree, ca e diavolu in persoana! happy_evil

Cred că toţi pot respecta regulamentul, mai ales că e făcut pentru a ne simţi bine aici.
Deci...  58

alin

View Profile Email
« Reply #17 on: 21 April 2008 - 12:38.08 »

Cred că toţi pot respecta regulamentul, mai ales că e făcut pentru a ne simţi bine aici.
Deci...  58
Pai, dragilor, respectati-l! Probabil ca l-ati mai imbunatatit oleaca, deoarece acum un an  nu avea ce cauta vreun ateu pe aici.

Nu ma intereseaza sa ma simt bini, bree, cu lapti di soia si cafea de naut.

Cat priveste pi nenea Soimulica, io ii dadui adresa sa se uite ci frumos ii forumul vostru si sa vorbeasca cu Emmi, dar vad ca 'nealui ii placi pi aicia, mai ales ca are rude AZSMR prin familie si nu e de acord cu ce spun.

Daca va plac asa mult amicii mei, va aduc si un nenea evreu-iudeu, ca i-am promis de mult lui Daniel de la Eben-Ezen. Si el e si mai suparat pe adventisti!

Acum sa fiti sanatosi! Nu prea mai am chef sa ne vorbulim, dar mi-e dor de Mac, Emmy, Elder, Veronica Pal...

Papaaa!!! 8
GhitaB

un pic

ghita_bizau@yahoo.com
View Profile WWW
« Reply #18 on: 21 April 2008 - 12:41.44 »

Pai, dragilor, respectati-l! Probabil ca l-ati mai imbunatatit oleaca, deoarece acum un an  nu avea ce cauta vreun ateu pe aici.

Nu ma intereseaza sa ma simt bini, bree, cu lapti di soia si cafea de naut.

Cat priveste pi nenea Soimulica, io ii dadui adresa sa se uite ci frumos ii forumul vostru si sa vorbeasca cu Emmi, dar vad ca 'nealui ii placi pi aicia, mai ales ca are rude AZSMR prin familie si nu e de acord cu ce spun.

Daca va plac asa mult amicii mei, va aduc si un nenea evreu-iudeu, ca i-am promis de mult lui Daniel de la Eben-Ezen. Si el e si mai suparat pe adventisti!

Acum sa fiti sanatosi! Nu prea mai am chef sa ne vorbulim, dar mi-e dor de Mac, Emmy, Elder, Veronica Pal...

Papaaa!!! 8

Stai liniştit.  smile Când va veni 'emy va face ordine... Oricine e binevenit, dar respectarea regulamentului e o necesitate... aşa cum ai observat.

alin

View Profile Email
« Reply #19 on: 21 April 2008 - 12:49.59 »

Ghitule, iti inchipui ca nu am citit noul vostru regulament si, in plus, nici nu ma apuc sa va contrazic credinta, sa va atac biserica.
Cat despre Soimos, glumeam! E un tip fain si e ateu. Cum sa vreau sa il pedepsiti? Nooo, dimpotriva!  smile Fiecare e liber sa creada ce vrea, stiti voi cum e cu forta si amenintarea cu forta care sunt contrare principiilor de guvernare divina!

Are si nenea Soimulica forum abia infiintat si, am inteles ca nu va banna pe nimeni, indiferent ce credinta are.  Asa ca poate va duceti sa dati o mana de ajutor, mai ales ca sunt si doi evrei care vor sa va inteleaga credinta...

Pages: [1] 2   Go Up K-Detection Mod © 2006, kupus.org K-Team
  Print  

Jump to:  

Miscarea de Reforma - Forum AZSMR - Forum Adventist Reformist - Forum Reformist - Forum AZS-MR Tineri AZSMR - Tineri Adventisti Reformisti - Tineri Reformisti - Tineri AZS-MR