ForumAZSMR.Net
19 May 2012 - 23:31.43 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Acesta NU este un forum oficial al Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea - Miscarea de Reforma.

Home Gallery Calendar Search Members Contact Help Login Register   *
Noutati pe forum
[10 May 2012 - 23:04.10]

[09 May 2012 - 10:53.40]

[08 May 2012 - 12:00.31]

[05 May 2012 - 12:17.22]

[05 May 2012 - 08:33.38]

[01 May 2012 - 23:14.56]

[18 April 2012 - 13:13.33]

[15 April 2012 - 14:15.10]

[15 April 2012 - 14:13.00]

by seby
[15 April 2012 - 13:33.52]
Noutati in playlist
Noutati in album
Imagini:

Titlu: Aspen, April 2011
Autor: Davieboy

Pe la noi ivitu-s-au chipurile unor vestitori de prim?var?...
Titlu: Semnele prim?verii
Autor: Alex Dumitru

Vineri, Studiu - Sora Barbara Monteiro
Titlu: Priorit??i în ajun
Autor: pollianna

Comentarii:
Promo
www.aievea.net
Agenda electronica, Software biblic, Prezentari Power Point, Muzica, Articole, Carti, Subiecte uimitoare, Semne de carte, Wallpapers etc.
www.azsmrebenezer.net
Comunitatea româna Eben-Ezer (Soci, Italia).
www.restvegan.lx.ro
Restaurantul vegetarian Cris din Oradea va ofera mancare gustoasa si sanatoasa si curs gratuit de nutritie.
www.azsmr-moldova.ro
Site-ul conferintei Moldova a adventistilor de ziua a saptea - miscarea de reforma.
Bensoft Telecom - furnizor de servicii internet si telefonie
"Nimeni NU trebuie să fie grabnic să intre în controverse, ci ar trebui să povestească în mod simplu
POVESTEA IUBIRII LUI ISUS."
(Ellen G. White, "Evanghelizarea", pag. 355)
Biserica Eben Ezer Soci, Italia
Subject Statistics
Topic: Parerea ta conteaza Replies: 24 piece
Read 3174 times 0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
This topic has not yet been rated!
You have not rated this topic. Select a rating:
Author Topic: Parerea ta conteaza  (Read 3174 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
mariussascau

Browser: Firefox 2.0.0.1

sascau@hotmail.com marius.sascau
View Profile
« on: 26 January 2007 - 16:15.59 »

Ce parere ai despre ForumAZSMR.net ?
Report to moderator   Logged

Cu tine viata e mai roz ;)
elder
Admin

Theos esti AGAPE

o5aby
View Profile
« Reply #1 on: 27 January 2007 - 21:45.51 »

Eu am o parere foarte buna 39 5 :D

Nihil sine Deo!
Lavy
**

Browser: MSIE 6.0

View Profile
« Reply #2 on: 28 January 2007 - 13:47.21 »

Eu am o parere foarte buna 39 5

✰ ・・Lifε is what happens to you while you're busy making other plans ・・ ✰
mony
*

View Profile Email
« Reply #3 on: 02 February 2007 - 19:48.11 »

destul de buna.... smile

CARPE DIEM...
traieste-ti ziua de azi...!
anddrusca
imi canta inima...

but I'm a supergirl, and supergirls just fly

View Profile Email
« Reply #4 on: 02 February 2007 - 22:29.04 »

imi place, si apreciez mult tot efortul pe care il faceti...mi-ar placea sa pot contribui si eu mai mult la dezvoltarea calitativa, cat si cantitativa...sa postez si sa impartasesc mai multe lucruri cu voi, sa dezbatem idei, pareri, experiente si sa legam relatii faine...imi pare rau ca nu am tot timpul din lume sa fac asta...dar urmaresc cu mult interes postarile fiecaruia...si de fapt contributia fiecaruia din noi da caliatate si culoare forumului...asa ca indrazniti si pune-ti-va pe postat cat mai mult si cat mai fain  10

'My Goal is God Himself. Not joy, nor peace, not even blessing, but God Himself, My GOD!'
deea2007

View Profile WWW
« Reply #5 on: 20 February 2007 - 16:53.23 »

Buna...v-am descoperit de curand, si chiar am fost curioasa sa aflu mai multe despre alti tineri azsmr, opinii, pareri etc.

Totusi mi se pare ca nu prea aveti subiecte clare de discutie 39 Nu prea sunteti consistenti in opinii, doar parerea mea proprie si personala. smile

In rest numai de bine...E bine ca avem un forum, numai sa fie mai multi interesati sa posteze... Mai faceti si voi anunturi..

Cu Dumnezeu in fiecare zi...
mariussascau

sascau@hotmail.com marius.sascau
View Profile
« Reply #6 on: 20 February 2007 - 17:57.50 »

Buna...v-am descoperit de curand, si chiar am fost curioasa sa aflu mai multe despre alti tineri azsmr, opinii, pareri etc.
Totusi mi se pare ca nu prea aveti subiecte clare de discutie 39 Nu prea sunteti consistenti in opinii, doar parerea mea proprie si personala. smile
In rest numai de bine...E bine ca avem un forum, numai sa fie mai multi interesati sa posteze... Mai faceti si voi anunturi..

Buna...Pai daca nu sunt si ai iddei tu si subiecte poti pune... ;) Ceia ce doresti de la alti si nu face poti face tu...  71

Cu tine viata e mai roz ;)
alin

View Profile Email
« Reply #7 on: 20 February 2007 - 19:06.24 »

Ba eu cred ca tinerii AZSMR au subiecte foarte clare de discutie (ceea ce pentru alte denominatiuni, insa, poate parea neclar, precum: "Paradisul restaurat", problema sufletului dupa moarte, Sabatul...  smile)
Numai ca adventistii reformisti sunt foarte putini in comparatie cu alte orientari si nu prea sunt persoane care sa dezbata aceste subiecte deosebit de spirituale.
Cred ca ar trebui invitate si persoanele mai..."adulte", cu experienta AZSMR  smile, sa fie un Forum ptr toate varstele, de la 10-80 ani.) Personal, sunt foarte dornic sa-mi insusesc credinta lor!

Eu am o observatie de organizare...  Cred ca, daca ar dispare  rubricile despre "Ultimile postari" de pe partea stanga a ecranului si s-ar expune mai vizibil restul, site-ul ar fi mai primitor! 58

Mac-Mac
**

Browser: Firefox 1.5.0.9

View Profile
« Reply #8 on: 20 February 2007 - 19:31.35 »

eu zic ca e fain cu ultimele postari.. poti alege unde sa postezi dak ti se pare ceva interesant;)

"De aceea pentru ca ai pret in ochii Mei, pentru ca esti pretuit si te iubesc, dau oameni pentru tine si popoare pentru viata ta"
alin

View Profile Email
« Reply #9 on: 20 February 2007 - 19:40.05 »

Nu am stat sa analizez design-ul Forum-ului, comparativ cu altele, dar o sa o fac, totusi, cand voi avea dispozitia necesara! Totusi, prima impresie cand intri e ca e stramt, fara spatiu, fara libertate de miscare! Aceasta e parerea mea! Cred ca ultimile postari ar trebui plasate in alta parte a paginii si caracterele mai mari. Nu cred ca ar trebui sa apara pozele pe prima pagina... Imi cer scuze de la Admin, dar asa consider eu! 
Mac-Mac
**

View Profile
« Reply #10 on: 20 February 2007 - 20:09.47 »

sugestie adminului;) sa puna pozele subt ultimele postari asa se vad mai bine pozele si ai mai mare spatiu jos:d doar o sugestie...acum de postari cum sunt...cam mereu aceeasi posteaza...ar fi fain mai multa participare desi cine vbeste?:D ca eu abia acum am inceput sa mai postez cate ceva:d
a scris cineva sus ca subiectele nu prea au esenta;) propun sa se vina cu subiecte ce ne macina pe noi tinerii si cu care ne confruntam zi de zi dak vrem ca sa fie un loc placut pt toti si cat de cat atractiv pt atentia participantilor..

"De aceea pentru ca ai pret in ochii Mei, pentru ca esti pretuit si te iubesc, dau oameni pentru tine si popoare pentru viata ta"
alin

View Profile Email
« Reply #11 on: 20 February 2007 - 20:24.17 »

pai, daca pe tineri ii iintereseaza mult subiectul SEX, nu cred ca Admin va fi de acord sa fie aici un loc de educatie in acest sens! 68

Dar in mine poti avea incredere, deoarece sunt ceva mai mare decat voi. 71
Mac-Mac
**

View Profile
« Reply #12 on: 20 February 2007 - 22:56.28 »

hehe i'm sure ca ai fi mai mare... de ce crezi k dak sexul e problema ta ar fi si problema mea?;) sunt alte subiecte importante intr-o oarecare masura care se merita discutate si cred ca si dak ar fi vba de sex admiul nu o sa i se para big deal;) poti sa atingi subiectul acesta dintr-o alta perspectiva cum ar fi incalcarea poruncii a 7 si nu privesti acest subiect cu o conotatie atat de negativa;)

`emy Dani
Admin

xxlliinnkk
View Profile
« Reply #13 on: 21 February 2007 - 10:34.04 »

Eu am o observatie de organizare...  Cred ca, daca ar dispare  rubricile despre "Ultimile postari" de pe partea stanga a ecranului si s-ar expune mai vizibil restul, site-ul ar fi mai primitor!

Cred ca ultimile postari ar trebui plasate in alta parte a paginii si caracterele mai mari.

oare daca le`as muta in partea dreapta ar fi mai bine? 5

"Este mai uşor să spargi un atom decât o prejudecată." (Einstein)
metacuvinte.sayyes.ro | http://twitter.com/taceri | dexonline.ro/ghid-exprimare

.[/size]
`emy Dani
Admin

xxlliinnkk
View Profile
« Reply #14 on: 21 February 2007 - 10:34.40 »

Nu cred ca ar trebui sa apara pozele pe prima pagina...

Am creat special scriptul pentru afisarea ultimelor imagini din album pe prima pagina, cu gandul ca unii vizitatori nu stau sa urmareasca fiecare link, astfel e posibil sa nu vada "Gallery" sau "Album". Insa, este mult mai probabil sa vada acele imagini si sa dea click pe ele, ajungand astfel in album. Oricum, cand voi avea conditiile necesare, daca va fi voia Domnului, voi implementa un alt album, cu mai multe posibilitati/facilitati.

sa puna pozele subt ultimele postari asa se vad mai bine pozele si ai mai mare spatiu jos

Nu promit, dar e posibil sa tin cont de aceasta sugestie. Initial ma gandeam sa pun ultimele 3 imagini sus, in locul in care este acum versetul zilei, iar acesta sa`l mut sub ultimele postari.. astfel prima pagina va fi mai colorata si va parea mai complexa. Ce parere aveti?

.[/size]
alin

View Profile Email
« Reply #15 on: 21 February 2007 - 18:21.29 »

Cred ca nu trebuie sa fie prea colorat, prea incarcat. Locul "Versetului zilei" este bine ales acum, dar cred ca ar trebui sa fie mai vizibil fata de restul. Sigla ar trebui sa fie mai expresiva...Desi noi ne-am obisnuit cu ultimile postari pe stanga, daca le-ai expune pe partea dreapta sau in josul paginii, pagina ar parea mai ordonata. Simplitatea ofera eleganta si seriozitate!  Si se spune ca 2 culori, max 3, sunt  suficiente pentru a fi elegant! smile
Pozele sunt ceva nesemnificativ si, cine vrea sa consulte albumul, o poate face si fara sa fie obligat!
`emy Dani
Admin

xxlliinnkk
View Profile
« Reply #16 on: 21 February 2007 - 20:28.10 »

Am incercat sa mut continutul din stanga in dreapta, dar se pare ca exista ceva erori in script, nu apare bine... si acuma nu prea am timp sa caut problema si s`o rezolv. As fi scos definitiv ultimele postari din stanga, lasand sa apara jos in loc de ultimele 3, ultimele 10, dar nu este bine asa, pentru ca meniul din stanga sus va trebui sa ramana singur, si nici atunci nu e bine. Ma mai gandesc ce pot face...

.[/size]
alin

Browser: Firefox 1.5.0.3

View Profile Email
« Reply #17 on: 21 February 2007 - 20:42.52 »

cred ca noi numai de critica suntem buni! dar sa fi realizat noi un asemenea Forum, nu am fi fost in stare! 22
`emy Dani
Admin

xxlliinnkk
View Profile
« Reply #18 on: 21 February 2007 - 21:13.58 »

cred ca noi numai de critica suntem buni! dar sa fi realizat noi un asemenea Forum, nu am fi fost in stare! 22

lol smile stai linistit, e constructiva "critica" asta smile dar oricum, nu e critica, sunt doar idei/sfaturi pe care chiar eu le`am cerut si sunt bucuros sa le primesc...

.[/size]
Mac-Mac
**

View Profile
« Reply #19 on: 21 February 2007 - 23:35.47 »

eee cine critica?... 39 eu nu:D e f bine asa cum sunt plasate ultimele posturi..la fel si felul cum e totul pus textul zilei si celelalte lucruri.. sugestia a fost pt poze si cred ca e buna, netinand cont ca e parerea mea si de asta inca o sustin...e f important ultimele posturi..dak ar fi in josul paginii sau in dreapta eu cel putin nu le-as mai gasi si mi-ar fi mult mai greu ca sa scriu..se urmaresc totusi posturile la care stii ca ai raspuns si la care vrei sa continui cu raspunderea;) sper sa ma fac inteleasa:D deci adminule tine-o tot asa;) si vezi cu pozele alea ce faci;)) 10

Pages: [1] 2   Go Up K-Detection Mod © 2006, kupus.org K-Team
  Print  

Jump to:  

Miscarea de Reforma - Forum AZSMR - Forum Adventist Reformist - Forum Reformist - Forum AZS-MR Tineri AZSMR - Tineri Adventisti Reformisti - Tineri Reformisti - Tineri AZS-MR